str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Το spam πάντως από τα γαλάζια παπαγαλάκια ζει και βασιλεύει.
Υπομονή px..Σε μια ώρα ξεκινά το δελτίου του Μέγκα για να ακούσουμε και καμια αλήθεια...
Το spam πάντως από τα γαλάζια παπαγαλάκια ζει και βασιλεύει.
ΟΝΝΕΔ ΟΝΝΕΔ πρωτοπορία ζήτω η Νέα Δημόκρατία.
Αν δε σ'αρέσει άλλαξε κανάλι ή πάρε τηλέφωνο να διαμαρτυρηθείς. Δεν είναι ανάγκη να γαμάς όλα τα πολιτικά θρεντ με μυνήματα/συνθήματα των πέντε λέξεων.
Εκτός κι αν το σάιτ ανήκει στον Λαμπράκη και δεν το ξέρω.
Και στον μιναρέ θα βάλουμε μπερέ
Εσύ απάντησες, εσύ τα άκουσες.
Σοβαρά όμως, εγκρίνεις αυτό που κάνουν σήμερα κάποιοι ομοιδεάτες σου σε ΟΛΑ τα πολιτικά θρεντ;
Εδώ δεν ήταν λίγο καιρό πριν που γκρινιάζαμε για κάποια μέλη που ποστάρουν μηνύματα των τριών λέξεων μόνο και μόνο για να πάρουν αστεράκια;
είναι αντίστοιχο του κλισε που έχει κυριαρχήσει στην Ελλάδα για τις αριστερές προοδευτικές και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που το χρησιμοποιούν και οι ΠΑΣΟΚοι κατά κόρον λες και οι υπόλοιποι δεν θέλουν την πρόοδο και δεν είναι δημοκράτεςΤουλάχιστον ξαναβρήκες το χιούμορ σου...
Δεν ξέρω ακόμα αν είναι ομοϊδεάτες μου διότι δεν ξέρω ακόμη τί θα ψηφίσω....
(ή για να είναι ακριβής, ξέρω τί δεν θα ψηφίσω)...
Με κανά - δυο αποκλεισμούς ακόμη θα έχω αποφασίσει δια της ατόπου απαγωγής!
Ωστόσο η ΝΔούλα κάνει τεράστιο φάουλ με το να πει στους οπαδούς της να κατέβουν μόνο με ελληνικές σημαίες...
Δηλαδή οι οπαδοί των άλλων κομμάτων τί είναι, τάταροι άτακτοι βαζιβουζούκοι;
Λίγο πατριδοκάπηλο, δεν βρίσκετε;
επειδη βλεπω οτι γινεται μια προσπαθεια να δημιουργηθουν εντυπωσεις με αφορμη τα κρυφα (για τους κοινους θνητους) γκαλοπ, μια επισκεψη στο bwin.com θα ειναι χρησιμη για οσους αγωνιουν για το αποτελεσμα των εκλογων.
για ΝΔ ΔΙΝΕΙ 1.13
για ΠΑΣΟΚ ΔΙΝΕΙ 5.25
και οσον αφορα την διαφορα το πιο πιθανο ειναι ΝΔ με πανω απο 2 μοναδες διαφορα απο τον δευτερο.
Εγώ συναγωνιστή δεν πέρασα καν από τη συγκέντρωση. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία ο αριθμός του κόσμού γιατί ως γνωστόν κάθε κόμμα κουβαλάει κόσμο από όλη την Ελλάδα, γουστάρω ΝΔ και όλως περιέργως ουδείς με έχει χαρακτηρίσει στην ζωή μου ανεγγέφαλο, γουστάρω ΝΔ από μικρό παιδί όταν έτρεχα στους δρόμους το 1990 όταν νικήσαμε τα ξημερώματα το ΠΑΣΟΚ και πήραμε αυτοδυναμία και αντιπαθώ το ΠΑΣΟΚ για ότι προκάλεσε στην Ελλάδα την δεκαετία του 1980. Γνωρίζω ότι η ΝΔ έκανε πολλά λάθη, ότι υπήρξαν πολλά λαμόγια που θέλησαν να επωφεληθούν από την όποια θέση κατείχαν όμως πραγματικά πιστεύω ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι καλύτερος για να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο. Η δε κίνηση του Γιωργάκη εχθές να ανεβάσει τον Σημίτη πάνω στην σκηνή και η επανενεργοποίηση του Λαλιώτη ξυπνούν τα αντανακλαστικά του κόσμου και υπενθυμίζουν στον κόσμο κακά που δεν θέλει το ΠΑΣΟΚ να θυμούνται.
είναι αντίστοιχο του κλισε που έχει κυριαρχήσει στην Ελλάδα για τις αριστερές προοδευτικές και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που το χρησιμοποιούν και οι ΠΑΣΟΚοι κατά κόρον λες και οι υπόλοιποι δεν θέλουν την πρόοδο και δεν είναι δημοκράτες
ου! ρε