Επισκέπτης
Toυς έχεις πάρει όλους αυτούς στον ύπνο σου ή σου ξέφυγε κάποιος;;;και γκομπρίτο, για τα παχιά του φρύδια![]()
![]()
Toυς έχεις πάρει όλους αυτούς στον ύπνο σου ή σου ξέφυγε κάποιος;;;και γκομπρίτο, για τα παχιά του φρύδια![]()
![]()
ελα μωρε νταξει.. βλεπεις να ασχολουνται μα την καριόλα ??Eλεος θρεντ για το [size=50pt]ΒΟΥΡΛΟ[/size]
Αντέ όμως που είναι,έχουμε να τα πούμε από εχθές!!!Κόφτε τη μαλακία, γιατί άμα ξυπνήσει η Λουκ θα μας πεθάνει στις παπαριές...![]()
![]()
Τι παιδί είναι αυτός ο νώντας ρε boobie... Σου δίνει μια αίσθηση deja-vu αλλά δε μπορώ να θυμηθώ ποιον ρε παιδί μου....αχαχαχαχαχχαααααααααααα αλοχα κοίτα ποιος το άνοιξε και θα σου λυθούν οι απορίες![]()
Τι παιδί είναι αυτός ο νώντας ρε boobie... Σου δίνει μια αίσθηση deja-vu αλλά δε μπορώ να θυμηθώ ποιον ρε παιδί μου....
Τελικά καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο λέμε...ΙΔΙΟΣ λέμε![]()
Ρε παιδια εχω μια απορια... Και αν μπορει ας μου την λυσει και η ιδια... σορρυ που βγαινω εκτος θεματος ΑΛΛΑ --->
ΓΙΑΤΙ ΑΛΙΝΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΙΤΙΣΣΑ?
Ευχαριστω εκ των προτερων... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.
χαχχαχα ΑΛΙΝΤΙΣΣΑ η μια παθος για τα τεμαχια ο αλλος τρεις και ο κουκοτς ενας ακομα χαχαχα μαλακα τι τυπακια ειστε εσεις με εχετε διασκεδασει!
Ααααχ όταν γίνεσαι κτήνος,μας ανάβεις όλους/ες!!!συμβουλες απο αλιντισσα ειναι οχι αποριες για αλιντισσα.
Ξεκινα απο τα βασικα. τι ειναι το κρεατακι αναμεσα στα μπουτια σου και που χρησιμευει
σωστος μπραβο !!!!![]()
δεν ειναι αναγκη να μας πεις ποιοί σου πηδανε τη γυναικα..
συμβουλες απο αλιντισσα ειναι οχι αποριες για αλιντισσα.
Ξεκινα απο τα βασικα. τι ειναι το κρεατακι αναμεσα στα μπουτια σου και που χρησιμευει
Ααααχ όταν γίνεσαι κτήνος,μας ανάβεις όλους/ες!!!![]()
Η θεία Αλίντισσα τί γνώμη έχει για τις παρτούζες κ τα πασής φύσης ομαδικά όργια;!![]()
![]()
![]()
Μμμ κοινωνικός ρατσισμός,μην δείτε άντρα με γόβες,αμέσως να τον πείτε αδερφή!!!πουστεψες ρε?
τιμημενα λογια, παντελονάτων αντρώνε..Υπάρχουν ήρωες στη σημερινή εποχή......?![]()
Aααα θα σου γνωρίσω κνίτισσες μου φαίνεται!!! >![]()