Νέα

Συμβουλές από ΑΛΙΝΤΙΣΣΑ ! ! !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να παρει πουλο/φαει μιουτ η αλιντισσα?

• τι νουμερο ειναι αυτη η αλιντισσα!!χαχαχαχα

Ψήφοι: 37 78,7%
  • σβηστε το θρεντ!!

Ψήφοι: 6 12,8%
  • σβηστε το θρεντ!(νεα επιλογη)

Ψήφοι: 4 8,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αν άνοιγε το στόμα του το Αλτέκι να πει αυτά που γνωρίζει για το Αλίντι ,ΘΑ ΨΆΧΝΑΤΕ ΤΡΥΠΟΎΛΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊΤΕ.

Λυπάμαι για μερικούς που τους είχα για πιο ξύπνιους που έπεσαν στην παγιδα που πέφτουν τα άβγαλτα πιτσιρίκια .Πιάστηκαν απο τον τρόπο που γραφω για να κρίνουν αν είμαι μουνί ή πούτσα.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ,όπως μου λέει και ο πρώην άντρας μου, γι'αυτό βιαστήκατε να με χαρακτηρίσετε άντρα.

Όσο για αυτούς που με έχουν ζαλίσει αν είμαι βίζιτα και ποσα παίρνω και όλα τα σχετικα (γιάυτό κλείδωσα και τα πμ..τώρα δεν τολμώ να μπω στο τσατ..ξεκινάνε τα πριβέ τα αρχιδάκια με κλωνους και νούμερα,..),θα σας πω οτι ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΜΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΩ .Το nickname Αλίντισσα δεν είναι βίζιτα.Εγώ ,στην προσωπική μου ζωή,δεν σας αφορά τι ήμουν ,τι είμαι και τι θα είμαι.

Είστε σε ένα site που δόξα τω θεό ,είναι γεμάτο απο μουνιά.Μην ξεφτιλίζεστε άλλο.ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΜΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΩ.(Θα το έκανα copy paste ακα giorgospapa για δεκα σελίδες αλλά βαριέμαι).
Βαγγελα εσυ εισαι?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Καλά λένε ότι τα ιταλικά μοντέλα βγαίνουν σάπια (fiat, alfa romeo....)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν άνοιγε το στόμα του το Αλτέκι να πει αυτά που γνωρίζει για το Αλίντι ,ΘΑ ΨΆΧΝΑΤΕ ΤΡΥΠΟΎΛΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊΤΕ.

Λυπάμαι για μερικούς που τους είχα για πιο ξύπνιους που έπεσαν στην παγιδα που πέφτουν τα άβγαλτα πιτσιρίκια .Πιάστηκαν απο τον τρόπο που γραφω για να κρίνουν αν είμαι μουνί ή πούτσα.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ,όπως μου λέει και ο πρώην άντρας μου, γι'αυτό βιαστήκατε να με χαρακτηρίσετε άντρα.

Όσο για αυτούς που με έχουν ζαλίσει αν είμαι βίζιτα και ποσα παίρνω και όλα τα σχετικα (γιάυτό κλείδωσα και τα πμ..τώρα δεν τολμώ να μπω στο τσατ..ξεκινάνε τα πριβέ τα αρχιδάκια με κλωνους και νούμερα,..),θα σας πω οτι ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΜΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΩ .Το nickname Αλίντισσα δεν είναι βίζιτα.Εγώ ,στην προσωπική μου ζωή,δεν σας αφορά τι ήμουν ,τι είμαι και τι θα είμαι.

Είστε σε ένα site που δόξα τω θεό ,είναι γεμάτο απο μουνιά.Μην ξεφτιλίζεστε άλλο.ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΜΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΩ.(Θα το έκανα copy paste ακα giorgospapa για δεκα σελίδες αλλά βαριέμαι).

τοχεις γαμησει στις αναλυσεις. χανεις βαθμους στο δικο μου πινακα. Και δε θες να σχολιασω για το τελεφερικ. και το σεβομαι και δε το εκανα.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν άνοιγε το στόμα του το Αλτέκι να πει αυτά που γνωρίζει για το Αλίντι ,ΘΑ ΨΑΧΝΑΤΕ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

ψυχακιας με πατεντα
PC-Freak.jpg

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τι κόλλημα θεέ μου - τι βαρεμάρα, πάω για lunch break με μια συνάδελφο (παντρεμένη :grin:).

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σ ένα σάιτ για πουτάνες,η προσπάθεια εξιχνίασης ταυτότητας-πεσίματος στις γυναίκες μέλη αποτελεί κατάντια

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Σ ένα σάιτ για πουτάνες,η προσπάθεια εξιχνίασης ταυτότητας-πεσίματος στις γυναίκες μέλη αποτελεί κατάντια

γενικά στα σάιτ, το φόρουμ είναι μέρος συζήτησης...
(όπως και οι γκόμενες που μπαίνουν σε φόρουμ άσχετα για να βρουν γαμιά)
αλλά δε γαμιέται, αθάνατη ελλάδα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

με χαλασε και ο αλτεκ και θα του τα ψαλλω. αν ηταν αλλος θα τον εγραφα σταρχιδια μου (το λεω για να μη μου αρχισεις καμια μαλακια κουκλα)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τέλος πάντων,έχετε την "κουβέντα" σας εδώ οκ,αλλά είναι pathetic ειλικρινά
Kαλή συνέχεια

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
φαντασου τι ειναι να γραφει καποιος με 10 ονοματα, αντρικα και γυναικεια και να εχει και διαλογους με τους κλωνους του ε? ;)
ποσο μαλλον να τους χρησιμοποιει εντεχνιεντως (νομιζει) για να περασει μια εικονα μεσα σε ενα φορουμ... κατι που δεν εχει καν υποσταση στην πραγματικη ζωη, κατι που δεν υπαρχει, πλην του χαβαλε...

αρρωστια φιλΕ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
φαντασου τι ειναι να γραφει καποιος με 10 ονοματα, αντρικα και γυναικεια και να εχει και διαλογους με τους κλωνους του ε? ;)
ποσο μαλλον να τους χρησιμοποιει εντεχνιεντως (νομιζει) για να περασει μια εικονα μεσα σε ενα φορουμ... κατι που δεν εχει καν υποσταση στην πραγματικη ζωη, κατι που δεν υπαρχει, πλην του χαβαλε...

αρρωστια φιλΕ
Σε παω συγγαυρε  :rockon: :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Στ αρχίδια σας ρε πως είναι η Αλίντισσα και με ποιον και πως γαμιέται.Στ αρχίδια σας αν είναι η Μόνικα Μπελούτσι,αράπης ή τραβέλι.Αυτό ενοώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom