Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αντριανα απο εμφανιση..σωμα

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
274
Πόντοι
21
εφυγε μαρια?που πηγε το μωρακι αυτο?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
αντριανα απο εμφανιση..σωμα
  ψηλο  μικρο μωρο,  ξανθο, γαλανοματικο,  απο σωμα καλουτσικο.    βυζι δεν εχει.  εχει κολλαρα ομωs.    προστυχο καβλακι.    εχει προυπηρεσια και εμπειρια.   

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
  πολυ ξεπεταδικο καταντησε.     μολιs μπαινουν μεσα,  το ματι στο ρολοι.   και κατα την διαρκεια του προγραμματοs παλι κλεφτεs ματιεs για την ωρα ριχνουν.     δλδ. δεν ειναι συγκεντρωμενεs σε αυτο που κανουν   :2funny:.     που τον εχουν τον νου τουs?    λεs και αν κατσουν 5 λεπτα παραπανω,   θα τουs πει κανεναs τιποτα.    παντωs απο το ροστερ εχουν φυγει ωs γνωστο η βικυ,    η μαρια( η βουλγαρα κριμα για αυτο το μωρο),  η τζοαννα, η ειρηνη.     εχουν αντικατασταθει βεβαια απο μια αλεξανδρα , απο την αντριαννα( δινει και κολλαρακι, γνωστη απο το μελινοσπιτο)  , απο μια ευη και απο μια αλλη. 
..η τζοάννα που πήγε;;;

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
ενα περασμα το μεσημερι....παρουσες μονο 2....ελενη,και μια χριστινα σχεδον ξεβρακωτη...αυτα....

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Κυριακή, ώρα 3. Πασαρέλα με 3.
Ζήτησα μια ψηλή, πληθωρική, ξανθιά (δε θυμάμαι όνομα). Της είπα για φουλ πρόγραμμα και μου είπε δεν κάνω. Κάνω να φύγω και με πιάνει η θεία και μου λέει κάνουν οι άλλες.
Πήρα Γιάννα. Ευτυχώς!
Εμένα με ξετίναξε και το ευχαριστήθηκα. Είδα το Χριστό φαντάρο.
Αν και δε ζήτησα κώλο, έκανε την προσπάθεια όταν ήτανε καβάλα να τον βάλει. Απέφυγε, της είπα δε με πειράζει και συνέχισε κανινικά.
Σε μασαζ είχα καιρο να περάσω έτσι καλά.
100 1 ώρα.
Στα συν:
Η κοπέλα, η συμπεριφορά της και το χαμόγελό της.
Στα μείον:
Μου κακοφάνηκε ότι τα ζήτησε η θεία μπροστά.
Τα 100 είναι πολλά για να ρισκάρεις δίδοντάς τα μπροστά

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Στα μείον:

Ακόμη και για 1 ώρα, είναι πολλά, τη στιγμή που η κοπέλα αναλώνει κάποιο από το χρόνο αυτόν σε τρίψιμο και όχι σε :fuck2:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Κυριακή, ώρα 3. Πασαρέλα με 3.
Ζήτησα μια ψηλή, πληθωρική, ξανθιά (δε θυμάμαι όνομα). Της είπα για φουλ πρόγραμμα και μου είπε δεν κάνω. Κάνω να φύγω και με πιάνει η θεία και μου λέει κάνουν οι άλλες.
Πήρα Γιάννα. Ευτυχώς!
Εμένα με ξετίναξε και το ευχαριστήθηκα. Είδα το Χριστό φαντάρο.
Αν και δε ζήτησα κώλο, έκανε την προσπάθεια όταν ήτανε καβάλα να τον βάλει. Απέφυγε, της είπα δε με πειράζει και συνέχισε κανινικά.
Σε μασαζ είχα καιρο να περάσω έτσι καλά.
100 1 ώρα.
Στα συν:
Η κοπέλα, η συμπεριφορά της και το χαμόγελό της.
Στα μείον:

Πως τα καταφέρνετε και σας τα ζητάνε προκαταβολικά,δεν μπορώ να το καταλάβω....εμένα δεν μου τα ζήτησαν ποτέ,ούτε στο συγκεκριμένο μαγαζί,ούτε αλλού....

Αυτό που λές οτι είναι ρίσκο να τα δόσεις μπροστά,δεν στέκει....και καλά να μην περάσεις,στο τέλος θα πληρώσεις...εκτός και θες να κανεις επεισόδιο....

Ερώτηση...η θεία που λές ήταν η Κατερίνα? ξανθό μιλφ,γύρω στα 40? οταν πέρναγε σε δωμάτιο ήταν πολύ καλή....

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Πως τα καταφέρνετε και σας τα ζητάνε προκαταβολικά,δεν μπορώ να το καταλάβω....εμένα δεν μου τα ζήτησαν ποτέ,ούτε στο συγκεκριμένο μαγαζί,ούτε αλλού....

Αυτό που λές οτι είναι ρίσκο να τα δόσεις μπροστά,δεν στέκει....και καλά να μην περάσεις,στο τέλος θα πληρώσεις...εκτός και θες να κανεις επεισόδιο....

Ερώτηση...η θεία που λές ήταν η Κατερίνα? ξανθό μιλφ,γύρω στα 40? οταν πέρναγε σε δωμάτιο ήταν πολύ καλή....

Δεν ξέρω συνάδελφε, αλλά μου τα ζήτησε.
Το σύνδρομο της μπατσόφατσας... xaxaxaxaxaxaxaxaxa
Ξέρω, ρίσκαρα. Μεγάλο το αμάρτημα, αλλά όπως λες κι εσύ, τι θα κάνεις; θα κάνεις φασαρία; δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας. Απλά το ανέφερα γιατί δεν μου πολυάρεσε. Για την ακρίβεια 1η φορά μου συνέβη σε μασαζ. Ίσως γιατί άφησα την 1η και πήγα να φύγω. Δεν ξέρω...
Περί Κατερίνας τώρα. Οι περιγραφές ταιριάζουν. Άξιζε για μαλάξεις, ακόμα και τώρα. Δεν ξέρω όμως αν τη λέγαν Κατερίνα.

Φίλοι μπουρδελιάρηδες, το καταχάρηκα και είπα να το μοιραστώ. Δεν ξέρω τι λέει το μαγαζί, αλλά έκατσε η φάση. Έδεσε το γλυκό. Έκατσε!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αυτό το μαγαζί έχει περίεργη τακτική....οταν πήγα εγω προ διμήνου περίπου,ηταν 80 ευρώ και καθόσουν 45-50 λεπτά,ανάλογα με το πόσο γρήγορα τελείωνες...(φίλος έχει κατσει 20 λεπτά,διότι...δεν κρατιότανε....).Μετά το κάνανε 60 την μισή ώρα,με πολλή βιασύνη και διάθεση ξεπέτας στο 20-λεπτο...εκεί εγω του έβαλα ενα μεγάλο Χ.....τώρα ακουω για 100 την μια ώρα και μάλιστα προκαταβολικά....πιθανότατα κάποιος τους εφαγε λεφτά,είτε αρνούμενος να πληρώσει,είτε προφασιζόμενος οτι....ξέχασε το πορτοφόλι του και άλλαξαν τακτική.....αν ομως το κάνουν αυτό σε γνωστούς πελάτες,είναι απαράδεκτο.....

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό το μαγαζί έχει περίεργη τακτική....οταν πήγα εγω προ διμήνου περίπου,ηταν 80 ευρώ και καθόσουν 45-50 λεπτά,ανάλογα με το πόσο γρήγορα τελείωνες...(φίλος έχει κατσει 20 λεπτά,διότι...δεν κρατιότανε....).Μετά το κάνανε 60 την μισή ώρα,με πολλή βιασύνη και διάθεση ξεπέτας στο 20-λεπτο...εκεί εγω του έβαλα ενα μεγάλο Χ.....τώρα ακουω για 100 την μια ώρα και μάλιστα προκαταβολικά....πιθανότατα κάποιος τους εφαγε λεφτά,είτε αρνούμενος να πληρώσει,είτε προφασιζόμενος οτι....ξέχασε το πορτοφόλι του και άλλαξαν τακτική.....αν ομως το κάνουν αυτό σε γνωστούς πελάτες,είναι απαράδεκτο.....
μονο σαυτους που δεν ξερουν....στους πελατες οχι...... ;)

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό το μαγαζί ...
... το κάνανε 60 την μισή ώρα,με πολλή βιασύνη και διάθεση ξεπέτας στο 20-λεπτο...
... τώρα ακουω για 100 την μια ώρα και μάλιστα προκαταβολικά....
.....αν ομως το κάνουν αυτό σε γνωστούς πελάτες,είναι απαράδεκτο.....
μονο σαυτους που δεν ξερουν....στους πελατες οχι...... ;)

Ανεξαρτήτως που το κάνουν, σύντροφοι :grouphug:, αποτελεί, τουλάχιστον, αντιεπαγγελματική τακτική ...!!! :headbang: >:(

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ανεξαρτήτως που το κάνουν, σύντροφοι :grouphug:, αποτελεί, τουλάχιστον, αντιεπαγγελματική τακτική ...!!! :headbang: >:(

προστατζα, μονο στο Δημοκρίτου 9 μου εχει τυχει να ζητησουν. βεβαια, μειδίασα και απεχωρησα με την ρεσεψιονιστ να με κυνηγαει στος σκαλες

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom