Επισκέπτης
Πολλά παραμύθια Αλίντισσα,δεν μασάμε!!!Αναλογα τον καιρό ..10-15..Χειμωνα εχω τυχει και 20λεπτο.
Αν δεν ξερεις αγαπητέ καλό θα ήταν να μην εκφέρεις άποψη.
Κόψε τις τσόντες!!!
Πολλά παραμύθια Αλίντισσα,δεν μασάμε!!!Αναλογα τον καιρό ..10-15..Χειμωνα εχω τυχει και 20λεπτο.
arcans,ασε τις μαλακιες,ρε αλιντισα τωρα.
ποσα λεπτα κανει το τελεφερικ και τα προλαβες ολα?
Αναλογα τον καιρό ..10-15..Χειμωνα εχω τυχει και 20λεπτο.
Πούτσα, [size=14pt]μούσια[/size] και μπλακτζακ?
Ενω πριν λιγο καιρο ελεγες δεν κανει τιποτα βαριετε κλπ και τωρα μας λες οτι σε ξεσκιζηΚαι ήταν ένα γαμήσι που λέτεεε..ακόμα χύνω.Κάτι τέτοια μου κάνει ο πρώην σύζηγος και δεν με αφήνει να βρω φρέσκο αίμα.
Τι έχουμε εδώ καβλιάρηδες? ΚαλημέρεςΜα γιατί το λες αυτό?
Τι έχουμε εδώ καβλιάρηδες? Καλημέρες
Πούτσα, [size=14pt]μούσια[/size] και μπλακτζακ?
Δεν το κατέχω το σπορ. Να ασχοληθώ ή θα κάνω τρια κιλά αρχίδια?Διαβάζουμε τις ιστορίες του "Αλίντισσα"
Βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρας!
Καλημέρα..
Δεν το κατέχω το σπορ. Να ασχοληθώ ή θα κάνω τρια κιλά αρχίδια?
Δεν το κατέχω το σπορ. Να ασχοληθώ ή θα κάνω τρια κιλά αρχίδια?
Να σαι καλά αδελφέ. Και έλεγα οτι κάτι μου λείπει σήμερα γαμώ την τρέλα μουΑσχοληθεις δεν ασχοληθεις,με τον πρωην θα γαμιεται και παλι
Οποτε δεν παμε για κανα καφε λεω γω;
Ασχοληθεις δεν ασχοληθεις,με τον πρωην θα γαμιεται και παλι
Οποτε δεν παμε για κανα καφε λεω γω;
Μην ξύνεις πληγέςεναλλακτικα, μπορειτε να πατε για ψαρεμα.
Λοιπόν ..καθήστε φρόνιμα γιατί αύριο θα μιλήσω για ένα θέμα που με καίει.
Γαμήσι μέσα στο τελεφερίκ θα είναι το θέμα και θέλω τα παιδιά του τζόγου να συνεισφέρουν .Αυτό έζησα πριν λίγες μέρες και θα σας έλεγα σήμερα. αλλά γαμηθήκατε στο σπαμ και την μαλακία και δεν με αφήσατε να σας τα αφηγηθώ με κάθε λεπτομέρεια.
Αυτό που θέλω απο τους τζογαδόρους μπουρδελιάρηδες είναι να μιλήσουμε για τις κάμερες μέσα στην καμπίνα και τι ακριβώς παίζει εκεί.Πως μπορούμε να προστατευτούμε απο τις κάμερες της καμπίνας ωστε να γαμιόμαστε με ασφάλεια. Βλέπουν όλοι οι υπάλληλοι τα γαμησια μας.Πρέπει να βρεθεί λύση.
Τρώω που τρώω την πούτσα επάνω και δεν την ευχαριστιέμαι καθόλου,τουλάχιστον ας την απολαύσω στην διαδρομή.
Και ήταν ένα γαμήσι που λέτεεε..ακόμα χύνω.Κάτι τέτοια μου κάνει [size=15pt]ο πρώην σύζηγος[/size] και δεν με αφήνει να βρω φρέσκο αίμα.
εναλλακτικα, μπορειτε να πατε για ψαρεμα.