Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.678
Πόντοι
26.236
Τελικά αυτη η 20χρονη πιτσιρικα ξερει κανεις υπεύθυνα ποια ήταν στο empire η όπου ήταν ?
Δουλευει τώρα στο εν Αθήνας ?
Αν πάρει κάποιος από πριν τηλέφωνο κ τη ζητήσει με το όνομα της θα του τη κλείσουν η θα παει κ θα πάρει ότι του πασάρουν ?
Αυτα πρέπει να απαντηθούν υπεύθυνα αλλιώς ότι άλλη πληροφορία του στυλ ήταν κάποια που δουλευε εκει κ μαλλον ξαναγύρισε κ ήταν άνετη κ ήταν κωλαρα είναι αλλα λόγια να κάνουμε ντόρο .

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
279
Πόντοι
21
Τελικά αυτη η 20χρονη πιτσιρικα ξερει κανεις υπεύθυνα ποια ήταν στο empire η όπου ήταν ?
Αν πάρει κάποιος από πριν τηλέφωνο κ τη ζητήσει με το όνομα της θα του τη κλείσουν η θα παει κ θα πάρει ότι του πασάρουν ?
Αυτα πρέπει να απαντηθούν υπεύθυνα αλλιώς ότι άλλη πληροφορία του στυλ ήταν κάποια που δουλευε εκει κ μαλλον ξαναγύρισε κ ήταν άνετη κ ήταν κωλαρα είναι αλλα λόγια να κάνουμε ντόρο .
κατατεθηκε το χριστουγενιατικο δωρο και ενεμφανισθει καποια ψυχη.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.455
Πόντοι
736
Υπάρχουν τόσα μαγαζιά όσο τόσα κατοικον με εχτρα άρα δεν είναι αυτό το θέμα . Κοστολογεί τόσο τον εαυτό της άρα οποίος δεν μπορεί να τα δώσει δεν θα πάει . Άρα για να το έχει ακόμα τόσο μπορεί να τα πάρει
Αναφέρω ότι οι επιλογές που δεν είναι 80-100+ κ όχι κατ οίκον η χοτελ,απλά σε μαγαζί μασαζ έτσι όχι κ μπριζολαδικο είναι ελάχιστες.Αμα γίνει σύγκριση με παλαιότερα που για παράδειγμα υπήρχαν τόσα ιδρύματα για πατροπαράδοτο μασάζ κ φραπέ όπως μομεντ Κουκάκι π με 30+10€ έκανες δουλειά δεν υπάρχουν πλέον.Ειτε αυξήθηκε η τιμή είτε έκλεισαν είτε μάζεψαν ναυάγια γριές.Τεπσα ουσιαστικά εάν υπήρχε περισσότερος ανταγωνισμός προφανώς δε θα είχε αυτή τη τιμή,κ προφανώς τα παίρνει εδώ τα παίρνουν άλλες κ άλλες.

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
991
Πόντοι
81
Επίσκεψη πρόσφατη στο Athens Thai massage centre κάπου στη Δάφνη. Ανταλλαγή μήνυματων what’s up με την τσάτσα για νέο αίμα τη Μαρίν για φραπέ και μασάζ στα 50. Πάω στο μαγαζί συμφωνημένα να ξεκινήσει η ίδια το μασάζ και για Β γύρο θα συνέχιζε το κορίτσι, καθώς δεν θα ήταν εκείνη την ώρα η μαριν στο μαγαζί. Οντως δεν είχε έρθει ακόμα το Κορίτσι και ξεκίνησε η ίδια το μασάζ. Καλό μασάζ χωρίς ύπουλα περάσματα με πετσέτα που φαινόταν ο πουτσος ανά φάσεις. Όταν γύρισα από την καλή ξεκίνησε να μου λέει πως έχασε το λεωφορείο η κοπέλα και κάτι μαλακιες. Της λέω ψύχραιμα συνέχισε εσύ ώσπου να έρθει. Φτάσαμε την 1 ώρα και 10 λεπτά. Τελικά πέρασε πολύ η ώρα και μου λέει έχει άλλος ραντεβού τώρα. Της εξήγησα ήρεμα πως αλλά συμφωνήσαμε αλλά ξεκάθαρα μου είπε πως αυτή δεν κάνει έξτρα με κανένα. Της είπα ναι το καταλαβαίνω αλλά λόγω ιδιάζουσας περίπτωσης να προχωρούσε. Στην τελική ακούμπησε στο γύρισμα και μπάλες και έδινε πόνο στους μηρούς. Μην τα πολυλογώ, μου είπε να ντυθώ. Μου ζήτησε 30€ για το μασάζ. Έφυγα ξενερωμένος αμπανιαριστος και καπάκι πήγα στη φωτεινή στην Καλλιθέα για ξεκάθαρους 2 φραπέδες και να μην πάει στράφι η μέρα.

Υ.γ. Η φωτεινή μου είπε πως κάποιος μύστης είχε χύσει εκεί 5 φορές σε μια ώρα. Τώρα λέει παντρεύτηκε αυτός ο πιτσιρικάς και της χρωστάει την 6η.
Υ.γ.2 Απορώ πως ο μύστης έφτασε πάνω από 2η με τη Φωτεινή…

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.502
Πόντοι
446
Επίσκεψη πρόσφατη στο Athens Thai massage centre κάπου στη Δάφνη. Ανταλλαγή μήνυματων what’s up με την τσάτσα για νέο αίμα τη Μαρίν για φραπέ και μασάζ στα 50. Πάω στο μαγαζί συμφωνημένα να ξεκινήσει η ίδια το μασάζ και για Β γύρο θα συνέχιζε το κορίτσι, καθώς δεν θα ήταν εκείνη την ώρα η μαριν στο μαγαζί. Οντως δεν είχε έρθει ακόμα το Κορίτσι και ξεκίνησε η ίδια το μασάζ. Καλό μασάζ χωρίς ύπουλα περάσματα με πετσέτα που φαινόταν ο πουτσος ανά φάσεις. Όταν γύρισα από την καλή ξεκίνησε να μου λέει πως έχασε το λεωφορείο η κοπέλα και κάτι μαλακιες. Της λέω ψύχραιμα συνέχισε εσύ ώσπου να έρθει. Φτάσαμε την 1 ώρα και 10 λεπτά. Τελικά πέρασε πολύ η ώρα και μου λέει έχει άλλος ραντεβού τώρα. Της εξήγησα ήρεμα πως αλλά συμφωνήσαμε αλλά ξεκάθαρα μου είπε πως αυτή δεν κάνει έξτρα με κανένα. Της είπα ναι το καταλαβαίνω αλλά λόγω ιδιάζουσας περίπτωσης να προχωρούσε. Στην τελική ακούμπησε στο γύρισμα και μπάλες και έδινε πόνο στους μηρούς. Μην τα πολυλογώ, μου είπε να ντυθώ. Μου ζήτησε 30€ για το μασάζ. Έφυγα ξενερωμένος αμπανιαριστος και καπάκι πήγα στη φωτεινή στην Καλλιθέα για ξεκάθαρους 2 φραπέδες και να μην πάει στράφι η μέρα.

Υ.γ. Η φωτεινή μου είπε πως κάποιος μύστης είχε χύσει εκεί 5 φορές σε μια ώρα. Τώρα λέει παντρεύτηκε αυτός ο πιτσιρικάς και της χρωστάει την 6η.
Υ.γ.2 Απορώ πως ο μύστης έφτασε πάνω από 2η με τη Φωτεινή…
Μακριά από τη μαλακισμενη αυτην στη Δάφνη!!!!!!!! Φτανειιι!!!!! Την έχω πατήσει κ γω κ έμεινα με το πουλί στο χέρι κ τα @@ μπλε

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
816
Πόντοι
81
Αναφέρω ότι οι επιλογές που δεν είναι 80-100+ κ όχι κατ οίκον η χοτελ,απλά σε μαγαζί μασαζ έτσι όχι κ μπριζολαδικο είναι ελάχιστες.Αμα γίνει σύγκριση με παλαιότερα που για παράδειγμα υπήρχαν τόσα ιδρύματα για πατροπαράδοτο μασάζ κ φραπέ όπως μομεντ Κουκάκι π με 30+10€ έκανες δουλειά δεν υπάρχουν πλέον.Ειτε αυξήθηκε η τιμή είτε έκλεισαν είτε μάζεψαν ναυάγια γριές.Τεπσα ουσιαστικά εάν υπήρχε περισσότερος ανταγωνισμός προφανώς δε θα είχε αυτή τη τιμή,κ προφανώς τα παίρνει εδώ τα παίρνουν άλλες κ άλλες.
Πλέον όλα έχουν ανέβει . Ακόμα και το μαγαζί που αναφέρεις και ειδικά στις περιοχές που αναφέρεις . Ωστόσο υπάρχουν επιλογές αλλά όχι πολύ φθηνές . Αυτό εννοώ .

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
816
Πόντοι
81
Είναι η Εύα που δούλευε στο empire . Είχε εξαφανιστεί δύο χρόνια περίπου +- . Γύρισε ξανά και ειναι στο εν Αθήναις . Ναι κάνει εχτρα χέρι στόμα πολύ άνετα . Για φουλ πρέπει να επενδύσεις 3-4 φορές . Τουλάχιστον αυτό ίσχυε παλαιότερα ! Όχι δεν στέλνουν φωτό να επιλέξεις ούτε επιλέγεις ποια θες δυστυχώς , αυτό είναι το κακό . Ωστόσο όσες έχω δοκιμάσει ήταν κάτω των 25 ( εκτός της Αφροδίτης γυμναστριας 35 χρόνων ) ήξεραν μασάζ και τουλάχιστον χέρι προχωρούσαν , τώρα αν είναι του γούστου σου είναι άλλο θέμα … κυρίων Ελληνίδες και Ασιάτισσες έχω δει εκεί .

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.455
Πόντοι
736
Πλέον όλα έχουν ανέβει . Ακόμα και το μαγαζί που αναφέρεις και ειδικά στις περιοχές που αναφέρεις . Ωστόσο υπάρχουν επιλογές αλλά όχι πολύ φθηνές . Αυτό εννοώ .
Ναι ρε σύ το ξέρω ότι υπάρχουν επιλογές αλλά όχι φθηνές πλέον.Μομεντ πήγαινα πριν 5+ χρονια με 40€ ήτανε μια χαρά αξιοπρεπέστατο μετά αρχίσανε τις μαλακιες.Γενικως υπήρχε καμία δεκαρια επιλογές κάτω του 50€ κ με κομπλε μασαζ,πλέον λίγες επιλογές τις οποίες λογικά οι περισσότεροι έχουμε βαρεθεί.

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
816
Πόντοι
81
Ναι ρε σύ το ξέρω ότι υπάρχουν επιλογές αλλά όχι φθηνές πλέον.Μομεντ πήγαινα πριν 5+ χρονια με 40€ ήτανε μια χαρά αξιοπρεπέστατο μετά αρχίσανε τις μαλακιες.Γενικως υπήρχε καμία δεκαρια επιλογές κάτω του 50€ κ με κομπλε μασαζ,πλέον λίγες επιλογές τις οποίες λογικά οι περισσότεροι έχουμε βαρεθεί.
Και σίγουρα υπάρχουν κοπέλες που πολλοί δεν τις Μοιράζονται, Και αυτό είναι πρόβλημα

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.598
Πόντοι
206
Να συμπληρώσω για τη ταυλανδεζα στη Δάφνη ότι μαύρο και από μένα. Καλό μασάζ ναι αλλά ο φραπές τζόκερ.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.455
Πόντοι
736
Να συμπληρώσω για τη ταυλανδεζα στη Δάφνη ότι μαύρο και από μένα. Καλό μασάζ ναι αλλά ο φραπές τζόκερ.
Εγώ δεν τη γνώριζα αλλά απ ότι αναφέρεται εδώ μέσα παλαιότερα ήταν στάνταρ η φραπεδια,πλέον όπως είπες τζόκερ κ όσοι το ρωτήσουν από τα μηνύματα τρωνε μπλοκ όπως εγώ.Απ ότι καταλαβαίνω πηγές κ έγινε μόνο μασαζ,θες ν μας αναφέρεις εάν της το ζήτησες τι σ απαντησε πως αντέδρασε κτλπ κτλπ ;;

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
3.447
Πόντοι
5.595
Είναι η Εύα που δούλευε στο empire . Είχε εξαφανιστεί δύο χρόνια περίπου +- . Γύρισε ξανά και ειναι στο εν Αθήναις . Ναι κάνει εχτρα χέρι στόμα πολύ άνετα . Για φουλ πρέπει να επενδύσεις 3-4 φορές . Τουλάχιστον αυτό ίσχυε παλαιότερα ! Όχι δεν στέλνουν φωτό να επιλέξεις ούτε επιλέγεις ποια θες δυστυχώς , αυτό είναι το κακό . Ωστόσο όσες έχω δοκιμάσει ήταν κάτω των 25 ( εκτός της Αφροδίτης γυμναστριας 35 χρόνων ) ήξεραν μασάζ και τουλάχιστον χέρι προχωρούσαν , τώρα αν είναι του γούστου σου είναι άλλο θέμα … κυρίων Ελληνίδες και Ασιάτισσες έχω δει εκεί .
Καλησπέρα καλή εβδομάδα.
Σε τι τιμές προσφέρουν τις παραπάνω υπηρεσίες?

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.598
Πόντοι
206
Εγώ δεν τη γνώριζα αλλά απ ότι αναφέρεται εδώ μέσα παλαιότερα ήταν στάνταρ η φραπεδια,πλέον όπως είπες τζόκερ κ όσοι το ρωτήσουν από τα μηνύματα τρωνε μπλοκ όπως εγώ.Απ ότι καταλαβαίνω πηγές κ έγινε μόνο μασαζ,θες ν μας αναφέρεις εάν της το ζήτησες τι σ απαντησε πως αντέδρασε κτλπ κτλπ ;;

Θα πέρναγα από τη περιοχή μέρα Πέμπτη. Δευτέρα λοιπόν στέλνω μύνημα για πεμπτη. Μου λέει έχω πρωί 10 και απογεμα 16:00 κενό. Της λέω οκ 28 Πέμπτη 4 η ώρα, σύμφωνοι? Δε μου απαντάει. Τετάρτη ξανά, λέω για πέμπτη ισχύει? Να έρθω? Δε μου απαντάει ενώ το είδε. Παρασκευή μου στέλνει μύνημα ότι έχει κενό 6 η ώρα η κάτι τέτοιο και αν μπορώ να παω. Ασυνέπεια και τυχοδιωκτισμός. Απλά μακριά . Ροζίτα δύο μας βγηκε

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
816
Πόντοι
81
Καλησπέρα καλή εβδομάδα.
Σε τι τιμές προσφέρουν τις παραπάνω υπηρεσίες?
Το εχτρα κόστος δεν είναι στάνταρ … έχω δώσει 50 έχω δώσει 40 30 για έναν φραπέ ή καλαμάκι . Ανάλογα ποιος είναι . Τώρα το βασικό κόστος για το μασάζ που είναι πάντα ίδιο είναι ανάλογα τι θα πάρεις ώρα κλπ όπως παντού

nasos98

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2019
Like
14
Πόντοι
0
Στο grace ξερετε αν γινονται ακομα φραπεδες;
Επισης αν δεν ειναι η φροσω, υπαρχουν αλλες ή ιδιοκτητρια προσφερει;

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.502
Πόντοι
446
Στο grace ξερετε αν γινονται ακομα φραπεδες;
Επισης αν δεν ειναι η φροσω, υπαρχουν αλλες ή ιδιοκτητρια προσφερει;
Το φακουδακι πάνω δεξιά το έχεις δει ποτέ σου?

drdoom2

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2021
Like
14
Πόντοι
0
Το φακουδακι πάνω δεξιά το έχεις δει ποτέ σου?
Βασικά και εγώ το ίδιο θα ρώταγα αν ξέρει κανεις αν έχει έρθει καμία καινούρια κοπέλα. Και ναι με το φακουδακι δεν μπόρεσα να βρω κάτι τον τελεφταίο μήνα

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
669
Πόντοι
81
Ρε μάγκες μου πλάκα μας κάνετε?
Απλά πατήστε Grace στην αναζήτηση κ σας βγάζει ένα σωρό posts με απαντημενες τις απορίες σας!

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.893
Πόντοι
216
Ναι γεια σας, νέος στο φόρουμ. Ξέρουμε μια Φρόσω από greys anatomy αν κάνει φραπατσινο καλό?
Καλό φραπέ αλλά δεν βγάζει ρούχα δεν αφήνει πολλά αγγίγματα παρά μόνο μέση και πάνω
Οπότε από μένα είναι όχι σαν σύνολο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom