Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Συνεδρία με Λόλα, μισάωρο με πίπα μπριζόλα, κατευθείαν.
Την άφησα να γλύφει ώρα μέχρι που με ρώτησε αν θα προχωρήσουμε
της είπα να συνεχίσει κανένα πρόβλημα.
Καλή πίπα και χωρίς χέρια και βαθιά (όχι συνεχώς)
Στο τέλος στη μπριζόλα επί του καναπέ, μάλλον το παράκανα στο
σπρώξιμο και δυσανασχέτησε, αλλά έτσι όπως την είχα στριμώξει παρασύρθηκα.
Βγάλσιμο καπότα και χύσιμο στη μάπα η πρώτη ριπή, μετά
μου έβαλε το χέρι η καριόλα μπροστά και δεν κατάφερα πιο
εύστοχες βολές. Δεξί αυτί και μαλλί από την πρώτη.
Τεσπα ξαναδυσανασχέτησε λίγο αλλά όλα καλά. Μπάνιο κλπ.
Πλέον αυτά τα μαγαζιά λειτουργούν σα στούντιο με τις
δευτεροτριτοκλασάτες του επαγγέλματος. Αυτό έχει και τα καλά
του γιατί μπορεί να χτυπάς σχετικά μπάζο από εμφάνιση
αλλά έχεις πολλά έξτρα που σε στούντιο θα σε δάγκωναν
άγρια.
χαχα έχει καταντήσει όταν σου λέει να προχωρήσουμε...να εννοεί μασάζ.....χαχα

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
αφιξη  που ειχε εξαφανιστει για καποιο διαστημα, απο το συγκεκριμενο μαγαζι.   μην τα περιμενετε ολα ,πεσε πιτα να σε φαω.  

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Η Λόλα είχε ρεπό Κυριακή απόγευμα...  :headbang:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Η Λόλα είχε ρεπό Κυριακή απόγευμα...  :headbang:
 αυριο μπορει να ειναι η τυχερη σου μερα.     περνε και κανενα τηλ. πρωτα.   αυτεs που παιζουν τωρα ειναι χριστινα, ελενα, λολα, γιαννα, μαρια και τζενη.  εχουμε πει ποια να αποφευγεται(  για οσουs δεν φοβουνται και δεν μασανε τιποτα, δεν ισχυει)  .     

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
  αυριο μπορει να ειναι η τυχερη σου μερα.  περνε και κανενα τηλ. πρωτα.   αυτεs που παιζουν τωρα ειναι χριστινα, ελενα, λολα, γιαννα, μαρια και τζενη.
οκ...
πάντως, η Γιάννα στο σαλονάρισμα της Κυριακής, ούτε καν άλλαξε το βλέμμα της πάνω μου...
και δεν είχε περάσει μήνας που "είχαμε έρθει κοντά"...  :grin:
για μένα, λάθος συμπεριφορά... και στο 60€ο, ήμουν θετικός στο να την ξαναεπιλέξω...
αλλά αν πρόκειται για "αγαλματάκι ακούνητο", μια φορά και πολύ της πάει...

το μόνο που τη σώζει είναι ο σωματότυπος...
αδύνατη με μεγάλο στήθος {όχι και πολύ στητό, αλλά σε κάθε περίπτωση καλό} για το σώμα της, δε βρίσκεις εύκολα...
κατά τα άλλα, τυπική συμμετοχή... απλά σου αφήνει όλο το χώρο για να κάνεις τα δικά σου, θέτοντας και περιορισμούς που σε παγώνουν την κρίσιμη ώρα... {έχω αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ..}

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
οκ...
πάντως, η Γιάννα στο σαλονάρισμα της Κυριακής, ούτε καν άλλαξε το βλέμμα της πάνω μου...
και δεν είχε περάσει μήνας που "είχαμε έρθει κοντά"...  :grin:
για μένα, λάθος συμπεριφορά... και στο 60€ο, ήμουν θετικός στο να την ξαναεπιλέξω...
αλλά αν πρόκειται για "αγαλματάκι ακούνητο", μια φορά και πολύ της πάει...

το μόνο που τη σώζει είναι ο σωματότυπος...
αδύνατη με μεγάλο στήθος {όχι και πολύ στητό, αλλά σε κάθε περίπτωση καλό} για το σώμα της, δε βρίσκεις εύκολα...
κατά τα άλλα, τυπική συμμετοχή... απλά σου αφήνει όλο το χώρο για να κάνεις τα δικά σου, θέτοντας και περιορισμούς που σε παγώνουν την κρίσιμη ώρα... {έχω αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ..}
  ετσι ειναι.  εξ αλλου τα ειπαμε και συμφωνησαμε.  :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
 λοιπον συνεχεια απο φραντζη  και εχουμε πεσιμο για πρωτη φορα στο συγκεκριμενο απο τοτε που ανοιξε.     δεν ξερω για τα υπολοιπα τηs αλυσιδαs( sto 147 και μαρνηs).   ειπαμε  παντα στην πρωτη γραμμη   και  παντα σωστη και εγκυρη ενημερωση( για να μαθαινουν  και να ενημερωνονται καποιοι απιστοι θωμαδεs και  ασχετα παιδακια που  τυχον  αμφισβητουν).    ξερετε ολοι πια τι εννοω.    την γλυτωσε η γιαννα ( η οποια σταματησε και συνεχιζει αλλου πια.)     την γλυτωσαν ακομη 2-3 που απο σποντα δεν ειχαν παει σημερα( ονοματα δεν κανει).        οι υπολοιπεs μεσα κανονικα( παλι ονοματα δεν κανει) .    οσεs  απο αυτεs  εχουν χαρτια( πολυ το αμφιβαλλω)  , οταν  θα ανοιξει παλι,  θα συνεχισουν.    οι αλλεs που δεν θα εχουν θα πεσει απελαση.   ρε την κακομοιρα την χριστινα ,  αν την κρατησουν μεσα για πιο πολυ (  θα εχει στερητικο συνδρομο στο γλυφωκολι , στην καταπωση , στην νευρικοτητα,  υπερενταση και στο συνεχεs ρουφηγμα τηs μυτηs τηs).  

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  σιγουρα θα με διαβαζει και ο εχθροs μου εδω μεσα ,  με τα 3 νικ που εχει ωs τωρα.  παντωs  αν εχει και αλλα θα το καταλαβω.  απο τον τροπο που τα γραφει και σκεπτεται. 

TheKing532

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζεις κανείς αν λειτουργεί και πάλι?

vaskores

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
124
Πόντοι
6
τηλεφωνο απο το μασατζιδικο καποιος με πμ?

TheKing532

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φίλος μου χθες έπαιρνε τηλέφωνο αλλά δεν λειτουργεί πλέον.Επίσης μου είπε πως πέρασε χθες να κάνει μια βόλτα να δει αν είναι ανοιχτό κι ακριβώς έξω από την πόρτα ήταν 3 άντρες που είχαν βγάλει τραπεζάκι και καρέκλες και κάθονταν κι έκοβαν κίνηση ποιος μπαίνει και ποιός βγαίνει τελικά ούτε το κουδούνι δεν χτύπησε!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Aυτοι  οι 3 άνδρες  είναι καιρο εκει,  ιδιως τα καλοκαιρια καθονται εξω
συνδεονται με καποιο μπαρ και οντως ,  ισως συνδεονται και με το μασαζ -- τους βλέπει  γνωστός μου που μενει διπλα εκει ... :)

TheKing532

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ok σ'ευχαριστώ πολύ θα του το πω.Όντως δίπλα ακριβώς υπάρχει ένα μπαράκι ας κάτσουν κι αυτοί λίγο πιο πέρα παρα να είναι μπάστακες :grin:

TheKing532

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Έχουν και σταθερό?Το κινητό που είχαν δεν λειτουργεί πια.Αν μπορείς κάνε και μια μαγκιά και στείλτο και σε μένα thanks

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
 ειχα πολυ καιρο να περασω απο  εδω.   πεταχτηκα το απογευματακι.      μετα το προσωρινο κλεισιμο και αφου , απο οτι φαινεται η κατερινα δεν καθαρισε ,   ανοιγει  πια η  20χρονη  μαρια( την θυμαται κανεναs? )        ηταν επισηs  τζενη,   χριστινα,   λολα,  σαμανθα  και ελενα.    περασα ωs συνηθωs με λολα.     αυτο το κολλαρακι τηs ειναι για φιλημα.    πολυ καλη  :pipa1: και οπωs παντα  ξερει να στηνεται και πωs να γαμηθει.    ουτε θεατρινισμουs , ουτε φλυαριεs.   ξεκωλο μωρο και για αγρια  πηδηματα( οσο μπορω ε ? )    

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
χθες το απόγευμα, ήταν κλειστό...
3 φορές χτύπησα το κουδούνι, απάντηση καμιά...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom