Επισκέπτης
Σαν πολύ δεν αρπάχτηκες κοπελιά?
Δε λέει..
Δε λέει..
Βαγγελα εσυ εισαι?Αν άνοιγε το στόμα του το Αλτέκι να πει αυτά που γνωρίζει για το Αλίντι ,ΘΑ ΨΆΧΝΑΤΕ ΤΡΥΠΟΎΛΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊΤΕ.
Λυπάμαι για μερικούς που τους είχα για πιο ξύπνιους που έπεσαν στην παγιδα που πέφτουν τα άβγαλτα πιτσιρίκια .Πιάστηκαν απο τον τρόπο που γραφω για να κρίνουν αν είμαι μουνί ή πούτσα.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ,όπως μου λέει και ο πρώην άντρας μου, γι'αυτό βιαστήκατε να με χαρακτηρίσετε άντρα.
Όσο για αυτούς που με έχουν ζαλίσει αν είμαι βίζιτα και ποσα παίρνω και όλα τα σχετικα (γιάυτό κλείδωσα και τα πμ..τώρα δεν τολμώ να μπω στο τσατ..ξεκινάνε τα πριβέ τα αρχιδάκια με κλωνους και νούμερα,..),θα σας πω οτι ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΜΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΩ .Το nickname Αλίντισσα δεν είναι βίζιτα.Εγώ ,στην προσωπική μου ζωή,δεν σας αφορά τι ήμουν ,τι είμαι και τι θα είμαι.
Είστε σε ένα site που δόξα τω θεό ,είναι γεμάτο απο μουνιά.Μην ξεφτιλίζεστε άλλο.ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΜΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΩ.(Θα το έκανα copy paste ακα giorgospapa για δεκα σελίδες αλλά βαριέμαι).
Βαγγελα εσυ?
βρε μλκ κόψε κι εσύ...στην λέει μέσα στο νερό και μιλάς ακόμη;
σε μενα την ειπε?
τις βρισιες σχολιασα
Αν άνοιγε το στόμα του το Αλτέκι να πει αυτά που γνωρίζει για το Αλίντι ,ΘΑ ΨΆΧΝΑΤΕ ΤΡΥΠΟΎΛΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊΤΕ.
Λυπάμαι για μερικούς που τους είχα για πιο ξύπνιους που έπεσαν στην παγιδα που πέφτουν τα άβγαλτα πιτσιρίκια .Πιάστηκαν απο τον τρόπο που γραφω για να κρίνουν αν είμαι μουνί ή πούτσα.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ,όπως μου λέει και ο πρώην άντρας μου, γι'αυτό βιαστήκατε να με χαρακτηρίσετε άντρα.
Όσο για αυτούς που με έχουν ζαλίσει αν είμαι βίζιτα και ποσα παίρνω και όλα τα σχετικα (γιάυτό κλείδωσα και τα πμ..τώρα δεν τολμώ να μπω στο τσατ..ξεκινάνε τα πριβέ τα αρχιδάκια με κλωνους και νούμερα,..),θα σας πω οτι ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΜΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΩ .Το nickname Αλίντισσα δεν είναι βίζιτα.Εγώ ,στην προσωπική μου ζωή,δεν σας αφορά τι ήμουν ,τι είμαι και τι θα είμαι.
Είστε σε ένα site που δόξα τω θεό ,είναι γεμάτο απο μουνιά.Μην ξεφτιλίζεστε άλλο.ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΜΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΩ.(Θα το έκανα copy paste ακα giorgospapa για δεκα σελίδες αλλά βαριέμαι).
Αν άνοιγε το στόμα του το Αλτέκι να πει αυτά που γνωρίζει για το Αλίντι ,ΘΑ ΨΑΧΝΑΤΕ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.
παλι ελειπα και μιλουσες για μενα?? :-*Ε άνοιξε ένα για τη Σίλβα.
Σ ένα σάιτ για πουτάνες,η προσπάθεια εξιχνίασης ταυτότητας-πεσίματος στις γυναίκες μέλη αποτελεί κατάντια
Σ ένα σάιτ για πουτάνες,η προσπάθεια εξιχνίασης ταυτότητας-πεσίματος στις γυναίκες μέλη αποτελεί κατάντια
βρωμομουνο βγαλε τα πμ μου τωρα!!!!!παλι ελειπα και μιλουσες για μενα?? :-*
Σε παω συγγαυρεφαντασου τι ειναι να γραφει καποιος με 10 ονοματα, αντρικα και γυναικεια και να εχει και διαλογους με τους κλωνους του ε? ;)
ποσο μαλλον να τους χρησιμοποιει εντεχνιεντως (νομιζει) για να περασει μια εικονα μεσα σε ενα φορουμ... κατι που δεν εχει καν υποσταση στην πραγματικη ζωη, κατι που δεν υπαρχει, πλην του χαβαλε...
αρρωστια φιλΕ
Να γελασουμε λιγοβρωμομουνο βγαλε τα πμ μου τωρα!!!!!
τζιελ σκασε!Να γελασουμε λιγο