Καλημερα Αλιντοπληκτοι...
Οφειλω να κανω μια παρεμβαση εδω γιατι ειδα οτι συνεχιζεται να αμφισβητητε αν ειναι γυναικα η αλιντι η οχι.Η κοπελα ειναι μια χαρα,πολυ πανω απο το μετριο για τα δικα μου γουστα.Εχει μεγαλο δεικτη κεφαλογυρισματος οταν περπαταει στον δρομο μπορω να πω.Μοιαζει πολυ σε εμφανιση με την Σαμανθα που δουλευε παλια στο Βριλησου 55 για τους γνωστες.
Ξερω οτι μπορει καποιοι να μα κραξουν,μεχρι προμοτερ και γλυφτη μπορει να με πουν αλλα αυτο ειναι κατι που δεν με απασχολει.Οσοι με γνωριζουν προσωπικα ξερουν αν λεω ψεμματα η οχι και αν εχω μπει στο τρυπακι του προμοσιον ποτε...
Η Αλιντι ειναι πραγματικη γυναικα και αυτο ειναι confirmed ;)
παμε παρακατω τωρα....
[/quoteο γκομενοφύλακας την έχεις πάρει ρε μμπαγασάκο προφανώς τελερεφερικάτο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Οφειλω να κανω μια παρεμβαση εδω γιατι ειδα οτι συνεχιζεται να αμφισβητητε αν ειναι γυναικα η αλιντι η οχι.Η κοπελα ειναι[glow=red,2,300] μια χαρα,πολυ πανω απο το μετριο[/glow] για τα δικα μου γουστα.Εχει μεγαλο δεικτη κεφαλογυρισματος οταν περπαταει στον δρομο μπορω να πω.Μοιαζει πολυ σε εμφανιση με την Σαμανθα που δουλευε παλια στο Βριλησου 55 για τους γνωστες.
Ξερω οτι μπορει καποιοι να μα κραξουν,μεχρι προμοτερ και γλυφτη μπορει να με πουν αλλα αυτο ειναι κατι που δεν με απασχολει.Οσοι με γνωριζουν προσωπικα ξερουν αν λεω ψεμματα η οχι και αν εχω μπει στο τρυπακι του προμοσιον ποτε...
παμε παρακατω τωρα....
εχει να πεσει γελιο
Δεν αμφισβητούμε - απλά δεν έχουμε δει. Πήγατε για καφέ δηλ?Οφειλω να κανω μια παρεμβαση εδω γιατι ειδα οτι συνεχιζεται να αμφισβητητε αν ειναι γυναικα η αλιντι η οχι.Η κοπελα ειναι μια χαρα,πολυ πανω απο το μετριο για τα δικα μου γουστα.Εχει μεγαλο δεικτη κεφαλογυρισματος οταν περπαταει στον δρομο μπορω να πω.
μέτριος φραπές που λέει κια ο πάθος
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Οφειλω να κανω μια παρεμβαση εδω γιατι ειδα οτι συνεχιζεται να αμφισβητητε αν ειναι γυναικα η αλιντι η οχι.Η κοπελα ειναι μια χαρα,πολυ πανω απο το μετριο για τα δικα μου γουστα.Εχει μεγαλο δεικτη κεφαλογυρισματος οταν περπαταει στον δρομο μπορω να πω.Μοιαζει πολυ σε εμφανιση με την Σαμανθα που δουλευε παλια στο Βριλησου 55 για τους γνωστες.
παμε παρακατω τωρα....
στο τρυπακι του προμοσιον μπορει να μη μπαινεις, αλλα μπαινεις στο τρυπακι να αγχωνεσαι αν πιστευουν οτι ειναι γυναικα η οχι.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.420
- Πόντοι
- 12.056
Δεν αμφισβητούμε - απλά δεν έχουμε δει. Πήγατε για καφέ δηλ?
Κανονικαααααααααααα....
Επισκέπτης
θα αφρισει μολις το διαβασει η ρουφοκαβλετα του τελεφερικμέτριος φραπές που λέει κια ο πάθος
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.420
- Πόντοι
- 12.056
στο τρυπακι του προμοσιον μπορει να μη μπαινεις, αλλα μπαινεις στο τρυπακι να αγχωνεσαι αν πιστευουν οτι ειναι γυναικα η οχι.
Με ανχωσε που το ελεγαν μελη που τα γνωριζω.Και τους ειχα για εξυπνους και γατονια.Δεν ηθελα να τους βλεπω να εκτιθονται...
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Και ριγανίτσα μπόλικη..
εγώ είμαι του μαϊντανού, αλλά άμα λάχει να'ουμ μέσα
θέλω αφιέρωση στον πισινό της αλι για επιβεβαίωση, ΒΟΟ στο ένα κωλομέρι, ΜΒΑ στο άλλο
Επισκέπτης
βασικα bo στο ενα ,mb στο αλλο και η σουφρα να ναι το ο που λειπειεγώ είμαι του μαϊντανού, αλλά άμα λάχει να'ουμ μέσα
θέλω αφιέρωση στον πισινό της αλι για επιβεβαίωση, ΒΟΟ στο ένα κωλομέρι, ΜΒΑ στο άλλο
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Με ανχωσε που το ελεγαν μελη που τα γνωριζω.Και και τους ειχα για εξυπνους και γατονια.Δεν ηθελα να τους βλεπω να εκτιθονται...
σε ποιον εκτιθονται ρε μαλεα? συγκεντρωσου ρε.
οι κυνηγοί και οι ψαράδες κομπάζουν κια λένε ψέμματα για τα δήθεν θηράματα. η ρουφοκαβλέτα για τους πούτσους .Η κατα΄πούτσον ασθενήςθα αφρισει μολις το διαβασει η ρουφοκαβλετα του τελεφερικ
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
βασικα bo στο ενα ,mb στο αλλο και η σουφρα να ναι το ο που λειπει
οοοουυυ καλό
αλλά μην την εκθέσω την κοπέλα
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.420
- Πόντοι
- 12.056
σε ποιον εκτιθονται ρε μαλεα? συγκεντρωσου ρε.
α γαμησου ρε...ελα στο τσατ να σου πω....
Επισκέπτης
Με ανχωσε που το ελεγαν μελη που τα γνωριζω.Και τους ειχα για εξυπνους και γατονια.Δεν ηθελα να τους βλεπω να εκτιθονται...
Άϊ λάβ γιου του..
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
α γαμησου ρε...ελα στο τσατ να σου πω....
δε προκανω τωρα. φευγω. θα μου πεις αργοτερα ομως, καθοτι εκτεθηκες στα ματια μου τωρα
Επισκέπτης
ποιο ειναι το πορισμα του σημερινου σεσιον?
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
εγώ είμαι του μαϊντανού, αλλά άμα λάχει να'ουμ μέσα
κα΄τι τετοιο δηλαδής???
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
το, φαπ μπουρ κις ντινγκ dong..ποιο ειναι το πορισμα του σημερινου σεσιον?
Δεν αμφισβητούμε - απλά δεν έχουμε δει. Πήγατε για καφέ δηλ?
Κανονικαααααααααααα....
Αν δεν έχεις πάρει άδεια για τη δημοσιοποίηση αυτής της πληροφορίας, σε βλέπω να δημιουργείται πρόβλημα με το τεμάχιο......!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 572
- Εμφανίσεις