Ε λογικό μου φαίνεται να μην πας και καλά έκανεςΑρχικά δε τη γνωρίζω την Ελένη πως είναι εμφανισιακά,από έναν μυστη π αναφέρθηκε προηγούμενος μάλλον είναι αυτή π λες,επίσης στο site εμφανίζεται μια ξανθιά όπως περιγράφεις.Τωρα επειδή ήταν τελείως αγενεστατη αυτή στο τηλέφωνο κ απλά δε μπορούν ν επικοινωνήσουν μ έναν άνθρωπο ώστε ν έρθει εκεί για μασάζ το απέφυγα φοβήθηκα φόλα κ ότι θα μ ζητάνε ότι να ναι. Ουσιαστικά αυτή έλεγε αποκλείεται ν υπάρχει μασαζ με 35€ και εμείς δεν αναφέρουμε πουθενά κάτι τέτοιο,ούτε σελίδα στο ιντερνετ έχουμε μάλλον κοροϊδεύεις κ τέτοιες μαλακιες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
κακοί τρόποι = τεράστιο red flag.Αρχικά δε τη γνωρίζω την Ελένη πως είναι εμφανισιακά,από έναν μυστη π αναφέρθηκε προηγούμενος μάλλον είναι αυτή π λες,επίσης στο site εμφανίζεται μια ξανθιά όπως περιγράφεις.Τωρα επειδή ήταν τελείως αγενεστατη αυτή στο τηλέφωνο κ απλά δε μπορούν ν επικοινωνήσουν μ έναν άνθρωπο ώστε ν έρθει εκεί για μασάζ το απέφυγα φοβήθηκα φόλα κ ότι θα μ ζητάνε ότι να ναι. Ουσιαστικά αυτή έλεγε αποκλείεται ν υπάρχει μασαζ με 35€ και εμείς δεν αναφέρουμε πουθενά κάτι τέτοιο,ούτε σελίδα στο ιντερνετ έχουμε μάλλον κοροϊδεύεις κ τέτοιες μαλακιες
φόλα επικών διαστάσεων εγγυημένη.
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.479
- Πόντοι
- 736
Δυστυχώς ο κλάδος του μασαζ με φραπεδια είτε καλαμάκι πονάει πιο πολύ απ όλα.Οι επιλογές είναι ελάχιστες τουλάχιστον οι αξιόλογες κ όχι ν αφήσεις μια περιουσία. Επίσης στα περισσότερα ιδρύματα γίνεται ότι να ναι πλέον όποτε δυστυχώς πάμε στις σίγουρες επιλογές.Σημερινη μεσημεριανή επίσκεψη στη Φωτεινή-Σβετα καλλιθεα, εεε Νταξει δε θα πω κ πολλά χώρος κεράσματα καθαριότητα όλα τέλεια,τώρα στο κομμάτι του μασαζ μια χαρά κ η φραπεδια της έχει 30 χρονια εμπειρία αριστοτεχνική ,στα πλην οτι δεν έχει κάποια καυλοτικη εμφάνιση οποτε δε προσφέρετε για πιασίματα… κόστος 50€ .
Φωτεινή.... Διαχρονική αξία!!!Δυστυχώς ο κλάδος του μασαζ με φραπεδια είτε καλαμάκι πονάει πιο πολύ απ όλα.Οι επιλογές είναι ελάχιστες τουλάχιστον οι αξιόλογες κ όχι ν αφήσεις μια περιουσία. Επίσης στα περισσότερα ιδρύματα γίνεται ότι να ναι πλέον όποτε δυστυχώς πάμε στις σίγουρες επιλογές.Σημερινη μεσημεριανή επίσκεψη στη Φωτεινή-Σβετα καλλιθεα, εεε Νταξει δε θα πω κ πολλά χώρος κεράσματα καθαριότητα όλα τέλεια,τώρα στο κομμάτι του μασαζ μια χαρά κ η φραπεδια της έχει 30 χρονια εμπειρία αριστοτεχνική ,στα πλην οτι δεν έχει κάποια καυλοτικη εμφάνιση οποτε δε προσφέρετε για πιασίματα… κόστος 50€ .
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.479
- Πόντοι
- 736
Ναι μυστη μου ο φραπές της έχει εμπειρία 30 χρόνων,όμως φίλε μου έχει σπάσει πάρα πολύ.Ειχα να πάω 2+ χρονια και το πέρασμα του χρόνου είναι αισθητό.Βασικα είναι ντεκαβλε η Φωτεινή δε σ βγάζει ούτε καλαμάκι ούτε ν θες να τη γαμησειςΦωτεινή.... Διαχρονική αξία!!!
Όχι...Γενικά έχει καμία όμορφη εκεί;γιατί στη σελίδα τους δεν βλέπω κάτι καλό...
Ναι μυστη μου ο φραπές της έχει εμπειρία 30 χρόνων,όμως φίλε μου έχει σπάσει πάρα πολύ.Ειχα να πάω 2+ χρονια και το πέρασμα του χρόνου είναι αισθητό.Βασικα είναι ντεκαβλε η Φωτεινή δε σ βγάζει ούτε καλαμάκι ούτε ν θες να τη γαμησεις
και το 50αρι δεν το λες και λίγο..
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Ειναι μια πιτσιρικα 20αρα με μεγαλο κωλο;Έχω καλά νέα σε όσους έψαχναν την Εύα από πρώην empire και μετά έν Αθήναις. Την είδα σε ιστορία τους στο what’s app . Έστειλα για ραντεβού μαζί της και μου Είπαν με λίγα λόγια οτι Η Εύα κάνει μόνο τα σπέσιαλ μασάζ . Προφανώς ξέρουμε γιατί. Είναι ένα marketing για περισσότερα λεφτά ,ωστόσο επειδή είναι αποδεδειγμένη επιλογή η Εύα δεν θα τα κλάψω σε καμία περίπτωση. Τερματίζει με πολύ καλό μασάζ ! Στα μείον ότι θα μείνει μόνο για δύο εβδομάδες ακόμα όπως είπαν
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.479
- Πόντοι
- 736
Ισχύει το 50 θεωρώ το ζητάει επειδή γνωρίζει κ αυτή τη κατάσταση. Εάν υπήρχαν ακόμα δύο ιδρύματα και δύο – τρεις μας μασατζουδες κατ οίκον, νομιζω θα είχε λιγότερη δουλειά κ ίσως έκανε μια αναπροσαρμογή στη τιμή λόγο ηλικίας κ εμφάνισης.και το 50αρι δεν το λες και λίγο..
NoobaklasGR
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2024
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Ούτε εγώ έχω πάει αλλά αν δεν σε αφήνει να διαλέξεις κοπέλα και δεν είναι όλες εγγυημένα του γούστου σου, ποιος ο λόγος να ρισκάρεις.Ρε μάγκες, επειδή το έχω βαρεθεί το Γκάλαξι,στο εν Αθήναις έχει πάει ποτέ κανείς?είχα πάει μια φορά όταν είχε πρώτο ανοίξει και ήταν πανάκριβα και φόλα γενικά,αλλά σκέφτομαι μήπως του δώσω ακόμα μια ευκαιρία...
Καλά πλέον ούτε στο Γκάλαξι διαλέγεις αλλά στο εν Αθήναις δεν είναι μόνο αυτό...και είναι πιο ακριβό το μασάζ,και μου είχε ζητήσει ένα μπαζο 50 ευρώ έξτρα για έναν απλό φραπέ...απλά ρωτάω μήπως έχουν βελτιωθεί κ αξίζει να δοκιμάσω άλλη μία...Ούτε εγώ έχω πάει αλλά αν δεν σε αφήνει να διαλέξεις κοπέλα και δεν είναι όλες εγγυημένα του γούστου σου, ποιος ο λόγος να ρισκάρεις.
Άσχετο αυτό που θα πω αλλά και σχετικό. Ξέρω ότι οι επιλογές σας κυμαίνονται αλλά τουλάχιστον έχετε επιλογές! Τι να πούμε και εμείς στην Κρήτη μύστες μου. Το ψάχνουμε με το κυάλι και αν βρούμε είναι άθλιο έως ανύπαρκτο!
Υ.Γ Προφανώς δεν λέω να συμβιβαστείτε με το δεδομένο των "επιλογών" να ψάχνετε που δίνεται τα λεφτά σας γιατί δεν βγαίνουν εύκολα. Είπα το πόνο μου. Καλημέρα σε όλους!
Υ.Γ2 Ίσως κάνω μασαζοraid στην πρωτεύουσα όπου θα ενημερώσω αναλυτικά.
Υ.Γ Προφανώς δεν λέω να συμβιβαστείτε με το δεδομένο των "επιλογών" να ψάχνετε που δίνεται τα λεφτά σας γιατί δεν βγαίνουν εύκολα. Είπα το πόνο μου. Καλημέρα σε όλους!
Μην νομίζεις ότι και εδώ είναι πολλές οι επιλογές στο θέμα μασάζ,αλλά οκ καταλαβαίνω ότι στην επαρχία δεν υπάρχει τπτ...αν ανέβεις Αθήνα και θέλεις πληροφορίες για τα λαδομαγαζα, ευχαρίστως να βοηθήσω όπου μπορώ.Άσχετο αυτό που θα πω αλλά και σχετικό. Ξέρω ότι οι επιλογές σας κυμαίνονται αλλά τουλάχιστον έχετε επιλογές! Τι να πούμε και εμείς στην Κρήτη μύστες μου. Το ψάχνουμε με το κυάλι και αν βρούμε είναι άθλιο έως ανύπαρκτο!
και εδώ άθλιες είναι.Άσχετο αυτό που θα πω αλλά και σχετικό. Ξέρω ότι οι επιλογές σας κυμαίνονται αλλά τουλάχιστον έχετε επιλογές! Τι να πούμε και εμείς στην Κρήτη μύστες μου. Το ψάχνουμε με το κυάλι και αν βρούμε είναι άθλιο έως ανύπαρκτο!
και σού μένουν και τα λεφτά σου.
δες την καλή πλευρά.
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 828
- Πόντοι
- 81
Είναι μια πιτσιρίκα όντως τώρα αν είναι 20 δεν ξέρω … μέχρι Μάξ 25 ναι. Υπέρ άνετη , έχουν γραφτεί πολλά και Καθομολογία όλων ηταν αληθινά . Ο κωλος είναι πολύ δυνατός όντως ! Έκανα πρόσφατα στο εν Αθήναις μαζί της .Ειναι μια πιτσιρικα 20αρα με μεγαλο κωλο;
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 828
- Πόντοι
- 81
Και δεν είναι μόνο αυτό … Πιτσιρίκες με πολύ καλό μασάζ και έξτρα όπως λες και εσύ . Τώρα Μπάζο ή όχι ή ακριβό το έξτρα ή όχι όλα αυτά είναι σχετικά με το γούστο και με την τσέπη του καθένα. Δεν διαλέγεις αυτό είναι το κακό και δυστυχώς τείνουν να το ακολουθούν όλοι αλλά τουλάχιστον θα πάρεις καλό μασάζ και το εξτραδάκι σουΚαλά πλέον ούτε στο Γκάλαξι διαλέγεις αλλά στο εν Αθήναις δεν είναι μόνο αυτό...και είναι πιο ακριβό το μασάζ,και μου είχε ζητήσει ένα μπαζο 50 ευρώ έξτρα για έναν απλό φραπέ...απλά ρωτάω μήπως έχουν βελτιωθεί κ αξίζει να δοκιμάσω άλλη μία...
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 828
- Πόντοι
- 81
Υπάρχουν τόσα μαγαζιά όσο τόσα κατοικον με εχτρα άρα δεν είναι αυτό το θέμα . Κοστολογεί τόσο τον εαυτό της άρα οποίος δεν μπορεί να τα δώσει δεν θα πάει . Άρα για να το έχει ακόμα τόσο μπορεί να τα πάρειΙσχύει το 50 θεωρώ το ζητάει επειδή γνωρίζει κ αυτή τη κατάσταση. Εάν υπήρχαν ακόμα δύο ιδρύματα και δύο – τρεις μας μασατζουδες κατ οίκον, νομιζω θα είχε λιγότερη δουλειά κ ίσως έκανε μια αναπροσαρμογή στη τιμή λόγο ηλικίας κ εμφάνισης.