α ρε μαλακες...δεν εχετε πιασει το μεγαλυτερο μυστικο με αυτες που γραφουν εδω στο σαιτ. Αν παρακαλεσετε θα σας το ξεστραβωσω
...o φωτεινος παντογνωστης....
α ρε μαλακες...δεν εχετε πιασει το μεγαλυτερο μυστικο με αυτες που γραφουν εδω στο σαιτ. Αν παρακαλεσετε θα σας το ξεστραβωσω
Επειδή βλέπω ότι έχεις βάλει τα νέα ανατομικά μαξιλάρια για avatar![]()
![]()
οτι προλαβες ειδες...τωρα παρε μπαρμπαρα.....Επειδή βλέπω ότι έχεις βάλει τα νέα ανατομικά μαξιλάρια για avatar![]()
![]()
εσεις δεν αγαπιεστε;...o φωτεινος παντογνωστης....
![]()
![]()
![]()
αλλαξα και αβαταρ γιατι πιαστηκε η αλλη η κοπελα ξαπλα....![]()
![]()
![]()
...o φωτεινος παντογνωστης....
![]()
![]()
![]()
τις βαρυγδουπες δηλωσεις δεν μπορω...μη βιάζεσαι, μπορεί να είναι καλό![]()
![]()
![]()
στο μυαλο σου μεσα ειμαι ο πουστης;θα μου στελνει παλι πμ ο νωντας μηπως εισαι και συ κλωνος μου.....ολους για εμενα τους περναει....πότε πρόλαβες καιτ'άλλαξες ρε??![]()
![]()
πλιζ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ζόρικο και βαθύ... thanks.......η καβλα τους τις εσπρωξε εδω. Ξυπνηστε το μυαλο σας.
οκ....κουλολες οσες ειναι εδω μεσα, ασχετως εμφανισης, ασχετως νοητικης η μη υστερησης, βγαζουν γαμω τα γουστα στο κρεββατι. Το σεξ καταλαμβανει το μεγαλυτερο κομματι του μυαλου τους. Και καθεστε μαλακες μου και τις λετε ανοργασμικες και αρχιδια. Για τη συζητηση νομιζετε οτι ηρθαν εδω μεσα? σκεφτηκαν μια μερα, τι καλα να γραφτουμε σε μπουρδελοφορουμ να κανουμε αστειες συζητησεις?
η καβλα τους τις εσπρωξε εδω. Ξυπνηστε το μυαλο σας.
οκ....κουλ
-μπουμπα ελα τωρα που χω καυλες και αστις μαλακιες.....σου στελνω με πμ διευθυνση και κινητο.....![]()
![]()
![]()
Θα προλαβειs ????? Ειναι μεγαλη η αποσταση!!!!
και γω που νομιζα οτι εμπαινες για να διαβασεις τον μπακαλη για τις ενημερωσεις στην φυλης.....είναι αλήθεια, εγώ άρχισα να διαβάζω με μια κουβέντα για τη μαλακία και τα χύσια![]()
![]()
![]()
![]()
οκ....κουλ
-μπουμπα ελα τωρα που χω καυλες και αστις μαλακιες.....σου στελνω με πμ διευθυνση και κινητο.....![]()
![]()
![]()
![]()
με ποια εννοια το πε;βασικά αυτό είναι μια μεγάλη διαφορά, ο εκτόρ δεν το είπε με την έννοια αυτή νομίζω...
*άσε ρε που θα ξενιτεύομαι![]()
θελω το μεμα να τοποθετηθει.
υ.γ. η μπουμπου παντα με πιανει. ΠΑΝΤΑ.
θελω το μεμα να τοποθετηθει.
υ.γ. η μπουμπου παντα με πιανει. ΠΑΝΤΑ.
αν του ελεγες για ρωσσιδες να ειχε κατι να πει....
μπομπα!!! κλειδωσε πιμι σαν την αλιντισσα!![]()