giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
ενοχλει στο μάτι ???? ;) ;) ;) ;) ;)ορεο θρεντ...
ποσι ορα θελετε να σασ το κρατισο ακομα? ;) ;) ;) ;) ;)
ενοχλει στο μάτι ???? ;) ;) ;) ;) ;)ορεο θρεντ...
Το απογευμα θα σας γραψω για γυναικα μελος που ετρωγε παρομοιο κραξιμο εδω μεσα και τελικως αποχωρισε...
Ηταν και γυμναστρια σε πρωινη εκπομπη πριν 3 χρονια.Υπαρχει και θρεντ εδω μεσα με φωτο της και σχολια για αυτη για το ποσο μουναρα ειναι και ποσοι την εχουν χυσει με τις φωτο...
Γαμω τα μπαζα μου μεσα γαμω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπααααααα ?????????ρε συ αλτεκ, οποια και να ηταν, ειναι φυσιολογικό μια γυναικα που δεν χρίζει ψυχιατρικής υποστήριξης να ξημεροβραδιάζεται και να διαπληκτίζεται ιντερνετικά με μερικές 100αδες πυρκαυλους?![]()
![]()
παπα..ενοχλει στο μάτι ???? ;) ;) ;) ;) ;)
γιατι δε ρωτας την ιδια ??παπα..
τι κανει αυτη η κοπελα κατω απο το ρασο σου;
ξομολογειται;
ε τορα θα ασχολουμαστε με σκουπιδια?ενοχλει στο μάτι ???? ;) ;) ;) ;) ;)
παπα μην ξεχασεις το αντιδωρο...γιατι δε ρωτας την ιδια ??![]()
ορεο θρεντ...
Μμμ κοινωνικός ρατσισμός,μην δείτε άντρα με γόβες,αμέσως να τον πείτε αδερφή!!!![]()
Το απογευμα θα σας γραψω για γυναικα μελος που ετρωγε παρομοιο κραξιμο εδω μεσα και τελικως αποχωρισε...
Ηταν και γυμναστρια σε πρωινη εκπομπη πριν 3 χρονια.Υπαρχει και θρεντ εδω μεσα με φωτο της και σχολια για αυτη για το ποσο μουναρα ειναι και ποσοι την εχουν χυσει με τις φωτο...
![]()
![]()
![]()
![]()
να δουμε τι αλλη μαλακια θρεντ θα ανοιχτει![]()
![]()
![]()
οχι ρε χασαμε τετοιο κελεπουρι??Το απογευμα θα σας γραψω για γυναικα μελος που ετρωγε παρομοιο κραξιμο εδω μεσα και τελικως αποχωρισε...
![]()
![]()
![]()
![]()
ο νωντας η ο μαριος αποφασισε...είπε ο νώντας για να εξιλεωθεί![]()