Νέα

Σύγκριση Νέας Δημοκρατίας - Πα.Σο.Κ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kemal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν οι πολιτικοί καταλάβουν ότι ο λαός τους τιμωρεί και ότι τα πράγματα είναι ρευστά και βρίσκονται υπό διαρκή έλεγχο όπως τους αξίζει, τότε θα αλλάξουν τα πράγματα.

Το θέμα δεν είναι να ενδυναμώσουμε αλλά να αποδυναμώσουμε το πολιτικό σύστημα.

Αυτό που ξεχνάνε  οι πολέμιοι του δικοματισμού είναι ότι σημασία δεν έχει μόνο το ποιοι φεύγουν αλλά και το ποιοι έρχονται...

Και ένα αποδυναμωμένο πολιτικό σύστημα είναι ιδανικό πεδίο δράσης για κάθε είδους τυχοδιώκτες που το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν στην επιφάνεια υπαρκτά και ανύπαρκτα σκάνδαλα (αποκρύβοντας επιμελώς τα δικά τους) και μετά να το παίζουν τιμητές....

Σου θυμίζει κανέναν αυτό το προφίλ;

Και σε τελική ανάλυση, σε όλο σχεδόν τον πολιτισμένο κόσμο δικοματισμό έχουν στην ουσία...
Είτε Ρεπουμπλικάνους- Δημοκρατικούς τους πεις, είτε Σοσιαλδημοκράτες- Χριστιανοδημοκράτες...
Είτε ΝΔ- Πασόκ...

Η διαφθορά και η ανικανότητα δεν είναι τόσο θέμα συστήματος όσο θέμα προσώπων (διότι στην ελλά δα τα πάντα είναι προσωπική γνωριμία και από εκεί ξεκινάει το κακό)...

Μπορείς να ψηφίσεις όποιο κόμμα θέλεις- αρκεί να βάλεις σταυρό σε σωστά άτομα.
Φαντάζεστε μια βουλή χωρίς τσιράκια των καναλιών, χωρίς γιουσουφάκια επιχειρηματιών, χωρίς γόνους;
Σε κάθε ψηφοδέλτιο κάθε κόμματος υπάρχουν σχετικά αξιόλογα άτομα....

Ανακαλύψτε τα (και αν αποδειχθούν ανάξιοι της εμπιστοσύνης σας στις επόμενες εκλογές μαυρίστε τους)...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αυτό που ξεχνάνε  οι πολέμιοι του δικοματισμού είναι ότι σημασία δεν έχει μόνο το ποιοι φεύγουν αλλά και το ποιοι έρχονται...

Και ένα αποδυναμωμένο πολιτικό σύστημα είναι ιδανικό πεδίο δράσης για κάθε είδους τυχοδιώκτες που το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν στην επιφάνεια υπαρκτά και ανύπαρκτα σκάνδαλα (αποκρύβοντας επιμελώς τα δικά τους) και μετά να το παίζουν τιμητές....

Σου θυμίζει κανέναν αυτό το προφίλ;

Ναι, μου θυμίζει τα δύο κόμματα.

Επισκέπτης
Eιμαι αντιθετος με την αναθεωρηση του Αρθρου 16

Έτσι ώστε να διατηρήσουν οι ρουφιάνοι συνδικαλιστάδες φοιτητές το προνόμιο να κρατούν τις έδρες των πανεπιστημίων και τα μεταπτυχιακά για το συνάφι τους αποκλειστικά και να μην επιτρέπουν σε κανέναν από όσους αξίζουν να πάρει έδρα ή μεταπτυχιακό καταδικάζοντάς τους σε μετανάστευση. Όλοι οι Έλληνες επιστήμονες που αξίζουν διαπρέπουν έξω και εδώ μας μένουν οι Μαρκάτοι, οι Μπαμπινιώτηδες και οι Λομβέρδοι ...

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση στους «4» του Ευρωμπάσκετ για την εθνική. ΕΛΛΑΣ............ΟΛΕ

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Συμφωνώ απόλυτα με τον lakis33.

Η αποκλειστικά δημόσια παιδεία θα είχε νόημα αν ήταν αξιοκρατική, όχι τώρα που από τις σημειώσεις μέχρι τα μεταπτυχιακά όλα πάνε μιλημένα.

Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δυστυχώς είναι αναγκαία έτσι όπως έγιναν τα δημόσια. Και φυσικά τους πολιτικούς και τους λεφτάδες δεν τους απασχολεί, γιατί απλώς στέλνουν τους κανακάρηδές τους στο εξωτερικό...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Έτσι ώστε να διατηρήσουν οι ρουφιάνοι συνδικαλιστάδες φοιτητές το προνόμιο να κρατούν τις έδρες των πανεπιστημίων και τα μεταπτυχιακά για το συνάφι τους αποκλειστικά και να μην επιτρέπουν σε κανέναν από όσους αξίζουν να πάρει έδρα ή μεταπτυχιακό καταδικάζοντάς τους σε μετανάστευση. Όλοι οι Έλληνες επιστήμονες που αξίζουν διαπρέπουν έξω και εδώ μας μένουν οι Μαρκάτοι, οι Μπαμπινιώτηδες και οι Λομβέρδοι ...

Ειδικα οι συνδικαλιστες της Νεας Δημοκρατιας εχουν αλωσει τα πανεπιστημια και τα μεταπτυχιακα προγραμματα.Οι ανθρωποι ειναι αλητες αφου εχουν διαλυσει καθε εννοια
εκπαιδευτικου συστηματος :headbang:

Δυστηχως σε 1-2 χρονια το μονο που θα χρειαζεται καποιος για να σπουδασει,ειναι
να χει λεφτα ο μπαμπας του για να τον στειλει στο ιδιωτικο κολεγιο
Οσοι εχουν ταλεντο η διαθεση να σπουδασουν αλλα δεν εχουν αρκετα χρηματα..
θα τους λεει η κυβερνηση sorry(στα αγγλικα) εσεις δεν θα παρετε αληθινη ,ενιαια ,δημοσια
εκπαιδευση..
Οταν η παιδεια γινεται ταξικη..να μην αναρρωτιομαστε για την κοινωνια μας μετα ..

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Για κοιταξου..

Αν και ξερεις την απαντηση.. ;)
βρε tomasso αυτός ο ανούσιος καταγγελτικός λόγος που χρησιμοποιείς αναρωτιέμαι σε τι χρησιμεύει
χαλάρωσε λίγο και σκέψου πριν πεις ή γράψεις κάτι
όποιος δεν έχει την ίδια άποψη με εσένα δεν έιναι εχθρός σου δεν είναι φασίστας δεν είναι ηλίθιος δεν δεν δεν
να διατηρείς κάποιες στοιχειώδεις δημοκρατικές ευαισθησίες και να σέβεσαι τους άλλους εάν θέλεις και αυτοί να κάνουν το ίδιο με εσένα (και δεν εννοώ μόνον για εδώ μέσα)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ειδικα οι συνδικαλιστες της Νεας Δημοκρατιας εχουν αλωσει τα πανεπιστημια και τα μεταπτυχιακα προγραμματα.Οι ανθρωποι ειναι αλητες αφου εχουν διαλυσει καθε εννοια
εκπαιδευτικου συστηματος :headbang:

Δυστηχως σε 1-2 χρονια το μονο που θα χρειαζεται καποιος για να σπουδασει,ειναι
να χει λεφτα ο μπαμπας του για να τον στειλει στο ιδιωτικο κολεγιο
Οσοι εχουν ταλεντο η διαθεση να σπουδασουν αλλα δεν εχουν αρκετα χρηματα..
θα τους λεει η κυβερνηση sorry(στα αγγλικα) εσεις δεν θα παρετε αληθινη ,ενιαια ,δημοσια
εκπαιδευση..
Οταν η παιδεια γινεται ταξικη..να μην αναρρωτιομαστε για την κοινωνια μας μετα ..

Πολύ σωστή τοποθέτηση. Η δαπ κατάντησε τα πανεπιστήμια όπως τα κατάντησε και τώρα λέει ότι η δημόσια παιδεία δεν είναι καλή!

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σκοπός μου είναι να μεταφέρω αυτό που είδα και να το συγκρίνω με αυτό που αναπαράγουν τα μπλε και πράσινα παπαγαλάκια μέσω των ελεγχόμενων  από αυτά ΜΜΕ...
Μια απορία έχω μόνο!
Ξέρει κανείς να μου πει ποιο ΜΜΕ ελέγχεται από τη ΝΔ? :think:
Γιατί εγώ το μόνο που βλέπω εδώ και 3,5 χρόνια είναι όλοι οι καρεκλοκένταυροι πασόκοι :jerking: και κουκουέδες  :jerking: που έχον κατακλείσει ΟΛΑ τα κανάλια (ΚΑΙ τα κρατικά) να ειρωνεύονται να λασπολογούν και να κατασυκοφαντούν την κυβέρνηση σε ΟΤΙ κι αν κάνει!
Τόσο μεγάλος είναι ο φανατισμός σας ρε αριστεροπασόκοι που ούτε τα οφθαλμοφανή δεν μπορείτε να διακρίνετε?
Πώς να σας δώσει τότε κανείς σημασία για σοβαρά ζητήματα μεταρυθμήσεων που θα αλλάξουν την Ελλάδα?

Και κάτι ακόμα
Χθές ενώ έβλεπα την γνωστή διαφήμιση του ΠΑΣΟΚ ότι "εμείς κάναμε έργα σε όλη την Ελλάδα ενώ η ΝΔ τι έκανε 3,5 χρόνια", στο καπάκι στις ειδήσεις αναφέρεται ότι παραδόθηκε ένα κομμάτι 20χιλ στο πεταλο του Μαλλιακού!  :rockon:
                      :rockon:Στο πέταλο?!!!! :rockon:
Πότε βγήκε κυβέρνηση,πότε το εγκαινίασε,πότε το έφτιαξε πότε το παρέδωσε κι όλας!!!
Και οι δημοσιογράφοι τι λέγανε? Ότι το παρέδωσε τώρα πριν τις εκλογές για ευνόητους λόγους! :headbang: :headbang: :headbang:
                          ΕΛΕΟΣ!!!
Σημ.Το κανάλι που τα έβλεπα ήταν η ΝΕΤ....  :dancing:  

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ωραίο παράδειγμα βρε παρωπιδοφόρε!!!!
Τον alpha  του Κοντομηνά  βρήκες για δεξιό κανάλι? :2funny: :2funny: :2funny:
Φοβερός είσαι!
Χαχα!Μ΄έκανες και γέλασα! :2funny:
Και ο Κακαουνάκης είναι βασιλικός! :uglystupid:
Και η Στάη (γκόμενα όλου του πολιτικού γραφείου του ΠΑΣΟΚ επί Α.Παπανδρέου) χουντικιά!
Και και και ...... :jerking: :jerking: :jerking:

Βρε συγκεντρωθείτε λίγο και μην το ψάχνετε.

Δεξιό κανάλι δε θα βρείτε στην ελληνική tv

Γι΄αυτό γίνετε λίγο πιο σκεπτόμενα άτομα και μην παρασύρεστε σαν πρόβατα από τους ρουφ..νους δημοσιογράφους! Σε λίγο δε θα υπάρχουν ούτε δεξιές εφημερίδες (2-3 απέμειναν)

Αυτό θα πει δημοκρατία όμως! :rockon: :rockon: :rockon:

Όχι φύμωση του τύπου όπως έγινε επί Ανδρέα και Σημίτη
Αλλά αυτοί είναι καλά διαβασμένοι από τους φίλουσ τους σε Κούβα,Αίγυπτο,κοκ κοκ και απανταχού εφαρμοστές της "δημοκρατίας" του Μάρξ.
Εσείς τι κάνετε? :think:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Πω εχω αρχιση να σας λιπαμε τους δεξιους , καλα δεν εχεις παρει χαμπαρη τι σπεκουλα γινετε απο τα καναλια για την Νεα Δημοκρατια , ρε μεγαλε , Αφτιας , παπαδακης , κουικ , πρωινη ζωνη ποιανου ειναι , Το Μεγα κανει αντιπολιτευση , και η Σταη , με τον Κακαουνακη , σε ολα τα αλλα τα καναλια ολα τα παιδια σας ειναι , οσο για τις εφημεριδες εχετε την καλιτερη την Αυριανη εισαστε πρωτη ,
ο εντυπος τυπος υπαρχη γιατι υπαρχουν αγοραστες , υπαρχουν καποιοι που τον αγοραζουν , εαν δεν διαβαζει κανενας ελευθερο τυπο , φαντασου τι μαλακιες γραφει αφου δεν τον διαβαζουν ουτε και οι δεξοι .
Τα παραπονα σου  στην ριγηλης ??? να προσεχαν ποιους κανουν οπαδους ??????????

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Τα διαχειριζεται?? Αληθεια???

Γιατι εγ βλεπω οτι τα κλεβουν !! Και ειτε τα βαζουν στους προσωπικους τους λογαριασμους!
Ειτε στους λογαριασμους του κομματος τους!!

Μην τρωτε το παραμυθι ''οτι η οικονομια δεν αντεχει"!!

Τα λεφτα που εχουν κλαπει ειναι αρκετα για 5  υγιη ασφαλιστικα συστηματα και βαλε

Οταν ομως τα κλεβεις τι θα πεις??

Νεοι φοροι στο λαο για να τα ξανακλεψουν

Αν τα λεφτα δεν κλεβονται και δεν πανε σε κομματικα λαμογια η εμπορους οπλων,
φτανουν και για το ασφαλιστικο ,και για την παιδεια
και για ανθρωπινους μισθους και συνταξεις για ολους. ;)

Μην τρωτε τα παραμυθια τους! Ελεος.
Μαυριστε και τους 2!!

ΕΛΕΟΣ
Επιτελους σταματηστε τη ζητιανια ψηφων για τα μικρα κομματα(τα εξης 2 ΜΟΝΟ ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ)
Εσεις οι αριστεροι εχετε γινει πιο πιεστικοι στη ζητιανια και απο αυτους στα φαναρια.
Τουλαχιστον αυτοι οι φουκαραδες λεφτα να φανε ζητανε.

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πω εχω αρχιση να σας λιπαμε τους δεξιους , καλα δεν εχεις παρει χαμπαρη τι σπεκουλα γινετε απο τα καναλια για την Νεα Δημοκρατια , ρε μεγαλε , Αφτιας , παπαδακης , κουικ , πρωινη ζωνη ποιανου ειναι , Το Μεγα κανει αντιπολιτευση , και η Σταη , με τον Κακαουνακη , σε ολα τα αλλα τα καναλια ολα τα παιδια σας ειναι , οσο για τις εφημεριδες εχετε την καλιτερη την Αυριανη εισαστε πρωτη ,
ο εντυπος τυπος υπαρχη γιατι υπαρχουν αγοραστες , υπαρχουν καποιοι που τον αγοραζουν , εαν δεν διαβαζει κανενας ελευθερο τυπο , φαντασου τι μαλακιες γραφει αφου δεν τον διαβαζουν ουτε και οι δεξοι .
Τα παραπονα σου  στην ριγηλης ??? να προσεχαν ποιους κανουν οπαδους ??????????
Καλά πλάκα κάνεις!
Εγώ ζήτησα ονόματα και συ μου λες Τέρενς
οκ ακόμα και στα πιο χουντικά καθεστώτα του πλανήτη θα υπάρχει και ένας που έχει αντίθετη άποψη με τους εκατοντάδες ελεγχόμενους.
Και εδώ εγώ για αυτό μίλησα:για τους εκατοντάδες και την πλύση εγκεφάλου που προσπαθούν χουντικά να κάνουν στον κόσμο!
Και συ μου λες για έναν Τέρενς!Μάλλον παίζεις με τη νοημοσύνη μας!
Για τους δηλωμένους αριστερούς Παπαδάκη και Αυτιά βαριέμαι και να απαντήσω.Πάντος μια συμβουλή:αν δεν ξέρεις κάτι μη μιλάς γιατί εκτίθεσαι!¨
Άκου δεξιοί  Αυτιάς και Παπαδάκης! Και δεξιό το MEGA!

Επισκέπτης
ΡE φιλε η εισαι ασχετοσ η μαs δουλευειs ακου για να μαθαινειs Aυτιαs δηλωμενοs δεξιοs και του εγινε προταση απο ΝΔ ΦΕΤΟS Παπαδακηs ΚΟΥΙΚ δηλωμενοι δεξιοι Ευαγγελατοs Κυρτσοs  Xατζηνικολαου τι ειναι.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Επίσης κι ο Ρουσόπουλος!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
καλη η μαλακια αλλα με το γαμηση κανεις γνωριμιες?

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πήγα με μια φίλη μου χθες στο πολιτικό γραφείο ενός υπογήφιου του σύριζα. (την έστειλε μια φίλη της να τον γνωρίσει πριν τις εκλογές οποσδήποτε οπότε αν βγει να έχει μούτρα μετά να τον συναντήσει για να τη βοηθήσει σε κάτι)
Τελικά δεν μπορέσαμε να τον συναντήσουμε γιατί έλειπε.
Επειδή όμως πήγαινα για πρώτη φορά στα 37 μου χρόνια σε πολιτικό γραφείο υποψηφίου μου έκαναν εντύπωση διάφορα πράγματα που σας τα παραθέτω:
Στο γραφείο του είχε 5-6 τεράστιες χαρτόκουτες με διαφημιστικά 5σέλιδα έγχρωμα και ιλουστρασιόν.Δεν μπορώ να υπολογίσω το κόστος τους αφού εγώ όταν πάω να βγάλω διαφιμιστικά για την επιχείρησή μου κοστίζουν 1.000-1.200€ τα 10.000 έντυπα και καταλαμβάνουν χώρο 2-3 κούτες (μεγέθους όσο η κούτα με γάλατα εβαπορέ).Αυτές οι κούτες χωρούσαν τουλάχιστον το τετραπλάσιο.
Και βέβαια δε μιλάμε για 5σέλιδα αλλά για ένα απλό μπρος - πίσω και όχι αυτής της ποιότητας χαρτιού (Τα γράφω τόσο αναλυτικά γιατί όσο έχουν ασχοληθεί με έντυπα καταλαβαίνουν ότι οι απλές λεπτομέρειες ανεβάζουν τις τιμές κατακόρυφα)
Και αυτό που αναρωτήθηκα ήταν ότι αφού σήμερα είναι Παρασκευή,2 μέρες πριν τις εκλογές αυτές οι κούτες είναι ότι απέμεινε απ΄το μήνα που πέρασε.
Στο γραφείο μέσα βέβαια είχε 3-4 κοπέλες που πνιγμένες στη δουλειά απαντούσαν στα τηλ., εξυπηρετούσαν άτομα που ρωτούσαν διάφορα κτλ.Μου θύμησε δημόσια υπηρεσία σε ώρα αιχμής!
Αναρωτήθηκα τότε επίσης:αυτές άραγε πληρώνονται?Και αν ναι από ποιόν?
Και μετά ήρθε το κλού!!!
Διάβασα 1 φυλλάδιο (πιο μεγάλο αυτή τη φορά που το είχε σρτο τραπεζάκι σε μέθεθος Α4) και είχε το βιογραφικό του:
Γεννήθηκα...τότε (45άρης)
Λύκειο πήγα εκεί (ελληνικό)
ΟΜΩΣ
Σπούδασα:... Στην Αγγλία στο τάδε Πανεπιστήμιο και στην Αμερική στο ...τάδε!!!!!!
Εργασιακή εμπειρία:
ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ!!!!
Υπεύθυνος στην τάδε εταιρία (δημόσια)
Διευ/ντής στην τάδε (κι αυτή δημόσια)
Και άλλες 5-6 διευθυντικές θέσεις
Επίσης:αρθρογράφος σε διάφορες εφημερίδες (και αθλητικές)
      εκφωνητής σε ράδιο κτλ
Πρόεδρος διαφόρων συλλόγων, σωματείων, οργανώσεων κτλ

Και διάβαζες και διάβαζες 1 σελίδα δακτυλογραφημένη με επαγγελματικές δραστηριότητες και έλεγες:"μπράβο το παλικάρι!Δουλευταράς!"
Και όταν τα έβλεπες όλα 1 προς 1 αναρωτίοσουν τελικά:
πού είναι τα ένσημά του που λέμε?
Ποιό το επάγγελμά του?
Και από που βρίσκει λεφτά για όλα αυτά που είδα και που κοστίζουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες €?
Η φίλη μου που με είδε να ψιλοτσατίζομαι (και πιο μπασμένη στα κόμματα λίγο) μου εξηγεί:
Ένας βουλευτής δηλώνει στο εκκαθαριστικό του 50.000€/ετησίως
Δηλ. 4.000€/μήνα
Ουσιαστικά δηλ. ψίχουλα για τα έξοδα που έχει ήδη κάνει.
Όμως καθήκον του είναι να βρεί χρηματοδότη-ες
Οι οποίοι θα του τα δώσουν εν λευκό (και αφορολόγητα-κάτω απ το τραπέζι)
Και μετά θα περιμένουν τις εκλογές
ΑΝΆΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΌΣΤΟ που θα καταλάβει η "επένδυσή" τους θα αρχίσουν την εξαργύρωση των χρημάτων
Ναι λέω!! Κάι τέτοιο το ξέρω ότι γίνεται σε Πασόκους και νεοδημοκράτες υποψήφιους.Αλλά από αριστερούς βουλευτές τι έχουν να κερδίσουν οι "επενδυτές"?
Και τι μου λέει?
Δεν το ξέρεις? Γιάννης πίνει- Γιάννης κερνάει.....
Και δεν ξαναρώτησα κάτι άλλο
Ούτε αναρωτήθηκα.....

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης κι ο Ρουσόπουλος!
Καλά εσύ είσαι εκτός τόπου καιχρόνου
Μιλάμε για δημοσιογράφους που λένε ειδήσεις και όχι ποιοί ήταν κάποτε δημοσιογράφοι και τώρα είναι σε κάποιο κόμμα!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μπορείς να ψηφίσεις όποιο κόμμα θέλεις- αρκεί να βάλεις σταυρό σε σωστά άτομα.
Φαντάζεστε μια βουλή χωρίς τσιράκια των καναλιών, χωρίς γιουσουφάκια επιχειρηματιών, χωρίς γόνους;
Σε κάθε ψηφοδέλτιο κάθε κόμματος υπάρχουν σχετικά αξιόλογα άτομα....

Ανακαλύψτε τα (και αν αποδειχθούν ανάξιοι της εμπιστοσύνης σας στις επόμενες εκλογές μαυρίστε τους)...

Ορμώμενος από την πρόταση του συναδέλφου για να ψηφιστούν αξιόλογα άτομα από όλα τα κόμματα, έχω τις παρακάτω προτάσεις οι οποίες προέρχονται από μη ενδελεχή αλλά αποσπασματική παρακόλουθηση της πολιτικής κατάστασης (έχουμε και καλλίτερα πράγματα να κάνουμε):

ΝΔ: Κώστας Χατζιδάκης, Νίκος Γεωργιάδης
ΠΑΣΟΚ: Κώστας Καρτάλης (ο μόνος από τον οποίο ζήτησε ο Καραμανλής να παραμείνει στην θέση του μετά την αλλαγή κυβέρνησης), Πάνος Μπεγλίτης
ΚΚΕ: Δεν γνωρίζω - οποιονδήποτε εκτός της Κανέλλη
ΣΥΡΙΖΑ: Μιχάλης Παπαγιαννάκης
ΛΑΟΣ: Δεν γνωρίζω - οποιονδήποτε

Από τα υπόλοιπα μικρά κόμματα προτείνω:

Φιλελεύθερη Συμμαχία
Οικολόγοι - Πράσινοι
ΟΑΚΚΕ Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (αυτοί και αν είναι φευγάτοι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom