Νέα

Συμβουλές από ΑΛΙΝΤΙΣΣΑ ! ! !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να παρει πουλο/φαει μιουτ η αλιντισσα?

• τι νουμερο ειναι αυτη η αλιντισσα!!χαχαχαχα

Ψήφοι: 37 78,7%
  • σβηστε το θρεντ!!

Ψήφοι: 6 12,8%
  • σβηστε το θρεντ!(νεα επιλογη)

Ψήφοι: 4 8,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

Επισκέπτης
Κορίτσια συμφορουμίτισσες λατρεμένες ερώτηση..
Αν είχατε κάποια πληροφορία για καλό καυλί και δυνατό γαμιά απο εδώ μέσα και όχι για παιδαρέλια κοκκόρια που ούτε καν ασχολούμαστε,αλλά να ήταν στανταράκι(σίγουρη πληροφορία)..Θα την τρώγατε αυτή την πούτσα?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Θα στείλω mail στο site της Μητρόπολης ότι τα νέα κορίτσια σήμερα έχουν φοβερό βρωμόστομα. Μιλάμε για ένα δράμα.... :'( :'( :'(

βρε συ! έμαθες να στέλνεις μαιλ ή θα το στείλεις με σήματα μορς;;;;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
εγώ που ήρθα για συζήτηση μπορώ να συζητήσω με την μπουμπουκάκι για το φαινόμενο Φάμπιο;.. Η θα με πιάσει καμμια έξαρση κάβλας και θα γίνω σαν τις άλλες τις λυσσάρες και αγάμητες μπαζουκλοφέρουσες ψυχανωμαλες καριόλες; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συγκρατησου κοριτσι μου...Δεν μπορειs χωριs εμαs, αλλα.... :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
το θεμα δεν ειναι τι ειπε ο εκτορακος, αλλα τι κανετε εσεις!

οκ, να δεχθω (για χαρη της κουβεντας και μονον) οτι ειστε καυλιαρες
αντε να δεχθω οτι σας εξιταρει το mind game και οτι ειναι ενας απο τους λογους που μπαινετε εδω
αντε να συμφωνησω και με την αλιντισσα( :-*) οτι σας αναβει το κραξιμο...

και μετα?

που παει ολη αυτη η καυλα? ξεσπατε στους δονητες σας για ναρθετε στα ισια σας?

"καυλα καταπιεσμενη, ουκ εστιν καυλα" που λεγανε και οι αρχαιοι....

έτερον εκάτερον, εγώ είπα τι κατάλαβα από αυτά που είπε ο εκτόρ

κατά τα άλλα το τι μπορεί να πιστεύει ο καθένας για το μουνί ή την πούτσα του άλλου...  :rolleyes:

νομίζεις ότι είπε καλή κουβέντα και τρέχεις να την ακυρώσεις βρε μέμο? ακόμα και με τον δονητή που λες, δεν ακυρώνει αυτό που λέει ο εκτόρ. άλλο θέμα είναι αν έχει δίκιο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αν είχατε κάποια πληροφορία για καλό καυλί και δυνατό γαμιά απο εδώ μέσα και όχι για παιδαρέλια κοκκόρια που ούτε καν ασχολούμαστε,αλλά να ήταν στανταράκι(σίγουρη πληροφορία)..Θα την τρώγατε αυτή την πούτσα?

Με στιφαδο εννοειs??????? :think: :think:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
έτερον εκάτερον, εγώ είπα τι κατάλαβα από αυτά που είπε ο εκτόρ

κατά τα άλλα το τι μπορεί να πιστεύει ο καθένας για το μουνί ή την πούτσα του άλλου...  :rolleyes:

νομίζεις ότι είπε καλή κουβέντα και τρέχεις να την ακυρώσεις βρε μέμο? ακόμα και με τον δονητή που λες, δεν ακυρώνει αυτό που λέει ο εκτόρ. άλλο θέμα είναι αν έχει δίκιο.
για απαντα στο Αλιντι να σε δω?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

θου κυριε φυλακην τω στοματι μου!

:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγώ που ήρθα για συζήτηση μπορώ να συζητήσω με την μπουμπουκάκι για το φαινόμενο Φάμπιο;.. Η θα με πιάσει καμμια έξαρση κάβλας και θα γίνω σαν τις άλλες τις λυσσάρες και αγάμητες μπαζουκλοφέρουσες ψυχανωμαλες καριόλες; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΠΟΣ ο φάμπιο, ΕΠΟΣ, από τότε που άνοιξε το θρεντ ο άλλος βάζω τα τσοντοτράγουδά του και λικνίζομαι, καιρό είχα να δω κάτι τόσο γαμάτο  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Ρητορικη η ερώτηση υποθέτω :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

τσου  :sunglasses:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

αποτι καταλαβες, η μεση Ελλεηνιδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ!

Ας ειναι καλα ο εγωϊσμος,το ψωνισμα  και η "δηθεν" καυλα...

κατα βαθος, η μεση Ελλεηνιδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ και ας μου λετε οτι θελετε....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166

απάντα όμως κι εσύ...μην πετάς την βόμβα και μετά την κινέζα ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αποτι καταλαβες, η μεση Ελλεηνιδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ!

Ας ειναι καλα ο εγωϊσμος,το ψωνισμα  και η "δηθεν" καυλα...

κατα βαθος, η μεση Ελλεηνιδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ και ας μου λετε οτι θελετε....

ναι μέμο, από το να μαθαίνεις για μια πούτσα σε ένα φόρουμ και να τρέχεις φαίνονται τα κότσια  :2funny: :2funny: :2funny:

δεν διαφωνώ με το ότι δεν είναι σίγουρη για τον εαυτό της, αλλά ρε πουλάκι μου το βλέπεις πάρα πολύ λάθος το γιατί. σοβαρά λες ότι όποια έχει κότσια πηδιέται με γαμιάδες από δω και όποια δεν το κάνει δεν έχει?  :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εγω ως μεση ελληνιδα θέλω τον ΦΑΜΠΙΟ! :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ναι μέμο, από το να μαθαίνεις για μια πούτσα σε ένα φόρουμ και να τρέχεις φαίνονται τα κότσια  :2funny: :2funny: :2funny:

δεν διαφωνώ με το ότι δεν είναι σίγουρη για τον εαυτό της, αλλά ρε πουλάκι μου το βλέπεις πάρα πολύ λάθος το γιατί. σοβαρά λες ότι όποια έχει κότσια πηδιέται με γαμιάδες από δω και όποια δεν το κάνει δεν έχει?  :S
γιατι τι θα παθετε ρε ακομη και αμα ριξετε ενα ακυρο γαμησι?

θα μειωθει η αξια του διαμαντοζαφειρενιοχρυσοπλατινε μουνιου σας?

follow your kavla μπουμπα, αν εχεις τα κακαλα! (γενικα μιλαω)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
γιατι τι θα παθετε ρε ακομη και αμα ριξετε ενα ακυρο γαμησι?

θα μειωθει η αξια του διαμαντοζαφειρενιοχρυσοπλατινε μουνιου σας?

follow your kavla μπουμπα, αν εχεις τα κακαλα! (γενικα μιλαω)

Αν θες να γαμήσεις την μπουμπα ωραίο το λογίδριο αλλά παίξε αλλιως... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Υπο όρους..θα έπρεπε να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου πρωτα και να ένιωθα σιγουριά οτι δεν θα ανοίξει θρεντάκι την επόμενη μέρα με την πούτσα του μέσα μου.
Να είμαι σίγουρη οτι είναι μάγκας με αρχίδια και όχι τσουτσέκι ρε παιδί μου.Το θέμα όμως είναι οτι εμπιστοσύνη δεν έχω ούτε στην σκιά μου οπότε μάλλον δεν θα την έτρωγα και θα πήγαινε η πούτσα χαράμι. :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Υπο όρους..θα έπρεπε να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου πρωτα και να ένιωθα σιγουριά οτι δεν θα ανοίξει θρεντάκι την επόμενη μέρα με την πούτσα του μέσα μου.
Να είμαι σίγουρη οτι είναι μάγκας με αρχίδια και όχι τσουτσέκι ρε παιδί μου.Το θέμα όμως είναι οτι εμπιστοσύνη δεν έχω ούτε στην σκιά μου οπότε μάλλον δεν θα την έτρωγα και θα πήγαινε η πούτσα χαράμι. :grin:

άρα @@ καπαμά λες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom