Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μη βιάζεσαι,από Σεπτέμβρη θα αναγκαστείς να μάθεις...με πιάνεις αδιάβαστο. Πως μαγειρεύονται οι γαλότσες?
ααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Η Νάτσους που'τι δεν κρέν'????
Μη βιάζεσαι,από Σεπτέμβρη θα αναγκαστείς να μάθεις...με πιάνεις αδιάβαστο. Πως μαγειρεύονται οι γαλότσες?
Που και που
http://[URL unfurl="true"]www.bloodydecks.com/forums/attachments/spear-fishing-reports-info/124083d1233267275-bodega-bay-pro-dives-2009-spearfishing-trips-cimg4593.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κατάλαβα,στο Animal Planet...
Οπως τα χαλόνια στο Playboy ένα πράμα...
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
με είπαν να μην ασχοληθώ μαζί της γιατί θα χρειαστώ vomex για τ'αρχίδια μουτην Αλιντισσα να ρωτησεις. Που τις σερβιρει και τις μικρες ωρες. Ρωτα και πως τρωγονται επισης αχαχα
Που και που
http://[URL unfurl="true"]www.bloodydecks.com/forums/attachments/spear-fishing-reports-info/124083d1233267275-bodega-bay-pro-dives-2009-spearfishing-trips-cimg4593.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ωπα παιχτη, περασε και πετονια? δυνατο γκανι εχεις
Εγώ έμαθα ότι πάει και τη στήνει δίπλα σ'ενα ιχθυοτροφείο,γιατί στον Κορινθιακό μόνο γαλότσες βγάζει...
με είπαν να μην ασχοληθώ μαζί της γιατί θα χρειαστώ vomex για τ'αρχίδια μου
Κατάλαβα,στο Animal Planet...
Οπως τα χαλόνια στο Playboy ένα πράμα...
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
α τα κωλόπαιδα. Έλα να γυρνάει το μουνίιιιιιιιιιιμη τους ακους. ειναι μοναχοφαηδες γαλοτσοφαγοι
Με μαρμελάδα...Με τι τσιμπάει ο μπάκακας ρε????
α τα κωλόπαιδα. Έλα να γυρνάει το μουνίιιιιιιιιιι
Παρασύρθηκα. Ας όψεται η έλλειψη. Ζητώ γονυπετής συγνώμηΠοιο μουνί ρε?
Θ'ασχολούμασταν με ψαρέματα τώρα??
Που και που
[/quote]
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι έτσι και δω κάνα τέτοιο την ώρα που κάνω απλωτές η τσιρίδα θα φτάσει μέχρι ακράτα :o :o
Ποιο μουνί ρε?
Θ'ασχολούμασταν με ψαρέματα τώρα??
Ειχα αμφιβολιες....αλλα τωρα σιγουρευτηκα!!!....ΕΙΣΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ!!Λοιπόν ..καθήστε φρόνιμα γιατί αύριο θα μιλήσω για ένα θέμα που με καίει.
Γαμήσι μέσα στο τελεφερίκ θα είναι το θέμα και θέλω τα παιδιά του τζόγου να συνεισφέρουν .Αυτό έζησα πριν λίγες μέρες και θα σας έλεγα σήμερα. αλλά γαμηθήκατε στο σπαμ και την μαλακία και δεν με αφήσατε να σας τα αφηγηθώ με κάθε λεπτομέρεια.
Αυτό που θέλω απο τους τζογαδόρους μπουρδελιάρηδες είναι να μιλήσουμε για τις κάμερες μέσα στην καμπίνα και τι ακριβώς παίζει εκεί.Πως μπορούμε να προστατευτούμε απο τις κάμερες της καμπίνας ωστε να γαμιόμαστε με ασφάλεια. Βλέπουν όλοι οι υπάλληλοι τα γαμησια μας.Πρέπει να βρεθεί λύση.
Τρώω που τρώω την πούτσα επάνω και δεν την ευχαριστιέμαι καθόλου,τουλάχιστον ας την απολαύσω στην διαδρομή.
Και ήταν ένα γαμήσι που λέτεεε..ακόμα χύνω.Κάτι τέτοια μου κάνει ο πρώην σύζηγος και δεν με αφήνει να βρω φρέσκο αίμα.
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι έτσι και δω κάνα τέτοιο την ώρα που κάνω απλωτές η τσιρίδα θα φτάσει μέχρι ακράτα :o :o
Μη σφιχτείς πολύ όμως και έχουμε άλλα...ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι έτσι και δω κάνα τέτοιο την ώρα που κάνω απλωτές η τσιρίδα θα φτάσει μέχρι ακράτα :o :o
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααπου ακουσες ψαρι να τσιριζει μωρη