Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.427
Πόντοι
736
Ε οκ ψιλομαλακίες σου είπε. Εγώ στο τηλ είχα πει για μασάζ 45λεπτο και ήταν 30 ευρώ. Δεν της είπα όμως κάτι για μπαλαμουτι κτλ. Ο,τι έγινε, έγινε μέσα στο δωμάτιο, όπως και το τιπ. Μία η άλλη είναι επί της ουσίας. Διότι τη μια φορά είχα αφήσει τιπ 10 ευρώ, την άλλη 20. Επομένως αθροιστικά το ίδιο βγαίνει. Φαίνεται πως αυτή σου είπε επί της ουσίας μασάζ και φραπεδιά μαζί, ενώ εμένα μου είπε μόνο το μασάζ. Τελικά έκανες με την Ελένη που είπες; Μια ξανθιά με καρέ είναι αυτή;
Αρχικά δε τη γνωρίζω την Ελένη πως είναι εμφανισιακά,από έναν μυστη π αναφέρθηκε προηγούμενος μάλλον είναι αυτή π λες,επίσης στο site εμφανίζεται μια ξανθιά όπως περιγράφεις.Τωρα επειδή ήταν τελείως αγενεστατη αυτή στο τηλέφωνο κ απλά δε μπορούν ν επικοινωνήσουν μ έναν άνθρωπο ώστε ν έρθει εκεί για μασάζ το απέφυγα φοβήθηκα φόλα κ ότι θα μ ζητάνε ότι να ναι. Ουσιαστικά αυτή έλεγε αποκλείεται ν υπάρχει μασαζ με 35€ και εμείς δεν αναφέρουμε πουθενά κάτι τέτοιο,ούτε σελίδα στο ιντερνετ έχουμε μάλλον κοροϊδεύεις κ τέτοιες μαλακιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom