Νέα

Συμβουλές από ΑΛΙΝΤΙΣΣΑ ! ! !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να παρει πουλο/φαει μιουτ η αλιντισσα?

• τι νουμερο ειναι αυτη η αλιντισσα!!χαχαχαχα

Ψήφοι: 37 78,7%
  • σβηστε το θρεντ!!

Ψήφοι: 6 12,8%
  • σβηστε το θρεντ!(νεα επιλογη)

Ψήφοι: 4 8,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
μην μπερδευεσαι, αλλοι ειναι οι λογοι....

η Αλιντισσα ΔΕΝ ειναι η μεση Ελληνιδα...

ο νοων νοειτο....

Ναι, ισως τα βρακια 3/4 ή μπραζιλιαν, στον δικο της κωλο να μην φαινονται σαν στρινγκ....
αλλα δυστυχως στην πλειοψηφια των ελληνιδων ετσι φαινεται....
Πολυ φαι-λιγο γαμησι....

loukia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
1.372
Πόντοι
201
Κορίτσια συμφορουμίτισσες λατρεμένες ερώτηση..
Αν είχατε κάποια πληροφορία για καλό καυλί και δυνατό γαμιά απο εδώ μέσα και όχι για παιδαρέλια κοκκόρια που ούτε καν ασχολούμαστε,αλλά να ήταν στανταράκι(σίγουρη πληροφορία)..Θα την τρώγατε αυτή την πούτσα?

Μάθαμε τίποτα?
Κανένα νέο??  :think:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Αν έβγαζε την φάτσα μου φόρα παρτίδα και στοιχεία μου  πως σου φαίνεται?

άκυρο, μιας και μου ήρθε...αν γινόταν όπως λες..να βγάλει φόρα παρτίδα τα προσωπικά σου δεδομένα γιατί δεν κάνεις κι εσύ το ίδιο;; μόνο κλαίγεσαι;;

ή στην τελική πάτε σε ένα ξενοδοχείο με ένα μόνο γνώρισμα είσαι η Άλι είμαι ο wolfakis7 πχ λέω.. δλδ..δεν χρειάζεται να δώσεις και το αφμ για να γαμηθήτε!

Γιατι μπορεί να έχουμε κάποια πληροφορία ρειιιιιι... Και έχουμε :sunglasses:  Και τα πμ συννεφο... :rockon: :rockon: :rockon:

αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα γαμηθεί..άδικος χρόνος

Επισκέπτης
και πάλι συμφωνώ με αυτά που λες...αλλά δεν θα τα έλεγε αν δεν της είχε περάσει από το μυαλό να πηδηχτεί με κάποιον/κάποιους από εδώ μέσα... ;)
Φυσικά και το έχω σκεφτεί...υπάρχουν αρκετοί καυλιάρηδες λένε οι πληροφορίες μου,το θέμα εμπιστοσύνης όμως ...?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και πάλι συμφωνώ με αυτά που λες...αλλά δεν θα τα έλεγε αν δεν της είχε περάσει από το μυαλό να πηδηχτεί με κάποιον/κάποιους από εδώ μέσα... ;)

Απο πιττα που τρως... τι σε μελλει και αν καει. ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Φυσικά και το έχω σκεφτεί...υπάρχουν αρκετοί καυλιάρηδες λένε οι πληροφορίες μου,το θέμα εμπιστοσύνης όμως ...?

Μηπως να βρεις κανα γκομενο απεξω? Εμεις για τα μπουρδελακια μπαινουμε εδω...εσεις γιατι μπαινετε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Δεν ξερω τι περναει απ το μυαλο τηs καθε μιαs
Βασικα δεν μ ενδιαφερει  και ειμαι μια χαρα,χωριs τρομαρεs

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166

ρε κούκλα, δλδ αν σου δώσω τόπο κατοικίας, αφμ κτλ θα μου κάτσεις;; μην ακούω μλκιες απογευματιάτικα!

Απο πιττα που τρως... τι σε μελλει και αν καει. ;)

εμ πέσ'τα!!!

Δεν ξερω τι περναει απ το μυαλο τηs καθε μιαs
Βασικα δεν μ ενδιαφερει  και ειμαι μια χαρα,χωριs τρομαρεs

ε κάτσε στα αυγά σου και άσε εμάς να ψαχνόμαστε... ποκ λέμε! ;)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Ραδιοφωνο θα σε βγαλουνε οι γαμικοι εδω μεσα
 Επελεξε εχεμυθους :grin: :grin:

Στείλε μωρή τίποτα και άπ'εδώ λυσσάρα  :s&m_2: :s&m_3:

Γεια σου καυλα  :grin: :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Εξαλλου τα βυζια της Αλιντι και η πουτσα του Tres ειναι τα πιο αναγνωρισιμα μελη ανθρωπινου σωματος,εδω,στην μπουρδελοκοινωνια μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Αχ αυτά τα παιδαρέλια κοκόρια, έχουν ρίξει με το κιλο τις χυλόπιτες κι έχουν προκαλέσει ψυχολογικά :2funny:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
689
Πόντοι
4.995
  Εξαλλου τα βυζια της Αλιντι και η πουτσα του Tres ειναι τα πιο αναγνωρισιμα μελη ανθρωπινου σωματος,εδω,στην μπουρδελοκοινωνια μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ορσε

DSC00647.JPG

Και σηκωνε και τα τηλ ρα

Επισκέπτης
Και ο κώλος μου επίσης...αφού να φανταστείς καμιά φορά στον δρόμο που κοιτάει καποιος τον κώλο μου φοβάμαι μην ακούσω κανένα"Αλίντιιιι...".Δεν θα γυρίσω εννοείται! :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Και ο κώλος μου επίσης...αφού να φανταστείς καμιά φορά στον δρόμο που κοιτάει καποιος τον κώλο μου φοβάμαι μην ακούσω κανένα"Αλίντιιιι...".Δεν θα γυρίσω εννοείται! :grin:

ουτε παντελονια δεν φορας μωρη ξετσιπωτη;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom