Νέα

Σύγκριση Νέας Δημοκρατίας - Πα.Σο.Κ.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Kemal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
ρε ξεφτυλισμένοι..έλεος... μην βάζετε φωτογραφίες του ακατανόμαστου εδώ....θα πέσει το σάιτ για 15 μέρες...θα καούν τα κομπιούτερ μας...και δεν θα μας σηκώνεται για 2 μήνες..είστε βαλτοί των αντιπάλων...α να χαθείτε...ανθέλληνες... :2funny:
 

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Μηνύματα
3.393
Κριτικές
1
Like
905
Πόντοι
96
Ξερεισ Ποσα ατομα ξερω που περασαν ΑΣΕΠ -ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Ε... και ηταν ΝΔ η ΚΚΕ?

  Στην Ελλαδα όμως αλλο ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ στις εξετασεις κια αλλο ΔΙΟΡΙΖΟΜΑΙ.
ειναι οι γνωστοι αδιοριστοι/επιτυχοντες ή αποτυχημένοι/επιτυχοντες!!!
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Πραγματικά δεν έχω διαβάσει πιο εμετικό μήνυμα, χαρακτηριστικό δείγμα της φασιστικής νοοτροπίας της νδ.


Λοιπόν όσο περνάει ο καιρός διαπιστώνω κάτι. Τα λεγόμενα μικρά κόμματα όσο περισσότερο κάθεσαι και τα ακούς , τόσο περισσότερο καταλαβαίνεις ότι λένε επιεικώς μπούρδες και γενικόλογους λαϊκισμούς. Εκ πρώτης όψεως σου προκαλούν τη συμπάθεια γιατί η βιτρίνα τους  είναι τα καθημερινά βάσανα που όλοι μας αντιμετωπίζουμε (τραπεζική χούντα, ανεργία, κράτος ανάλγητο κλπ. ) .


Με τα οποία τα κομματόσκυλα της νδ δεν ασχολούνται γιατί τα δικά τους καθημερινα βάσανα τα έχουν λύσει προ πολλού. Μήπως είναι τα παιδιά τους άνεργα; Μήπως έχουν πρόβλημα στο να τρέχουν συνέχεια στις συγκεντρώσεις, για τις οποίες ξοδεύονται τόσα λεφτά; (άραγε που βρέθηκαν αυτά;)

Αλλά αυτή είναι η νδ: Θεωρεί "μπούρδες" τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πολίτης, γιατί αυτοί δεν ανήκουν πλέον στους απλούς πολίτες, αλλά σε μία ιδιότυπη αριστοκρατία που μας προτείνει αν δεν έχουμε ψωμί να φάμε παντεσπάνι.


Όταν όμως κάθεσαι να ακούσεις και να μελετήσεις τις προτάσεις τους , διαπιστώνεις ότι είναι προτάσεις που είναι τελείως αόριστες και αστήρικτες. (Να βγούμε από την Ευρώπη, να γίνει ο βασικός μισθός 1000 ευρώ κλπ. ). Λίγο να τους ζητήσεις να επεξηγήσουν πώς θα γίνουν όλα αυτά , θα διαπιστώσεις ότι κάπου χάνουν (να κόψουμε από τους πολλούς να δώσουμε στους λίγους). Όταν μάλιστα τους ρωτάς αν θα δεχόντουσαν να γίνουν κυβέρνηση για να εφαρμόσουν όλα τα παραπάνω σου απαντάνε με ένα ξερό «Όχι».


Όλα αυτά είναι φαντασιοπληξίες που δείχνουν ότι δεν έχεις κάτσει να ακούσεις καμία πρότασή τους. Σου συνιστώ να περάσεις από τα περίπτερα των μικρών κομμάτων στο κέντρο της αθήνας (αν δε φοβάσαι ότι θα σε κακοχαρακτηρίσουν οι υπόλοιποι της τοπικής) και να πληροφορηθείς για το πρόγραμμά τους αντί να παραπληροφορείς τον κόσμο.

Όσο για αοριστίες, αναζήτησέ τις στα λεγόμενα του ανιψιού, που δεν απαντάει σε τίποτα και το μόνο πρόγραμμά του είναι η διαιώνιση της υπάρχουσας κατάστασης.

Χαρακτηριστική είναι η απάντησή του στο θέμα του τούρκου υποψήφιου της νδ, όπου ουσιαστικά δεν απάντησε τίποτα.


Άρα αφού δε θέλουν να τα εφαρμόσουν , γιατί τα λένε? Η πιο χαμένη ψήφος είναι κατά τη γνώμη μου στα μικρά κόμματα. Η χώρα όμως χρειάζεται ισχυρή διακυβέρνηση. Η χώρα χρειάζεται κάποιος να πάρει αποφάσεις, να βγάλει το φίδι από την τρύπα  Ευθυνοφοβίες δεν υπάρχουν. Η μόνη λύση αυτή τη στιγμή είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής . Βεβαίως υπάρχουν λάθη , βεβαίως κάποιες υποσχέσεις μείναν στο ράφι.

Ο βίαιος σύζυγος δέρνει τη γυναίκα του επί 3.5 χρόνια, και όταν εκείνη πάει να φύγει αυτός πέφτει στα πόδια της και της υπόσχεται ότι τα πράγματα θα αλλάξουν.

Έχουμε χορτάσει από υποσχέσεις που έμειναν στο ράφι. Αυτή είναι η δουλειά των επαγγελματιών πολιτικών (και των παιδιών, ανιψιών και κουμπάρων τους), να παραμυθιάζουν τον κόσμο και επί δεκαετίες να μην κάνουν τίποτα.

Όμως αυτό που είπες δείχνει το φασιστικό πρόσωπο της νδ. Μήπως θα ήθελες να έχουμε μόνο δύο κόμματα; Ή ακόμα καλύτερα μόνο ένα;


Αλλά υπάρχει θέληση , υπάρχει και ανθρώπινο δυναμικό. Αλογοσκούφης, Λιάπης, Ζαγορίτης, Αβραμόπουλος, Μεϊμαράκης, Bουλγαράκης, Σαμαράς, Γεωργιάδης , Σιούφας , Καμμένος, Κουντουρά, Μιχαλολιάκος κ.ά. Καλώ όλον τον κόσμο , όλους τους Έλληνες να στηρίξουμε τον Κώστα Καραμανλή και να του δώσουμε άλλη μια ευκαιρία.

Δηλαδή ουσιαστικά παιδιά πολιτικών και επαγγελματίες πολιτικοί. Το "έργο" τους το έχουμε ήδη δει.

Και αντί να δίνουμε κι άλλες ευκαιρίες στον ανιψιό του καραμανλή γιατί να μη δώσουμε και σε άλλα κόμματα;

Ασχέτως του τί ήμασταν χθες. Fazer600, Arion1955, hunter1000, laplace και όλοι οι άλλοι μέχρι χθες αντίπαλοι, όλοι μαζί αδέρφια μου ας ξεχάσουμε τις διαφορές μας και ας πάμε την Ελλάδα μπροστά. Η τύχη του τόπου είναι ΚΑΙ στα χέρια σας. Θέλετε πισωγυρίσματα?

Πισωγύρισμα είναι η επιστροφή σε επώνυμα που κυβερνούν τη χώρα επί δεκαετίες με τα γνωστά αποτελέσματα.

Όλοι μαζί αλλά στο φαί χώρια...


Θέλετε τους Σημίτιδες(τον ξαναείδα χθες και με έπιασε τρόμος), τους Βενιζέλους, τις Διαμαντοπούλου, τους Λαλιώτηδες, τις Φώφες , τις Βασούλες , τους Παπουτσήδες, τους Γείτονες και τους άλλους καρεκλοκένταυρους? Αποφασίστε! Η απόφασή σας είναι κρίσιμη.

Γιατί αυτοί είναι καρεκλοκένταυροι και οι δικοί σου δεν είναι; Και μάλιστα κάποιοι δεν είναι μόνο καρεκλοκένταυροι αλλά και κένταυροι;

Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά .Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις  φέρνουν τον ΛΑ.Ο.Σ. εκτός βουλής και άρα το ποσοστό των εκτός κομμάτων βουλής θα αγγίξει το 6%. Πάει για 160 έδρες η παράταξη! Ελάτε όλοι μαζί με τον Καραμανλή. Για την κυβέρνηση ΟΛΩΝ των Ελλήνων. Όπως λέει και ο ύμνος  της παράταξης

Αυτά τα ψευδοδιλλήματα είναι φασιστικού χαρακτήρα και δείχνουν ότι πρέπει πάση θυσία να βάλουμε ένα τέλος στην αλαζονεία και την υπεροψία της εξουσίας. Αν οι πολίτες δεν πάνε να ψηφίσουν ένα μικρό κόμμα αντί να επιλέξουν λευκό ή αποχή, και ακόμα χειρότερα αν πεισθούν να ψηφίσουν νδ αντί του ΛΑΟΣ, τότε θα εδραιωθεί για τα καλά αυτό το κατεστημένο που μας ταλαιπωρεί τόσα χρόνια.

Γιατί με ποιό δικαίωμα κάποιος εκβιάζει για να διοικήσει μόνος του αποκλείοντας τους ανθρώπους που θέλουν να αλλάξει κάποτε αυτή η μίζερη πραγματικότητα; Η λογική του αποκλεισμού κάθε άλλο παρά δημοκρατική είναι, και δείχνει με ποιόν τρόπο καταλύεται η δημοκρατία στην πράξη (και μάλιστα χωρίς τανκς).

Αν θέλουμε να ακούγεται η φωνή ΟΛΩΝ και όχι μόνο όσων ανήκουν στα 2 κόμματα, τότε πρέπει να μην υποκύψουμε σε τέτοιους εκβιασμούς, αλλά αντίθετα να εκμεταλευτούμε την ψήφο μας για να διεκδικήσουμε το δικαίωμα της αντιπροσώπευσης.


"Εμείς το μίσος , την κακία ξεχνάμε
Για το συμφέρον όλων πάντα κοιτάμε
για μας τα χρώματα δεν έχουν αξία
Γιατί πιστεύουμε πατρίδα – θρησκεία
Σε περιμένω να΄ρθεις και πάλι
Μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη
Μαζί να γράψουμε λαμπρή ιστορία
Ζήτω η Ελλάδα , ζήτω η θρησκεία...
Ζήτω η Νέα Δημοκρατία "

Θες να πούμε για το βιβλίο της Στ Δημοτικού;

Θες να πούμε για το θέμα των Σκοπίων;

Θες να πούμε για τον τούρκο βουλευτή που θέλει να βγάλει η νδ;

Θες να πούμε για τα γαλάζια παιδιά από τη μία και τις στρατιές των ανέργων από την άλλη;

Θες να πούμε για όσους πήραν πόδι για να πάνε στη θέση τους γαλάζια παιδιά;

Θες να πούμε για το ποιοί χωρίζουν σε χρώματα τους φοιτητές;

Θες να πούμε για το ποιοί ανήγαγαν την κουμπαριά σε αξίωμα;

Θες να πούμε για το ποιοί μετέτρεψαν το πολίτευμα σε κληρονομική δημοκρατία;
 

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Μηνύματα
327
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
1
Aπου τους υποψηφιους πολιτικους αρχηγους σήμερα, αναμφισβήτητα ο πιο έμπιστος και αξιος είναι ο Κωστας Καραμανλης. Σιγουρα εγιναν λαθη αλλα αυτή η ρεμούλα των προηγούμενων κυβερνήσεων δεν υπαρχει. Ακόμα με τον επίσημο λασπολόγο το Λαλιώτη, προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει? Στη δεκαετια του 80 ισως...Τωρα, με τίποτα! Χειρότερες διαφημίσεις δεν  μπορούσε να βγάλει. Δεν θα ξεχασει κανεις τον Σημιτη που παραιτηθηκε πριν χασει! Δηλαδη δεν αφησε τον ελληνικο λαο να τον κρινει για το "εργο" του!! Προχωρα Κωστα!
 

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Μηνύματα
272
Like
16
Πόντοι
1
Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι η μόνη λύση είναι Καραμανλής και πάλι
 

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Μηνύματα
100
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μπα ειναι αυτο που ειχε πει καποτε ο Σημιτης για το ασφαλιστικο

  "Δυστυχως οι Ελληνες ζουν πολλα χρονια"


ΥΓ και σκεψου οτι ο Σημιτης θεωρειται σχετικα πετυχημένος πρωθυπουργος.
εκτός από αυτό είχε πει ακόμα και το κορυφαίο όσον αφορά τους χαμένους στο χρηματιστήριο:
"ε.. ας μην έπαιζαν"
τώρα βέβαια το ότι ο ίδιος τους διαβεβαίωνε ότι θα έφτανε στις επτά χιλιάδες μονάδες, ότι έκανε ολόκληρη προεκλογική εκστρατεία θέτοντας το δίλημμα "ή ΠΑΣΟΚ ή πάπαλα τα λεφτά σας στο χρηματιστήριο" και ότι με όλα τα παπαγαλάκια του ενθάρρυνε όλους τους έλληνες να φαντασιωθούν κέρδη μέσω του χρηματιστηρίου, να μπουν μέσα και να λεηλατηθούν τα χρήματα τους, αυτό είναι άλλο θέμα
 

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Μηνύματα
272
Like
16
Πόντοι
1
Ζέρβα από τον τάφο έβγα και δες
θ΄αναστηθεί ξανά ο ΕΔΕΣ
για τη σημαία και το σταυρό
αν χρειαστεί και στο βουνό
εμείς δεν ξέρουμε ζυγό
για τη σημαία και το σταυρό
αν χρειαστεί και στο βουνό
εμείς δεν ξέρουμε ζυγό

Μύρισε θυμάρι και βασιλικό
λάμπει το φεγγάρι μες τον ουρανό
της κληρονομιάς εμείς συνεχιστές
στην κορυφή και πάλι, πάλι νικητές

Από το μνήμα έβγα, Ψαρρέ
ξύπνα αδικοχαμένε αητέ
δες τη γαλάζια τη γενιά
που΄γινε ασπίδα και φωτιά
κόντρα στο δόλο και τη βιά

δες τη γαλάζια τη γενιά
που΄γινε ασπίδα και φωτιά
κόντρα στο δόλο και τη βιά

Μύρισε θυμάρι και βασιλικό
λάμπει το φεγγάρι μες τον ουρανό
της κληρονομιάς εμείς συνεχιστές
στην κορυφή και πάλι, πάλι νικητές
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Πάλι; Δηλαδή όλες οι άλλες φορές δε φτάσανε;

[youtube=425,350]Ov2Q5EXupKo[/youtube]
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Ζέρβα από τον τάφο έβγα και δες
θ΄αναστηθεί ξανά ο ΕΔΕΣ
για τη σημαία και το σταυρό
αν χρειαστεί και στο βουνό

Κάποιοι ζουν στο παρελθόν. Δεν απορούμε που εξακολουθούν να ψηφίζουν τα πρόσωπα και τα επώνυμα του παρελθόντος.
 

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Μηνύματα
272
Like
16
Πόντοι
1
Σε περιμένω να ρθεις και πάλι μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη, μαζί να χτίσουμε καινούργια ιστορία. Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία.
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Τη χτίσατε την καινούρια ιστορία, δες το βιβλίο της Στ Δημοτικού  :dancing:
 

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Μηνύματα
272
Like
16
Πόντοι
1
ΟΝΝΕΔ ΟΝΝΕΔ πρωτοπορία ζήτω η Νέα Δημόκρατία.
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Βλέπουμε ένα τυπικό δείγμα του βαθειά σκεπτόμενου οννεδίτη  :dancing:
 

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
180
Like
0
Πόντοι
1
Aπου τους υποψηφιους πολιτικους αρχηγους σήμερα, αναμφισβήτητα ο πιο έμπιστος και αξιος είναι ο Κωστας Καραμανλης. Σιγουρα εγιναν λαθη αλλα αυτή η ρεμούλα των προηγούμενων κυβερνήσεων δεν υπαρχει. Ακόμα με τον επίσημο λασπολόγο το Λαλιώτη, προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει? Στη δεκαετια του 80 ισως...Τωρα, με τίποτα! Χειρότερες διαφημίσεις δεν  μπορούσε να βγάλει. Δεν θα ξεχασει κανεις τον Σημιτη που παραιτηθηκε πριν χασει! Δηλαδη δεν αφησε τον ελληνικο λαο να τον κρινει για το "εργο" του!! Προχωρα Κωστα!

Δεν είμαστε στην εποχή του Βασιλειά Αρθούρου -Εξαλλου και αυτος ειχε 12 αξιους απο κατω. Ο Καραμαλης και αξιος να ειναι ποιους αξιους βουλευτες εχει? Τον Πολυδωρα? Την Μαριετα Τον τσιτουριδη? Και επειδη ειναι εξυπμνος και ξερει οτι δεν εχει αξιους γι αυτο και δεν αλλαζει κανενα ο,τι μλκ και να κανει δεν εχει με ποιον να τον αντικαταστησει...Ξυπνα λαε...μην ψηφιζεισ ΜΟΝΟ συναισθηματικα. σκεψου λιγο..
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
τάπε πάλι σήμερα ο μεγάλος Γεώργιος....το κυβερνητικό συμβούλιο θα γίνεται π'οτε στο καστελλόριζο, πότε στην ορεστιάδα και πότε στην καρδιτσομαγούλα.....ΕΛΕΟΣ...μαζεύτε τον...ή έχει χάσει επαφή με το περιβάλλον ή τον τελειώσαν από μέσα....τι άλλο θα ακούσουμε άραγε?....έτσι και υπήρχε 1 εβδομάδα ακόμα θα έκανε την διαφορά 7%...μόνοσ του...
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Η ώρα είναι 18:25, σε μια - μιάμιση ώρα μιλάει ο Αρχηγός.

Μαθαίνω απο εγκυρότατες πηγές ότι η συγκέντρωση θα είναι μεγαλειώδης, και θα ξεπερνάει σε παλμό και όγκο κάθε προηγούμενη.

Τρέμετε Πασόκια!

Συγκεκριμένα:
Με κέντρο τη διασταύρωση Πατησίων και Αλεξάνδρας (όπου εκεί μιλάει ο Αρχηγός), η συγκέντρωση θα εκτείνεται (μιλάμε για περιοχή που δε θα πέφτει καρφίτσα):

Βόρεια μέχρι Φυλής 200, και λίγο πιο πέρα (ΒΒΑ) μέχρι Δροσοπούλου 85 και 87.
Βορειοανατολικά μέχρι τα 3-4 studio της Βρηλισσού.
Ανατολικά μέχρι Ιπποκράτους 144.
Νοτιοανατολικά μέχρι Λουκιανού 20 & Αλωπεκής γωνία.
Νότια μέχρι Φρατζή.
Νοτιοδυτικά μέχρι τις τελαυταίες επάλξεις του Μεταξουργείου, ή ακόμα και Κωσταντινουπόλεως (Brazil House κλπ).
Δυτικά στη Λιοσίων, Αδάνων, Tροφωνίου, και τη γύρω περιοχή.
Και τέλος Βορειοδυτικά στις εσχατιές της Λιοσίων, 278, 303, κλπ.

Βάλτε κάτω το χάρτη, και τραβήξτε μια γραμμή απο σημείο σε σημείο, και θα δείτε για τι έκταση μιλάμε...


 

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Μηνύματα
272
Like
16
Πόντοι
1
«Ο τόπος χρειάζεται πολιτική αλλαγή» και «Νέα πολιτική, καλύτερη ζωή»
 

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Μηνύματα
272
Like
16
Πόντοι
1
Οι πασοκτζίδες έχουν ξεχάσει το «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο»
 

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Μηνύματα
272
Like
16
Πόντοι
1
Ο δε Συνασπισμός ξέχασε την κάθαρση του 1989
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom