Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
54
Πόντοι
0
Αρχικά δε τη γνωρίζω την Ελένη πως είναι εμφανισιακά,από έναν μυστη π αναφέρθηκε προηγούμενος μάλλον είναι αυτή π λες,επίσης στο site εμφανίζεται μια ξανθιά όπως περιγράφεις.Τωρα επειδή ήταν τελείως αγενεστατη αυτή στο τηλέφωνο κ απλά δε μπορούν ν επικοινωνήσουν μ έναν άνθρωπο ώστε ν έρθει εκεί για μασάζ το απέφυγα φοβήθηκα φόλα κ ότι θα μ ζητάνε ότι να ναι. Ουσιαστικά αυτή έλεγε αποκλείεται ν υπάρχει μασαζ με 35€ και εμείς δεν αναφέρουμε πουθενά κάτι τέτοιο,ούτε σελίδα στο ιντερνετ έχουμε μάλλον κοροϊδεύεις κ τέτοιες μαλακιες
Ε λογικό μου φαίνεται να μην πας και καλά έκανες

• Like
Αντιδράσεις: tawara

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.040
Πόντοι
216
Αρχικά δε τη γνωρίζω την Ελένη πως είναι εμφανισιακά,από έναν μυστη π αναφέρθηκε προηγούμενος μάλλον είναι αυτή π λες,επίσης στο site εμφανίζεται μια ξανθιά όπως περιγράφεις.Τωρα επειδή ήταν τελείως αγενεστατη αυτή στο τηλέφωνο κ απλά δε μπορούν ν επικοινωνήσουν μ έναν άνθρωπο ώστε ν έρθει εκεί για μασάζ το απέφυγα φοβήθηκα φόλα κ ότι θα μ ζητάνε ότι να ναι. Ουσιαστικά αυτή έλεγε αποκλείεται ν υπάρχει μασαζ με 35€ και εμείς δεν αναφέρουμε πουθενά κάτι τέτοιο,ούτε σελίδα στο ιντερνετ έχουμε μάλλον κοροϊδεύεις κ τέτοιες μαλακιες
κακοί τρόποι = τεράστιο red flag.
φόλα επικών διαστάσεων εγγυημένη.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.479
Πόντοι
736
Δυστυχώς ο κλάδος του μασαζ με φραπεδια είτε καλαμάκι πονάει πιο πολύ απ όλα.Οι επιλογές είναι ελάχιστες τουλάχιστον οι αξιόλογες κ όχι ν αφήσεις μια περιουσία. Επίσης στα περισσότερα ιδρύματα γίνεται ότι να ναι πλέον όποτε δυστυχώς πάμε στις σίγουρες επιλογές.Σημερινη μεσημεριανή επίσκεψη στη Φωτεινή-Σβετα καλλιθεα, εεε Νταξει δε θα πω κ πολλά χώρος κεράσματα καθαριότητα όλα τέλεια,τώρα στο κομμάτι του μασαζ μια χαρά κ η φραπεδια της έχει 30 χρονια εμπειρία αριστοτεχνική ,στα πλην οτι δεν έχει κάποια καυλοτικη εμφάνιση οποτε δε προσφέρετε για πιασίματα… κόστος 50€ .

gol1934

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
219
Πόντοι
1
Δυστυχώς ο κλάδος του μασαζ με φραπεδια είτε καλαμάκι πονάει πιο πολύ απ όλα.Οι επιλογές είναι ελάχιστες τουλάχιστον οι αξιόλογες κ όχι ν αφήσεις μια περιουσία. Επίσης στα περισσότερα ιδρύματα γίνεται ότι να ναι πλέον όποτε δυστυχώς πάμε στις σίγουρες επιλογές.Σημερινη μεσημεριανή επίσκεψη στη Φωτεινή-Σβετα καλλιθεα, εεε Νταξει δε θα πω κ πολλά χώρος κεράσματα καθαριότητα όλα τέλεια,τώρα στο κομμάτι του μασαζ μια χαρά κ η φραπεδια της έχει 30 χρονια εμπειρία αριστοτεχνική ,στα πλην οτι δεν έχει κάποια καυλοτικη εμφάνιση οποτε δε προσφέρετε για πιασίματα… κόστος 50€ .
Φωτεινή.... Διαχρονική αξία!!!

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.479
Πόντοι
736
Φωτεινή.... Διαχρονική αξία!!!
Ναι μυστη μου ο φραπές της έχει εμπειρία 30 χρόνων,όμως φίλε μου έχει σπάσει πάρα πολύ.Ειχα να πάω 2+ χρονια και το πέρασμα του χρόνου είναι αισθητό.Βασικα είναι ντεκαβλε η Φωτεινή δε σ βγάζει ούτε καλαμάκι ούτε ν θες να τη γαμησεις

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.040
Πόντοι
216
Ναι μυστη μου ο φραπές της έχει εμπειρία 30 χρόνων,όμως φίλε μου έχει σπάσει πάρα πολύ.Ειχα να πάω 2+ χρονια και το πέρασμα του χρόνου είναι αισθητό.Βασικα είναι ντεκαβλε η Φωτεινή δε σ βγάζει ούτε καλαμάκι ούτε ν θες να τη γαμησεις

και το 50αρι δεν το λες και λίγο..

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Έχω καλά νέα σε όσους έψαχναν την Εύα από πρώην empire και μετά έν Αθήναις. Την είδα σε ιστορία τους στο what’s app . Έστειλα για ραντεβού μαζί της και μου Είπαν με λίγα λόγια οτι Η Εύα κάνει μόνο τα σπέσιαλ μασάζ . Προφανώς ξέρουμε γιατί. Είναι ένα marketing για περισσότερα λεφτά ,ωστόσο επειδή είναι αποδεδειγμένη επιλογή η Εύα δεν θα τα κλάψω σε καμία περίπτωση. Τερματίζει με πολύ καλό μασάζ ! Στα μείον ότι θα μείνει μόνο για δύο εβδομάδες ακόμα όπως είπαν
Ειναι μια πιτσιρικα 20αρα με μεγαλο κωλο;

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.479
Πόντοι
736
και το 50αρι δεν το λες και λίγο..
Ισχύει το 50 θεωρώ το ζητάει επειδή γνωρίζει κ αυτή τη κατάσταση. Εάν υπήρχαν ακόμα δύο ιδρύματα και δύο – τρεις μας μασατζουδες κατ οίκον, νομιζω θα είχε λιγότερη δουλειά κ ίσως έκανε μια αναπροσαρμογή στη τιμή λόγο ηλικίας κ εμφάνισης.

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.803
Πόντοι
496
Έκανα χθες ένα πολύ ωραίο μασάζ και το συζητούσα δεν γίνεται να έχει όλο το πακέτο καμία. Η θα κάνει μασάζ θεραπευτικό. Η θα κάνει αγκαλίτσες και φιλάκια. Δεν υπάρχει κάτι στην μέση

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
270
Πόντοι
21
Ρε μάγκες, επειδή το έχω βαρεθεί το Γκάλαξι,στο εν Αθήναις έχει πάει ποτέ κανείς?είχα πάει μια φορά όταν είχε πρώτο ανοίξει και ήταν πανάκριβα και φόλα γενικά,αλλά σκέφτομαι μήπως του δώσω ακόμα μια ευκαιρία...

NoobaklasGR

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Ρε μάγκες, επειδή το έχω βαρεθεί το Γκάλαξι,στο εν Αθήναις έχει πάει ποτέ κανείς?είχα πάει μια φορά όταν είχε πρώτο ανοίξει και ήταν πανάκριβα και φόλα γενικά,αλλά σκέφτομαι μήπως του δώσω ακόμα μια ευκαιρία...
Ούτε εγώ έχω πάει αλλά αν δεν σε αφήνει να διαλέξεις κοπέλα και δεν είναι όλες εγγυημένα του γούστου σου, ποιος ο λόγος να ρισκάρεις.

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
270
Πόντοι
21
Ούτε εγώ έχω πάει αλλά αν δεν σε αφήνει να διαλέξεις κοπέλα και δεν είναι όλες εγγυημένα του γούστου σου, ποιος ο λόγος να ρισκάρεις.
Καλά πλέον ούτε στο Γκάλαξι διαλέγεις αλλά στο εν Αθήναις δεν είναι μόνο αυτό...και είναι πιο ακριβό το μασάζ,και μου είχε ζητήσει ένα μπαζο 50 ευρώ έξτρα για έναν απλό φραπέ...απλά ρωτάω μήπως έχουν βελτιωθεί κ αξίζει να δοκιμάσω άλλη μία...

Jimmy.D

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2023
Like
79
Πόντοι
0
Άσχετο αυτό που θα πω αλλά και σχετικό. Ξέρω ότι οι επιλογές σας κυμαίνονται αλλά τουλάχιστον έχετε επιλογές! Τι να πούμε και εμείς στην Κρήτη μύστες μου. Το ψάχνουμε με το κυάλι και αν βρούμε είναι άθλιο έως ανύπαρκτο!

Υ.Γ Προφανώς δεν λέω να συμβιβαστείτε με το δεδομένο των "επιλογών" να ψάχνετε που δίνεται τα λεφτά σας γιατί δεν βγαίνουν εύκολα. Είπα το πόνο μου. Καλημέρα σε όλους!

Υ.Γ2 Ίσως κάνω μασαζοraid στην πρωτεύουσα όπου θα ενημερώσω αναλυτικά.

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
270
Πόντοι
21
Άσχετο αυτό που θα πω αλλά και σχετικό. Ξέρω ότι οι επιλογές σας κυμαίνονται αλλά τουλάχιστον έχετε επιλογές! Τι να πούμε και εμείς στην Κρήτη μύστες μου. Το ψάχνουμε με το κυάλι και αν βρούμε είναι άθλιο έως ανύπαρκτο!

Υ.Γ Προφανώς δεν λέω να συμβιβαστείτε με το δεδομένο των "επιλογών" να ψάχνετε που δίνεται τα λεφτά σας γιατί δεν βγαίνουν εύκολα. Είπα το πόνο μου. Καλημέρα σε όλους!

Μην νομίζεις ότι και εδώ είναι πολλές οι επιλογές στο θέμα μασάζ,αλλά οκ καταλαβαίνω ότι στην επαρχία δεν υπάρχει τπτ...αν ανέβεις Αθήνα και θέλεις πληροφορίες για τα λαδομαγαζα, ευχαρίστως να βοηθήσω όπου μπορώ.

Jimmy.D

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2023
Like
79
Πόντοι
0
Να σαι καλά μύστη μου. Εύχομαι τα καλύτερα!

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.040
Πόντοι
216

και εδώ άθλιες είναι.
και σού μένουν και τα λεφτά σου.
δες την καλή πλευρά.

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
828
Πόντοι
81
Ειναι μια πιτσιρικα 20αρα με μεγαλο κωλο;
Είναι μια πιτσιρίκα όντως τώρα αν είναι 20 δεν ξέρω … μέχρι Μάξ 25 ναι. Υπέρ άνετη , έχουν γραφτεί πολλά και Καθομολογία όλων ηταν αληθινά . Ο κωλος είναι πολύ δυνατός όντως ! Έκανα πρόσφατα στο εν Αθήναις μαζί της .

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
828
Πόντοι
81
Καλά πλέον ούτε στο Γκάλαξι διαλέγεις αλλά στο εν Αθήναις δεν είναι μόνο αυτό...και είναι πιο ακριβό το μασάζ,και μου είχε ζητήσει ένα μπαζο 50 ευρώ έξτρα για έναν απλό φραπέ...απλά ρωτάω μήπως έχουν βελτιωθεί κ αξίζει να δοκιμάσω άλλη μία...
Και δεν είναι μόνο αυτό … Πιτσιρίκες με πολύ καλό μασάζ και έξτρα όπως λες και εσύ . Τώρα Μπάζο ή όχι ή ακριβό το έξτρα ή όχι όλα αυτά είναι σχετικά με το γούστο και με την τσέπη του καθένα. Δεν διαλέγεις αυτό είναι το κακό και δυστυχώς τείνουν να το ακολουθούν όλοι αλλά τουλάχιστον θα πάρεις καλό μασάζ και το εξτραδάκι σου

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
828
Πόντοι
81
Ισχύει το 50 θεωρώ το ζητάει επειδή γνωρίζει κ αυτή τη κατάσταση. Εάν υπήρχαν ακόμα δύο ιδρύματα και δύο – τρεις μας μασατζουδες κατ οίκον, νομιζω θα είχε λιγότερη δουλειά κ ίσως έκανε μια αναπροσαρμογή στη τιμή λόγο ηλικίας κ εμφάνισης.
Υπάρχουν τόσα μαγαζιά όσο τόσα κατοικον με εχτρα άρα δεν είναι αυτό το θέμα . Κοστολογεί τόσο τον εαυτό της άρα οποίος δεν μπορεί να τα δώσει δεν θα πάει . Άρα για να το έχει ακόμα τόσο μπορεί να τα πάρει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom