Νέα

Συμβουλές από ΑΛΙΝΤΙΣΣΑ ! ! !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να παρει πουλο/φαει μιουτ η αλιντισσα?

• τι νουμερο ειναι αυτη η αλιντισσα!!χαχαχαχα

Ψήφοι: 37 78,7%
  • σβηστε το θρεντ!!

Ψήφοι: 6 12,8%
  • σβηστε το θρεντ!(νεα επιλογη)

Ψήφοι: 4 8,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγω θελω φωτο τον δικο σου κωλο και να λεει νταρια προπερτι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε τι νουμερα ειστε ρε :jerking: :jerking:

νωντάκο.. εγώ τον δικό σου τον κώλο τον έχω φωτό με επιγραφή "property of Lilas".. μην με αναγκάσεις να τον ανεβάσω...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.420
Πόντοι
12.056
Αν δεν έχεις πάρει άδεια για τη δημοσιοποίηση αυτής της πληροφορίας, σε βλέπω να δημιουργείται πρόβλημα με το τεμάχιο......! :grin:

Nα δουμε τι θα πει οταν μπει....το οτι εγραψα οτι πηγαμε για καφε δεν ειναι εκθεση προσωπικων δεδομενων.Το πολυ πολυ μην ξαναπαμε..so fucking what....

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Nα δουμε τι θα πει οταν μπει....το οτι εγραψα οτι πηγαμε για καφε δεν ειναι εκθεση προσωπικων δεδομενων.Το πολυ πολυ μην ξαναπαμε..so fucking what....
εκτός αν πάτε για καφέ στο καζίνο

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.237
Πόντοι
506
...Τελικά την έχει πάρει κανείς αυτήν την ΑΛΙΝΤΙΣΣΑ ρε?? Ή μας δουλεύει?? Και στο φινάλε, γιατί να μας δίνει συμβουλές αυτή και όχι εμείς (που είμαστε και πιο πολλά χρόνια στο κουρμπέτι?)...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Αρα...., δεν το έγραψες για να διαλύσεις τις τυχόν υποψίες για το φύλο της μεταξύ των συνομιλούντων, αλλά για να τεστάρεις τις ανοχές της...!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.420
Πόντοι
12.056
Αρα...., δεν το έγραψες για να διαλύσεις τις τυχόν υποψίες για το φύλο της μεταξύ των συνομιλούντων, αλλά για να τεστάρεις τις ανοχές της...!

Τι πας να ψαρεψεις ρε καημενε εσυ???
Θα σου απολογηθω για το τι γραφω???

Το αλιντακι ειναι τεσταρισμενο....

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν ..καθήστε φρόνιμα γιατί αύριο θα μιλήσω για ένα θέμα που με καίει.
Γαμήσι μέσα στο τελεφερίκ θα είναι το θέμα και θέλω τα παιδιά του τζόγου να συνεισφέρουν .Αυτό έζησα πριν λίγες μέρες και θα σας έλεγα  σήμερα. αλλά γαμηθήκατε στο σπαμ και την μαλακία και δεν με αφήσατε να σας τα αφηγηθώ  με κάθε λεπτομέρεια.

Αυτό που θέλω απο τους τζογαδόρους μπουρδελιάρηδες είναι να μιλήσουμε για τις κάμερες μέσα στην καμπίνα  και τι ακριβώς παίζει εκεί.Πως μπορούμε να προστατευτούμε απο τις κάμερες της καμπίνας ωστε να γαμιόμαστε με ασφάλεια. Βλέπουν όλοι οι υπάλληλοι τα γαμησια μας.Πρέπει να βρεθεί λύση.

Τρώω που τρώω την πούτσα επάνω και δεν την ευχαριστιέμαι καθόλου,τουλάχιστον ας την απολαύσω στην διαδρομή.

Και ήταν ένα γαμήσι που λέτεεε..ακόμα χύνω.Κάτι τέτοια μου κάνει ο πρώην σύζηγος και δεν με αφήνει να βρω φρέσκο αίμα.

[size=15pt]φιλΕ εισαι για τον πουτσο...
πραγματικα πρεπει να εχεις πολλα ψυχολογικα προβληματα οχι μονο γιατι γραφεις αυτες τις φαντασιοπληκτες αρχιδιες, αλλα κυριως γιατι εχεις αραδιασει καμια 10ρια τουλαχιστον κλωνους σε ολο το σαιτ.
αν εισαι τουλαχιστον κατω απο 20 δικαιολογεισαι, αν εισαι μεγαλυτερος περαστικα σου, εχεις ΜΕΓΑΛΟ προβλημα με τα καραγκιοζιλικια που κανεις...
get a life ρε βλακα, η ζωη δεν ειναι μονο (δουλεια σπιτι)x bourdela.tv.
ανωμαλοι του ιντερνετ, τυπακια χωρις ζωη[/size]

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.420
Πόντοι
12.056
[size=15pt]φιλΕ εισαι για τον πουτσο...
πραγματικα πρεπει να εχεις πολλα ψυχολογικα προβληματα οχι μονο γιατι γραφεις αυτες τις φαντασιοπληκτες αρχιδιες, αλλα κυριως γιατι εχεις αραδιασει καμια 10ρια τουλαχιστον κλωνους σε ολο το σαιτ.
αν εισαι τουλαχιστον κατω απο 20 δικαιολογεισαι, αν εισαι μεγαλυτερος περαστικα σου, εχεις ΜΕΓΑΛΟ προβλημα με τα καραγκιοζιλικια που κανεις...
get a life ρε βλακα, η ζωη δεν ειναι μονο (δουλεια σπιτι)x bourdela.tv.
ανωμαλοι του ιντερνετ, τυπακια χωρις ζωη[/size]

Πεστα ρε φιλε..
Αντε γιατι μαλλιασε η γλωσσα μου να τα λεω....κανενας τραβελος θα ειναι μαλλον  :2funny: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom