Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
  ειχα πολυ καιρο να περασω απο  εδω.  πεταχτηκα το απογευματακι.      μετα το προσωρινο κλεισιμο και αφου , απο οτι φαινεται η κατερινα δεν καθαρισε ,  ανοιγει  πια η  20χρονη  μαρια( την θυμαται κανεναs? )        ηταν επισηs  τζενη,  χριστινα,  λολα,  σαμανθα  και ελενα.    περασα ωs συνηθωs με λολα.    αυτο το κολλαρακι τηs ειναι για φιλημα.    πολυ καλη  :pipa1: και οπωs παντα  ξερει να στηνεται και πωs να γαμηθει.    ουτε θεατρινισμουs , ουτε φλυαριεs.  ξεκωλο μωρο και για αγρια  πηδηματα( οσο μπορω ε ? )   
ειναι για hardcore...

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
  ειχα πολυ καιρο να περασω απο  εδω.  πεταχτηκα το απογευματακι.      μετα το προσωρινο κλεισιμο και αφου , απο οτι φαινεται η κατερινα δεν καθαρισε ,  ανοιγει  πια η  20χρονη  μαρια( την θυμαται κανεναs? )        ηταν επισηs  τζενη,  χριστινα,  λολα,  σαμανθα  και ελενα.    περασα ωs συνηθωs με λολα.    αυτο το κολλαρακι τηs ειναι για φιλημα.    πολυ καλη  :pipa1: και οπωs παντα  ξερει να στηνεται και πωs να γαμηθει.    ουτε θεατρινισμουs , ουτε φλυαριεs.  ξεκωλο μωρο και για αγρια  πηδηματα( οσο μπορω ε ? )   
καλησπεριζωωω...οταν λες μαρια εννοεις την βουλγαρα με το κορμι το ωραιο,που χαθηκε ενα βραδυ??....αυτην λες?..επεστρεψε?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
καλησπεριζωωω...οταν λες μαρια εννοεις την βουλγαρα με το κορμι το ωραιο,που χαθηκε ενα βραδυ??....αυτην λες?..επεστρεψε?
  ταρζαν για να ρωταs , ενδιαφερεσαι πουλακι μου ?  παλιοτερα μαs εγραφεs και τιποτα.  τωρα ουτε φωνη, ουτε ακροαση.  ;)  αs πουμε βουλγαρα,    ναι για αυτην προκειται.    υπηρχαν καποιοι λογοι που ειχε εξαφανιστει τοσο καιρο.    πριν κανενα μηνα που επανηλθε εμπαινε μεσα.    τωρα ομωs  για την ωρα , ειναι πορτιερισσα και σπανια  τωρα στο δωματιο.  παντωs εχει αδυνατισει αρκετα.  κριμα γιατι ειχε απο τα πιο ωραια βυζια που κυκλοφορουσαν. 

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
βρε τζερρυ τι να γραψω,,,αυτα που θελω να γραψω τα γραφετε εσεις,δεν εχω κατι παραπανω να πω.εν τω μεταξυ οι επισκεψεις μου εχουν γινει στο ελαχιστο μεχρι και μια στο 20ημερο.εχει χαθει η μαγεια του μασαζ και ολα εχουν γινει στυλ στουντιο με χρονο παραπανω.το ενδιαφερον μου ειναι οπως ειναι οταν παω στουντιοτσαρκα και να δωσω 60 το πολυ ευρω.η μαρια αξιζει το 60αρι ειναι βαρβατο μωρο.και οσο αυτο που λες οτι δεν περνα μεσα μην το λες,,,θα δοκιμασω και θα σου πω.αντεεε παω για ποτο προσ πειραια..καλη συνεχεια

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
.η μαρια αξιζει το 60αρι ειναι βαρβατο μωρο.και οσο αυτο που λες οτι δεν περνα μεσα μην το λες,,,θα δοκιμασω και θα σου πω.αντεεε παω για ποτο προσ πειραια..καλη συνεχεια
  βαζουμε στοιχημα  ενα μασαζ ?      καλα να περασειs. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
για το νεο αστερακι εκει μεσα,  δεν βλεπω τιποτα.   κανεναs δεν εχει παει ακομη ?      μαλλον ολοι αυτοι  θα ειναι εκτοs του σιτε , και δεν θα  γνωριζουν  την υπαρξη του  για να ποσταρουν πωs τα περασαν.               

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.135
Πόντοι
46.232
για το νεο αστερακι εκει μεσα,  δεν βλεπω τιποτα.   κανεναs δεν εχει παει ακομη ?      μαλλον ολοι αυτοι  θα ειναι εκτοs του σιτε , και δεν θα  γνωριζουν  την υπαρξη του  για να ποσταρουν πωs τα περασαν.                
πρεπει να ειναι πολυ καινουργια αφιξη γιατι μια μερα πριν το κλεισουν δεν ειχε τιποτα καινουργιο ενω με ξενερωσαν που ζητησαν κ τα λεφτα μπροστα κ την εκανα ειχα γραψει σχετικα, αφου το ανεφερες δωσε μας κ πληροφοριες για το αστερι....

aristarxos40

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
βρε τζερρυ τι να γραψω,,,αυτα που θελω να γραψω τα γραφετε εσεις,δεν εχω κατι παραπανω να πω.εν τω μεταξυ οι επισκεψεις μου εχουν γινει στο ελαχιστο μεχρι και μια στο 20ημερο.εχει χαθει η μαγεια του μασαζ και ολα εχουν γινει στυλ στουντιο με χρονο παραπανω.το ενδιαφερον μου ειναι οπως ειναι οταν παω στουντιοτσαρκα και να δωσω 60 το πολυ ευρω.η μαρια αξιζει το 60αρι ειναι βαρβατο μωρο.και οσο αυτο που λες οτι δεν περνα μεσα μην το λες,,,θα δοκιμασω και θα σου πω.αντεεε παω για ποτο προσ πειραια..καλη συνεχεια

συμφωνω μαν!μενω στη περιοχη και ειμαι συχνος πελατης.πραγματι η μαρια τα σπαει!!!!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
πρεπει να ειναι πολυ καινουργια αφιξη γιατι μια μερα πριν το κλεισουν δεν ειχε τιποτα καινουργιο ενω με ξενερωσαν που ζητησαν κ τα λεφτα μπροστα κ την εκανα ειχα γραψει σχετικα, αφου το ανεφερες δωσε μας κ πληροφοριες για το αστερι....
    δεν θα ειναι για πολυ καιρο ακομη.  περαστικη ειναι.  αν θα παs θα καταλαβειs ,  αφου τιs υπολοιπεs πανω-κατω  εστω και εξ οψεωs τιs ξερειs. 

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
    δεν θα ειναι για πολυ καιρο ακομη.  περαστικη ειναι.  αν θα παs θα καταλαβειs ,  αφου τιs υπολοιπεs πανω-κατω  εστω και εξ οψεωs τιs ξερειs. 
Μηπως λες μια σαμανθα;Αν λες αυτη εντυπωσιακο μου φανηκε...
Πηγα μπας και βρω εκεινη τη λολα(για τον κωλο που λες...)αλλα δεν .Ηταν απασχολημενη

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Μηπως λες μια σαμανθα;Αν λες αυτη εντυπωσιακο μου φανηκε...
Πηγα μπας και βρω εκεινη τη λολα(για τον κωλο που λες...)αλλα δεν .Ηταν απασχολημενη
  και αφου βρε loop,  σε εντυπωσιασε  γιατι δεν περασεs αγορι μου ?    καλα αυτη η λολα,  ολο απασχολημενη ειναι ?  και δεν γραφει και κανεναs τιποτα.  :think:

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
επειδη μου εχει ξεφυγει το ιδρυμα πειτε μου σε ποιο υψος ειναι?και απο ποια μερια??

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
 και αφου βρε loop,   σε εντυπωσιασε  γιατι δεν περασεs αγορι μου ?    καλα αυτη η λολα,  ολο απασχολημενη ειναι ?   και δεν γραφει και κανεναs τιποτα.   :think:
Λαμακια εκανα...με κερδισε προς στιγμην το κινεζακι....δεν τα εκλαψα βεβαια...αλλα νομιζω οτι ηταν στο Π160 πριν κανα διμηνο και πρεπει να την εχω παρει γιατι εκανε ακριβως το ιδιο προγραμμα....τωρα μιμι,λιλι,νινι την  ελεγαν???μάυτα τα ονοματα τις εχω μπερδεψει

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
επειδη μου εχει ξεφυγει το ιδρυμα πειτε μου σε ποιο υψος ειναι?και απο ποια μερια??
Οπως ανεβαινεις προς κεντρο μετα το Φιξ και πριν το φαναρι της Βουρβαχη στο δεξι σου χερι ειναι.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.363
Πόντοι
19.505
Λαμακια εκανα...με κερδισε προς στιγμην το κινεζακι....δεν τα εκλαψα βεβαια...αλλα νομιζω οτι ηταν στο Π160 πριν κανα διμηνο και πρεπει να την εχω παρει γιατι εκανε ακριβως το ιδιο προγραμμα....τωρα μιμι,λιλι,νινι την  ελεγαν???μάυτα τα ονοματα τις εχω μπερδεψει

Νίνα, από Μάρνη 28

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom