Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
107
Πόντοι
0
Εγώ δεν κρύβομαι ποτέ φιλαράκο , μέλος του ενός μήνα και έχεις άποψη !
Σε παρακολουθουσα από επισκέπτης και έβλεπα την κατάντια σου για 5 ευρώ που σου δίνουν ανά πάσα. Ξανακρυχ
Και τώρα τύπε μπήκες να τακτοποιήσεις, μια εκκρεμότητα που σε βασάνιζε καιρό? το είχες απωθημένο??

Πριν κρίνεις τον Χρηστάρα , που διηγείται τις εμπειρίες του (όποιος θέλει μπορεί να διασταυρώσει του λόγου το αληθές), είναι , δεν είναι promo, αποδεικνύεται και φαίνεται εύκολα, κοίτα το δικό σου status, να δούμε κ να διαβάσουμε κάτι δικό σου..​
Δεν είδαμε πουθενά κάτι τέτοιο.. Μόνο μισόλογα..
Είσαι ο τελευταίος σε προσφορά εδώ μέσα.. Χαλάρωσε λοιπόν κ μην είσαι τόσο αιχμηρός..
Άσε να βγουν άλλοι πιο μπροστά από σένα, που έχει βαρύτητα ο λόγος τους..

Κ αυτό το πράγμα 10 εναντίον ενός, δεν χαρακτηρίζει έναν άνδρα..
σε δημόσιο forum ανταλλάσσουμε απόψεις, εμπειρίες κ γεγονότα, είμαστε ευγενείς κ προσηνείς, δεν ανοίγουμε μέτωπα..
Κ μην μπερδεύεστε, είσαστε όλοι από την ίδια πλευρά...​
Εγώ δεν έβρισα κανένα...διαπιστώσεις έκανα για τον κύριοδιαφημιστη. ..όπου χρειάστηκε σε άλλα νήματα είπα την άποψή μου..κριτικες δεν γραφω γιατι δεν είμαι ανυικειμενικος.και απάντησα σε πμ σε όποιον την ζήτησε την άποψή μου.αυτά.

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
783
Πόντοι
81
Σε παρακολουθουσα από επισκέπτης και έβλεπα την κατάντια σου για 5 ευρώ που σου δίνουν ανά πάσα. Ξανακρυχ

Εγώ δεν έβρισα κανένα...διαπιστώσεις έκανα για τον κύριοδιαφημιστη. ..όπου χρειάστηκε σε άλλα νήματα είπα την άποψή μου..κριτικες δεν γραφω γιατι δεν είμαι ανυικειμενικος.και απάντησα σε πμ σε όποιον την ζήτησε την άποψή μου.αυτά.
Εδώ όμως φιλαράκι έχεις μπερδευτεί πάρα πολύ διότι το μπουρδέλα δεν υπάρχει για να λες εσύ και εγώ την άποψή σου υπάρχει για να λέμε την άποψή μας μετά από δοκιμές. Το να λες την άποψή σου εσύ και εγώ πιο πολύ κάνει για σούπερ Κατερίνα που η καθεμία στέλνει τι της έκανε ο γκόμενος πάρα για αντρικό site Αγοραίου έρωτα. Επιπλέον παραδέχεσαι ότι δεν έχεις άποψη διότι δεν έχεις δοκιμάσει άρα πως κρίνεις ότι εγώ είμαι Promo τώρα και μάλιστα μου απευθύνεσαι επιθετικά και με κρίνεις ότι αυτά που λέω είναι ψέματα ; Τι από την είπα είναι ψεύτικο το ότι Τσίμπουκώνοντε και παίζουν τις πούτσες μας; Αφού το Κάνουν και δεν το αμφισβητεί κάνενάς αυτό. Για μπες λιγο στο τικ τοκ του εν Αθήναις και το Galaxy και δες λίγο και θα καταλάβεις πολύ καλά τι ρόλο βαράνε οπότε άσε τις κριτικές για όταν θα δοκιμάσεις και όταν θα κάψεις και χρήμα. Μέχρι τότε χέστο σοκολατούχο γάλα γιατί μάλλον είσαι μπέμπης

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
107
Πόντοι
0
Φέρτε έναν ψυχίατρο να διαβάσει μια έκθεση.
Γι αυτό δεν πάμε καλά σ αυτή την χώρα. Γιατί υπάρχουν πολλοί γροθοι..over and out.

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.369
Πόντοι
206
Όχι και τόσο . Έχει αθωότητα που προσωπικά εμένα με φτιάχνει ! Δεν μου βγάζει σε καμία περίπτωση ότι το κάνει παντού και ας το κάνει φυσικά . Αυτό σπανίζει οπότε μου αρέσει .
Άμα σε φτιάχνει να το πάρεις το κορίτσι....δεν το συζητάμε....η συγκεκριμένη κάθεται στο καυλί σου με απλό νόημα, δεν χρειάζεται να το ζητήσεις

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
783
Πόντοι
81
Άμα σε φτιάχνει να το πάρεις το κορίτσι....δεν το συζητάμε....η συγκεκριμένη κάθεται στο καυλί σου με απλό νόημα, δεν χρειάζεται να το ζητήσεις
Ασιάτισσα υποταγμένη δηλαδή … δεν την είχα για τόσο προχωρημένα πράγματα ! Θα δοκιμάσω πάλι πιο τολμηρός !

dertilis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
144
Πόντοι
0
Στην υποψία ότι κάποιος μπορεί κάτι/κάποια να προμοτάρει (όχι μόνο σε αυτό το νήμα, γενικά) από το να ξεκατινιάζεστε εδώ μέσα σαν κάτι γριές στο χωριό, τη λύση του να μην ασχολείστε και να αγνοείτε τις αναρτήσεις του (εν δυνάμει) προμότορα την έχετε σκεφτεί; Τι λέω τώρα... Βάζω δύσκολα σε κάποιους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom