Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
107
Πόντοι
0
Επίσκεψη μετά από καιρό στο Γκάλαξυ με Ζεν … εντελώς ζεν όνομα και πράγμα , Ασιάτισσα . Πήρα χαλαρωτικο που ήταν πολύ καλό και πολύ χαλαρό με περάσματα ξεκάθαρα στα αρχιδια . Η κοπέλα προχώρησε με εκτόνωση συν 10 € , θα έπαιρνα ξανά γιατί βγάζει μια Αθωότητα που λείπει μέσα σε όλες αυτές . Μπάνιο και σκούπισμα από την ζεν .

δεν έχω ξανά πάει και δοκίμασα την τύχη μου στο Thai massage στην Ερμού , μια Νεπαλέζα με συν 20 φραπέ αλλά Όσο σε φτιάχνει το σκηνικό ότι μπορεί να σε πιάσουν στα πράσα τόσο σε ξενερώνει γιατί δεν έχεις να κανείς μπάνιο και η κοπέλα σου υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να ακούσει κανείς τίποτα λόγω του ότι έχει κουρτίνες . Χαλαρωτικό και εδώ .

Εν Αθηναις μασάζ επίσης μετά από καιρό , πέτυχα μια νέα ρεσεψιόν που αν έκανε μασάζ αυτή θα μου έτρωγε όλα τα λεφτά . Πήρα το σοαπι για να μην έχω λάδια μετά και ήρθε μια ελληνίδα η ευμη. Λίγο αγχωμένη γιατί ήταν πρώτη μέρα μου είπε , λέω σκατα δεν θα φάμε μάλλον εδώ … έκανε ελαφριά περάσματα αργότερα οποτε και την ρώτησα αν προχωράει . Μου λέει πρώτη μέρα δεν θέλω ! Λέω τι εννοείς ; Με τα λίγα με τα πολλά μάλλον φοβόταν ότι κάποιος με έβαλε από το μαγαζί και δεν έφαγα . Πήγα μετά από δυο μέρες . Ευτυχώς ήταν χαλαρή και έδωσε μια πολύ ωραία φραπεδιά ! Όπως μου είπε είχε αγχωθεί μην την πιάσουν !λόγω πρώτης μέρας +20
1.για το γκαλαξυ .ελαττώσε φίλε τα σιροπια. Θα πάθουμε διαβήτη.
2.για το ται...πιο??στην Κορνάρου???
3.σοαπυ ιστορία για ιθαγενείς.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Επίσκεψη μετά από καιρό στο Γκάλαξυ με Ζεν … εντελώς ζεν όνομα και πράγμα , Ασιάτισσα . Πήρα χαλαρωτικο που ήταν πολύ καλό και πολύ χαλαρό με περάσματα ξεκάθαρα στα αρχιδια . Η κοπέλα προχώρησε με εκτόνωση συν 10 € , θα έπαιρνα ξανά γιατί βγάζει μια Αθωότητα που λείπει μέσα σε όλες αυτές . Μπάνιο και σκούπισμα από την ζεν .

δεν έχω ξανά πάει και δοκίμασα την τύχη μου στο Thai massage στην Ερμού , μια Νεπαλέζα με συν 20 φραπέ αλλά Όσο σε φτιάχνει το σκηνικό ότι μπορεί να σε πιάσουν στα πράσα τόσο σε ξενερώνει γιατί δεν έχεις να κανείς μπάνιο και η κοπέλα σου υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να ακούσει κανείς τίποτα λόγω του ότι έχει κουρτίνες . Χαλαρωτικό και εδώ .

Εν Αθηναις μασάζ επίσης μετά από καιρό , πέτυχα μια νέα ρεσεψιόν που αν έκανε μασάζ αυτή θα μου έτρωγε όλα τα λεφτά . Πήρα το σοαπι για να μην έχω λάδια μετά και ήρθε μια ελληνίδα η ευμη. Λίγο αγχωμένη γιατί ήταν πρώτη μέρα μου είπε , λέω σκατα δεν θα φάμε μάλλον εδώ … έκανε ελαφριά περάσματα αργότερα οποτε και την ρώτησα αν προχωράει . Μου λέει πρώτη μέρα δεν θέλω ! Λέω τι εννοείς ; Με τα λίγα με τα πολλά μάλλον φοβόταν ότι κάποιος με έβαλε από το μαγαζί και δεν έφαγα . Πήγα μετά από δυο μέρες . Ευτυχώς ήταν χαλαρή και έδωσε μια πολύ ωραία φραπεδιά ! Όπως μου είπε είχε αγχωθεί μην την πιάσουν !λόγω πρώτης μέρας +20
για το thai το NUAD εννοείς ;;

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
783
Πόντοι
81
1.για το γκαλαξυ .ελαττώσε φίλε τα σιροπια. Θα πάθουμε διαβήτη.
2.για το ται...πιο??στην Κορνάρου???
3.σοαπυ ιστορία για ιθαγενείς.
Είσαι ιθαγενής ; Δεν μπορώ να μην έχω σιρόπια για το πιπινάκι ! Και επειδή είσαι μουνι δεν θα μάθεις για πιο ται αναφέρομαι ! Πρώτα κράζεις και μετά κάνεις ερώτηση ; Κάνε τον κασκαντέρ σε όλα τα ται της περιοχής λοιπόν κάψε λεφτά όπως όλοι και γύρνα πίσω με κριτικές !

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
783
Πόντοι
81
Jackpot παλι ο Χρησταρας! Πηγε Galaxy, και δεν του πασαραν ουτε τη Τζεμη, ουτε την αλλη μεσηλικη τη Λινα, αλλα την καινουρια ασιατισσα! Η οποια μαλιστα του ζητησε μονο +10 (ενω παντα ζητανε 20). Μα τι Γκαστονε ειναι αυτος! Μετα "εκθετει" (διαφημιζει) τη νεα θεραπευτρια, που τη λεει και με το ονομα της, οτι κανει φραπεδακι στο εταιρο μασαζ που προμοταρει. Λογικα Galaxy , Εν Αθηναις εχουν ιδιο ιδιοκτητη. Μπραβο Χρησταρα, μας ελειψες.
Σου απαντάει ο τύπος πιο κάτω τι κάνει και τι δεν κάνει η Ζεν ! Δεν τα λέω μόνο εγω ! Ασιάτισσες που πεινάνε και στέλνουν λεφτά στις χώρες τους αν τους κουνήσεις 10 € 20 € σε κανονίζουν μια χαρά . Επίσης πήγα στο άνοιγμα ! αν έχουν ίδιο ιδιοκτήτη γιατί το λες έτσι ; ανακάλυψες την πυρίτιδα ή είναι το θέμα μας ο ιδιοκτήτης ! Λίγα να ξέρεις από μασάζ καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει ίδιος ιδιοκτήτης! Αλλά θες να πεις τη μαλακία σου δεν κρατιέσαι

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
107
Πόντοι
0
Είσαι ιθαγενής ; Δεν μπορώ να μην έχω σιρόπια για το πιπινάκι ! Και επειδή είσαι μουνι δεν θα μάθεις για πιο ται αναφέρομαι ! Πρώτα κράζεις και μετά κάνεις ερώτηση ; Κάνε τον κασκαντέρ σε όλα τα ται της περιοχής λοιπόν κάψε λεφτά όπως όλοι και γύρνα πίσω με κριτικές !
Τότε κράτα τα για τον εαυτό σου και μην τα γραφείς εδώ....πες στα γραφεία να πληρώσουν εδώ. Τσάμπα στα δίνουν....στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βροντα.

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
783
Πόντοι
81
Έχεις χάσει επεισόδια. Η Ζεν με 10+ παίρνει και καλαμάκι ασχέτως αν είναι ξενέρωτη και δεν αξίζει μία
Όχι και τόσο . Έχει αθωότητα που προσωπικά εμένα με φτιάχνει ! Δεν μου βγάζει σε καμία περίπτωση ότι το κάνει παντού και ας το κάνει φυσικά . Αυτό σπανίζει οπότε μου αρέσει .

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.192
Πόντοι
456
Άλλαξε το roster στο galaxy….απο ότι δείχνει το site τους… τα δοκιμασμένα τζενη - Ratu μας τελείωσαν …άντε πάλι ανιχνευτικές

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
783
Πόντοι
81
Τότε κράτα τα για τον εαυτό σου και μην τα γραφείς εδώ....πες στα γραφεία να πληρώσουν εδώ. Τσάμπα στα δίνουν....στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βροντα.
Γιατί συγχύζεσαι και γράφεις ασυναρτησίες χωρίς να βγάζουν νόημα ; Να μιλήσω να σου κάνουν έκπτωση μπας και Ξεχαρμάνιασεις ; γιατί σε βλέπω πολύ συγχυσμένο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φυσικά και θα τις κρατήσω για την πάρτη μου μου στέλνεις ένα κράξιμο και μετά ζητάς πληροφορία πρέπει να σαι πολύ μαλάκας

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
107
Πόντοι
0
Άλλαξε το roster στο galaxy….απο ότι δείχνει το site τους… τα δοκιμασμένα τζενη - Ratu μας τελείωσαν …άντε πάλι ανιχνευτικές
Γι αυτό βγήκε ο προμοτορας να κάνει διαφήμιση την καινούργια πραμάτεια του. Τυχαίο?..δεν νομίζω

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
783
Πόντοι
81
Γι αυτό βγήκε ο προμοτορας να κάνει διαφήμιση την καινούργια πραμάτεια του. Τυχαίο?..δεν νομίζω
Φιλαράκο η Ζεν ήταν δύο εβδομάδες πριν !!!!!! Υπήρχαν ακόμα στο σάιτ οι υπόλοιπες ! Επίσης αποφασίστε που είμαι promo τώρα γιατί για όπου γράφουμε promo . Αν σου απαντούσα όμως ποιο είναι το Thai μασάζ κατευθείαν θα έτρεχες γι’ αυτό κιόλας με ρώτησες. Για εκεί δεν ήμουν προμπτορας ;

Φιλαράκο διάλεξε ένα μαγαζί που να σ’ αρέσει και να σου κάνουν τα γούστα και πραγματικά θα στο πληρώσω εγώ γιατί δεν είσαι στα καλά σου. Ανδρική αλληλεγγύη γιατί χανόμαστε αδέρφια

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.192
Πόντοι
456
Φιλαράκο η Ζεν ήταν δύο εβδομάδες πριν !!!!!! Υπήρχαν ακόμα στο σάιτ οι υπόλοιπες ! Επίσης αποφασίστε που είμαι promo τώρα γιατί για όπου γράφουμε promo . Αν σου απαντούσα όμως ποιο είναι το Thai μασάζ κατευθείαν θα έτρεχες γι’ αυτό κιόλας με ρώτησες. Για εκεί δεν ήμουν προμπτορας ;

Φιλαράκο διάλεξε ένα μαγαζί που να σ’ αρέσει και να σου κάνουν τα γούστα και πραγματικά θα στο πληρώσω εγώ γιατί δεν είσαι στα καλά σου. Ανδρική αλληλεγγύη γιατί χανόμαστε αδέρφια
Πες μας που πήγαν αυτές που έφυγαν και είμαστε εντάξει ;-)

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
107
Πόντοι
0
Πες μας που πήγαν αυτές που έφυγαν και είμαστε εντάξει ;-)
Αντε βγάλε άκρη...οι 2 εξαφανιστηκαν 2 βδομάδες πριν και αφού αναρωτήθηκαν σωστός κάποια μέλη βγήκε ο διαφημιστής επί πληρωμή να μας πει για την ζεν.....

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
783
Πόντοι
81
Αντε βγάλε άκρη...οι 2 εξαφανιστηκαν 2 βδομάδες πριν και αφού αναρωτήθηκαν σωστός κάποια μέλη βγήκε ο διαφημιστής επί πληρωμή να μας πει για την ζεν.....
Ότι και να λες … όσο και να εμμένεις … είναι αποδεδειγμένο ότι στο γκαλαξυ προχωράνε οι κοπέλες από πολλούς εδώ μέσα . Δεν είμαι ο πρώτος που το είπε ούτε ο τελευταίος. Το ίδιο και το αν Αθηναις ! Τώρα αν δεν έχεις φραγκο πάνω σου και δεν μπορείς να πας και ζηλεύεις αυτούς που πάνε σταμάτα να είσαι άεργος και πήγαινε . Δεν φταίμε όλοι εμείς ! Πάρε καμία μέρα που θα έχουν καμία προσφορά και πήγαινε

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
783
Πόντοι
81
Και επειδή πληρώνομαι καλά … πάρε και τις προσφορές μήπως μαζέψεις το χαρτζιλίκι και πας

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
107
Πόντοι
0
Ότι και να λες … όσο και να εμμένεις … είναι αποδεδειγμένο ότι στο γκαλαξυ προχωράνε οι κοπέλες από πολλούς εδώ μέσα . Δεν είμαι ο πρώτος που το είπε ούτε ο τελευταίος. Το ίδιο και το αν Αθηναις ! Τώρα αν δεν έχεις φραγκο πάνω σου και δεν μπορείς να πας και ζηλεύεις αυτούς που πάνε σταμάτα να είσαι άεργος και πήγαινε . Δεν φταίμε όλοι εμείς ! Πάρε καμία μέρα που θα έχουν καμία προσφορά και πήγαινε
Σταμάτα κύριε διαφημιστη να λες τα ίδια πράγματα για όλους. Θα πω στην Αριστέα να σε πληρώσει το μερτικο σου..αντε κρυψου πάλι στο καβούκι σου.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Το ξερουμε οτι προχωρανε ρε Χρησταρα. Δεν το αμφισβητω. Αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι κανεις προμοσιον στο μαγαζι (μαγαζια) τους.

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
783
Πόντοι
81
Σταμάτα κύριε διαφημιστη να λες τα ίδια πράγματα για όλους. Θα πω στην Αριστέα να σε πληρώσει το μερτικο σου..αντε κρυψου πάλι στο καβούκι σου.
Εγώ δεν κρύβομαι ποτέ φιλαράκο , μέλος του ενός μήνα και έχεις άποψη !

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
107
Πόντοι
0
Εγώ δεν κρύβομαι ποτέ φιλαράκο , μέλος του ενός μήνα και έχεις άποψη !
Σε παρακολουθουσα από επισκέπτης και έβλεπα την κατάντια σου για 5 ευρώ που σου δίνουν ανά πάσα. Ξανακρυψου

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.383
Πόντοι
3.172
Σε παρακολουθουσα από επισκέπτης και έβλεπα την κατάντια σου για 5 ευρώ που σου δίνουν ανά πάσα. Ξανακρυψου
Και τώρα τύπε μπήκες να τακτοποιήσεις, μια εκκρεμότητα που σε βασάνιζε καιρό? το είχες απωθημένο??

Πριν κρίνεις τον Χρηστάρα , που διηγείται τις εμπειρίες του (όποιος θέλει μπορεί να διασταυρώσει του λόγου το αληθές), είναι , δεν είναι promo, αποδεικνύεται και φαίνεται εύκολα, κοίτα το δικό σου status, να δούμε κ να διαβάσουμε κάτι δικό σου..​
Δεν είδαμε πουθενά κάτι τέτοιο.. Μόνο μισόλογα..
Είσαι ο τελευταίος σε προσφορά εδώ μέσα.. Χαλάρωσε λοιπόν κ μην είσαι τόσο αιχμηρός..
Άσε να βγουν άλλοι πιο μπροστά από σένα, που έχει βαρύτητα ο λόγος τους..

Κ αυτό το πράγμα 10 εναντίον ενός, δεν χαρακτηρίζει έναν άνδρα..
σε δημόσιο forum ανταλλάσσουμε απόψεις, εμπειρίες κ γεγονότα, είμαστε ευγενείς κ προσηνείς, δεν ανοίγουμε μέτωπα..
Κ μην μπερδεύεστε, είσαστε όλοι από την ίδια πλευρά...​

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom