hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εχω φαει περιπου 10 καφενεια μαλακες
Εδώ μιλάμε για το αν κάποιος που τρώει και πίνει από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι λιγότερο αποχαυνωμένος από κάποιον που καπνίζει χασίς.
γιατί εσύ τι είσαι? μέσα στο κεφάλι σου ολόκληρο στρέμμα με χασίς έχει φυτρώσει.Ο χασικλής αποδεδειγμένα πλέον έχει πολύ αυξημένες πιθανότητες να εκδηλώσει βαριά ψυχασθένεια. Κάτι που δεν ισχύει για τους υπέρβαρους.
Λεω τωρα εγω με το πονηρο μυαλο μου: Μηπως αυτα περι μικρων κομματων τα λεει το ΠΑΣΟΚ για να μη βγει αυτοδυναμη η ΝΔ;Έτσι ακριβώς είναι. Πρέπει οπωσδήποτε οι ψηφοφόροι να ξυπνήσουν και να ψηφίσουν ένα από τα μικρά κόμματα, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, έστω και οικολόγους και ένωση κεντρώων.
Έλα..........Λεω τωρα εγω με το πονηρο μυαλο μου: Μηπως αυτα περι μικρων κομματων τα λεει το ΠΑΣΟΚ για να μη βγει αυτοδυναμη η ΝΔ;
Λεμε τωρα
αν βγει αυτοδυναμη η ΝΔ μετα απο αυτα τα 4 γαμω χρονια τοτε ειμαστε αξιοι για ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΚΑΨΙΜΟ στην ομόνοια
[size=10pt]έστω και οικολόγους και ένωση κεντρώων. [/size]
Λεω τωρα εγω με το πονηρο μυαλο μου: Μηπως αυτα περι μικρων κομματων τα λεει το ΠΑΣΟΚ για να μη βγει αυτοδυναμη η ΝΔ;
Λεμε τωρα
Oικολόγους να το δεχτώ ρε Todok, είναι μια σοβαρή προσπάθεια, και απο κάπου πρέπει να ξεκινήσουν κι αυτοί.
Αλλά Λεβέντη? Είναι ώρα για πλάκες τώρα?
(Μη ξεχνάτε: Ψήφος σε κόμμα που δε μπαίνει στη βουλή ή λευκό ή άκυρο = 0,7ψήφος στο πρώτο κόμμα & 0,3ψήφος στο δεύτερο - από πλευράς εδρών δηλαδή.).