You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 146K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Κρίμα γιατί αν διάβαζες 2-3 σελίδες πίσω θα έβλεπες ότι η Ελενα κοιτά να μαζεύει το χρήμα γιά τον γκόμενό της ως εκ τούτου δε αφήνει το εαυτό της διαθέσιμο 100% διότι τον σκέφτεται συνεχώς.Η Κατερίνα έλειπε....ήταν και ενα καινούργιο,ομορφούτσικο,αλλά πολύ μικρό και συνεσταλμένο....η Ελενα με εντυπωσίασε απο την πρώτη στιγμή.Σκέφτηκα να της προτεινω,αλλά με πρόλαβε εκείνη....
Κρίμα γιατί αν διάβαζες 2-3 σελίδες πίσω θα έβλεπες ότι η Ελενα κοιτά να μαζεύει το χρήμα γιά τον γκόμενό της ως εκ τούτου δε αφήνει το εαυτό της διαθέσιμο 100% διότι τον σκέφτεται συνεχώς.
το κακό φίλε ειναι οτι διάβασα τις πίσω σελίδες,ήξερα για τον γκόμενο,αλλά: όταν μου προσφέρθηκε,δεν ρωτησα ονομα,ήρθε στο δωμάτιο,γδύθηκε μαζί μου,με περίμενε να κάνω μπάνιο,και όταν ξεκινήσαμε την ρώτησα το όνομα της και μου το είπε....τότε κατάλαβα το λάθος μου,αλλά βέβαια ήταν αργά.....
Εσυ νάσαι καλα και πάμε γι άλλα.το κακό φίλε ειναι οτι διάβασα τις πίσω σελίδες,ήξερα για τον γκόμενο,αλλά: όταν μου προσφέρθηκε,δεν ρωτησα ονομα,ήρθε στο δωμάτιο,γδύθηκε μαζί μου,με περίμενε να κάνω μπάνιο,και όταν ξεκινήσαμε την ρώτησα το όνομα της και μου το είπε....τότε κατάλαβα το λάθος μου,αλλά βέβαια ήταν αργά.....
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Η Κατερίνα έλειπε....ήταν και ενα καινούργιο,ομορφούτσικο,αλλά πολύ μικρό και συνεσταλμένο....η Ελενα με εντυπωσίασε απο την πρώτη στιγμή.Σκέφτηκα να της προτεινω,αλλά με πρόλαβε εκείνη....
θυμάσαι μήπως πως τη λέγανε ή καμιά περιγραφή της?
stud studiator
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μετά τις 9 το βράδυ το μαγαζί δεν δουλεύει?
γιατί είχα την εντύπωση πως κάποιο της γειτονιάς ήταν μέχρι 12.
Χθές το βράδυ έκανα μια περατζάδα φρ. 147 και 29 και όλα κλειστά. Μικρό βέβαια το κακό γιατί η δουλειά έγινε αλλού
γιατί είχα την εντύπωση πως κάποιο της γειτονιάς ήταν μέχρι 12.
Χθές το βράδυ έκανα μια περατζάδα φρ. 147 και 29 και όλα κλειστά. Μικρό βέβαια το κακό γιατί η δουλειά έγινε αλλού
Φίλε Andy, νομίζω ότι πρέπει να αποφεύγουμε ο ένας τις καλές κριτικές του άλλου, πλακα κανω ε?Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα....τελευταία κάτι δεν μου πάει καλά....
Αντί να πάρω την Κινεζα με την οποία ειχα περάσει καλά την προηγούμενη φορά...
Η Χριστίνα στο Στ47 δε σου άρεσε, εγώ έπαθα ζημιά. Την Κινεζούλα εδω, λες ότι περασες καλά, εγώ πάλι έτσι κι έτσι και ξηγουμαι στην κριτική μου ακολούθως:
Η Κινεζούλα Καίτη (ή Κέιτυ, δεν το'πιασα και καλά) ειναι ψηλή και σωματώδης (για Κινεζα πάντα), ξεφευγει από το στερεότυπο που εχουμε στο μυαλό μας για τη μινόν Κινεζα. Η φάτσα είναι εξότικ, παραπέμπει λίγο και σε Φιλιππίνες με την πλακουτση φαρδιά μύτη με τα ρουθούνια στη μοστρα (μύτη πρίζα σούκο ένα πράμα), με ωραία πλούσια μαλλιά. Σωματάκι κανονικό, πολύ καθαρή, εκανε μπάνιο πριν και μετα σχολαστικα. Βυζακι μικρο με τη χαρακτηριστικη ρωγα στραγαλι. Ελληνικά 5-10 λέξεις, αγγλικά υπό το μηδεν, γενικά επικρατει μια μουγκαμάρα... Μου λέει μιλαω κινέζικα
Μασαζάκι απαλό ψιλοαισθησιακό για 3-4 λεπτά για να μπουμε στο κλιμα και εναρξη των αγώνων. Επιγραμματικά:
- Δεν φιλάει πουθενα (εννοείται και στομα/χειλη)
- δεν προσφερει ακαπελα κλαρινετο
- Πιπα αερος, γρηγορη, ρηχη, ατεχνη, πολυ χερι
- Ζητησα λιγη περιποιηση @@, μου τα ζεματισε με οινοπνευμα (φρεσκοξουρισμενα γαρ :S) και ισα που ακουμπαγε την ακρη της γλωσσας κι αυτο γι πολυ λιγο
- Τουλαχιστον περιμενα αποζημιωση απο το στενο κινεζικο νινι, @@ και εκει, οκ, δεν ειναι χαβουζα αλλά άλλα περιμενα
- για κωλαρακι ουτε λογος (ουτε και δαχτυλο )
Τουλαχιστον στο ειχε καλη συμμετοχη με ωραιες σιγανες κραυγουλες καυλωτικες και εδειχνε να το ψιλογουσταρει
Για μενα, το προγραμμα της εχει αρκετα και σημαντικά ΔΕΝ, οποτε κι εγω ΔΕΝ...
εδώ θα συμφωνήσω πλήρως. Το καθαρο αγωνιστικο μισάωρο πέρασε χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Η κινεζα εδειξε να αγχωνεται και τοτε το καταλαβα και επέσπευσα τις διαδικασίες... :SΤην αλλη φορά πλήρωσα 80,αλλά κάθησα 1 ωρα και το ευχαριστήθηκα....τωρα εδωσα 60 και τα κλαίω ακομα....
Μεγάλο σπάσιμο το μισάωρο τελικά... Παλιότερα που ήταν 45' (γενικά μιλάω, όχι για εδώ), καθόσουνα 1 ωρα χωρίς καμία γκρινια, τωρα εχει γινει στουντιο το πράμα για να μην πω ντελο...
αυτα τα εχει πραγματι η ελενα.ήταν η Ελενα,απο Τσεχία ,κατά δήλωσή της....Ομολογουμένως πολύ ωραίο κορίτσι,ωραίο φυσικό στήθος,κλπ.
στα συν,το ότι ήταν πολύ ευγενής....
Φίλε Kebaap,η καλύτερη Κινέζα που έχω πάρει ηταν η Στέλλα στο Καλλιροης 85...και εκεί υπήρξαν αντικρουόμενες απόψεις,μάλιστα καποιος εξέφρασε την αντίρρησή του με ανάγωγο τρόπο,εν πάσει περιπτώσει ο καθένας με την αγωγή του και με την συμπεριφορά του..Σε οτι αφορά την Κέιτυ,η δική μου εμπειρία ειναι εντελώς αντίθετη απο την δική σου...σε μένα έκανε ολα οσα ΔΕΝ έκανε σε σένα....τι σημαίνει αυτο? πρώτον,οτι οι κοπέλλες ειναι με τα φεγγάρια τους.Δεύτερον,ότι η διαπροσωπική σχέση που αναπτύσσεται εστω εκείνο το μισάωρο,παίζει σημαντικό ρόλο.Και τρίτον,ότι και τα δικά μας γούστα διαφέρουν και αυτό ειναι πολύ φυσικό.
Θα σου πώ κάτι ακομα...νευριάζω πάρα πολύ οταν καποιοι ρωτούν εδω μέσα αν η τάδε κοπέλλα κανει εκεινο η το άλλο.Οι κοπέλλες δεν κάνουν τα ιδια με όλους.Παίζουν ρόλο πολλά....Εμφάνιση,συμπεριφορά,καθαριότητα,συγκυρία της στιγμής,και πολλά άλλα...Χαρακτηριστικά θα σου πώ ότι κοπέλλα απο το Στουρνάρη 63 με περιποιήθηκε εκπληκτικά την πρώτη φορά που κάναμε μαζί (μιλάμε για το "πήδημα του αιώνα"...),σε σημείο να αναρωτηθώ μήπως δημιουργήθηκε συναισθηματική σχέση....μιλάμε για συνεδρία 1,5 ωρας.....Επίτηδες αργησα να ξαναπάω,κάπου είχα επηρεαστεί κι εγώ,πέρασαν μήνες,και οταν ξαναπήγα πήρα την ιδια και εφαγα ξεπέτα απο τις λίγες.Μιλάμε οτι την πρώτη φορά παραλίγο να ξεχάσουμε να βάλουμε το προφυλακτικό στο τέλος,ενω την δευτερη φορά έγιναν ολα με προφύλαξη,χωρίς φιλιά,χωρίς τίποτα....Αποκλείω την περίπτωση να με θυμότανε....σκέψου οτι με ρωτησε αν ειχα ξαναπάει στο μαγαζί....
Καλές και χρήσιμες λοιπόν ειναι οι κριτικές,αλλά και το προσωπικό στοιχείο παίζει μεγάλο ρολο...η περίπτωση της Χριστίνας ειναι χαρακτηριστική.....
Θα σου πώ κάτι ακομα...νευριάζω πάρα πολύ οταν καποιοι ρωτούν εδω μέσα αν η τάδε κοπέλλα κανει εκεινο η το άλλο.Οι κοπέλλες δεν κάνουν τα ιδια με όλους.Παίζουν ρόλο πολλά....Εμφάνιση,συμπεριφορά,καθαριότητα,συγκυρία της στιγμής,και πολλά άλλα...Χαρακτηριστικά θα σου πώ ότι κοπέλλα απο το Στουρνάρη 63 με περιποιήθηκε εκπληκτικά την πρώτη φορά που κάναμε μαζί (μιλάμε για το "πήδημα του αιώνα"...),σε σημείο να αναρωτηθώ μήπως δημιουργήθηκε συναισθηματική σχέση....μιλάμε για συνεδρία 1,5 ωρας.....Επίτηδες αργησα να ξαναπάω,κάπου είχα επηρεαστεί κι εγώ,πέρασαν μήνες,και οταν ξαναπήγα πήρα την ιδια και εφαγα ξεπέτα απο τις λίγες.Μιλάμε οτι την πρώτη φορά παραλίγο να ξεχάσουμε να βάλουμε το προφυλακτικό στο τέλος,ενω την δευτερη φορά έγιναν ολα με προφύλαξη,χωρίς φιλιά,χωρίς τίποτα....Αποκλείω την περίπτωση να με θυμότανε....σκέψου οτι με ρωτησε αν ειχα ξαναπάει στο μαγαζί....
Καλές και χρήσιμες λοιπόν ειναι οι κριτικές,αλλά και το προσωπικό στοιχείο παίζει μεγάλο ρολο...η περίπτωση της Χριστίνας ειναι χαρακτηριστική.....
Σωστά όλα αυτά που λες, αλλά και κάτι ακόμα τωρα πια. Η σμίκρυνση του αγωνιστικου χρονου στο μισάωρο, σημαινει οτι αρχιζουν τα κωλοσφιξιματα απο το 20λεπτο και το προγραμμα αναγκαστικα πρεπει να κουτσουρευτει αναλόγως και να γεμισει με διαφορα ΔΕΝ.
Ποια ΔΕΝ, εξαρταται απο την εκαστοτε και τα κεφια της
Ποια ΔΕΝ, εξαρταται απο την εκαστοτε και τα κεφια της
Βραδυνή μασαζοσυνεδρία με Γιάννα..όμορφο μαυριδερό με ωραία ματάκια αν και υπερβολικά αδύνατο για τα γούστα μου. Αν και συμφωνήσαμε 60 + 40 κουλουράκι μου αρνήθηκε λέει λόγω μεγέθους. Η αλήθεια ήταν ότι συνέχεια έβγαζε κραυγές ότι πόναγε ακόμη και από το νιμού...Τώρα ή με δούλευε ή απλά δεν έιχε διάθεση να τρυπήσει το κωλαράκι της γιατί δε με άφησε καν να προσπαθήσω. Από συμμετοχή λίγα πράγματα όμως λόγω ελαφριού σκαριού την έκανες ότι ήθελες...Ωραίο ρωσιδάκι αλλά πολύ ευαίσθητο και αν είναι να φοβόμαστε όταν γαμάμε μην σπάσει η γκόμενα χέσε μέσα..Τεσπα έδωσα το 60 άρι μου σε μια γενικά μέτρια προς καλή συνεδρία... Δεν την προτείνω λόγω υπερβολικής ευαισθησίας εκτός αν ήμουν απλά ο καντέμης...Πάντως για τους λάτρεις των μικροκαμωμένων κοριτσιών είναι μια χαρά πιπινάκι...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
....με λίγα λόγια ...μαύρο..Φίλε Andy, νομίζω ότι πρέπει να αποφεύγουμε ο ένας τις καλές κριτικές του άλλου, πλακα κανω ε?
Η Χριστίνα στο Στ47 δε σου άρεσε, εγώ έπαθα ζημιά. Την Κινεζούλα εδω, λες ότι περασες καλά, εγώ πάλι έτσι κι έτσι και ξηγουμαι στην κριτική μου ακολούθως:
Η Κινεζούλα Καίτη (ή Κέιτυ, δεν το'πιασα και καλά) ειναι ψηλή και σωματώδης (για Κινεζα πάντα), ξεφευγει από το στερεότυπο που εχουμε στο μυαλό μας για τη μινόν Κινεζα. Η φάτσα είναι εξότικ, παραπέμπει λίγο και σε Φιλιππίνες με την πλακουτση φαρδιά μύτη με τα ρουθούνια στη μοστρα (μύτη πρίζα σούκο ένα πράμα), με ωραία πλούσια μαλλιά. Σωματάκι κανονικό, πολύ καθαρή, εκανε μπάνιο πριν και μετα σχολαστικα. Βυζακι μικρο με τη χαρακτηριστικη ρωγα στραγαλι. Ελληνικά 5-10 λέξεις, αγγλικά υπό το μηδεν, γενικά επικρατει μια μουγκαμάρα... Μου λέει μιλαω κινέζικα
Μασαζάκι απαλό ψιλοαισθησιακό για 3-4 λεπτά για να μπουμε στο κλιμα και εναρξη των αγώνων. Επιγραμματικά:
- Δεν φιλάει πουθενα (εννοείται και στομα/χειλη)
- δεν προσφερει ακαπελα κλαρινετο
- Πιπα αερος, γρηγορη, ρηχη, ατεχνη, πολυ χερι
- Ζητησα λιγη περιποιηση @@, μου τα ζεματισε με οινοπνευμα (φρεσκοξουρισμενα γαρ :S) και ισα που ακουμπαγε την ακρη της γλωσσας κι αυτο γι πολυ λιγο
- Τουλαχιστον περιμενα αποζημιωση απο το στενο κινεζικο νινι, @@ και εκει, οκ, δεν ειναι χαβουζα αλλά άλλα περιμενα
- για κωλαρακι ουτε λογος (ουτε και δαχτυλο )
Τουλαχιστον στο ειχε καλη συμμετοχη με ωραιες σιγανες κραυγουλες καυλωτικες και εδειχνε να το ψιλογουσταρει
Για μενα, το προγραμμα της εχει αρκετα και σημαντικά ΔΕΝ, οποτε κι εγω ΔΕΝ...
εδώ θα συμφωνήσω πλήρως. Το καθαρο αγωνιστικο μισάωρο πέρασε χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Η κινεζα εδειξε να αγχωνεται και τοτε το καταλαβα και επέσπευσα τις διαδικασίες... :S
Μεγάλο σπάσιμο το μισάωρο τελικά... Παλιότερα που ήταν 45' (γενικά μιλάω, όχι για εδώ), καθόσουνα 1 ωρα χωρίς καμία γκρινια, τωρα εχει γινει στουντιο το πράμα για να μην πω ντελο...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.843
- Πόντοι
- 46.232
επισκεψη την πεμπτη για να βρω την λολα απο σ147 που θα δουλευε εκει για 2 μερες λογο ελειψης προσωπικου απο πληροφορια που μου εδωσε η σεριφησα απο το σ147 στην υποδοχη δεν ξερω το ονοματης αλλα παντα πολυ ευγενικη πριν περασουν τα κοριτσια της ειπα οτι θελω την λολα δεν εχω παει μαζι της αλλα ειχα διαβασει πολυ καλες κριτικες ειπα στην σεριφησα να δωσω 80 ευρω για να κατσω 45λεπτο και μου ειπε οτι δεν γινεται ειπε οτι δεν την αφηνου τελικα 60 ευρω για 30 λεπτα πριν φυγει μου ειπε αν θελω διπλο και της ειπα οχι γιατι δεν ειχε καποια δευτερη που να μου αρεσει μπανακι κ μετα εισοδος της λολας στο δωματιο με ρωτησε αν θελω δυνατο η απαλο μασαζακιτης ειπα δυνατο αλλα δεν το εχει στο πενταλεπτο μου ειπε να γυρισω γιατι εχουμε περιορισμενο χρονο η πιπα της πολυ καλη χωρις προφυλακτικο περασμα προφυλακτικου στην αρχη ιεραποστολικο και μετα στα τεσσερα που εχει ωραιο στησιμο και εφαγε και τα χαστουκια της στα κωλομαγουλα της αρεσε κιολας της ειπα αν δινει κωλο που ηξερα οτι δινει και μου ζητησε αλλα 40 ευρω ευχαριστω της ειπα δεν θα παρω τελειωμα στο στομα της μετα μπανακι και οσπου να ντυθω κουβεντουλα οπου μου ειπε οτι η βικη διωχτηκε απο τον αλβανο επειδη επινε πολυ ,η λολα γενικα δεν ειναι κακη αν και εμενα μου φανηκε για τζανκι......
Φίλε μου,ενω οι αναφορές σου ειναι καλές και κατατοπιστικές,μας κουράζουν υπερβολικά διοτι δεν εχουν τελειες....εχεις καποιο προβλημα στο γραψιμο? δεν φαντάζομαι οτι μιλάς οπως γράφεις,διοτι δεν θα σε καταλαβαίνει κανεις...φιλικά και καλοπροαίρετα στα λέω ολα αυτά.....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.843
- Πόντοι
- 46.232
φιλε εχεις δικιο,θα προσπαθησω να χρησιμοποιω σημεια στιξης,δεν εχω καποιο προβλημα στο γραψιμο,για θεμα γρηγοραδας πιστευω οτι το κανω παντος οχι επιτηδες.Φίλε μου,ενω οι αναφορές σου ειναι καλές και κατατοπιστικές,μας κουράζουν υπερβολικά διοτι δεν εχουν τελειες....εχεις καποιο προβλημα στο γραψιμο? δεν φαντάζομαι οτι μιλάς οπως γράφεις,διοτι δεν θα σε καταλαβαίνει κανεις...φιλικά και καλοπροαίρετα στα λέω ολα αυτά.....
καλο βραδυ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.843
- Πόντοι
- 46.232
μιση ωρα τα παντα ολα,μασαζ οχι κωλο ....Συναθλητες...
με 60Ευρώ τι περιλαμβανει το μενου?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
μιση ωρα τα παντα ολα,μασαζ οχι κωλο ....
...όταν λένε χαμηλότερες τιμές και περιορίζουν και τον χρόνο ..μαύρο...
πολυ ξεπεταδικο καταντησε. μολιs μπαινουν μεσα, το ματι στο ρολοι. και κατα την διαρκεια του προγραμματοs παλι κλεφτεs ματιεs για την ωρα ριχνουν. δλδ. δεν ειναι συγκεντρωμενεs σε αυτο που κανουν . που τον εχουν τον νου τουs? λεs και αν κατσουν 5 λεπτα παραπανω, θα τουs πει κανεναs τιποτα. παντωs απο το ροστερ εχουν φυγει ωs γνωστο η βικυ, η μαρια( η βουλγαρα κριμα για αυτο το μωρο), η τζοαννα, η ειρηνη. εχουν αντικατασταθει βεβαια απο μια αλεξανδρα , απο την αντριαννα( δινει και κολλαρακι, γνωστη απο το μελινοσπιτο) , απο μια ευη και απο μια αλλη....όταν λένε χαμηλότερες τιμές και περιορίζουν και τον χρόνο ..μαύρο...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 7K
- Εμφανίσεις