Νέα

Σύγκριση Νέας Δημοκρατίας - Πα.Σο.Κ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kemal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Και στον μιναρέ θα βάλουμε μπερέ

Συνημμένα

• karamanlis_thessaloniki1.jpg
    karamanlis_thessaloniki1.jpg
    42,9 KB · Εμφανίσεις: 73

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Και όποιος δεν ακολουθάει μαύρο φίδι θα τον φάει

Συνημμένα

• karamanlis_larisa2.jpg
    karamanlis_larisa2.jpg
    93,2 KB · Εμφανίσεις: 77

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν δε σ'αρέσει άλλαξε κανάλι ή πάρε τηλέφωνο να διαμαρτυρηθείς. Δεν είναι ανάγκη να γαμάς όλα τα πολιτικά θρεντ με μυνήματα/συνθήματα των πέντε λέξεων.

Εκτός κι αν το σάιτ ανήκει στον Λαμπράκη και δεν το ξέρω.

Κάποιοι έχουν χάσει και χιούμορ και ψυχραιμία...
Ποιο πολιτικό thread γάμησα ΕΓΩ με συνθήματα;
Και σε τελική ανάλυση, άλλαξε και εσύ thread άμα αυτό σε χαλάει!

Όσο για το φίλο αυστραλό, το βράδυ θα έχει review και για τη συγκέντρωση της ΝΔούλας...Και δεν θα χαρίσω κάστανα!
Του πασόκ χθες πάντως ήταν επίπέδου..Σουζάνα!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καραμανλή  στου  Μπαιρακτάρη  δεν  έχετε????
:2funny: :2funny: :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και μία ενδιαφέρουσα είδηση:

"Μάλιστα, όπως έλεγαν δικηγόροι στους διαδρόμους του Αρείου Πάγου, έγιναν ακόμη και διορισμοί με σημειώματα υπουργών και υποψηφίων βουλευτών."

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εσύ απάντησες, εσύ τα άκουσες. :grin:

Σοβαρά όμως, εγκρίνεις αυτό που κάνουν σήμερα κάποιοι ομοιδεάτες σου σε ΟΛΑ τα πολιτικά θρεντ;

Εδώ δεν ήταν λίγο καιρό πριν που γκρινιάζαμε για κάποια μέλη που ποστάρουν μηνύματα των τριών λέξεων μόνο και μόνο για να πάρουν αστεράκια;  

Τουλάχιστον ξαναβρήκες το χιούμορ σου... :bounce-glasses:

Δεν ξέρω ακόμα αν είναι ομοϊδεάτες μου διότι δεν ξέρω ακόμη τί θα ψηφίσω....
(ή για να είναι ακριβής, ξέρω τί δεν θα ψηφίσω)...
Με κανά - δυο αποκλεισμούς ακόμη θα έχω αποφασίσει δια της ατόπου απαγωγής!

Ωστόσο η ΝΔούλα κάνει τεράστιο φάουλ με το να πει στους οπαδούς της να κατέβουν μόνο με ελληνικές σημαίες...
Δηλαδή οι οπαδοί των άλλων κομμάτων τί είναι, τάταροι άτακτοι βαζιβουζούκοι;
Λίγο πατριδοκάπηλο, δεν βρίσκετε;

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τουλάχιστον ξαναβρήκες το χιούμορ σου... :bounce-glasses:

Δεν ξέρω ακόμα αν είναι ομοϊδεάτες μου διότι δεν ξέρω ακόμη τί θα ψηφίσω....
(ή για να είναι ακριβής, ξέρω τί δεν θα ψηφίσω)...
Με κανά - δυο αποκλεισμούς ακόμη θα έχω αποφασίσει δια της ατόπου απαγωγής!

Ωστόσο η ΝΔούλα κάνει τεράστιο φάουλ με το να πει στους οπαδούς της να κατέβουν μόνο με ελληνικές σημαίες...
Δηλαδή οι οπαδοί των άλλων κομμάτων τί είναι, τάταροι άτακτοι βαζιβουζούκοι;
Λίγο πατριδοκάπηλο, δεν βρίσκετε;
είναι αντίστοιχο του κλισε που έχει κυριαρχήσει στην Ελλάδα για τις αριστερές προοδευτικές και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που το χρησιμοποιούν και οι ΠΑΣΟΚοι κατά κόρον λες και οι υπόλοιποι δεν θέλουν την πρόοδο και δεν είναι δημοκράτες
ου! ρε

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
επειδη βλεπω οτι γινεται μια προσπαθεια να δημιουργηθουν εντυπωσεις με αφορμη τα κρυφα (για τους κοινους θνητους) γκαλοπ, μια επισκεψη στο bwin.com θα ειναι χρησιμη για οσους αγωνιουν για το αποτελεσμα των εκλογων.
για ΝΔ ΔΙΝΕΙ 1.13
για ΠΑΣΟΚ ΔΙΝΕΙ 5.25
και οσον αφορα την διαφορα το πιο πιθανο ειναι ΝΔ με πανω απο 2 μοναδες διαφορα απο τον δευτερο.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
επειδη βλεπω οτι γινεται μια προσπαθεια να δημιουργηθουν εντυπωσεις με αφορμη τα κρυφα (για τους κοινους θνητους) γκαλοπ, μια επισκεψη στο bwin.com θα ειναι χρησιμη για οσους αγωνιουν για το αποτελεσμα των εκλογων.
για ΝΔ ΔΙΝΕΙ 1.13
για ΠΑΣΟΚ ΔΙΝΕΙ 5.25
και οσον αφορα την διαφορα το πιο πιθανο ειναι ΝΔ με πανω απο 2 μοναδες διαφορα απο τον δευτερο.

To X πόσα πληρωνει!!!
  Επρεπε να εχει και προγνοστικα για το βασικο

500€ 1,35
  600€ 1,14
  700€ 2,05

το θεμα ειναι αν ο 1ος βγαλει αυτοδυναμια δηλαδη να πιασει πανω απο 42%
  και αν θα πιασει καλή αυτοδυναμία με πανω απο 5 βολευτες (155 δηλαδης).

παντως 45% ο 1ος ΔΕΝ πιανει (ελπίζω),
μην ξεχναμε οτι ψηφιζουν και 600,000 νειοι ψηφοφόροι που ελπιζω οτι δεν ψηφισουν με κριτηριο τον εμφυλιο το 1821 και τις Θερμοπύλες

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Παρακαλω ολους τους συναγωνιστες αυτου του φορουμ να μαυρισουν τα 2 κομματα εξουσιας

Παρακληση σε ολους ακομα και σε αυτους που η νοημοσυνη τους τους επιτρεπει να ψηφιζουν
Καραμανλη , ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.!  Εστω μια φορα να πανε κοντρα στην "νοημοσυνη" τους :jerking:

Σε αυτους που σκεφτονται Παπανδρεου ,παλι να μην το κανουν, απλα θελει να γινει πρωθυπουργος

ΨΗΦΙΣΤΕ τα μικρα κομματα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . Να μην περασουν το 29% τα 2 κομματα εξουσιας
ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ σε καθε αντιλαικο μετρο που απ την επομενη μερα των εκλογων θα κανουν πραξη

ΟΧΙ στο λευκο,οχι στο ακυρο ευνοουν το πρωτο κομμα :-

ΞΥΠΝΗΣΤΕ πριν σας παρουν και τα σωβρακα!  ;) ;)
Εσεις εχετε την δυναμη ,ΜΗΝ την χαριζετε στα λαμογια των 2 μεγαλων.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Λοιπόν, το review που σας υποσχέθηκα...

Τελικά οι ΝΔιτες αργουν αλλά μαθαίνουν...
Στις επόμενες εκλογές θα προσλάβουν και το θρυλικό μπιρσίμ για να τους σκηνοθετεί τις συγκεντρώσεις...

Θα έλεγα ότι είχαν λίιιιιιγο περισσότερο κόσμο από χθες, όχι όμως σε βαθμό που να βγάζει μάτι ούτε και φυσικά να προσφέρεται για εξαγωγή οποιουδήποτε συμπεράσματος...

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η κατανομή του...

Σε μεγάλες διασταυρώσεις (πάνω και κάτω από την πλατεία αργεντινής, μουστοξύδη, άγαλμα αθηνάς) υπήρχαν συμπαγή μπλόκ με αρκετό κόσμο- είχαν στηθεί και γιγαντοοθόνες.
Μεταξύ των μπλοκ επί της Αλεξάνδρας όμως το απόλυτο κενό...

Μετά το μπλοκ του αγάλματος της Αθηνάς υπήρχε λίγος κόσμος, ο οποίος πύκνωνε πολύ από το ξενοδοχείο Παρκ και κάτω, όπως σχεδόν και στη χθεσινή συγκέντρωση.

Το έξυπνο στήσιμο όμως έδινε την εντύπωση ότι είχαν γεμίσει την Αλεξάνδρας- κοιτώντας από Χ. Τρικούπη προς τα κάτω έτσι φαινόταν, περπατώντας προς τα κάτω έβλεπες τα κενά και καταλάβαινες....

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Εγώ συναγωνιστή δεν πέρασα καν από τη συγκέντρωση. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία ο αριθμός του κόσμού γιατί ως γνωστόν κάθε κόμμα κουβαλάει κόσμο από όλη την Ελλάδα, γουστάρω ΝΔ και όλως περιέργως ουδείς με έχει χαρακτηρίσει στην ζωή μου ανεγγέφαλο, γουστάρω ΝΔ από μικρό παιδί όταν έτρεχα στους δρόμους το 1990 όταν νικήσαμε τα ξημερώματα το ΠΑΣΟΚ και πήραμε αυτοδυναμία και αντιπαθώ το ΠΑΣΟΚ για ότι προκάλεσε στην Ελλάδα την δεκαετία του 1980. Γνωρίζω ότι η ΝΔ έκανε πολλά λάθη, ότι υπήρξαν πολλά λαμόγια που θέλησαν να επωφεληθούν από την όποια θέση κατείχαν όμως πραγματικά πιστεύω ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι καλύτερος για να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο. Η δε κίνηση του Γιωργάκη εχθές να ανεβάσει τον Σημίτη πάνω στην σκηνή και η επανενεργοποίηση του Λαλιώτη ξυπνούν τα αντανακλαστικά του κόσμου και υπενθυμίζουν στον κόσμο κακά που δεν θέλει το ΠΑΣΟΚ να θυμούνται. 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγώ συναγωνιστή δεν πέρασα καν από τη συγκέντρωση. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία ο αριθμός του κόσμού γιατί ως γνωστόν κάθε κόμμα κουβαλάει κόσμο από όλη την Ελλάδα, γουστάρω ΝΔ και όλως περιέργως ουδείς με έχει χαρακτηρίσει στην ζωή μου ανεγγέφαλο, γουστάρω ΝΔ από μικρό παιδί όταν έτρεχα στους δρόμους το 1990 όταν νικήσαμε τα ξημερώματα το ΠΑΣΟΚ και πήραμε αυτοδυναμία και αντιπαθώ το ΠΑΣΟΚ για ότι προκάλεσε στην Ελλάδα την δεκαετία του 1980. Γνωρίζω ότι η ΝΔ έκανε πολλά λάθη, ότι υπήρξαν πολλά λαμόγια που θέλησαν να επωφεληθούν από την όποια θέση κατείχαν όμως πραγματικά πιστεύω ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι καλύτερος για να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο. Η δε κίνηση του Γιωργάκη εχθές να ανεβάσει τον Σημίτη πάνω στην σκηνή και η επανενεργοποίηση του Λαλιώτη ξυπνούν τα αντανακλαστικά του κόσμου και υπενθυμίζουν στον κόσμο κακά που δεν θέλει το ΠΑΣΟΚ να θυμούνται. 

Σκοπός μου δεν είναι να αξιολογήσω πολιτικά αν το χ κόμμα μάζεψε 10.000 κάφρους και το ψ 10.001...
Σκοπός μου είναι να μεταφέρω αυτό που είδα και να το συγκρίνω με αυτό που αναπαράγουν τα μπλε και πράσινα παπαγαλάκια μέσω των ελεγχόμενων  από αυτά ΜΜΕ...

Όταν λοιπον κάποιο μέσο μιλήσει για μεγαλειώδη συγκέντρωση των μεν και υποτονική των δε, θα ξέρω από πρώτο χέρι ποιος μου λέει ψέματα και ίσως ανακαλύψω και τα άλλα ψέματα που μου λένε.

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Δυστυχώς ο τύπος έχει εξελιχθεί στην τέταρτη εξουσία αυτού του τόπου και έχεις απόλυτο δίκαιο. Πλέον ο τύπος διαμορφώνει το κλίμα και δυστυχώς ο  πολίτης άγεται και φέρεται κατά το δοκούν των εκάστοτε δημοσιογράφων. 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
είναι αντίστοιχο του κλισε που έχει κυριαρχήσει στην Ελλάδα για τις αριστερές προοδευτικές και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που το χρησιμοποιούν και οι ΠΑΣΟΚοι κατά κόρον λες και οι υπόλοιποι δεν θέλουν την πρόοδο και δεν είναι δημοκράτες
ου! ρε

Aντίθετα, η νδ είναι που φασιστικά απαιτεί να της δώσουμε τα κλειδιά του κράτους και να κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Πρέπει να μπει το ΛΑΟΣ στη βουλή ώστε να τεθεί τέλος σε αυτή την αλαζονεία.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δηλαδή ο καρατζαφέρης με την ....σοβαρότητα που τον διακρίνει και με τους υποψήφιους που έχει θα είναι η λύση?....

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Φίλε όλοι οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουμε πως αν ο Καρατζαφέρης δεν είχε πεί την μαλακία για την Σαλώμη θα ήταν ακόμα στην ΝΔ, επίσης γνωρίζουμε πως είναι πολύ μάγκας και έχει μαζέψει ένα ετερόκλητο σύνολο με αυτοσκοπό να μπεί στην βουλή και να μπορέσει να παίξει ρυθμιστικό ρόλο. Η αλαζονεία της εξουσίας ποτέ δεν θα εκλήψει για τον απλούστατο λόγο ότι η αλαζονεία της εξουσίας είναι σύμφυτη με την ίδια την εξουσία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom