Νέα

Σύγκριση Νέας Δημοκρατίας - Πα.Σο.Κ.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Kemal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Είμαι σίγουρος ότι στον κομματικό σου χώρο θα βρεις αρκετούς να τη βρείτε, οπότε κοίτα κει καλύτερα.
Φιλε μου

Σκοπος ειναι στη ζωη μας να εχουμε και λιγο χιουμορ, αλλοι πολυ αλλοι λιγο.
Εγω για να μην οξυνω τα πνευματα σου εστειλα την αγαπη μου και μια τιμωριουλα.
Τωρα βεβαια καταλαβαινω την ενοχληση σου τη πολιτικη αλλα μη χαλιεσαι, ισως διοριστεις και εσυ καποτε αν και ειναι καλυτερα να εισαι στην απεξω για να τους τα χωνεις.
Και δεν χρειαζεται να εισαι τοσο δογματικος, θα χαλασει το στομαχι σου, αστο μη το παιδευεις, ολοι θα ζησουμε.

 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Και επειδη κι εγω δεν ειμαι χαραμοφαης του Δημοσιου, ουτε και κοματικα βολεμενος απο κανενα κομα, θα μαυρισω το ΠΑΣΟΚ για τους λογους που ανεφερες προηγουμενω!!!
ΝΔ λοπον.....

Δεν θα διαφωνήσω αλλά από την άλλη πλευρά, πόσο μαλάκας, κρετίνος, ανεγκέφαλος και γενετικά εκφυλισμένος πρέπει να είναι κάποιος που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα με μισθό από 650 έως 900 (αν και πτυχιούχος), δουλεύει 10-12 ώρες την ημέρα, τον νοικιάζουν οι διάφορες manpower  σε κάθε μεγαλοταβερνιάρη λες και είναι πουτανίτσα και μου ψηφίζει ΝΔ ή Πασόκ;

 

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Μηνύματα
830
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Πράσινοι, Γαλάζιοι, Κόκκινοι .... Ροζ & πούτσες μπλε
Ο λαός είναι ένας και το έχω ξαναγράψει εμείς κάναμε Ολυμπιάδα το 2004 εμείς καψαμε την Ολυμπία  το 2007
Πηγαίνετε τώρα σε ένα ορεινό χωριό που να βρίσκεται μέσα ή διπλα σε δάσος και αν δείτε πυροσβεστικό κρουνό, σύστημα πυρόσβεσης ή έστω πυροσβεστήρα εγω στήνομαι Συγγρου και Πατησίων γωνία
Οι Νομάρχες και οι δήμαρχοι δεν πήραν λεφτα ...για να φτιάξουν πυρόσβεση ....συμφωνώ
Τις γαμημένες διαμορφώσεις πλατειών τα παραδοσιακά φώτα στους δρόμους κατι πλακόστρωτα και τέτοιες αρχιδιές ...που βρήκαν τα λεφτά να τα κάνουν ?
Εντάξει ο Μαλάκας που (δεν) κυβερνούσε 3,5 χρόνια έκανε τάχα μου οικονομία ...ούτε επίδομα θέρμανσης δεν έδωσε ο αλήτης .... αλλά το Νευροκόπι μόνο στο χάρτη το έχει δει.... δεν έδωσε λεφτα για τίποτα .....έκλεβε κι απο πάνω (οχι ο ίδιος το σινάφι του)
Τα λεφτά που παίρνουν όμως οι δήμαρχοι όλων των χρωμάτων και κομμάτων που τα χώνουν ?
Βαθια στην τσέπη τους μάγκες .... Χωματερές δίπλα σε δάση, ξερόκλαδα και ξερόχορτα παντού, αστυνομία που ξύνει τ' αρχίδια της όταν οι γέροι βγαίνουν παγανιά να κάψουν χόρτα, ελαιόκλαδα  κλπ, και όταν καλοκαιριάτικα γίνονται γάμοι με βεγγαλικά και φωτοβολίδες και όταν όλοι οι νεοέλληνες κάνουν μπάρμπεκιου μέσα ή δίπλα στο δάσος όταν οι εμπρηστές και οι οικοπεδοφάγοι βγαίνουν παγανιά.
1 leopard = 15 πυροσβεστηκά οχήματα
1 F16    = 15 Canadair
1 Υποβρύχιο = 5000 πυροσβέστες για 5 χρόνια
Κάθε μονάδα στρατιωτική έχει πυρόσβεση, φωλιές, πυροσβεστήρες κλπ
Κάθε χωριό δεν έχει τίποτα
Οι φαντάροι αντί να περιπολούν μαζί με τους μπάτσους κάνουν ασκήσεις
Αν οι Τούρκοι μας είχαν "καθαρίσει" 70 ατόμα θα τους την "πέφταμε" και θα κάναμε πόλεμο, τώρα απλά κάνουμε τους "μαλάκες"
Σόρρυ μάγκες και θα το ξαναπώ .... ψηφίστε ότι γουστάρετε έτσι πρέπει μην επηρεάζετε τους άλλους ο καθένας έχει κρίση και λογική μην τσακώνεστε δεν έχει νόημα.
Όποιος και να βγει χρειάζεται έλεγχο, τρέξιμο και κινητοποίηση... ξεκινήστε από τους διπλανούς σας....Κοινοτάρχες, δημάρχους, νομάρχες, περιφεριάρχες, βουλευτές, υπουργούς.
Εγώ θα ψηφίσω κόμμα εξουσίας και συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ (μόνο και μόνο για να φύγει ο χοντρός και η συμμορία του), αλλά από δω και πέρα θα με βρίσκουν μπροστά τους αν δεν κάνουν όχι αυτά που λένε αλλά αυτά που πρέπει.
Αν δεν βγαίνει ο κόσμος στο δρόμο σημαίνει ... ανοχή και αδιαφορία.
ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ...
Κάποτε ένας κυβερνήτης επέβαλε σκληρά μέτρα στους υπηκόους του
Μετά έστειλε τους υπουργούς του στον λαό
Ο λαός τους έβρισε και τους αποδοκίμασε
Τότε ο κυβερνήτης επέβαλε πιό σκληρά μέτρα
και ξαναέστειλε τους υπουργούς
Ο λαός τους έδειρε
Και ο κυβερνήτης επέβαλε ακόμα πιο σκληρά μέτρα
Οι υπουργοί γυρνόντας στον κυβερνήτη του είπαν πως ο λαός απλά γέλαγε μαζί τους
Τότε ο κυβερνήτης χαλάρωσε τα μέτρα και έδωσε και παροχές στον λαό
γιατί κατάλαβε πως θα έχανε .....
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Πηγαίνετε τώρα σε ένα ορεινό χωριό που να βρίσκεται μέσα ή διπλα σε δάσος και αν δείτε πυροσβεστικό κρουνό, σύστημα πυρόσβεσης ή έστω πυροσβεστήρα εγω στήνομαι Συγγρου και Πατησίων γωνία
Αυτά μάλλον εννοείς πως τα κατάργησαν Μάρτιο του 2004...

Εντάξει ο Μαλάκας που (δεν) κυβερνούσε 3,5 χρόνια έκανε τάχα μου οικονομία ...ούτε επίδομα θέρμανσης δεν έδωσε ο αλήτης .... αλλά το Νευροκόπι μόνο στο χάρτη το έχει δει.... δεν έδωσε λεφτα για τίποτα .....έκλεβε κι απο πάνω (οχι ο ίδιος το σινάφι του)
Το να λές πως δεν έφτιαξε την οικονομία μου θυμίζει βουλευτή της αντιπολίτευσης...δεν μπορεί ολόκληρη Ε.Ε να ψεύδεται...εκτός και τα έχουν κανονίσει....όσο για το Νευροκόπι...έχεις δίκιο...ο Σημίτης κάθε εβδομάδα εκεί ήταν...εδώ δεν έριξε χρήμα στην Ηλεία που έχει και ρίζες η γυναίκα του...Δράμα θα έφτανε?Δράμα φίλε μου...δράμα....

Χωματερές δίπλα σε δάση, ξερόκλαδα και ξερόχορτα παντού, αστυνομία που ξύνει τ' αρχίδια της όταν οι γέροι βγαίνουν παγανιά να κάψουν χόρτα, ελαιόκλαδα  κλπ, και όταν καλοκαιριάτικα γίνονται γάμοι με βεγγαλικά και φωτοβολίδες και όταν όλοι οι νεοέλληνες κάνουν μπάρμπεκιου μέσα ή δίπλα στο δάσος όταν οι εμπρηστές και οι οικοπεδοφάγοι βγαίνουν παγανιά.
Το 99% των πυρκαγιών οφείλεται ΜΟΝΟ στους εμπρηστές...τα άλλα είναι προς λαϊκή κατανάλωση...εμπρησμοί φίλε μου...εμπρησμοί....και στο λέω εγώ που έτρεχα με τις φωτιές....εμπρησμοί...

Εγώ θα ψηφίσω κόμμα εξουσίας και συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ (μόνο και μόνο για να φύγει ο χοντρός και η συμμορία του), αλλά από δω και πέρα θα με βρίσκουν μπροστά τους αν δεν κάνουν όχι αυτά που λένε αλλά αυτά που πρέπει.
Φυσικά και είναι δικαίωμά σου το τί θα ψηφίσεις...αλλά κάνεις λάθος τεκμηρίωση κατά την γνώμη μου πάντα...θες να διώξεις μία συμμορία φέρνοντας μία άλλη???τώρα το αν θα σε βρούν μπροστά τους???ΧΕΣΤΗΚΑΝ όλοι τους.....πρασινομπλέ....γραμμένους μας έχουν.....εγώ θα δώσω ακόμα μία ευκαιρία...καθώς δεν θα αντέξω να βλέπω πάλι τους παλιούς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που μεγάλωσα μαζί τους(Άκης-Λαλιώτης-Βασούλα-Σημίτη) και πολλούς άλλους.....και αν το ΠΑΣΟΚ τα έκανε τόσο καλά τόσα χρόνια δεν θα έχανε με 5%....και άσε να δούμε και την Κυριακή...μήπως δούμε περίπου το ίδιο έργο.....

 

Επισκέπτης
Καραμανδρέου Γιώρστας

αυτή είναι η σύγκριση του πυρσού (που έχει φύγει από τα σποτς) και της πράσινης μούτζας.

Βρε ξεπούλημα που γίνεται σήμερα στα καμμένα της Ζαχάρως...με το δήμαρχο και τον Υφ. Οικ. Δούκα.

Μαλάκες ψηφίστε τους και μετα να μην παραπονιέστε.

Αν με κυβέρνηση η χώρα πάει στο διάολο (αχρωμάτιστα) γιατί να μη δοκιμάσουμε το Ακυβερνησία; Ή πιο σωστά συνασπισμένες δυνάμεις; Εκεί ο ανταγωνισμός μπορεί να φέρει κι εκπλήξεις.
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Δεν το νομίζω φίλτατε ότι είναι ολόιδιοι!
Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον το κόμμα των δημόσιων υπάλληλων-χαραμοφάιδων!
:jerking: :jerking: :jerking:
Δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό! Σε όλες τις εκλογές των συνδικαλιστών-εργατοπατέρων-αρχιχαραμοφάιδων :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: (γνωρίζετε ότι όποιος είναι συνδικαλιστής δεν μπορεί κανείς να τον υποχρεώσει να πατήσει το πόδι του στη δουλειά? :headbang: :headbang: :headbang:) το ΠΑΣΟΚ πήρε πάνω από 75% σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες?
ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!! :think:
Οπότε γίνετε λίγο πιο σκεπτόμενα άτομα! :think: :think: :think:
Εγώ δεν γουστάρω να πληρώνω τεμπέληδες με βαρβάτους μισθούς (1.000-1.200-1.500-2.000€ και βάλε!!!!) οι οποίοι όταν θα βρεθώ μπροστά στο γραφείο τους  :helpplea:θα μου φερθούν λες και είμαι ο πιο βρωμερός ζητιάνος!!! :uglystupid:
Βρωμεροί είναι όλοι αυτοί που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα και 2εκ έλληνες ιδωτικοί υπάλληλοι και ελ.επαγγελματίες σκοτώνονται στη δουλειά για να ταίζουν αυτούς!
Όταν πριν 3 χρόνια περίπου άκουσα μια δήλωση ενός υπουργού (αν θυμάμαι καλά του Παναγιωτόπουλου) ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσει ο έλληνας όταν είναι παιδάκι και τον ρωτάνε "τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις?" να απαντάει "δημόσιος υπάλληλος" τότε πήρα ανάποδες! :rockon:Λέω κάτι γίνεται εδώ :rockon: :rockon: :rockon:
Σημ. ήμουν και γω στις προηγούμενες εκλογές σαν και σας πιστεύοντας "τι Κωστάκης-τι Γιωργάκης" και δεν ψήφισα κανέναν απ τους 2.
Σκέφτομαι τώρα όμως αν τυχόν και ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ  :headbang:πόσα εκατομμύρια κοματόσκυλα θα μπούν επιπλέον στο δημόσιο, πόσα δις € θα ξανακλεφτούν (πχ απ το χρηματηστήριο)κτλ κτλ κτλ και τρελαίνομαι! Λέω απλά ότι αν υπάρχει Θεός και μας αγαπάει λίγο δε θα μας αφήσει να χαθούμε στους αετονύχηδες αυτούς που καταχρέωσαν την Ελλάδα πληρώνοντας για τον κάθε Πασοκοαριστερό δημ.υπάλληλο! :rockon: :rockon:
Αν τώρα όλοι εσείς που γουστάρετε να ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ είστε δημ. υπαλληλοι :jerking: τότε έχετε δίκιο!
Αν όμως δεν είστε τότε είστε άξιοι της μοίρας σας και δεν σας φταίει κανένας Καραμανλής για την κατάντια μας!
Όσον αφορά όλους εσάς που υποστηρίζετε ότι και οι 2 είναι ίδιοι ισχύει το ίδιο:Είστε δη.υπ.?Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ.Θα σας υποστηρίξει!
Δεν είστε? Ε! Ψηφίστε αυτούς που στοχεύουν στις ιδιωτικοποιήσεις (το έχουν ήδη κάνει πράξη,βλ Εμπορική-Αγροτική και εκατοντάδες άλλες, χωρίς να δώσουν σημασία στην κατακραυγή ΟΛΩΝ των δημοσιογράφων) και θα πάρουν το μπούλο σιγά-σιγά οι χαραμοφάηδες. :rockon:
Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά θέλω να σκέφτεστε λίγο πριν πέσετε στη λούμπα και παρασυρθείτε απ την καραμέλα των media περί του ότι είναι ίδιοι και οι δύο.
                   :think: :think:ΟΥΔΟΛΩΣ!!! :idiot: :idiot:
Πάρα πολύ σωστά φίλε....όλο το δημόσιο έτσι είναι....και εκτός από αυτά που γράφεις μην πάμε και στην μονιμότητα των Δ.Υ που η κυβέρνηση λέει να καταργηθεί...και φυσικά το ΠαΣοΚ....φωνάζει....
 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.488
Like
1
Πόντοι
66
Όποιος και να βγει χρειάζεται έλεγχο, τρέξιμο και κινητοποίηση... ξεκινήστε από τους διπλανούς σας....Κοινοτάρχες, δημάρχους, νομάρχες, περιφεριάρχες, βουλευτές, υπουργούς.
......αλλά από δω και πέρα θα με βρίσκουν μπροστά τους αν δεν κάνουν όχι αυτά που λένε αλλά αυτά που πρέπει.
Αν δεν βγαίνει ο κόσμος στο δρόμο σημαίνει ... ανοχή και αδιαφορία.
ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ...
Αν κατεβείς αύριο στο δρόμο, όταν οι λεγάμενοι Κοινοτάρχες, δημάρχους, νομάρχες, περιφεριάρχες, βουλευτές, υπουργοί, θα έχουν κάνει άλλη μια μαλακία/απατεωνιά κλπ θα σε πούν γραφικό. Το λιγότερο.
Αν κατεβείς στο δρόμο και είμαι και εγώ μαζί σου θα πούν δές κάτι μαλάκες. Και πάλι το λιγότερο.
Πως λοιπόν θα κατεβεί ο κόσμος στους δρόμους? Πόσο καιρό τώρα δεν έχουν ξαπουληθεί ΟΛΑ τα συνδικάτα και ΟΛΟΙ οι συνδικαλιστές?
Παλαιότερα το έχω ξαναγράψει οτι ψηφίζω ¨εκ γενετής¨ ΝΔ. Αυτή τη φορά όμως θα πάρουν  τα αρχίδια μου. Τώρα έχουμε μια ευκαιρία να δείξουμε στους ΜΑΛΑΚΕΣ πόσο πολύ μας τσούζουν οι μαλακίες τους.
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
Δεν θα διαφωνήσω αλλά από την άλλη πλευρά, πόσο μαλάκας, κρετίνος, ανεγκέφαλος και γενετικά εκφυλισμένος πρέπει να είναι κάποιος που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα με μισθό από 650 έως 900 (αν και πτυχιούχος), δουλεύει 10-12 ώρες την ημέρα, τον νοικιάζουν οι διάφορες manpower  σε κάθε μεγαλοταβερνιάρη λες και είναι πουτανίτσα και μου ψηφίζει ΝΔ ή Πασόκ;

Κι όμως, αυτήν την τόσο απλή αλήθεια, είναι φοβερά δύσκολο να την καταλάβουν πολλοί, και μορφωμένοι μάλιστα, πολίτες...ενώ είναι το ΜΟΝΟ που θα έπρεπε να τους απασχολεί, μια και άπτεται της καθημερινότητάς τους περισσότερο από οποιονδήποτε τομέα του βίου τους!!! :think:
 

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Μηνύματα
3.393
Κριτικές
1
Like
905
Πόντοι
96
  Η πλάκα ειναι οτι ΑΦΟΥ την πολιτικη μας την καθορίζει η ΕΕ, στις ευρωεκλογες ΔΕΝ γινεται αυτος ο ντορος στελνουμε οποιον κοπανο βρουμε μπροστα μας.

  Οι κοπανοι αυτοι πανε και ψηφιζουν ποτέ δεν μαθαινουμε τι και μετα ερχονται στη Βουλη νομοι προς ψηφιση!!

  Οταν το παιρνουμε χαμπαρι οτι οι νομοι ειναι σκηληροι μας πετανε ενα "ΕΕΕ ΑΥΤΑ ΟΡΙΖΕΙ η ΕΕ και πρεπει να εναρμονισουμε το δικαιο μας" οταν οι ΙΔΙΟΙ τα εχουν υπερψηφισει ως Ευρωβουλευτες.

  Η ουσια ειναι ψηφιζετε οτι θέλετε αλλα να ειστε πιο σοβαροι στις επιλογες σας για την Ευρωβουλή γιατι ΕΚΕΙ παιζεται (και χάνεται) όλο το παιχνιδι!!!
 

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
222
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είναι έτσι ακριβώς για τους Δ.Υ. Ο δάσκαλος που μας έμαθε γράμματα είναι Δ.Υ , ο γιατρός που θα τρέξουμε στο νοσοκομείο είναι Δ.Υ , ο τροχονόμος που θα ρυθμίσει την κυκλοφορία είναι Δ.Υ ,ο σκουπιδιάρης , ο πυροσβέστης ,ο στρατιωτικός κι αυτός Δ.Υ είναι. Χίλιες δυο ειδικότητες που αν δεν υπήρχαν δεν θα λειτουργούσε καθόλου κι αυτό το έστω και κακοφτιαγμένο αυτό που έχουμε κρατικό σύστημα. Υπάρχουν και κηφύνες φυσικά ,σημείο της ανοργανωσιάς κι αυτό αλλά μην νομίζετε ότι ισχύει μόνο στο δημόσιο αλλά και σε όλες τις μεγάλες εταιρείες.(Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος και επειδή έχω περάσει από 3 μεγάλες εταιρείες και έχω συνεργαστεί με το δημόσιο τα βλέπω κάθε μέρα).Εν κατακλείδι είναι ανόητο να κατηγορούμε τους Δ.Υ που απλά παίρνουν κάποιους αξιοπρεπείς μισθούς ,χωρίς να είναι τίποτε σπουδαίο ,μόνο και μόνο επειδή στον ιδιωτικό τομέα κάποιοι λαμβάνουν ψίχουλα.Είναι οι τελευταίοι που φταιν για τους μισθούς των 500 το μήνα.
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Καταγγελία ΠαΣοΚ για δέσμευση του 75% των θέσεων σε όλες τις εταιρίες(πλοία-αεροπλάνα-λεωφορεία)απο την Ν.Δ... :jerking: :jerking: :jerking:τί άλλο θα ακούσουμε... :think: :think: :think:έβαλαν και τον Σημίτη στο προσκήνιο..... :2funny: :2funny: :2funny:μπάς και συμμαζέψουν τίποτε... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ΥΓ1--->Εν το μεταξύ βγήκαν τουριστικός πράκτορας και ο Αγούδημος και λέει πως τα λεωφορεία και τα πλοία φεύγουν...άδεια!!!! :idiot: :idiot: :idiot:
ΥΓ2--->Βγήκε και εκπρόσωπος της Ολυμπιακής.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Στάλθηκε από: podolagnos_28
........Καταγγελία ΠαΣοΚ για δέσμευση του 75% των θέσεων σε όλες τις εταιρίες(πλοία-αεροπλάνα-λεωφορεία)απο την Ν.Δ...τί άλλο θα ακούσουμε...έβαλαν και τον Σημίτη στο προσκήνιο.....μπάς και συμμαζέψουν τίποτε...
ΥΓ--->Εν το μεταξύ βγήκαν τουριστικός πράκτορας και ο Αγούδημος και λέει πως τα λεωφορεία και τα πλοία φεύγουν...άδεια!!!!

Το δεσμευω εισιτηρια σημαινει οτι εχω κανει κρατησεις, εχω αγορασει ισως και το 75%, δεν τα εχω πουλησει όμως ή προωθησει προς ετεροδημοτες και αρα πλοια φευγουν αδεια. Δεν καταλαβα γιατι ειναι τοσο παραξενο... και εγω ετεροδημοτης ημουνα και δεν εβρισκα εισιτηριο.. και οταν με χιλια βασανα τα καταφερνα και εμπαινα αεροπλανο αυτο ταξιδευε μισο-αδειο. Ετεροδημοτες προτιμουν να ταξιδευουν μεσα στο Σαβ/κο και δεν επιλεγουν αναχωρησεις απο Τεταρτη ή Πέμπτη παρολο ότι κόμματα εχουν κρατησει εισιτηρια. Και επικαλείσε και τον αρχιμαλάκα τον σκυλοπνιχτη τον Αγουδημο με το κωλοπλοια του... και τσαμπα να σου δινουν εισιτηρια δεν μπανεις (ειδικά οι τουαλέτες σε κατι Ανθη Μαρινα ή Ροδάνθη, γαμησε τα, χειροτερες και απο την Ομονοιας)
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
ρε παιδιά μην μπαίνετε σε σκυλοπνίχτες του αγούδημου.....κυκλοφορούν και ναυάγια...... :tickedoff:
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν είναι έτσι ακριβώς για τους Δ.Υ. Ο δάσκαλος που μας έμαθε γράμματα είναι Δ.Υ , ο γιατρός που θα τρέξουμε στο νοσοκομείο είναι Δ.Υ , ο τροχονόμος που θα ρυθμίσει την κυκλοφορία είναι Δ.Υ ,ο σκουπιδιάρης , ο πυροσβέστης ,ο στρατιωτικός κι αυτός Δ.Υ είναι. Χίλιες δυο ειδικότητες που αν δεν υπήρχαν δεν θα λειτουργούσε καθόλου κι αυτό το έστω και κακοφτιαγμένο αυτό που έχουμε κρατικό σύστημα. Υπάρχουν και κηφύνες φυσικά ,σημείο της ανοργανωσιάς κι αυτό αλλά μην νομίζετε ότι ισχύει μόνο στο δημόσιο αλλά και σε όλες τις μεγάλες εταιρείες.(Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος και επειδή έχω περάσει από 3 μεγάλες εταιρείες και έχω συνεργαστεί με το δημόσιο τα βλέπω κάθε μέρα).Εν κατακλείδι είναι ανόητο να κατηγορούμε τους Δ.Υ που απλά παίρνουν κάποιους αξιοπρεπείς μισθούς ,χωρίς να είναι τίποτε σπουδαίο ,μόνο και μόνο επειδή στον ιδιωτικό τομέα κάποιοι λαμβάνουν ψίχουλα.Είναι οι τελευταίοι που φταιν για τους μισθούς των 500 το μήνα.

Ειδικά η κατακλείδα σου δειχνει ώριμη σκέψη και γνώση της πιάτσας...

Το πρόβλημα όμως με τους ΔΥ για εμένα δεν είναι οι αξιοπρεπείς μισθοί που παίρνουν σε σχέση με το σκλαβοπάζαρο του ιδιωτικού τομέα ούτε και φυσικά κάποια αυτονόητα δικαιώματα (οκτάωρο, άδειες λοχείας, επιδόματα για τα πτυχία)...

Το πρόβλημα είναι αφενός ότι δεν αξιολογουνται και αφετέρου για μια δουλειά που χρειάζεται ένας υπάρχουν δέκα εκ των οποίων δεν δουλευει κανείς....

Αυτό είναι το πρόβλημα για το οποίο δεν φταίνε μόνο οι ΔΥ αλλά οι πολιτικοί πατρώνες - νταβατζήδες τους και οι εργατοπατέρες που έχουν αναγάγει την τεμπελιά σε δημοκρατική κατάκτηση και κεκτημένο...

 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Το δεσμευω εισιτηρια σημαινει οτι εχω κανει κρατησεις, εχω αγορασει ισως και το 75%, δεν τα εχω πουλησει όμως ή προωθησει προς ετεροδημοτες και αρα πλοια φευγουν αδεια. Δεν καταλαβα γιατι ειναι τοσο παραξενο... και εγω ετεροδημοτης ημουνα και δεν εβρισκα εισιτηριο.. και οταν με χιλια βασανα τα καταφερνα και εμπαινα αεροπλανο αυτο ταξιδευε μισο-αδειο. Ετεροδημοτες προτιμουν να ταξιδευουν μεσα στο Σαβ/κο και δεν επιλεγουν αναχωρησεις απο Τεταρτη ή Πέμπτη παρολο ότι κόμματα εχουν κρατησει εισιτηρια. Και επικαλείσε και τον αρχιμαλάκα τον σκυλοπνιχτη τον Αγουδημο με το κωλοπλοια του... και τσαμπα να σου δινουν εισιτηρια δεν μπανεις (ειδικά οι τουαλέτες σε κατι Ανθη Μαρινα ή Ροδάνθη, γαμησε τα, χειροτερες και απο την Ομονοιας)
:2funny: :2funny: :2funny: σε πάω......απλά είχε γίνει συμφωνία απο τα κόμματα να πάρουν συγκεκριμένα εισιτήρια....φυσικά αν έβλεπες ποιός ήταν ο καταγγέλων(ταξιδιωτικός πράκτορας και υποψήφιος βουλευτής με το ΠαΣοΚ...) στο ΑΛΤΕΡ θα καταλάβαινες....δεν επικαλούμε τον Αγούδημο....απλά αυτός βγήκε και είπε πως υπάρχουν...και είπε μάλιστα πως πήραν τον ίδιο τον καταγγέλων τηλέφωνο,τον ρώτησαν αν θέλει θέσεις και αυτός είπε ''όχι''...βγάλε άκρη..... :think: :think: :think:
ΥΓ1--->Δεν λέω πως έχεις άδικο αλλά δεν ξέρω αυτά μου προκαλούν... :2funny: :2funny: :2funny:...
ΥΓ2--->Ρε βρωμοβάζελε talos...που χάθηκες??? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
 

spt

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
31
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ θα ψηφίσω κόμμα εξουσίας και συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ (μόνο και μόνο για να φύγει ο χοντρός και η συμμορία του)
Ναι ρε μπράβο,να έρθει το Αμερικανάκι με την συμμορία που έτρωγε 20 χρόνια να φάνε λίγο ακόμα !
Πόσες περιπτώσεις διαφθοράς οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη επί ΠΑΣΟΚ και πόσες επί ΝΔ, τηρούντος των αναλογιών του χρόνου που ήταν το κάθε κόμμα στην εξουσία ?
Η διαφθορά είναι υπερκομματική θέμα είναι ποιός αποδεδειγμένα θέλει να την πατάξει.

Πάντως πέρα από το τι ψηφίζει ο καθένας τουλάχιστον να μην ψηφίζουμε τους μαλάκες.
Ικανά και ανίκανα στελέχη έχουν όλα τα κόμματα .Μην ψηφίζετε κάποιον επιδή είναι απλά διάσημος και προπαντώς μακριά από τους επαγγελματίες αθλητές γιατί εξ'ορισμού όταν οι υπόλοιποι διάβαζαν,σπούδαζαν αυτοί κάνανε αθλητισμό που σημαίνει οτι όσο "καλά παιδιά" και να είναι δεν έχουν μόρφωση.
Εθνικές Εκλογές σημαίνει οτι αποφασίζουμε σε ποιούς θα εμπιστευτούμε την εταιρία ΕΛΛΑΔΑ Α.Ε. στην οποία είμαστε όλοι μέτοχοι.
 

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Μηνύματα
3.393
Κριτικές
1
Like
905
Πόντοι
96
(Μη ξεχνάτε: Ψήφος σε κόμμα που δε μπαίνει στη βουλή ή λευκό ή άκυρο = 0,7ψήφος στο πρώτο κόμμα & 0,3ψήφος στο δεύτερο - από πλευράς εδρών δηλαδή.).

 Μελετωντας τον εκλογικο νόμο
 
 εδω θα βρειτε
   και excel (εκει που λεει εδω με κιτρινα) ωστε να κανετε υπολογισμους

 Εχει κάπου δικιο ο stavros51 αλλα τι να ψηφισω ΚΚΕ (μπρρρρ), ΣΥΝ (μπρρρρ εχει και πρωην ΔΗΚΚΙ μέσα), ΛΑΟΣ (Ταρανίδου δαγκωτο αλλα να βγαλω τον Βοριδη βουλευτη ΗΜΑΡΤΟΝ, θα ζητησω να μου απαγορευτει το δικαιωμα ψηφου).

 Λεβεντη και ο θεος βοηθος!!!!

ΥΓ Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι εκαναν ΤΩΡΑ εκλογες
 
Ασχετο στην εκμοπμπη του Λαλα ειανι ο Βοριδης και καποιοι αλλοι (ντορα κλπ). Ρωταεο τον 1ο ειστε υπερ της οικογενειας ...... Εσεις κε Βορίδη ειστε υπερ της οικογενειας και πεταγεται ενας αλλος και λεει "αν ειναι οικογένεια μεταναστων οχι" (μπουχαχα)
:uglystupid:
 

spt

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
31
Like
0
Πόντοι
0
ΥΓ Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι εκαναν ΤΩΡΑ εκλογες
Γιατί προφανώς μας περιμένουν μερικά γαμίσια και η κυβέρνηση δεν θα ήθελε να πάει τον Μάρτιο στις εκλογές με νωπό το τσούξιμο στον κώλο μας.
Μην περιμένετε βέβαια οτι αν βγεί το ΠΑΣΟΚ θα τα γλυτώσουμε,αυτοί θα πούν "Τι να κάνουμε κληρονομίσαμε καμένη γή κτλ.....".
Σε αυτή την περίπτωση εγώ λυμάμαι τους πυρόπληκτους που θα πάρουν τον πούλο "Α δεν φταίμε εμείς οι άλλοι σας κάψανε,η κατάσταση της οικονομίας είναι χειρότερη από ό,τι περιμέναμε και γι'αυτό αυτά που σας υποσχεθήκαμε δεν μπορούμε .... αν και θα το θέλαμε ......κλαψ κλαψ κλαψ."
Τουλάχιστον η ΝΔ είχε πλήρη αντίληψη των δυνατοτήτων της οικονομίας οταν έκανε την εξαγγελία των μέτρων ανοικοδόμισης και θα κριθεί κατα πόσο ήταν ειλικρινής.Και με τον Μολυβιάτη κέρβερο στο ταμείο αλληλεγγύης,είναι σίγουρο οτι τα λεφτά που δώσαμε δεν θα γίνουν ΠυρCayen.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom