You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 146K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
bitch-hunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
η Μελίνα είναι ακόμη εκεί??
σημερινο ροστερ η ελενα- κειτυ- γιαννα και η αντριαννα. ( ομορφυνε η τελευταια απο οτι την θυμαμαι πριν 2 χρονια. ψηλουλα , ξανθια , γαλανοματα και μικρουλα 23-24 χρ. δινει και κουλουρακι. εχει και προυπηρεσια στο μελινοσπιτο ) .
μια και εισαι τακτικος στα επι της Συγγρου, να σε ενημερωσω οτι η ΝΔ μετακομιζει εκει ωσονουπω, εγκαταλειποντας την ιστορικη Ρηγγιλης.σημερινο ροστερ η ελενα- κειτυ- γιαννα και η αντριαννα. ( ομορφυνε η τελευταια απο οτι την θυμαμαι πριν 2 χρονια. ψηλουλα , ξανθια , γαλανοματα και μικρουλα 23-24 χρ. δινει και κουλουρακι. εχει και προυπηρεσια στο μελινοσπιτο ) .
Εχε το νου σου, μην το παρεις για κυριλε μασατζιδικο ...
ναι το ειχα ακουσει οτι δουλευε φραντζη. αλλα και εδω τωρα ,θα ξεκινησει παλι να μπαινει. θα κερδισει ο πιο ωραιοs, ο πιο μαγκαs και αυτοs που εχει το χρημα. δλδ. ΕΓΩ. και εχε χαρη που ειμαι και χαμηλων τονων. δεν μου λεs το αλλο προσον παιζει ρολο ? oi oi kopoido oi oi blhma
κοροιδο και βλημα εισαι. να και ο χασαν. XASAN ΒΛΑΚΑ κοφτο. δεν σε παιρνει. ενταξει δεν θα μπαινει στα δωματια. εσενα τι σε νοιαζει? γιατι παρεξηγηθηκεs? η κατερινα εισαι ? καταλαβαινειs τα ελληνικα? μπορειs να τα διαβασειs?ναι το ειχα ακουσει οτι δουλευε φραντζη. αλλα και εδω τωρα ,θα ξεκινησει παλι να μπαινει. θα κερδισει ο πιο ωραιοs, ο πιο μαγκαs και αυτοs που εχει το χρημα. δλδ. ΕΓΩ. και εχε χαρη που ειμαι και χαμηλων τονων. δεν μου λεs το αλλο προσον παιζει ρολο ? oi oi kopoido oi oi blhma
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
...Ανοιξαν και μαs .....περιμενουν????Από το ποστ περί μετακόμισης της ΝΔ στη Συγγρού και κάτω χάθηκα τελείως, δεν βγάζω νόημα...
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Παιζουν χαμαμ,υδρομασαζ στο τριβειο?
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
το χρημα καλά κάνεις και το έχειςκαι αυτοs που εχει το χρημα. δλδ. ΕΓΩ.
αλλά πρόσεχε να μη χαλάσεις την πιάτσα
γιατί αν αρχίσεις το χρήμα σου να το σκορπάς αλλόγιστα στα πουτανάκια αυτά δύο τινά μπορεί να συμβούν:
ή που θα αρχίσουν να τα ζητάνε από όλους τα ίδια
ή που θα σε πούνε μαλάκα οι κορασίδες και θα σου τα τρώνε χωρίς να σου δίνουν τίποτα παραπάνω
τα παραπάνω πρέπει να μας τα δίνουνε για να ξαναπηγαίνουμε και όχι για να μας τα παίρνουνε εκείνη την ώρα
και αν νομίζεις πως αν τους σκάσεις παραπάνω θα σου κάνουνε έξτρα πρόγραμμα...γελιέσαι
μάλλον θα σε χαρακτηρίσουνε μαλάκα
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.517
- Πόντοι
- 34.267
το χρημα καλά κάνεις και το έχεις
γιατί αν αρχίσεις το χρήμα σου να το σκορπάς αλλόγιστα στα πουτανάκια αυτά δύο τινά μπορεί να συμβούν:
ή που θα σε πούνε μαλάκα οι κορασίδες και θα σου τα τρώνε χωρίς να σου δίνουν τίποτα παραπάνω
τα παραπάνω πρέπει να μας τα δίνουνε για να ξαναπηγαίνουμε και όχι για να μας τα παίρνουνε εκείνη την ώρα
και αν νομίζεις πως αν τους σκάσεις παραπάνω θα σου κάνουνε έξτρα πρόγραμμα...γελιέσαι
+1000
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ρε μοικανε για κάντο μου λιάνα ρε αδελφέ πώς ένας φουκαράς που θέλει να τα χώνει στίς λαδοκόρες έχει την δύναμη να αλλάξει το σημείο ισορροπίας της προσφοράς και της ζήτησης μόνος τουτο χρημα καλά κάνεις και το έχεις
με τον σοττο καναμε ενα διαλογο και λεγαμε βλακειεs ετσι για πλακα. και γραφτηκε κατι για την κατερινα που ανοιγει την πορτα ( αν θα μπαινει στα δωματια και ποιοs ειναι αυτοs που θα την καταφερει) . και ξαφνικα χθεs , σκαει μυτη ο ΧΑΣΑΝ και ξαναφερε στην επιφανεια αυτα που ειχα γραψει εγω. προφανωs ειναι καποια απο το 29( μαλλον η κατερινα).Από το ποστ περί μετακόμισης της ΝΔ στη Συγγρού και κάτω χάθηκα τελείως, δεν βγάζω νόημα...
Θα συμφωνήσω με τον Lio....ηταν πολύ ξεκάρφωτη η παρέμβαση του"ΧΑΣΑΝ"...τώρα,τι βιτσιο ειναι αυτό να θέλετε να πηδατε σερίφισσες,μόνο και μόνο επειδή ειναι σερίφισσες,δεν το καταλαβαίνω...το συγκεκριμένο μαγαζί εχει φερει την αφρόκρεμα...πολλές και καλές επιλογές.Η Κατερίνα είναι μεν γλυκιά,συμπαθης και ντόμπρα,όμως εκεί μεσα υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές...με τον σοττο καναμε ενα διαλογο και λεγαμε βλακειεs ετσι για πλακα. και γραφτηκε κατι για την κατερινα που ανοιγει την πορτα ( αν θα μπαινει στα δωματια και ποιοs ειναι αυτοs που θα την καταφερει) . και ξαφνικα χθεs , σκαει μυτη ο ΧΑΣΑΝ και ξαναφερε στην επιφανεια αυτα που ειχα γραψει εγω. προφανωs ειναι καποια απο το 29( μαλλον η κατερινα).
Στο εν λογω ιδρυμα ποσα € δίνεις στην εισοδο?
Δινεις και αλλα μεσα στο δωματιο για φραπε ή μπριζολα?
Προφυλακτικό πρεπει να εχω εγω?
Ειναι σιγουρο οτι θα φαω μπριζολα από την πρωτη φορα?
Ειναι σίγουρο ότι θα φας με τη πρώτη, δινεις 80 στην έξοδο, προφυλακτικά έχουν εκεί.
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
ρε συ φιλε αφου οταν ρωτας για τα προγραμματα μασαζ σου απανταει:Ειναι σίγουρο ότι θα φας με τη πρώτη, δινεις 80 στην έξοδο, προφυλακτικά έχουν εκεί.
-χαλαρωτικο αισθησιακο μασαζ πιπα χωρις προφυλακτικο και sex σε ολες τις στασεις..... αμα δεν φαει και με αυτη την περιγραφη ας κατσει σπιτι του καλυτερα να δει μαμαλακη
Σημερινή επίσκεψη.
Πήγαν και εδώ 60€/μισάωρο.
Έλενα, Αντριάννα, ...άννα και μία άλλη.
Το δωμάτιο που χρησιμοποίησα πολύ καλό (ντουζιέρα εντός, καινούργιο, κλπ), αλλά χωρίς κρεμάστρα (ελπίζω να μην υπήρχε και να την έχασα...).
Η Έλενα, τώρα, πολύ καλό περιτύλιγμα, μελαχρινή, ούτε αδύνατη - ούτε γεμάτη, με γκριζοκάτι μάτια. Στο μασάζ προσπαθεί, στα υπόλοιπα επίσης προσπαθεί να είναι τυπική (μάλλον έχει boyfriend και θεωρεί ότι έτσι του μένει κάπως πιστή - άβυσσος κλπ).
Το δωμάτιο που χρησιμοποίησα πολύ καλό (ντουζιέρα εντός, καινούργιο, κλπ), αλλά χωρίς κρεμάστρα (ελπίζω να μην υπήρχε και να την έχασα...).
Η Έλενα, τώρα, πολύ καλό περιτύλιγμα, μελαχρινή, ούτε αδύνατη - ούτε γεμάτη, με γκριζοκάτι μάτια. Στο μασάζ προσπαθεί, στα υπόλοιπα επίσης προσπαθεί να είναι τυπική (μάλλον έχει boyfriend και θεωρεί ότι έτσι του μένει κάπως πιστή - άβυσσος κλπ).
Βρεθηκε και ο λογιστης Διομηδη ;) ;)Πήγαν και εδώ 60€/μισάωρο.
Θενξ για την ενημερωση φιλε
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
χωρίς κρεμάστρα...αλλά με καναπέ....Σημερινή επίσκεψη.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 7K
- Εμφανίσεις