gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
επειδη δεν φτιαξαν ακομη γυναικεια μπουρδελα/μασαζαυτή η (υπό)θεση γιατί (να) ισχύει μόνο για τις γυναίκες-μέλη άραγε;![]()
επειδη δεν φτιαξαν ακομη γυναικεια μπουρδελα/μασαζαυτή η (υπό)θεση γιατί (να) ισχύει μόνο για τις γυναίκες-μέλη άραγε;![]()
επειδη δεν φτιαξαν ακομη γυναικεια μπουρδελα/μασαζ......τι λες; να συνεταιριστουμε να ανοιξουμε μαζι το πρωτο;
![]()
![]()
![]()
αυτή είναι η γοητεία αυτόυ του σαιτ ότι μπορείς να μιλήσεις όπως θέλεις κρυμμένος πίσω από τον υπολογιστη. δεν είνια αναγκη να είσαι συμβατικός κια στερεότυπος ,οριστε τι διαφοροποιει εντελει τις γυναικες του σαιτ....οχι τα χαζα που λεει ο εκτωρ...απλα εχουν το βιτσιο να τις βριζουν και να τις ρωταν μαλακιες....
ας πουμε ενα παραδειγμα εδω...
θα μιλουσατε ποτε σε μια κοπελα(εστω και μεγαλοκοπελα )οπως Ο αγνος συναγωνιστης μας αιμμπος;![]()
![]()
![]()
![]()
ναι,ναι ετοιμαζω ηδη λιστα!Όταν τα κλείσω να σε ειδοποιήσω?
αυτή είναι η γοητεία αυτόυ του σαιτ ότι μπορείς να μιλήσεις όπως θέλεις κρυμμένος πίσω από τον υπολογιστη. δεν είνια αναγκη να είσαι συμβατικός κια στερεότυπος ,
ναι ρε συ...αλλα αλιντισσα γαμιεσαι;αυτή είναι η γοητεία αυτόυ του σαιτ ότι μπορείς να μιλήσεις όπως θέλεις κρυμμένος πίσω από τον υπολογιστη. δεν είνια αναγκη να είσαι συμβατικός κια στερεότυπος ,
επειδη δεν φτιαξαν ακομη γυναικεια μπουρδελα/μασαζ......τι λες; να συνεταιριστουμε να ανοιξουμε μαζι το πρωτο;
![]()
![]()
![]()
ναι,ναι ετοιμαζω ηδη λιστα!![]()
ειμαι σε ηλικια γαμου( μαζι σου ....)και δεχομαι προτασεις σοβαρες παντα με πμ και με ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΤΟ Ε9 ΚΑΙ δυο φωτο ολωσωμες με μαγιο και χωρις....ελτζι μου....
εσυ ποσο χρονων εισαι??? :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
μηπωσ πουλατε αγοραιο ερωτα να αγορασω κανενα δυο κιλα για το σπιτι.και αν ναι αμα το βαλω στην καταψυξυ χαλαειναι ρε συ...αλλα αλιντισσα γαμιεσαι;![]()
ησουν λιγακι μπρουταλ....
πρεπει να μιλας πιο ομορφα σε μια κυρια του σαιτ....κυρια μου τον παιρνετε;και ποιο το αντιτιμο για τις υπηρεσιες σας;
![]()
![]()
α ναι παρελειψα!δεν είπες όμως πόσο χρονών είσαι...ρωτάω για να δω αν γουστάρεις μικρότερους ή μεγαλύτερους!
ειμαι σε ηλικια γαμου( μαζι σου ....)και δεχομαι προτασεις σοβαρες παντα με πμ και με ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΤΟ Ε9 ΚΑΙ δυο φωτο ολωσωμες με μαγιο και χωρις....
ΥΓ τα εμφανισιακα μου στανταρς ειναι γενικα χαμηλα και προς το παχουλο οποτε μην ανησυχειτε εσεις οι γυναικες του σαιτ....
ακομα κανα 2 τετοια και σε παντρευτηκα να ξερεις... :-*
33.... :-* :-*
αλλά και πάλι αυτή είναι η γοητεία της γλώσσας απελευθερωμενης από συμβάσεις. Η γλώσσα ειναι σαν δεξαμενή. όπυ ο καθένας αναλόγως με την περίσταση αντλέι λέξεις που ταιριάζουν ΄, Πάντοτε βέβαια υποκειμενικά. Οι λέξεις αυτέ είναι πιο άμεσες κια εύηχες. Τον σεβασμό άλλωστε ακόμα κια σε αυτοβ το σαι τον κερδίζεις, η συγκεκριμένη μαλλον δεν έχει κερδίσει τίποτα. Αλλώστε και η ίδια θα προτιμούσε να ακούσει= Μωρη στησε κωλο παρά Αν θελέτε ευπαρουσιαστ, φιλτάτη κια ερίτιμος δεσποινίδα, όπως τοποθετήσετε την οπην σας κιατα τοιαύτον τρόπον . ίνα πραγματοποιηθεί η διεισδυσις του μορίου μου?ναι ρε συ...αλλα αλιντισσα γαμιεσαι;![]()
ησουν λιγακι μπρουταλ....
πρεπει να μιλας πιο ομορφα σε μια κυρια του σαιτ....κυρια μου τον παιρνετε;και ποιο το αντιτιμο για τις υπηρεσιες σας;
![]()
![]()
αλβανους γουσταρειδεν είπες όμως πόσο χρονών είσαι...ρωτάω για να δω αν γουστάρεις μικρότερους ή μεγαλύτερους!
Mε το ΔΝΤ που μπλέξαμε δεν ξέρουμε τι απ'τα 2 θα κλείσουμε πρώτο..a ...νομισα τα ματια και τρομαξα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όσο κι εγώδεν είπες όμως πόσο χρονών είσαι
α ναι παρελειψα!
μεγαλυτερους..!
αλβανους γουσταρει