You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σύγκριση Νέας Δημοκρατίας - Πα.Σο.Κ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kemal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
ψιλοάσχετο αλλά μην ξεκινάω καινούριο θέμα! απόψε μπαράκια, στριπτιζάδικα κλπ είναι ανοιχτά ή κλείνουν όπως λένε? δεν έχει τύχει να βγω παραμονές εκλογών
Κανονικά πια δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για τα μαγαζιά, το αλκοόλ κλπ.
Είναι στην ευχέρεια του κάθε μαγαζάτορα.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ορμώμενος από την πρόταση του συναδέλφου για να ψηφιστούν αξιόλογα άτομα από όλα τα κόμματα, έχω τις παρακάτω προτάσεις οι οποίες προέρχονται από μη ενδελεχή αλλά αποσπασματική παρακόλουθηση της πολιτικής κατάστασης (έχουμε και καλλίτερα πράγματα να κάνουμε):
ΝΔ: Κώστας Χατζιδάκης, Νίκος Γεωργιάδης
ΠΑΣΟΚ: Κώστας Καρτάλης (ο μόνος από τον οποίο ζήτησε ο Καραμανλής να παραμείνει στην θέση του μετά την αλλαγή κυβέρνησης), Πάνος Μπεγλίτης
ΚΚΕ: Δεν γνωρίζω - οποιονδήποτε εκτός της Κανέλλη
ΣΥΡΙΖΑ: Μιχάλης Παπαγιαννάκης
ΛΑΟΣ: Δεν γνωρίζω - οποιονδήποτε
Από τα υπόλοιπα μικρά κόμματα προτείνω:
Φιλελεύθερη Συμμαχία
Οικολόγοι - Πράσινοι
ΟΑΚΚΕ Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (αυτοί και αν είναι φευγάτοι)
Και ο Χ''δάκις και ο Γεωργιάδης έχουν προνομιακή αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ (ειδικά ο πρώτος λόγω Β' Αθηνών) όποτε και μόνο από αυτό προδιατίθεμαι αρνητικά...
Στο γιωργιάδη αναγνωρίζω μια αυθεντικότητα στις απόψεις του καθώς και το θάρρος της γνώμης του αλλά μέχρι εκεί...
Στο δε χατζηδάκη, τα λέει τόσο στρογγυλεμένα για να ακούγονται αρεστά σε όλους που μου μυρίζει πολύ πολιτικό marketing...
Δεν θα συμφωνήσω με τις επιλογές σου από ΝΔ...
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Πρώτον, πάρε τα χάπια σου προτού ξαναγράψεις.
Δεύτερον, η Στάη αν δεν το πήρες χαμπάρι έφυγε από το δελτίο του Αλφα εξαιτίας της Σαχλα-Μάρας(που λέει και ο Μίλτος στην Sportline) ;).
Και τρίτον, ακόμη και υπόδειγμα αντικειμενικότητας να ήταν η συγκεκριμένη δημοσιογράφος(που δεν είναι) η σχέση της με τον Τεό θα πρεπε να την αποκλείει αυτόματα από τή θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα, τουλάχιστον στην προεκλογική περίοδο.
Η Στάη αποχωρεί γενικώς...Μία της φταίει ο Ευαγγελάτος, μία η Τρέμη, τώρα η Μάρα...
Και την Τρέμη και τον Εισαγγελάτο δεν τους λες και δεξιούς όποτε μάλλον προσωπικό είναι το ζήτημα παρά πολιτικό...
Όσο για την αντικειμενικότητα των καναλιών, οφείλω να ομολογήσω ότι τα πράγματα είναι λιιιιγο καλύτερα από το 2004 όποτε και κατάλαβα πώς ένιωθαν οι κάτοικοι της ανατολικής ευρώπης πριν την πτώση του τείχους...
Ένιωθα πως είχε χαλάσει το τηλεκοντρόλ μου και ότι η τηλεόρασή μου είχε συντονιστεί απευθείας με Χ. Τρικούπη...
Τώρα ακούγεται και καμια μη πασοκική άποψη (και όχι απαραίτητα φιλονεοδημοκρατική)....
Και αν σε ενοχλεί η Μάρα, τότε για το Μέγκα τί έχεις να πεις;
Η Μάρα για να μην την κράξουν κρατάει κάποια προσχήματα και έχει και το τσοπανόσκυλο του πασοκ τον Κακαουνάκη να δίνει ένα πράσινο τόνο....
Το Μέγκα όμως θυμίζει ΕΡΤ του 1989- ή μάλλον τότε ήταν υποχρεωμένοι να δείχνουν και λίγο από άλλα κόμματα- το μέγκα δείχνει μόνο και μόνο για ν ατα ξεφτιλίσει...
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
προς mikeget1
αδελφε πρεοσεχε τι ειδους ευροπαιος θα γινεις . γιατι οι εγγλεζοι των περνουνε ,εχε το νουσου????????????????????
αδελφε πρεοσεχε τι ειδους ευροπαιος θα γινεις . γιατι οι εγγλεζοι των περνουνε ,εχε το νουσου????????????????????
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
βρε podo που είσαι?....χάθηκες....κλειδώνει λένε το 3% διαφορά, παίζεται η αυτοδυναμία μεταξύ 41,5%-42% και επίσης λένε ότι παίζει το σεν'αριο για 4ακομματική βουλή.....θέλω να δω από αυτούς που μου τα λένε μέσα από το κόμμα ποιοί θα βγούν σωστοί αύριο το βράδυ......και η πλάκα είναι ότι δεν είμαι κομματόσκυλο [ δεν υπήρξα ποτέ] αλλά μαθαίνω π΄ραγματα μέσα απο επαγγελματικές γνωριμίες...ίδομεν...
Στα 3,5 χρόνια της ΝΔ όποιος τόλμησε να απλώσει χέρι σε δημόσιο χρήμα (απλά λίγο δαχτυλάκι πηγαν κάποιοι να γλύψουν,είναι και πειρασμός-πώς να το κάνουμε, όχι να καταβροχθήσουν όλο το καζάνι) αμέσως τον πήγαν στον εισαγγελέα!!!
Μπορείς να μας πεις μερικά ονόματα κλεφτών που αυτή τη στιγμή είναι μέσα στη φυλακή; Η έστω υπόδικοι;
Αλήθεια, αν τα ομόλογα ήταν μόνο το δαχτυλάκι, όταν φτάσουν στα χοντρά θα αρπάξουν μέχρι και την ταβέρνα του μπαιρακτάρη;
Και για την ασυδοσία που επικρατεί παντού τι έχεις να πεις; Βρίσκεις ότι δεν είναι εφάμιλλη των "καλύτερων" ημερών του πασοκ;
Για την παιδεία έχετε και το θράσσος να μιλάτε ότι δεν έκανε τίποτα?
Ξεχνάτε τις καταλήψεις,τις διαδηλώσεις, τη λάσπη από τους φίλους σας τους δημοσιογράφους ΟΛΩΝ των καναλιών! το διασυρμό της Μαριέττας κοκ?
Τα ξεχάσαμε όλα αμέσως?
Πάρτε το χαμπάρι!Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια επιτέλους θα γίνουν είτε γουστάτετε είτε όχι.Θα γίνουμε επιτέλους Ευρώπη και σ΄αυτό!
Κοροιδεύεις τον κόσμο αισχρά. Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα γίνουν γιατί το επιβάλλει η ευρώπη, όχι γιατί το θέλει η οποιαδήποτε κυβέρνηση.
Όπως η ευρώπη κάποια στιγμή θα επιβάλλει να σταματήσει το αίσχος των συμβασιούχων που ουσιαστικά τελούν υπό ομηρία.
Επίσης δεν ξέρω αν στην ευρώπη συνηθίζεται το φαινόμενο που λέγεται δαπ.
Η Μαριέττα διασύρθηκε μόνη της με την επιμονή της στο θέμα του βιβλίου της ιστορίας, όπου αψήφισε τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού.
Αφού όμως επιμένεις να μιλήσουμε για την παιδεία, πες μας τι άλλαξε στην εκπαίδευση τα τελευταία 3.5 χρόνια. Γιατί όπως ίσως θα ξέρεις, η εκπαίδευση καλύπτει πάνω από 12 χρόνια της ζωής ενός νέου και δεν είναι μόνο τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία να σε ακούσουμε.
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εχω μια ιστοριουλα στους δεξιους , 2006 μαρτιο συνανταω ενα φιλο δικτυα που ετοιμαζε την CARIERA του ξινη και τον ρωταω τι φιαχνουν και μου λεει την σχολη που τα τελευτεα χρονια ηταν κλειστη , τον ρωταω γιατι και δεν ειξερε αλλα την φιαχνανε . και τον Ιουλιο σκαει το κανονι απο την κυρια Γιαννακου . καταλαβατε εαν οχι . Νεα Δημοκρατια για παντα Δημοκρατια.
Επισκέπτης
μιλάμε ότι όσοι είναι υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων τα παλικάρια έχουν φάει μεγάλο κόλλημα και ας πιάσουμε μερικά ζητήματα ένα ένα και ας δούμε την προσφορά της ΝΔ στην παιδεία αυτό που μέχρι τώρα ΄΄έχει καταφέρει είναι ότι έχει πετύχει αντί το συνολικό οικοδόμημα που λέγεται παιδεία να αναπτύσσεται με γνώμονα την ανάπτυξη της χώρας την έχει κάνει στο πώς να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ολίγον και πώς να γεμίζουν οι τσέπες τους.
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Το 2006 μετα τις αναγκελιες της Μαριετας κανανε τρελες κονομες , αυτο μονο ενας μαλακας δεν το καταλαβενει ? η ................
ναι,επαρχιασ.του την ειπα ομωσ του μαλακα που τα δινε..
Εννοείς ότι έδωσαν 3 ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και επάνω επάνω;
Αν εννοείς αυτό και όχι ότι δεν πήγαιναν κυκλικά-1 πασοκ,1 ΝΔ,1 κκε κλπ-συγγνώμη,αλλά δε σε πιστεύω.Και αυτό διότι σε κάθε αίθουσα,υπάρχουν αντιπρόσωπο των κομμάτων και Δικαστικός λειτουργός.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K