Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.495
Πόντοι
3.172
Καλησπέρα σε ολους. Εχω επισκεφθει 3 φορες το galaxy και οι τρεις ηταν απογοητευση. Δεν αξιζει για κανεναν λογο. Ουτε καλο μασαζ κανουν, και παντελής ελλειψη αισθησιασμου. Δεν βρισκω λογο να παει καποιος. Μια Τζενη, μια Ολλανδεζα και μια Ελληνιδα. Πλεον καμια δεν ειναι στο μαγαζι. Η Αριστουλα τις εταζε σαν κατι το εξαιρετικο... Η απογοητευση μεγαλη

Καλώς όρισες στο forum, αφοριστικό σε βρίσκω σχετικά με το galaxy... σα να ήθελες από καιρό να το κατηγορήσεις, προβληματίζομαι ξέρεις..:think:

απο αυτες που εφυγαν μονο μια Βικυ αξιζε εμφανισιακα αλλα (σε εμενα τουλαχιστον) οταν ειχα γυρισει ανασκελα, οταν εγινε νυξη για φραπε, απλα απαντησε πως τελειωσε ο χρονος της συνεδριας. Στα δεν δηλαδη. Καμια αλλη δεν αξιζε εμφανισικα...

Άλλαξε άρδην η πολιτική του ιδρύματος από τότε.. μην παραπληροφορούμε επικαλούμενοι γεγονότα, του απώτερου παρελθόντος.​

Περασμα απο το VIP massage στο Μεταξουργιο με μια ξανθια που δεν συγκρατησα το ονομα της. Γυρω στα 40 με σχετικα προστυχη φατσα και καλο σωμα για την ηλικια της.. Ανετη φουλ μεσα στο δωματιο με πονηρα περασματα κτλ. Ο χωρος αρκετα cult και πανευκολη προσβαση αν η μετακινηση ειναι με τα μεσα

Δώσε μας ολοκληρωμένη περιγραφή, κόστος, υπηρεσίες, διάθεση, ανταπόκριση στις δικές μας πρωτοβουλίες..
Η υπερσύνδεση σου δεν εξυπηρετεί, μόνο site των "ιδρυμάτων" αναρτώνται, προκειμένου να λάβει όποιος θέλει, περισσότερες πληροφορίες.. (διεύθυνση , τηλέφωνο, θεραπεύτριες κλπ)​

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
36
Like
3.239
Πόντοι
2.596
Γενικά ποιες είναι στο galaxy τώρα;
Γιατί στη σελίδα τους δεν βλέπω και κάτι το εμφανίσιμο...

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
18
Πόντοι
0
Καλώς όρισες στο forum, αφοριστικό σε βρίσκω σχετικά με το galaxy... σα να ήθελες από καιρό να το κατηγορήσεις, προβληματίζομαι ξέρεις..:think:

Άλλαξε άρδην η πολιτική του ιδρύματος από τότε.. μην παραπληροφορούμε επικαλούμενοι γεγονότα, του απώτερου παρελθόντος.

Δώσε μας ολοκληρωμένη περιγραφή, κόστος, υπηρεσίες, διάθεση, ανταπόκριση στις δικές μας πρωτοβουλίες..
Η υπερσύνδεση σου δεν εξυπηρετεί, μόνο site των "ιδρυμάτων" αναρτώνται, προκειμένου να λάβει όποιος θέλει, περισσότερες πληροφορίες.. (διεύθυνση , τηλέφωνο, θεραπεύτριες κλπ)​
Ευχαριστω για το καλωσορισμα. Δυστυχως η ποιοτητα των φραπομασατζιδικων εχει πεσει συνολικα. Φυσικα αυτη ειναι η προσωπικη μου εμπειρια. Και ο λογος που μιλησα συγκεκριμενα για το Γκαλαξυ ειναι διοτι το ονομα του ακουγεται συνεχως στο φορουμ. Δεν παραπληροφορω, την εμπειρια μου παραθετω βασει του υποκειμενικου μου γουστου. Η πιο προσφατη εμπειρια μου στο Γκαλαξυ ηταν περιπου εναν χρονο πριν με 2 επισκεψεις. Συνολικα έχω παει 4 φορες χωρις ομως να μεινω ικανονποιημενες. Εκτοτε σταματησα να ασχολουμαι με το συγκεκριμενο καταστημα.

Σορυ για το λινκ, εγινε αυτοματα απο το σάιτ.

Σχετικα με το Vip beauty, πηρα μιση ωρα στα 45 ευρω και αφησα τιπ στην κοπελα 10 ευρω. Διαθεση απο πλευρας της μια χαρα και προσπαθει να σε κανει να χαλαρωσεις. Στα συν οτι πεταει υπονοουμενα και κανει παιχνιδι. Γενικα πολυ ανετη γυναικα. Κερασε φραπε με καλαμακι απο μονη της. Ηλικια οπως ειπα, γυρω στα 40κατι. Εμφανισιακα δεν με τρελανε, αλλα για την ηλικια της μια χαρα σωμα εχει. Οχι του γουστου μου ωστοσο. Σφηκτο κωλί και βυζι που γεμιζει την χουφτα. Δεν βγαζει ρουχα, αλλα κατεβαζει σουτιεν. Για μια συνεδρια ηταν οκ. Δεν θα ξαναπηγαινα.

Τελευταία τροποποίηση:

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.495
Πόντοι
3.172
Ευχαριστω για το καλωσορισμα. Δυστυχως η ποιοτητα των φραπομασατζιδικων εχει πεσει συνολικα. Φυσικα αυτη ειναι η προσωπικη μου εμπειρια. Και ο λογος που μιλησα συγκεκριμενα για το Γκαλαξυ ειναι διοτι το ονομα του ακουγεται συνεχως στο φορουμ. Δεν παραπληροφορω, την εμπειρια μου παραθετω βασει του υποκειμενικου μου γουστου. Η πιο προσφατη εμπειρια μου στο Γκαλαξυ ηταν περιπου εναν χρονο πριν με 2 επισκεψεις. Συνολικα έχω παει 4 φορες χωρις ομως να μεινω ικανονποιημενες. Εκτοτε σταματησα να ασχολουμαι με το συγκεκριμενο καταστημα.

Σορυ για το λινκ, εγινε αυτοματα απο το σάιτ.

Σχετικα με το Vip beauty, πηρα μιση ωρα στα 45 ευρω και αφησα τιπ στην κοπελα 10 ευρω. Διαθεση απο πλευρας της μια χαρα και προσπαθει να σε κανει να χαλαρωσεις. Σαν συν οτι πεταει υπονοουμενα και κανει παιχνιδι. Γενικα πολυ ανετη γυναικα. Κερασε φραπε με καλαμακι απο μονη της. Ηλικια οπως ειπα, γυρω στα 40κατι. Εμφανισιακα δεν με τρελανε, αλλα για την ηλικια της μια χαρα σωμα εχει. Οχι του γουστου μου ωστοσο. Σφηκτο κωλί και βυζι που γεμιζει την χουφτα. Δεν βγαζει ρουχα, αλλα κατεβαζει σουτιεν. Για μια συνεδρια ηταν οκ. Δεν θα ξαναπηγαινα.
Όμορφα, σου δίνω το πρώτο like ως παλαιότερος κ τυχερός ίσως, ελπίζω να παραμείνεις στο forum, κοινοποιώντας σωστά τις εμπειρίες σου..

Ως προς το galaxy, έμεινες λίγο πίσω, παρέλασαν κ μοντέλα που προσέφεραν χορταστικές υπηρεσίες,, ο καλός μου φίλος @fysarmonika έχει ζήσει μοναδικές εμπειρίες..

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.629
Πόντοι
496
Περασμα απο το VIP massage στο Μεταξουργιο με μια ξανθια που δεν συγκρατησα το ονομα της. Γυρω στα 40 με σχετικα προστυχη φατσα και καλο σωμα για την ηλικια της.. Ανετη φουλ μεσα στο δωματιο με πονηρα περασματα κτλ. Ο χωρος αρκετα cult και πανευκολη προσβαση αν η μετακινηση ειναι με τα μεσα
Αφού εκεί ήταν ο Λεβέντης και φώναζε φασισμός προδοσία!!

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
303
Πόντοι
21
Δύο μαγαζάκια που δεν πολυακουγονται τελευταία είναι τα Κρίτωνος στο Παγκράτι και Σολωμού στο κέντρο. Ίδια αλυσίδα, με φραπε απλως. Αν και δεν είναι κάτι τρομερό, κρατάνε την τιμή σε σχετικά λογικά πλαίσια και οι υπηρεσιες ειναι οκ. Έχω γράψει στο παρελθόν εμπειρία από παλιές επισκέψεις μου. Θα ξανατιμηθουν συντομα, με διαφορετικές κοπέλες ομως τώρα που θα με βγάλει ο δρόμος και θα γραψω νέες εντυπωσεις. Αλλά αν έχει κανείς τωρινή εμπειρία με κάποια από αυτά τα μαγαζιά ας τη μοιραστεί μαζί μας.

Συγκρίνοντας με όσα ακουω για γκαλαξι και η αποσταση μάλλον το γκαλαξι δεν αξίζει ούτε καν δοκιμή...

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.495
Πόντοι
3.172
Δύο μαγαζάκια που δεν πολυακουγονται τελευταία είναι τα Κρίτωνος στο Παγκράτι και Σολωμού στο κέντρο. Ίδια αλυσίδα, με φραπε απλως. Αν και δεν είναι κάτι τρομερό, κρατάνε την τιμή σε σχετικά λογικά πλαίσια και οι υπηρεσιες ειναι οκ. Έχω γράψει στο παρελθόν εμπειρία από παλιές επισκέψεις μου. Θα ξανατιμηθουν συντομα, με διαφορετικές κοπέλες ομως τώρα που θα με βγάλει ο δρόμος και θα γραψω νέες εντυπωσεις. Αλλά αν έχει κανείς τωρινή εμπειρία με κάποια από αυτά τα μαγαζιά ας τη μοιραστεί μαζί μας.

Συγκρίνοντας με όσα ακουω για γκαλαξι και η αποσταση μάλλον το γκαλαξι δεν αξίζει ούτε καν δοκιμή...
Τα μαγαζάκια που αναφέρεις έχουν ιστορία 30 + ετών, είναι γνωστές κ οι υπηρεσίες τους, δε ξέφυγαν ποτέ, μάλιστα μείωσαν κ τις τιμές τους κάποια στιγμή.. από 60 σε 40 κ τώρα 45 € .
Σταθερό ρόστερ του ανατολικού μπλοκ..
Εποχές Μαρίνας έμειναν αλησμόνητες...

Αφορούν όμως τους λάτρεις των granny , με καλύτερη την Ειρήνη.. αυτή την περίοδο..

Το galaxy είναι άλλη περίπτωση, έχει ποικιλία γυναικών, ακόμα και ασιάτισσες, νεαρές, milfakia, αλλά έχει ένα αγύριστο κεφάλι ως υπεύθυνη, που κινείται αλαζονικά, αγνοώντας πολλές παραμέτρους της μονάδας της.
τελευταία έβαλε λίγο νερό στο κρασί της , χωρίς να κάνει τα ανοίγματα που πρέπει.. ξέρει εκείνη...
θα γυρίσει ο τροχός Αριστούλα... :hi:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
Τα μαγαζάκια που αναφέρεις έχουν ιστορία 30 + ετών, είναι γνωστές κ οι υπηρεσίες τους, δε ξέφυγαν ποτέ, μάλιστα μείωσαν κ τις τιμές τους κάποια στιγμή.. από 60 σε 40 κ τώρα 45 € .

Αφορούν όμως τους λάτρεις των granny , με καλύτερη την Ειρήνη.. αυτή την περίοδο..

Το galaxy είναι άλλη περίπτωση, έχει ποικιλία γυναικών, ακόμα και ασιάτισσες, νεαρές, milfakia, αλλά έχει ένα αγύριστο κεφάλι ως υπεύθυνη, που κινείται αλαζονικά, αγνοώντας πολλές παραμέτρους της μονάδας της.
τελευταία έβαλε λίγο νερό στο κρασί της , χωρίς να κάνει τα ανοίγματα που πρέπει.. ξέρει εκείνη...
Κριτωνος νομίζω το πρώτο μου μασάζ!!

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
34
Πόντοι
1

Έχεις πολύ δίκιο…το γιατί δεν καταλαβαίνω…θα έβγαζε και η ίδια πολύ παραπάνω καθώς ο χώρος είναι πολύ ποιοτικός…

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.203
Πόντοι
456

Μακάρι να τα διάβαζε και να τα άκουγε .

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.495
Πόντοι
3.172
Έχεις πολύ δίκιο…το γιατί δεν καταλαβαίνω…θα έβγαζε και η ίδια πολύ παραπάνω καθώς ο χώρος είναι πολύ ποιοτικός…

Το γνωρίζω το γιατί, αυτό που δεν κατανοεί όμως, είναι πως τίποτε δεν είναι αιώνιο..
Οι καταστάσεις αλλάζουν, οι συμμαχίες ανατρέπονται, υπάρχει ρευστότητα γύρω μας.. συνεπώς επιβάλλεται να έχουμε προνοήσει για το απρόοπτο, διαφορετικά σέρνεσαι να υπογράψεις καταχρηστικούς όρους..
Μακάρι να τα διάβαζε και να τα άκουγε .
Τα διαβάζει, αλλά δεν τα υιοθετεί, βασίζεται κάπου αλλού..

Ξερό κεφάλι,, τα θέλει όλα δικά της..

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
34
Πόντοι
1

Το γνωρίζω το γιατί, αυτό που δεν κατανοεί όμως, είναι πως τίποτε δεν είναι αιώνιο..
Οι καταστάσεις αλλάζουν, οι συμμαχίες ανατρέπονται, υπάρχει ρευστότητα γύρω μας.. συνεπώς επιβάλλεται να έχουμε προνοήσει για το απρόοπτο, διαφορετικά σέρνεσαι να υπογράψεις καταχρηστικούς όρους..

Τα διαβάζει, αλλά δεν τα υιοθετεί, βασίζεται κάπου αλλού..

Ξερό κεφάλι,, τα θέλει όλα δικά της..
Με γρίφους μιλάς γέροντα…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom