Επισκέπτης
εγω θελω φωτο τον δικο σου κωλο και να λεει νταρια προπερτι
ρε τι νουμερα ειστε ρε
ρε τι νουμερα ειστε ρε
Αν δεν έχεις πάρει άδεια για τη δημοσιοποίηση αυτής της πληροφορίας, σε βλέπω να δημιουργείται πρόβλημα με το τεμάχιο......!
εχει κρεμασει το κουβερλι στον τοιχο?
εκτός αν πάτε για καφέ στο καζίνοNα δουμε τι θα πει οταν μπει....το οτι εγραψα οτι πηγαμε για καφε δεν ειναι εκθεση προσωπικων δεδομενων.Το πολυ πολυ μην ξαναπαμε..so fucking what....
το σπιτι του τερατακιου ειναι μη μπερδευεσαιεχει κρεμασει το κουβερλι στον τοιχο?
εκτός αν πάτε για καφέ στο καζίνο
και εχετε συνουσιαστεί και στο τελεφερικ΄????????Mπορει να εχει γινει και αυτο...
Διπλα μου ειναι το βουνο
ντεκορασιόν χρυσό μου.... τι περιμένεις με ένα 30αρι ημιπαραμονή ? ααα συγνώμη ξέχασα εσύ από Χίλτον και πάνω...
και εχετε συνουσιαστεί και στο τελεφερικ΄????????
Nα δουμε τι θα πει οταν μπει....το οτι εγραψα οτι πηγαμε για καφε δεν ειναι εκθεση προσωπικων δεδομενων.Το πολυ πολυ μην ξαναπαμε..so fucking what....
Αρα...., δεν το έγραψες για να διαλύσεις τις τυχόν υποψίες για το φύλο της μεταξύ των συνομιλούντων, αλλά για να τεστάρεις τις ανοχές της...!
Το αλιντακι ειναι τεσταρισμενο....
τελικα εισαι μεγαλη πορδιτσα.Από τον πρώην....σίγουρα.
Λοιπόν ..καθήστε φρόνιμα γιατί αύριο θα μιλήσω για ένα θέμα που με καίει.
Γαμήσι μέσα στο τελεφερίκ θα είναι το θέμα και θέλω τα παιδιά του τζόγου να συνεισφέρουν .Αυτό έζησα πριν λίγες μέρες και θα σας έλεγα σήμερα. αλλά γαμηθήκατε στο σπαμ και την μαλακία και δεν με αφήσατε να σας τα αφηγηθώ με κάθε λεπτομέρεια.
Αυτό που θέλω απο τους τζογαδόρους μπουρδελιάρηδες είναι να μιλήσουμε για τις κάμερες μέσα στην καμπίνα και τι ακριβώς παίζει εκεί.Πως μπορούμε να προστατευτούμε απο τις κάμερες της καμπίνας ωστε να γαμιόμαστε με ασφάλεια. Βλέπουν όλοι οι υπάλληλοι τα γαμησια μας.Πρέπει να βρεθεί λύση.
Τρώω που τρώω την πούτσα επάνω και δεν την ευχαριστιέμαι καθόλου,τουλάχιστον ας την απολαύσω στην διαδρομή.
Και ήταν ένα γαμήσι που λέτεεε..ακόμα χύνω.Κάτι τέτοια μου κάνει ο πρώην σύζηγος και δεν με αφήνει να βρω φρέσκο αίμα.
Από τον πρώην....σίγουρα.
τελικα εισαι μεγαλη πορδιτσα.
οχι μικρη..
[size=15pt]φιλΕ εισαι για τον πουτσο...
πραγματικα πρεπει να εχεις πολλα ψυχολογικα προβληματα οχι μονο γιατι γραφεις αυτες τις φαντασιοπληκτες αρχιδιες, αλλα κυριως γιατι εχεις αραδιασει καμια 10ρια τουλαχιστον κλωνους σε ολο το σαιτ.
αν εισαι τουλαχιστον κατω απο 20 δικαιολογεισαι, αν εισαι μεγαλυτερος περαστικα σου, εχεις ΜΕΓΑΛΟ προβλημα με τα καραγκιοζιλικια που κανεις...
get a life ρε βλακα, η ζωη δεν ειναι μονο (δουλεια σπιτι)x bourdela.tv.
ανωμαλοι του ιντερνετ, τυπακια χωρις ζωη[/size]