Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
αντεχει και τησ αρεσει τησ καριολασ!!! :fuck2: να την γαμαμε μονο στα 4 να γουσταρει το πουτανακι που εχει και στενα ποδια και κωλο σαν το μετρο

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σημερινο ροστερ η ελενα-  κειτυ-  γιαννα και η αντριαννα. (  ομορφυνε  η τελευταια απο οτι την θυμαμαι πριν 2 χρονια.    ψηλουλα , ξανθια ,  γαλανοματα και μικρουλα 23-24 χρ.    δινει και κουλουρακι.  εχει και προυπηρεσια στο μελινοσπιτο  ) . 

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
σημερινο ροστερ η ελενα-  κειτυ-  γιαννα και η αντριαννα. (   ομορφυνε   η τελευταια απο οτι την θυμαμαι πριν 2 χρονια.    ψηλουλα , ξανθια ,  γαλανοματα και μικρουλα 23-24 χρ.    δινει και κουλουρακι.   εχει και προυπηρεσια στο μελινοσπιτο  ) . 
μια και εισαι τακτικος στα επι της Συγγρου, να σε ενημερωσω οτι η ΝΔ μετακομιζει εκει ωσονουπω, εγκαταλειποντας την ιστορικη Ρηγγιλης.

Εχε το νου σου, μην το παρεις για κυριλε μασατζιδικο ...  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

xasan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ναι το ειχα ακουσει οτι δουλευε φραντζη.      αλλα και εδω τωρα ,θα ξεκινησει παλι να μπαινει.      θα κερδισει ο πιο ωραιοs,  ο πιο μαγκαs και αυτοs που εχει το χρημα.    δλδ.  ΕΓΩ.      και εχε χαρη που ειμαι και χαμηλων τονων.    δεν μου λεs το αλλο προσον παιζει ρολο ?  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :humpleg: :rockon: oi oi kopoido oi oi blhma

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ναι το ειχα ακουσει οτι δουλευε φραντζη.      αλλα και εδω τωρα ,θα ξεκινησει παλι να μπαινει.      θα κερδισει ο πιο ωραιοs,  ο πιο μαγκαs και αυτοs που εχει το χρημα.     δλδ.  ΕΓΩ.       και εχε χαρη που ειμαι και χαμηλων τονων.    δεν μου λεs το αλλο προσον παιζει ρολο ?  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :humpleg: :rockon: oi oi kopoido oi oi blhma
  κοροιδο και βλημα εισαι.    να και ο χασαν.    XASAN  ΒΛΑΚΑ  κοφτο.    δεν σε παιρνει.    ενταξει δεν θα μπαινει στα δωματια.    εσενα τι σε νοιαζει?  γιατι παρεξηγηθηκεs?  η κατερινα εισαι ?    καταλαβαινειs τα ελληνικα? μπορειs να τα διαβασειs? 

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Από το ποστ περί μετακόμισης της ΝΔ στη Συγγρού και κάτω χάθηκα τελείως, δεν βγάζω νόημα...

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Παιζουν χαμαμ,υδρομασαζ στο τριβειο?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και αυτοs που εχει το χρημα.    δλδ.  ΕΓΩ.     
το χρημα καλά κάνεις και το έχεις
αλλά πρόσεχε να μη χαλάσεις την πιάτσα
γιατί αν αρχίσεις το χρήμα σου να το σκορπάς αλλόγιστα στα πουτανάκια αυτά δύο τινά μπορεί να συμβούν:
ή που θα αρχίσουν να τα ζητάνε από όλους τα ίδια
ή που θα σε πούνε μαλάκα οι κορασίδες και θα σου τα τρώνε χωρίς να σου δίνουν τίποτα παραπάνω

τα παραπάνω πρέπει να μας τα δίνουνε για να ξαναπηγαίνουμε και όχι για να μας τα παίρνουνε εκείνη την ώρα
και αν νομίζεις πως αν τους σκάσεις παραπάνω θα σου κάνουνε έξτρα πρόγραμμα...γελιέσαι
μάλλον θα σε χαρακτηρίσουνε μαλάκα

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.517
Πόντοι
34.267
γιατί αν αρχίσεις το χρήμα σου να το σκορπάς αλλόγιστα στα πουτανάκια αυτά δύο τινά μπορεί να συμβούν:
ή που θα σε πούνε μαλάκα οι κορασίδες και θα σου τα τρώνε χωρίς να σου δίνουν τίποτα παραπάνω

τα παραπάνω πρέπει να μας τα δίνουνε για να ξαναπηγαίνουμε και όχι για να μας τα παίρνουνε εκείνη την ώρα
και αν νομίζεις πως αν τους σκάσεις παραπάνω θα σου κάνουνε έξτρα πρόγραμμα...γελιέσαι

+1000 :thumbsup:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Ρε μοικανε για κάντο μου λιάνα ρε αδελφέ πώς ένας φουκαράς που θέλει να τα χώνει στίς λαδοκόρες έχει την δύναμη να αλλάξει το σημείο ισορροπίας της προσφοράς και της ζήτησης μόνος του   :think:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Από το ποστ περί μετακόμισης της ΝΔ στη Συγγρού και κάτω χάθηκα τελείως, δεν βγάζω νόημα...
  με τον σοττο  καναμε ενα διαλογο και λεγαμε βλακειεs  ετσι για πλακα.      και γραφτηκε κατι για την κατερινα  που ανοιγει την πορτα ( αν θα μπαινει στα δωματια και ποιοs  ειναι αυτοs που θα την καταφερει) .    και ξαφνικα χθεs , σκαει μυτη ο ΧΑΣΑΝ και ξαναφερε στην επιφανεια αυτα που ειχα γραψει εγω.    προφανωs ειναι καποια απο το 29( μαλλον η κατερινα).         

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
   με τον σοττο  καναμε ενα διαλογο και λεγαμε βλακειεs  ετσι για πλακα.      και γραφτηκε κατι για την κατερινα  που ανοιγει την πορτα ( αν θα μπαινει στα δωματια και ποιοs  ειναι αυτοs που θα την καταφερει) .     και ξαφνικα χθεs , σκαει μυτη ο ΧΑΣΑΝ και ξαναφερε στην επιφανεια αυτα που ειχα γραψει εγω.     προφανωs ειναι καποια απο το 29( μαλλον η κατερινα).         
Θα συμφωνήσω με τον Lio....ηταν πολύ ξεκάρφωτη η παρέμβαση του"ΧΑΣΑΝ"...τώρα,τι βιτσιο ειναι αυτό να θέλετε να πηδατε σερίφισσες,μόνο και μόνο επειδή ειναι σερίφισσες,δεν το καταλαβαίνω...το συγκεκριμένο μαγαζί εχει φερει την αφρόκρεμα...πολλές και καλές επιλογές.Η Κατερίνα είναι μεν γλυκιά,συμπαθης και ντόμπρα,όμως εκεί μεσα υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές...

vaskores

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
6
Στο εν λογω ιδρυμα ποσα € δίνεις στην εισοδο?

Δινεις και αλλα μεσα στο δωματιο για φραπε ή μπριζολα?

Προφυλακτικό πρεπει να εχω εγω?

Ειναι σιγουρο οτι θα φαω μπριζολα από την πρωτη φορα?

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Στο εν λογω ιδρυμα ποσα € δίνεις στην εισοδο?

Δινεις και αλλα μεσα στο δωματιο για φραπε ή μπριζολα?

Προφυλακτικό πρεπει να εχω εγω?

Ειναι σιγουρο οτι θα φαω μπριζολα από την πρωτη φορα?

Ειναι σίγουρο ότι θα φας με τη πρώτη, δινεις 80 στην έξοδο, προφυλακτικά έχουν εκεί.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Ειναι σίγουρο ότι θα φας με τη πρώτη, δινεις 80 στην έξοδο, προφυλακτικά έχουν εκεί.
ρε συ φιλε αφου οταν ρωτας για τα προγραμματα μασαζ σου απανταει:
-χαλαρωτικο αισθησιακο μασαζ πιπα χωρις προφυλακτικο και sex σε ολες τις στασεις..... αμα δεν φαει και με αυτη την περιγραφη ας κατσει σπιτι του καλυτερα να δει μαμαλακη

k15v15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
23
Like
198
Πόντοι
290
Σημερινή επίσκεψη.
Πήγαν και εδώ 60€/μισάωρο.
Έλενα, Αντριάννα, ...άννα και μία άλλη.
Το δωμάτιο που χρησιμοποίησα πολύ καλό (ντουζιέρα εντός, καινούργιο, κλπ), αλλά χωρίς κρεμάστρα (ελπίζω να μην υπήρχε και να την έχασα...).
Η Έλενα, τώρα, πολύ καλό περιτύλιγμα, μελαχρινή, ούτε αδύνατη - ούτε γεμάτη, με γκριζοκάτι μάτια. Στο μασάζ προσπαθεί, στα υπόλοιπα επίσης προσπαθεί να είναι τυπική (μάλλον έχει boyfriend και θεωρεί ότι έτσι του μένει κάπως πιστή - άβυσσος κλπ).

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Σημερινή επίσκεψη.
Πήγαν και εδώ 60€/μισάωρο.
Έλενα, Αντριάννα, ...άννα και μία άλλη.
Το δωμάτιο που χρησιμοποίησα πολύ καλό (ντουζιέρα εντός, καινούργιο, κλπ), αλλά χωρίς κρεμάστρα (ελπίζω να μην υπήρχε και να την έχασα...).
Η Έλενα, τώρα, πολύ καλό περιτύλιγμα, μελαχρινή, ούτε αδύνατη - ούτε γεμάτη, με γκριζοκάτι μάτια. Στο μασάζ προσπαθεί, στα υπόλοιπα επίσης προσπαθεί να είναι τυπική (μάλλον έχει boyfriend και θεωρεί ότι έτσι του μένει κάπως πιστή - άβυσσος κλπ).
χωρίς κρεμάστρα...αλλά με καναπέ....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom