Νέα

Συμβουλές από ΑΛΙΝΤΙΣΣΑ ! ! !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να παρει πουλο/φαει μιουτ η αλιντισσα?

• τι νουμερο ειναι αυτη η αλιντισσα!!χαχαχαχα

Ψήφοι: 37 78,7%
  • σβηστε το θρεντ!!

Ψήφοι: 6 12,8%
  • σβηστε το θρεντ!(νεα επιλογη)

Ψήφοι: 4 8,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

:-* :-*

καλά και εσύ το γάμησες και ψόφισε... της πούτσας διόρθωση έκανες

φίλε μια χαρά του τα έδωσα του βλάκα..άσ'τον να τα μελετήσει και εξέτασέ τον αύριο, αν είναι καλός δωσ'του προαγωγή από αλβανός σε βούλγαρος :2funny: :2funny: :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
φίλε μια χαρά του τα έδωσα του βλάκα..άσ'τον να τα μελετήσει και εξέτασέ τον αύριο, αν είναι καλός δωσ'του προαγωγή από αλβανός σε βούλγαρος :2funny: :2funny: :2funny:
μην μας πρηζεις αλλο τα αρχιδια με τις μαλακιες σου.

αντε ασχολησου λιγο με το φουστανι που ραβεις,γιατι 5 του μηνος εχεις να κανεις και παρελαση.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
αντε ασχολησου λιγο με το φουστανι που ραβεις,γιατι 5 του μηνος εχεις να κανεις και παρελαση.

ρε μλκ για να δεις ότι ο νταβάς σου  δεν σ'αφήνει να ηρεμήσεις...

σε όποιον στην λέει...του λες τα ίδια πράγματα...

πω πω...μιλάμε σε έχει κάνει δούλα...βέβαια η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά ματάκια μου εε;;;

ράψε το φορεματάκι σου κι έλα να σε δούμε μετά..!! και πρόσεχε εε!! τοίχο τοίχο!! ;)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ρε μλκ για να δεις ότι ο νταβάς σου  δεν σ'αφήνει να ηρεμήσεις...

σε όποιον στην λέει...του λες τα ίδια πράγματα...

πω πω...μιλάμε σε έχει κάνει δούλα...βέβαια η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά ματάκια μου εε;;;

ράψε το φορεματάκι σου κι έλα να σε δούμε μετά..!! και πρόσεχε εε!! τοίχο τοίχο!! ;)
ελα πουτανακι δεν θα λες αυτα που λεω και εγω.

αντε ετοιμασε το φουστανακι και ειμαι σιγουρος οτι θα εισαι η ποιο ωραια στην παρελαση.
να πεις την μαμα μονο να σου ραψει καλα το ποδογυρο και να σου βαψει και καλα τα νυχακια σου.

να μην ξεχασεις να βαλεις φωτο στο αβαταρ σου απο την παρελαση να σε δουμε ολοι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ελα πουτανακι δεν θα λες αυτα που λεω και εγω.

αντε ετοιμασε το φουστανακι και ειμαι σιγουρος οτι θα εισαι η ποιο ωραια στην παρελαση.
να πεις την μαμα μονο να σου ραψει καλα το ποδογυρο και να σου βαψει και καλα τα νυχακια σου.

να μην ξεχασεις να βαλεις φωτο στο αβαταρ σου απο την παρελαση να σε δουμε ολοι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχα..πουστράκι μου...αν σκεφτόσουν κάτι για να το πεις τότε θα έλεγα "οκ"...αλλά όλα τα κοπιάρεις..νιονιο γιοκ λέμε..κάρβουνο...και καρβουνιάρης και πούστρα..γι'αυτό στην συγγρού σε γαμάνε και μετά που θα φύγουν τους λές για τα λεφτά!

μωρό έχω μία φώτο που σε παίρνω στα 4 και τσιμπουκώνεις παράλληλα τον πατέρα μου..να βάλω αυτήν μέχρι να βάλω τις νέες;; :zfuck: :zfuck:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16

ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΕΙΤΕ ΝΑ  ΝΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
χαχα..πουστράκι μου...αν σκεφτόσουν κάτι για να το πεις τότε θα έλεγα "οκ"...αλλά όλα τα κοπιάρεις..νιονιο γιοκ λέμε..κάρβουνο...και καρβουνιάρης και πούστρα..γι'αυτό στην συγγρού σε γαμάνε και μετά που θα φύγουν τους λές για τα λεφτά!

μωρό έχω μία φώτο που σε παίρνω στα 4 και τσιμπουκώνεις παράλληλα τον πατέρα μου..να βάλω αυτήν μέχρι να βάλω τις νέες;; :zfuck: :zfuck:

Επισκέπτης
Λοιπόν ..καθήστε φρόνιμα γιατί αύριο θα μιλήσω για ένα θέμα που με καίει.
Γαμήσι μέσα στο τελεφερίκ θα είναι το θέμα και θέλω τα παιδιά του τζόγου να συνεισφέρουν .Αυτό έζησα πριν λίγες μέρες και θα σας έλεγα  σήμερα. αλλά γαμηθήκατε στο σπαμ και την μαλακία και δεν με αφήσατε να σας τα αφηγηθώ  με κάθε λεπτομέρεια.

Αυτό που θέλω απο τους τζογαδόρους μπουρδελιάρηδες είναι να μιλήσουμε για τις κάμερες μέσα στην καμπίνα  και τι ακριβώς παίζει εκεί.Πως μπορούμε να προστατευτούμε απο τις κάμερες της καμπίνας ωστε να γαμιόμαστε με ασφάλεια. Βλέπουν όλοι οι υπάλληλοι τα γαμησια μας.Πρέπει να βρεθεί λύση.

Τρώω που τρώω την πούτσα επάνω και δεν την ευχαριστιέμαι καθόλου,τουλάχιστον ας την απολαύσω στην διαδρομή.

Και ήταν ένα γαμήσι που λέτεεε..ακόμα χύνω.Κάτι τέτοια μου κάνει ο πρώην σύζηγος και δεν με αφήνει να βρω φρέσκο αίμα.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Γαμήσι μέσα στο τελεφερίκ θα είναι το θέμα και θέλω τα παιδιά του τζόγου να συνεισφέρουν .Αυτό έζησα πριν λίγες μέρες και θα σας έλεγα  σήμερα. αλλά γαμηθήκατε στο σπαμ και την μαλακία και δεν με αφήσατε να σας τα αφηγηθώ  με κάθε λεπτομέρεια.

Αυτό που θέλω απο τους τζογαδόρους μπουρδελιάρηδες είναι να μιλήσουμε για τις κάμερες μέσα στην καμπίνα  και τι ακριβώς παίζει εκεί.Πως μπορούμε να προστατευτούμε απο τις κάμερες της καμπίνας ωστε να γαμιόμαστε με ασφάλεια. Βλέπουν όλοι οι υπάλληλοι τα γαμησια μας.Πρέπει να βρεθεί λύση.

Τρώω που τρώω την πούτσα επάνω και δεν την ευχαριστιέμαι καθόλου,τουλάχιστον ας την απολαύσω στην διαδρομή.

Και ήταν ένα γαμήσι που λέτεεε..ακόμα χύνω.Κάτι τέτοια μου κάνει ο πρώην σύζηγος και δεν με αφήνει να βρω φρέσκο αίμα.
ασε τις μαλακιες,ρε αλιντισα τωρα.
ποσα λεπτα κανει το τελεφερικ και τα προλαβες ολα?

Επισκέπτης
Αναλογα τον καιρό ..10-15..Χειμωνα εχω τυχει και 20λεπτο.
Αν δεν ξερεις αγαπητέ καλό θα ήταν να μην εκφέρεις άποψη.

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1

Έχε ένα έξτρα βρακί μαζί σου, σκουρόχρωμο κατά προτίμηση, ρίχτο πάνω στην κάμερα κ' κάμε τη δουλειά σου...
Εναλλακτικά post-it ή τσίχλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom