Νέα

Συμβουλές από ΑΛΙΝΤΙΣΣΑ ! ! !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να παρει πουλο/φαει μιουτ η αλιντισσα?

• τι νουμερο ειναι αυτη η αλιντισσα!!χαχαχαχα

Ψήφοι: 37 78,7%
  • σβηστε το θρεντ!!

Ψήφοι: 6 12,8%
  • σβηστε το θρεντ!(νεα επιλογη)

Ψήφοι: 4 8,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερα Αλιντοπληκτοι...
Οφειλω να κανω μια παρεμβαση εδω γιατι ειδα οτι συνεχιζεται να αμφισβητητε αν ειναι γυναικα η αλιντι η οχι.Η κοπελα ειναι μια χαρα,πολυ πανω απο το μετριο για τα δικα μου γουστα.Εχει μεγαλο δεικτη κεφαλογυρισματος οταν περπαταει στον δρομο μπορω να πω.Μοιαζει πολυ σε εμφανιση με την Σαμανθα που δουλευε παλια στο Βριλησου 55 για τους γνωστες.
Ξερω οτι μπορει καποιοι να μα κραξουν,μεχρι προμοτερ και γλυφτη μπορει να με πουν αλλα αυτο ειναι κατι που δεν με απασχολει.Οσοι με γνωριζουν προσωπικα ξερουν αν λεω ψεμματα η οχι και αν εχω μπει στο τρυπακι του προμοσιον ποτε...

Η Αλιντι ειναι πραγματικη γυναικα και αυτο ειναι confirmed  ;)

παμε παρακατω τωρα....

[/quoteο γκομενοφύλακας την έχεις πάρει ρε μμπαγασάκο προφανώς τελερεφερικάτο                                       

Επισκέπτης
Οφειλω να κανω μια παρεμβαση εδω γιατι ειδα οτι συνεχιζεται να αμφισβητητε αν ειναι γυναικα η αλιντι η οχι.Η κοπελα ειναι[glow=red,2,300] μια χαρα,πολυ πανω απο το μετριο[/glow] για τα δικα μου γουστα.Εχει μεγαλο δεικτη κεφαλογυρισματος οταν περπαταει στον δρομο μπορω να πω.Μοιαζει πολυ σε εμφανιση με την Σαμανθα που δουλευε παλια στο Βριλησου 55 για τους γνωστες.
Ξερω οτι μπορει καποιοι να μα κραξουν,μεχρι προμοτερ και γλυφτη μπορει να με πουν αλλα αυτο ειναι κατι που δεν με απασχολει.Οσοι με γνωριζουν προσωπικα ξερουν αν λεω ψεμματα η οχι και αν εχω μπει στο τρυπακι του προμοσιον ποτε...

παμε παρακατω τωρα....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχει να πεσει γελιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Οφειλω να κανω μια παρεμβαση εδω γιατι ειδα οτι συνεχιζεται να αμφισβητητε αν ειναι γυναικα η αλιντι η οχι.Η κοπελα ειναι μια χαρα,πολυ πανω απο το μετριο για τα δικα μου γουστα.Εχει μεγαλο δεικτη κεφαλογυρισματος οταν περπαταει στον δρομο μπορω να πω.
Δεν αμφισβητούμε - απλά δεν έχουμε δει. Πήγατε για καφέ δηλ? :boobies:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οφειλω να κανω μια παρεμβαση εδω γιατι ειδα οτι συνεχιζεται να αμφισβητητε αν ειναι γυναικα η αλιντι η οχι.Η κοπελα ειναι μια χαρα,πολυ πανω απο το μετριο για τα δικα μου γουστα.Εχει μεγαλο δεικτη κεφαλογυρισματος οταν περπαταει στον δρομο μπορω να πω.Μοιαζει πολυ σε εμφανιση με την Σαμανθα που δουλευε παλια στο Βριλησου 55 για τους γνωστες.

παμε παρακατω τωρα....

στο τρυπακι του προμοσιον μπορει να μη μπαινεις, αλλα μπαινεις στο τρυπακι να αγχωνεσαι αν πιστευουν οτι ειναι γυναικα η οχι.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.420
Πόντοι
12.056
στο τρυπακι του προμοσιον μπορει να μη μπαινεις, αλλα μπαινεις στο τρυπακι να αγχωνεσαι αν πιστευουν οτι ειναι γυναικα η οχι.

Με ανχωσε που το ελεγαν μελη που τα γνωριζω.Και  τους ειχα για εξυπνους και γατονια.Δεν ηθελα να τους βλεπω να εκτιθονται...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Και ριγανίτσα μπόλικη..

εγώ είμαι του μαϊντανού, αλλά άμα λάχει να'ουμ μέσα  :tooth:

θέλω αφιέρωση στον πισινό της αλι για επιβεβαίωση, ΒΟΟ στο ένα κωλομέρι, ΜΒΑ στο άλλο  :sunglasses:

Επισκέπτης
εγώ είμαι του μαϊντανού, αλλά άμα λάχει να'ουμ μέσα  :tooth:

θέλω αφιέρωση στον πισινό της αλι για επιβεβαίωση, ΒΟΟ στο ένα κωλομέρι, ΜΒΑ στο άλλο  :sunglasses:
βασικα bo στο ενα ,mb στο αλλο και η σουφρα να ναι το ο που λειπει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με ανχωσε που το ελεγαν μελη που τα γνωριζω.Και και τους ειχα για εξυπνους και γατονια.Δεν ηθελα να τους βλεπω να εκτιθονται...

σε ποιον εκτιθονται ρε μαλεα? συγκεντρωσου ρε.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
θα αφρισει μολις το διαβασει η ρουφοκαβλετα του τελεφερικ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οι κυνηγοί και οι ψαράδες κομπάζουν κια λένε ψέμματα για τα δήθεν θηράματα. η ρουφοκαβλέτα για τους πούτσους .Η κατα΄πούτσον ασθενής

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δεν αμφισβητούμε - απλά δεν έχουμε δει. Πήγατε για καφέ δηλ? :boobies:

Κανονικαααααααααααα....

Αν δεν έχεις πάρει άδεια για τη δημοσιοποίηση αυτής της πληροφορίας, σε βλέπω να δημιουργείται πρόβλημα με το τεμάχιο......! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom