Νέα

Σύγκριση Νέας Δημοκρατίας - Πα.Σο.Κ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kemal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
εχω φαει περιπου 10 καφενεια μαλακες

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
και πες μου που ακριβως διαφωνης    greek

Επισκέπτης
Εδώ μιλάμε για το αν κάποιος που τρώει και πίνει από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι λιγότερο αποχαυνωμένος από κάποιον που καπνίζει χασίς.

Ο χασικλής αποδεδειγμένα πλέον έχει πολύ αυξημένες πιθανότητες να εκδηλώσει βαριά ψυχασθένεια. Κάτι που δεν ισχύει για τους υπέρβαρους.

Επισκέπτης
Ο χασικλής αποδεδειγμένα πλέον έχει πολύ αυξημένες πιθανότητες να εκδηλώσει βαριά ψυχασθένεια. Κάτι που δεν ισχύει για τους υπέρβαρους.
γιατί εσύ τι είσαι? μέσα στο κεφάλι σου ολόκληρο στρέμμα με χασίς έχει φυτρώσει.

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
σήμερα ήταν μια πολύ καλή ημέρα καθώς ο Γιωργάκης ανήγγειλε ότι όταν γίνει πρωθυπουργός (όταν λέμε) θα δώσει σύνταξη 550Ευρώ σε όλες τις νοικοκυρές...έτσι όλες οι νοικοκυρές ηρέμησαν και συνέχισαν το πλύσιμο των πιάτων με πιο μεγάλο ζήλο...
όταν λένε ότι ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται κάτι ξέρουν και το λένε..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τον ακούσατε χθές το γεώργιο?...μ'αλλον δεν του βγαίνουν τα κουκιά και έκανε σαν τρελλός για ψήφους απο την αριστερά...άσχημα τα μαντάτα....

Επισκέπτης
τα παιδιά και τα δύο DVD θέλανε να βλέπουνε και να τρώνε hamburgers αλλά τους έλαχε να κονομήσουνε επώνυμο βαρύ σα μαλακία και κάνουν άλλη μία αβαρία.

Ούστ κοπρόσκυλα

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Μιας και ημαστε πολυ κοντα στην Κυριακη,να υπενθυμισω οτι ψηφος στην ΝΔ σημαινει "Τωρα που μαθαμε να τρωμε, δωστε μας τον χρονο να αποτελειωσουμε το θεαρεστο εργο μας", ψηφος στο ΠΑΣΟΚ "Μολις χωνεψαμε αυτα της προηγουμενης οκταετιας μας,παλι πειναμεεεεεεεε....."

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Έτσι ακριβώς είναι. Πρέπει οπωσδήποτε οι ψηφοφόροι να ξυπνήσουν και να ψηφίσουν ένα από τα μικρά κόμματα, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, έστω και οικολόγους και ένωση κεντρώων.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
...

[youtube=425,350]p2faEtnYo9I[/youtube]

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
προς Greek
εαν δεν εχεις προσωπικη γνωμη για καποιο θεμα ειναι καλητερα να μην γραφεις τιποτα ,ειναι ποιο σοφο , απλα να διαβαζεις ,και να ρωτας οταν εχεις αποριες ,και πιστευω οτι ολοι συναδελφοι ειναι καλα παιδια και θα σε βοηθησουνε .

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
προς Hunter,
σε τι αναφέρεσαι μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμενος?
πάντως εάν έχεις απορίες ευχαρίστως να σε βοηθήσω όπως και όλοι εδώ μέσα φαντάζομαι

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Έτσι ακριβώς είναι. Πρέπει οπωσδήποτε οι ψηφοφόροι να ξυπνήσουν και να ψηφίσουν ένα από τα μικρά κόμματα, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, έστω και οικολόγους και ένωση κεντρώων.
Λεω τωρα εγω με το πονηρο μυαλο μου: Μηπως αυτα περι μικρων κομματων τα λεει το ΠΑΣΟΚ για να μη βγει αυτοδυναμη η ΝΔ;
Λεμε τωρα :think:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αν βγει αυτοδυναμη η ΝΔ μετα απο αυτα τα 4 γαμω χρονια τοτε ειμαστε αξιοι για ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΚΑΨΙΜΟ στην ομόνοια

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=10pt]έστω και οικολόγους και ένωση κεντρώων. [/size]

Oικολόγους να το δεχτώ ρε Todok, είναι μια σοβαρή προσπάθεια, και απο κάπου πρέπει να ξεκινήσουν κι αυτοί.

Αλλά Λεβέντη? Είναι ώρα για πλάκες τώρα?

(Μη ξεχνάτε: Ψήφος σε κόμμα που δε μπαίνει στη βουλή ή λευκό ή άκυρο = 0,7ψήφος στο πρώτο κόμμα & 0,3ψήφος στο δεύτερο - από πλευράς εδρών δηλαδή.).

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Λεω τωρα εγω με το πονηρο μυαλο μου: Μηπως αυτα περι μικρων κομματων τα λεει το ΠΑΣΟΚ για να μη βγει αυτοδυναμη η ΝΔ;
Λεμε τωρα :think:

Τα λέει ο κόσμος που βαρέθηκε τα φασιστικού τύπου διλλήματα "ή εμείς ή το χάος". Όπως επίσης βαρέθηκε την αλλαζονεία του κάθε "κομματικού στελέχους".

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Oικολόγους να το δεχτώ ρε Todok, είναι μια σοβαρή προσπάθεια, και απο κάπου πρέπει να ξεκινήσουν κι αυτοί.

Αλλά Λεβέντη? Είναι ώρα για πλάκες τώρα?

(Μη ξεχνάτε: Ψήφος σε κόμμα που δε μπαίνει στη βουλή ή λευκό ή άκυρο = 0,7ψήφος στο πρώτο κόμμα & 0,3ψήφος στο δεύτερο - από πλευράς εδρών δηλαδή.).

Αν και διαφωνώ στο θέμα του Λεβέντη, και πιστεύω ότι δεν είναι χειρότερος από τον μέσο υποψήφιο των πρασινομπλε, όμως έχεις δίκιο στο θέμα του εκλογικού νόμου.

Οπότε ας ψηφίσουμε όλοι τα 3 μικρά κόμματα ΛΑΟΣ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ανακοπεί η αυθαιρεσία των παντοδύναμων κυβερνήσεων που δεν υπολογίζουν κανέναν και απαξιώνουν τον πολίτη (όταν αυτός δεν έχει μέσο).

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Εγω δεν καταλαβαινω το κοψιμο μερικων για ψηφο στα μικρα κομματα. ΜΥΡΙΖΕΙΙΙΙ.
Θελετε να τους τιμωρησετε και να τους κανετε να ταρακουνηθουνε; ΑΠΟΧΗ
Δεν ειναι πλεον υποχρεωτικη η ψηφος, ας βγει ενα ποσοστο αποχης 35% και τα λεμε.
Τα υπολοιπα αστετα ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom