Νέα

Συμβουλές από ΑΛΙΝΤΙΣΣΑ ! ! !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να παρει πουλο/φαει μιουτ η αλιντισσα?

• τι νουμερο ειναι αυτη η αλιντισσα!!χαχαχαχα

Ψήφοι: 37 78,7%
  • σβηστε το θρεντ!!

Ψήφοι: 6 12,8%
  • σβηστε το θρεντ!(νεα επιλογη)

Ψήφοι: 4 8,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
ασε τις μαλακιες,ρε αλιντισα τωρα.
ποσα λεπτα κανει το τελεφερικ και τα προλαβες ολα?
arcans,

πρόκειται για μυστήριο τρενάκι η Άλι λέμε - δε βολεύεται με τίποτα. Τι καναπές στο σαλόνι και παπάρια - αυτά είναι για τα φλώρια. Μιλάμε για μαλακία στα εστιατόρια για να κομπλάρουν οι γύρω κι έτσι. :boobies:

Επειδή όμως είμαι κι εγώ περπατημένη πουτάνα, όλο και εφευρίσκω τρόπους. Την έφερα στη δουλειά τις προάλλες για ένα από πάνω μέσα στην καμπίνα - έχυσε μέσα σε 5 λεπτά. :rockon:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.239
Πόντοι
506
Αναλογα τον καιρό ..10-15..Χειμωνα εχω τυχει και 20λεπτο.
Αν δεν ξερεις αγαπητέ καλό θα ήταν να μην εκφέρεις άποψη.

...Παπάρια...6 λεπτά κάνει το τελεφερίκ...Παρόλα αυτά, αν τα βυζιά στη φωτό είναι πραγματικά δικά σου, συγχωρείσαι για τις μαλακίες που λες...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πούτσα, [size=14pt]μούσια[/size] και μπλακτζακ? :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Και ήταν ένα γαμήσι που λέτεεε..ακόμα χύνω.Κάτι τέτοια μου κάνει ο πρώην σύζηγος και δεν με αφήνει να βρω φρέσκο αίμα.
Ενω πριν λιγο καιρο ελεγες δεν κανει τιποτα βαριετε κλπ και τωρα μας λες οτι σε ξεσκιζη

Αρα μαλακιες ελεγες ως τωρα να καυλωνης τους πιτσιρικαδες ενω εισαι κολημενη με τον πρωην τι σόι πρωην δεν το καταλαβενω μαλλον εχεις γερα δαγκωμενη την λαμαρινα μαζι του

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
 Ασχοληθεις δεν ασχοληθεις,με τον πρωην θα γαμιεται και παλι

Οποτε δεν παμε για κανα καφε λεω γω;
Να σαι καλά αδελφέ. Και έλεγα οτι κάτι μου λείπει σήμερα γαμώ την τρέλα μου

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Λοιπόν ..καθήστε φρόνιμα γιατί αύριο θα μιλήσω για ένα θέμα που με καίει.
Γαμήσι μέσα στο τελεφερίκ θα είναι το θέμα και θέλω τα παιδιά του τζόγου να συνεισφέρουν .Αυτό έζησα πριν λίγες μέρες και θα σας έλεγα  σήμερα. αλλά γαμηθήκατε στο σπαμ και την μαλακία και δεν με αφήσατε να σας τα αφηγηθώ  με κάθε λεπτομέρεια.

Αυτό που θέλω απο τους τζογαδόρους μπουρδελιάρηδες είναι να μιλήσουμε για τις κάμερες μέσα στην καμπίνα  και τι ακριβώς παίζει εκεί.Πως μπορούμε να προστατευτούμε απο τις κάμερες της καμπίνας ωστε να γαμιόμαστε με ασφάλεια. Βλέπουν όλοι οι υπάλληλοι τα γαμησια μας.Πρέπει να βρεθεί λύση.

Τρώω που τρώω την πούτσα επάνω και δεν την ευχαριστιέμαι καθόλου,τουλάχιστον ας την απολαύσω στην διαδρομή.

Και ήταν ένα γαμήσι που λέτεεε..ακόμα χύνω.Κάτι τέτοια μου κάνει [size=15pt]ο πρώην σύζηγος[/size] και δεν με αφήνει να βρω φρέσκο αίμα.

:2funny: :2funny: :2funny:

Γεννημένη θύμα δηλαδή!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Stories

Νέο!