You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σύγκριση Νέας Δημοκρατίας - Πα.Σο.Κ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kemal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγώ συναγωνιστή δεν πέρασα καν από τη συγκέντρωση. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία ο αριθμός του κόσμού γιατί ως γνωστόν κάθε κόμμα κουβαλάει κόσμο από όλη την Ελλάδα, γουστάρω ΝΔ και όλως περιέργως ουδείς με έχει χαρακτηρίσει στην ζωή μου ανεγγέφαλο, γουστάρω ΝΔ από μικρό παιδί όταν έτρεχα στους δρόμους το 1990 όταν νικήσαμε τα ξημερώματα το ΠΑΣΟΚ και πήραμε αυτοδυναμία και αντιπαθώ το ΠΑΣΟΚ για ότι προκάλεσε στην Ελλάδα την δεκαετία του 1980. Γνωρίζω ότι η ΝΔ έκανε πολλά λάθη, ότι υπήρξαν πολλά λαμόγια που θέλησαν να επωφεληθούν από την όποια θέση κατείχαν όμως πραγματικά πιστεύω ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι καλύτερος για να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο. Η δε κίνηση του Γιωργάκη εχθές να ανεβάσει τον Σημίτη πάνω στην σκηνή και η επανενεργοποίηση του Λαλιώτη ξυπνούν τα αντανακλαστικά του κόσμου και υπενθυμίζουν στον κόσμο κακά που δεν θέλει το ΠΑΣΟΚ να θυμούνται.
Πήρατε αυτοδυναμία με τον Κατσίκη.Έναν αποστάτη,όπως αποστάτης ήταν και ο Μητσοτάκης.Μετά ο Μητσοτάκης έβριζε τον Σαμαρά...Σε πείραξε η δεκαετία του 1980;Γιατί;Επειδή η χώρα έγινε πράγματι δημοκρατική και δεν είχε φακέλωμα όπως επί ΝΔ και ΕΡΕ;Μήπως επειδή ο κόσμος πέρναγε καλά;Και μη μιλήσεις για Δημόσιο κλπ που μιλάνε οι άλλοι,διότι οι πρώτοι που δίδαξαν το βόλεμα ήταν οι δεξιοί.Ακόμα και επί Μητσοτάκη βολεύτηκαν πολλοί στο δημόσιο.Ξεπουλήθηκαν επιχειρήσεις σε ιδιώτες,οι οποίοι αφού έφαγαν λεφτά τις επέστρεψαν.Ακόμα και οι αγροφύλακες ήταν μια υπηρεσία για να βολέψουν δικούς τους στο δημόσιο.Σε 3 χρόνια κυβέρνησης Μητσοτάκη,η χώρα πήγε πίσω κατά πολύ.Όπως τώρα με τον Καραμανλή.67 νεκρούς άφησε πίσω.Μια εγκληματικότητα τεράστια,και εγκαίνια έργων του ΠΑΣΟΚ.Ομόλογα,καρτελ,κουμπάροι....Σε 3,5 χρόνια.Το σεμνά και ταπεινά χωνεύτηκε όπως τα σουβλάκια του Μπαϊρακτάρη...
Εγώ συναγωνιστή δεν πέρασα καν από τη συγκέντρωση. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία ο αριθμός του κόσμού γιατί ως γνωστόν κάθε κόμμα κουβαλάει κόσμο από όλη την Ελλάδα, γουστάρω ΝΔ και όλως περιέργως ουδείς με έχει χαρακτηρίσει στην ζωή μου ανεγγέφαλο, γουστάρω ΝΔ από μικρό παιδί όταν έτρεχα στους δρόμους το 1990 όταν νικήσαμε τα ξημερώματα το ΠΑΣΟΚ και πήραμε αυτοδυναμία και αντιπαθώ το ΠΑΣΟΚ για ότι προκάλεσε στην Ελλάδα την δεκαετία του 1980. Γνωρίζω ότι η ΝΔ έκανε πολλά λάθη, ότι υπήρξαν πολλά λαμόγια που θέλησαν να επωφεληθούν από την όποια θέση κατείχαν όμως πραγματικά πιστεύω ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι καλύτερος για να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο. Η δε κίνηση του Γιωργάκη εχθές να ανεβάσει τον Σημίτη πάνω στην σκηνή και η επανενεργοποίηση του Λαλιώτη ξυπνούν τα αντανακλαστικά του κόσμου και υπενθυμίζουν στον κόσμο κακά που δεν θέλει το ΠΑΣΟΚ να θυμούνται.
Γουσταρεις ΝΔ ..γιατι ειναι η πρωτη φορα μετα το 74 που η παιδεια αντιμετωπιστηκε με
τοσο αντιδραστικο και βιαιο τροπο..
Γουσταρεις ΝΔ.. γιατι θεωρεις "φυσιολογικο" ο πρωθυπουργος της χωρας και τα λαμογια του να
κλεβουν οτι πιο ιερο..τα χρηματα των ασφαλισμενων και των εργαζομενων.
του πατερα μου, της μανας μου, των παππουδων μου. Αυτο κι αν λεγεται αλητεια.. :'(
Γουσταρεις ΝΔ.. γιατι ο 'καταλληλοτερος' για πρωθυπουργος οδηγησε με την ανικανοτητα και την ανευθυνοτητα του την χωρα στην μεγαλυτερη μεταπολεμικη καταστροφη.(και χωρις τσίπα)
Εχει παρελθον δυστηχως η χωρα με τους Καραμανληδες και τις τραγωδιες της Ελλαδας >
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΝΔ και Πασοκ! Ενισχυστε τα μικροτερα κομματα! ;)
ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ τα αντιλαικα μετρα που θα παρουν μετα τις εκλογες.
Να φοβουνται οτι θα χασουν την καρεκλιτσα τους ..
(γιατι μονο γιαυτη νοιαζονται) ;) ;)
γουστάρω ΝΔ και όλως περιέργως ουδείς με έχει χαρακτηρίσει στην ζωή μου ανεγγέφαλο, γουστάρω ΝΔ από μικρό παιδί όταν έτρεχα στους δρόμους το 1990 όταν νικήσαμε τα ξημερώματα το ΠΑΣΟΚ και πήραμε αυτοδυναμία
Και τον αυστραλοπίθηκο δεν τον χαρακτηρίζουν ανεγκέφαλο, γιατί έτσι κι αλλιώς είναι φανερό το επίπεδο της σκέψης του.
Και μιλώντας για επίπεδο σκέψης, τα όσα λες δείχνουν έναν ανεγκέφαλο χουλιγκανισμό.
Σου εύχομαι κάποτε να καταφέρεις να αποκτήσεις πολιτική σκέψη αντί να είσαι μέλος της αγέλης.
Γνωρίζω ότι η ΝΔ έκανε πολλά λάθη, ότι υπήρξαν πολλά λαμόγια που θέλησαν να επωφεληθούν από την όποια θέση κατείχαν όμως πραγματικά πιστεύω ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι καλύτερος για να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο.
Μόνο που τα λαμόγια αυτά ήταν ακόμα και κουμπάροι του ανιψιού (δες το ΘΕΜΑ της προηγούμενης Κυριακής).
Αφού λοιπόν έκανε τόσα λάθη και μάζεψε τόσα λαμόγια, καιρός να δούμε και κάποιον άλλον.
Αλλά γι'αυτό δε θέλουν το ΛΑΟΣ στη βουλή και στην κυβέρνηση, για να συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια.
Η δε κίνηση του Γιωργάκη εχθές να ανεβάσει τον Σημίτη πάνω στην σκηνή και η επανενεργοποίηση του Λαλιώτη ξυπνούν τα αντανακλαστικά του κόσμου και υπενθυμίζουν στον κόσμο κακά που δεν θέλει το ΠΑΣΟΚ να θυμούνται.
Ο Καραμανλής έχει μόνιμο σύμβουλο τον Μητσοτάκη.Τον πιο αποτυχημένο πολιτικό.Κάθε τόσο στο Μαξίμου είναι.Αντιλαλιώτη έχετε τον Γιακουμάτο,και του έχει δώσει και χαρτοφυλάκιο...Μάλλον ζουρλομανδύα έπρεπε να του είχε δώσει...
Τοποθετήθηκα συναισθηματικά και μίλησα για μια παράταξη την οποία έχω ζήσει από μικρό παιδί. Προφανώς θυμάσαι τα κακά μόνο. Ξεχνάς ότι η ΝΔ μας έβαλε στην ΕΕ και το ΠΑΣΟΚ εκείνη την περίοδο φώναζε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Ξεχνάς ότι ο Μητσοτάκης έβαλε τις βάσεις για τις ιδιοτικοποιήσεις τις οποίες ολκλήρωσε ο Παπαντωνίου του ΠΑΣΟΚ. Ξεχνάς πως εξαιτίας της εισόδου της Ελλαδος στην ΕΕ εισέρευσε χρήμα στην χώρα το οποίο δυστυχώς δεν αξιοποιήθηκε. Ξεχνάς το Τσοβόλα δώστα όλα. Ξεχνάς τις Κλαδικές του ΠΑΣΟΚ που το ίδιο το ΕΞΥΧΡΟΝΙΣΤΙΚΌ ΠΑΣΟΚ έχει αποκυρίξει. Ξεχνάς ότι ο Γιωργάκης έχει περιθοριοποιήσει όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ.
δηλαδή ο καρατζαφέρης με την ....σοβαρότητα που τον διακρίνει και με τους υποψήφιους που έχει θα είναι η λύση?....
Ξέρεις πολλούς υποψήφιους του Καρατζαφέρη;
Σε πληροφορώ ότι πολλοί από τους υποψήφιους του Καρατζαφέρη είναι αξιόλογοι, έχουν δουλέψει και αγωνιστεί στη ζωή τους, και δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί.
Επίσης και ο κόσμος που θέλει να βγει το ΛΑΟΣ ανήκει ως επί το πλείστον στους μη προνομιούχους.
Πέρνα από το περίπτερο του ΛΑΟΣ στην Πανεπιστημίου και ζήτα φυλλάδια των υποψηφίων να δεις ποιοί είναι.
Τοποθετήθηκα συναισθηματικά και μίλησα για μια παράταξη την οποία έχω ζήσει από μικρό παιδί. Προφανώς θυμάσαι τα κακά μόνο. Ξεχνάς ότι η ΝΔ μας έβαλε στην ΕΕ και το ΠΑΣΟΚ εκείνη την περίοδο φώναζε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Ξεχνάς ότι ο Μητσοτάκης έβαλε τις βάσεις για τις ιδιοτικοποιήσεις τις οποίες ολκλήρωσε ο Παπαντωνίου του ΠΑΣΟΚ. Ξεχνάς πως εξαιτίας της εισόδου της Ελλαδος στην ΕΕ εισέρευσε χρήμα στην χώρα το οποίο δυστυχώς δεν αξιοποιήθηκε. Ξεχνάς το Τσοβόλα δώστα όλα. Ξεχνάς τις Κλαδικές του ΠΑΣΟΚ που το ίδιο το ΕΞΥΧΡΟΝΙΣΤΙΚΌ ΠΑΣΟΚ έχει αποκυρίξει. Ξεχνάς ότι ο Γιωργάκης έχει περιθοριοποιήσει όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ.
Καποιος να τον κλεισει στο ασυλο παρακαλω..
Με πιανει κρυος ιδρωτας οταν σκεφτομαι οτι οι Ελληνες που εξελεξαν ΝΔ
μαλλον εχουν το ιδιο επιπεδο νοημοσυνης με τον κυριο αυτόν...
Μαυριστε και τους δυο ρε!!!!!!
Ενισχυστε τα μικρα κομματα!
ΟΧΙ στο λευκο και ακυρο.
Είναι κρίμα να τσακονόμαστε μεταξύ μας φίλε Todok, συμφωνώ ότι ο ΛΑΟΣ έχει αξιόλογα στελέχη όπως τον Αθανάσιο Πλεύρη, τον Άδωνη Γεωργιάδη οι οποίοι κοσμούν με την απρουσία τους το ψηφοδέλτιό του.
Για την ακρίβεια δεν αναφερόμουν σε αυτούς.
tommaso δεν καταφέρθηκα εναντίον σου επί του προσωπικού. Όπως εσύ έχεις δικαίωμα να διαφωνείς με ότι και αν λέω έχω και εγώ δικαίωμα να πιστεύω ότι θέλω και αυτό είναι η πραγματική γοητεία της Δημοκρατίας.
Ειδα και τη αποψη που εχει για την Δημοκρατια και το κομμα που ψηφιζεις ,επομενως
καταλαβαινω και πως βλεπεις εσυ την δημοκρατια
Την ενοιωσα στο πετσι μου την δημοκρατια σου(για την ακριβεια στο κεφαλι μου)
στις κινητοποιησεις των φοιτητων για την παιδεια! ;)
Εκει να δεις Δημοκρατια.... Η Νεα Δημοκρατια.. Αλητεια σολο της το μεγαλειο..
Ελπίζω να μην χαίρεσαι και με την εικόνα που καιγόταν το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη ή με την εικόνα που καιγόταν η Ελληνική σημαία.
Ειμαι σιγουρος οτι οι αστυνομικοι με τις κουκουλες φροντισαν γι αυτο..
Για να ασχοληθουν τα παπαγαλακια των media με αυτο και οχι με τις κινητοποιησεις
Εχει παραδοση η Νεα Δημοκρατια στο καψιμο.... ;)
Δεν υπερασπίζομαι την αστυνομία που έδειρε τους φοιτητές. Ούτε βέβαια θα ισχυριστώ ότι για όλα φταίει η ζαρντινιέρα ή ο στρατηγός άνεμος όμως δεν μπορώ να ταυτιστώ με έναν άνθρωπο όπως ο Αλαβάνος ο οποίος προσπαθεί να καπιλευτεί όλο το φοιτητικό κίνημα και δεν καταδικάζει αυτούς που έκαψαν το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη ούτε αυτούς που καίνε την Ελληνική σημαία την οποία έχουν ποτίσει με το αίμα τους οι προγονοί μας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K