Επίσκεψη μετά από καιρό στο Γκάλαξυ με Ζεν … εντελώς ζεν όνομα και πράγμα , Ασιάτισσα . Πήρα χαλαρωτικο που ήταν πολύ καλό και πολύ χαλαρό με περάσματα ξεκάθαρα στα αρχιδια . Η κοπέλα προχώρησε με εκτόνωση συν 10 € , θα έπαιρνα ξανά γιατί βγάζει μια Αθωότητα που λείπει μέσα σε όλες αυτές . Μπάνιο και σκούπισμα από την ζεν .
δεν έχω ξανά πάει και δοκίμασα την τύχη μου στο Thai massage στην Ερμού , μια Νεπαλέζα με συν 20 φραπέ αλλά Όσο σε φτιάχνει το σκηνικό ότι μπορεί να σε πιάσουν στα πράσα τόσο σε ξενερώνει γιατί δεν έχεις να κανείς μπάνιο και η κοπέλα σου υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να ακούσει κανείς τίποτα λόγω του ότι έχει κουρτίνες . Χαλαρωτικό και εδώ .
Εν Αθηναις μασάζ επίσης μετά από καιρό , πέτυχα μια νέα ρεσεψιόν που αν έκανε μασάζ αυτή θα μου έτρωγε όλα τα λεφτά . Πήρα το σοαπι για να μην έχω λάδια μετά και ήρθε μια ελληνίδα η ευμη. Λίγο αγχωμένη γιατί ήταν πρώτη μέρα μου είπε , λέω σκατα δεν θα φάμε μάλλον εδώ … έκανε ελαφριά περάσματα αργότερα οποτε και την ρώτησα αν προχωράει . Μου λέει πρώτη μέρα δεν θέλω ! Λέω τι εννοείς ; Με τα λίγα με τα πολλά μάλλον φοβόταν ότι κάποιος με έβαλε από το μαγαζί και δεν έφαγα . Πήγα μετά από δυο μέρες . Ευτυχώς ήταν χαλαρή και έδωσε μια πολύ ωραία φραπεδιά ! Όπως μου είπε είχε αγχωθεί μην την πιάσουν !λόγω πρώτης μέρας +20