τιμημενα λογια, παντελονάτων αντρώνε..![]()
Παραμανάτε............
τιμημενα λογια, παντελονάτων αντρώνε..![]()
νερντάκο φτωχομπινεδιάρη..Παραμανάτε............
Η πρώτη παρτουζιάρα,γαμιόλα εεε;!Έχουμε εδώ στη δουλειά μία τέτοια..... και το πρώτο καυλάκι λέμεεεεεεεεεεε!!!![]()
νερντάκο φτωχομπινεδιάρη..![]()
Παραμανάτεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....................
για ουζο..μια ποικιλια την εχεις ..
για ουζο..
Παραμανάτεεεεεεεεεεεεεεεεε.................... (Ξεύρει αυτός).
και πρεπει να μας πρηξεις τα αρχιδια με τα ιδια και τα ιδια ??
τιμωρια το γραφεις ??
2 βηματα ειμαστε. αν θες ερχομαι να τσεκαρεις ο ιδιος..Για τον Παπαγιώργο το γράφω...... Να ελέγχει συχνά, αν η παραμάνα είναι σε πλήρως κάθετη θέση.![]()
2 βηματα ειμαστε. αν θες ερχομαι να τσεκαρεις ο ιδιος..
ολο και κατι αγγουρια θα εχεις φυτεμενα να στα σφηνωσω..![]()
![]()
Για τηνπαραμάναεεεεεε, για την ταμπακιέρα δεν λές τίποτα όμως!
Η φετεινή σοδειά περιλαμβάνει αυτοφυή βλήτα, ιταλικό ραδίκι, φρέσκα κρεμμυδάκια και σέλινο. Δεν σπέρνω άλλα, γιατί βαριέμαι το πότισμα.
«καταφασία: διαταραχή τού λόγου η οποία συνίσταται στη συχνή επανάληψη τής ίδιας φράσης ή τής ίδιας λέξης»
«καταφασία: διαταραχή τού λόγου η οποία συνίσταται στη συχνή επανάληψη τής ίδιας φράσης ή τής ίδιας λέξης»
ναι 25 (36.8%)
οχι 19 (27.9%)
στις αρχιδαρες μου 24 (35.3%)
Αρε Αλιντι....εριξες πολλες πιτες γι'αυτο δεν σε θελουν...![]()
Εγω δεν ψηφισα ακομα....δεν εχω κατασταλαξει ακομα...
Με οταν ξεφυγουμε απο τους καφεδες και προχωρισουμε στην πραξη θα σε ψηφισω![]()
ps Ημαρτον ρε συ..καθε βδομαδα περιοδο εχεις? Αμαν πια γαμω την ωορηξια σου![]()
![]()
Το απογευμα θα σας γραψω για γυναικα μελος που ετρωγε παρομοιο κραξιμο εδω μεσα και τελικως αποχωρισε...
Ηταν και γυμναστρια σε πρωινη εκπομπη πριν 3 χρονια.Υπαρχει και θρεντ εδω μεσα με φωτο της και σχολια για αυτη για το ποσο μουναρα ειναι και ποσοι την εχουν χυσει με τις φωτο...
Γαμω τα μπαζα μου μεσα γαμω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειχαμε αλτεκ τετοιο πουλεν και το διωξαμε ??????????
ειμαστε αξιοι της τυχης μας αν το καναμε αυτο.....
Το απογευμα θα σας γραψω για γυναικα μελος που ετρωγε παρομοιο κραξιμο εδω μεσα και τελικως αποχωρισε...
Ηταν και γυμναστρια σε πρωινη εκπομπη πριν 3 χρονια.Υπαρχει και θρεντ εδω μεσα με φωτο της και σχολια για αυτη για το ποσο μουναρα ειναι και ποσοι την εχουν χυσει με τις φωτο...
Γαμω τα μπαζα μου μεσα γαμω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()