Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
είναι η μούσα μου. είναι η πρώτη μου κινέζα. αυτή με έβαλε στο κινεζοκυνήγι. την έχω πάρει τουλάχιστον 7 φορές στη Μάρνη. μινιόν, ωραίο πρόσωπο, αρκετά καλό μασάζ. σωματότυπος που μου αρέσει. δεν ξέρω αν στο Συγγρού συμπεριφέρεται με τον ίδο τρόπο πάντως ήταν vfm. θα το διαπιστώσω σήμερα που θα πάω για ψέκασμα.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
αντε να δω,  ποιοs θα ειναι ο μαγκαs( αν υπαρχει και δεν τον πατησε και αυτον το τρενο, οπωs τουs  αλλουs )  ,  που θα πρωτογραψει review  για το αστερακι. 

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
αντε να δω,  ποιοs θα ειναι ο μαγκαs( αν υπαρχει και δεν τον πατησε και αυτον το τρενο, οπωs τουs  αλλουs )  ,  που θα πρωτογραψει review  για το αστερακι. 
cursing-044.gif
cursing-042.gif
cursing-002.gif

Δεν μου λες;Αυτη τη λολα την κλεινουν τηλεφωνικα;

Τεσπα,δοκιμαστηκε σαμανθα.Ξανθο με ωραιο αρμονικο σωμα και κωλαρο(προσοχη δεν ειπα βυζαρο)νεαρο σχετικα,1.70κατι χωρις τακουνια.Μασαζ οχι κατι ιδιαιτερο,στο κυριως πιατο καλυτερα.Ακα κανει,για σουφρετο δεν ενδιαφερθηκα.Για λατρεις ομορφων ξανθων πιπινιων.Μπορει και καλυτερα παντως.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
cursing-044.gif
cursing-042.gif
cursing-002.gif

Τεσπα,δοκιμαστηκε σαμανθα.Ξανθο με ωραιο αρμονικο σωμα και κωλαρο(προσοχη δεν ειπα βυζαρο)νεαρο σχετικα,1.70κατι χωρις τακουνια.Μασαζ οχι κατι ιδιαιτερο,στο κυριως πιατο καλυτερα.Ακα κανει,για σουφρετο δεν ενδιαφερθηκα.Για λατρεις ομορφων ξανθων πιπινιων.Μπορει και καλυτερα παντως.
 μαγκα loop .  :grin:      απο tattoo πωs τα παει ?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
cursing-044.gif
cursing-042.gif
cursing-002.gif

φτου σου ρε γαμωτο......γεμισαμε κολαρουδες...απο βυζια τιποτααααααααααααααααααααααααα~!!!!!!!!.....και αρχισαν και οι ζεστες!!!!1 :S :S :S :S :S :S :S :S

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Εμένα το κινεζάκι δεν μου έκανε κλίκ, και προτίμησα πολωνέζα Σαμάνθα. ΄Ομορφη, ωραίο σώμα,
πολύ ωραία tatoo, πολύ σφιχτή. Από μασάζ τίποτα δεν τόχει, καλαμάκι πολύ καλό, στο κυρίως πιάτο ΙΚΕΑ.

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα το κινεζάκι δεν μου έκανε κλίκ, και προτίμησα πολωνέζα Σαμάνθα. ΄Ομορφη, ωραίο σώμα,
πολύ ωραία tatoo, πολύ σφιχτή. Από μασάζ τίποτα δεν τόχει, καλαμάκι πολύ καλό, στο κυρίως πιάτο ΙΚΕΑ.

ΙΚΕΑ?????

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.351
Πόντοι
46.232
επισκεψη χθες κατα της 8 παρα για να τσεκαρω την σαμανθα,στην υποδοχη....η λολα, παρελασαν ακομα μαρια , νινι(απο μαρνης) σαμανθα ενω κ μια κοπελα ηταν σε δωματιο, λεω στην λολα την σαμανθα, τι εστι σαμανθα ,
25χρονη πολωνεζα με πολυ καλο σωμα συμμετρικο , ωραια ποδια με καλογυμνασμενα μπουτια με απιστευτω κωλο(ολα τα λεφτα στα τεσσερα) που δεν δινει κ στηθος μικρο αλλα στητο , πιρσινγκ στον αφαλο κ τατου χαμηλα στην μεση ,προσωπο οχι ωραιο αλλα εχει κατι που σε τραβαει αλλα τα ματια της ειναι μελαγχολικα ,εχει 6 χρονια στην ελλαδα δεν εχει ξαναδουλεψει σε αναλογη δουλεια(δουλευε σε καφετεριες) κ θα δουλεψει ακομα για κανα 3-4 βδομαδες ακομα κ θα γυρισει στην πατριδα της , δεν την μπορει αυτη την δουλεια μου ειπε.αρχιζει το μασαζ κ της λεω δεν εχεις γκομενο μου λεει που το ξερεις...της λεω αν ειχες θα τον ετριβες θα του εκανες μασαζ κ κατι θα ειχες μαθει...δεν το εχεις της λεω αυτη γελασε κ μου λεει δικιο εχεις,της λεω δεν πειραζει εχεις κορμαρα κ μου απανταει το ξερω,μασαζ τελος με συνοπτικες διαδικασιες αφου δεν το ειχε αλλα κανει πολυ καλη γυμνη πιπα αφου με ρωτησε πρωτα αν θελω προφυλακτικο , βαθια κ υγρη ενω σε κοιταει μεσα στα ματια σου με αυτα τα μελαγχολικα κ γεματα παραπονο ματακια της, την ανεβαζω στο κρεβατι κ της αρχιζω γλυφωμουνι
κατι που της αρεσε πολυ κ εσπρωχνε το κεφαλι μου ποιο βαθια μεσα της,περασμα προφυλακτικου κ γαμησι δυνατο οπου αντεχει κ συμμετεχει , μετα πισοκωλητα που ειναι ολα τα λεφτα να την βλεπεις στα τεσσερα ,μετα στον καναπε με αυτην απο πανω κ ισια κ αναποδα κ της λεω παρτο στο στομα γιατι εχω παει κ με αλλες κ δεν βλεπω να τελειωνω , βγαζει το προφυλακτικο μου λεει να μην τελειωσω στο στομα της πιπα πολυ κλη ψανα υγρη κ το τελος ηρθε στα βυζια της ,μπαινει κανει μπανιο με ευχαριστει κ αποχωρει απο το δωματιο,φιλια στο στομα δεν δινει ενω εντυπωση μου εκανε οτι δεν με ρωτησε ουτε πως με λενε...πηρα το προγραμμα 80 για 45(εχει κ 60 για 30)που το πρωπληρωσα....η σαμανθα ειναι μουναρος κ ειναι σαν να γαμας γκομενας σου...αλλα κατι την απασχολει κατι σοβαρο....ελπιζω να την ξαναπαρω τουλαχιστον ακομη μια φορα πριν να φυγει...την συστηνω ανεπιφυλακτα...

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
:think:
Μαλλον ηρθε η ωρα να αγορασω τα πρωτα μου γυαλια...

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
επισκεψη χθες κατα της 8 παρα για να τσεκαρω την σαμανθα,στην υποδοχη....η λολα, παρελασαν ακομα μαρια , νινι(απο μαρνης) σαμανθα ενω κ μια κοπελα ηταν σε δωματιο, λεω στην λολα την σαμανθα, τι εστι σαμανθα ,
25χρονη πολωνεζα με πολυ καλο σωμα συμμετρικο , ωραια ποδια με καλογυμνασμενα μπουτια με απιστευτω κωλο(ολα τα λεφτα στα τεσσερα) που δεν δινει κ στηθος μικρο αλλα στητο , πιρσινγκ στον αφαλο κ τατου χαμηλα στην μεση ,προσωπο οχι ωραιο αλλα εχει κατι που σε τραβαει αλλα τα ματια της ειναι μελαγχολικα ,εχει 6 χρονια στην ελλαδα δεν εχει ξαναδουλεψει σε αναλογη δουλεια(δουλευε σε καφετεριες) κ θα δουλεψει ακομα για κανα 3-4 βδομαδες ακομα κ θα γυρισει στην πατριδα της , δεν την μπορει αυτη την δουλεια μου ειπε.αρχιζει το μασαζ κ της λεω δεν εχεις γκομενο μου λεει που το ξερεις...της λεω αν ειχες θα τον ετριβες θα του εκανες μασαζ κ κατι θα ειχες μαθει...δεν το εχεις της λεω αυτη γελασε κ μου λεει δικιο εχεις,της λεω δεν πειραζει εχεις κορμαρα κ μου απανταει το ξερω,μασαζ τελος με συνοπτικες διαδικασιες αφου δεν το ειχε αλλα κανει πολυ καλη γυμνη πιπα αφου με ρωτησε πρωτα αν θελω προφυλακτικο , βαθια κ υγρη ενω σε κοιταει μεσα στα ματια σου με αυτα τα μελαγχολικα κ γεματα παραπονο ματακια της, την ανεβαζω στο κρεβατι κ της αρχιζω γλυφωμουνι
κατι που της αρεσε πολυ κ εσπρωχνε το κεφαλι μου ποιο βαθια μεσα της,περασμα προφυλακτικου κ γαμησι δυνατο οπου αντεχει κ συμμετεχει , μετα πισοκωλητα που ειναι ολα τα λεφτα να την βλεπεις στα τεσσερα ,μετα στον καναπε με αυτην απο πανω κ ισια κ αναποδα κ της λεω παρτο στο στομα γιατι εχω παει κ με αλλες κ δεν βλεπω να τελειωνω , βγαζει το προφυλακτικο μου λεει να μην τελειωσω στο στομα της πιπα πολυ κλη ψανα υγρη κ το τελος ηρθε στα βυζια της ,μπαινει κανει μπανιο με ευχαριστει κ αποχωρει απο το δωματιο,φιλια στο στομα δεν δινει ενω εντυπωση μου εκανε οτι δεν με ρωτησε ουτε πως με λενε...πηρα το προγραμμα 80 για 45(εχει κ 60 για 30)που το πρωπληρωσα....η σαμανθα ειναι μουναρος κ ειναι σαν να γαμας γκομενας σου...αλλα κατι την απασχολει κατι σοβαρο....ελπιζω να την ξαναπαρω τουλαχιστον ακομη μια φορα πριν να φυγει...την συστηνω ανεπιφυλακτα...
:new_shocked:
respect-040.GIF

3/3

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
της λεω δεν πειραζει εχεις κορμαρα κ μου απανταει το ξερω,       με αυτα τα μελαγχολικα κ γεματα παραπονο ματακια της,       αλλα κατι την απασχολει κατι σοβαρο
  το ξερει ε?      προσωρινα  θα  ειναι ετσι.      ψαρακι το καταλαβεs ε ?  

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  πολυ λακωνικοs εισαι.      3 επισκεψειs στην σειρα ρε θηριο ? 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.351
Πόντοι
46.232
  πολυ λακωνικοs εισαι.      3 επισκεψειs στην σειρα ρε θηριο ? 
αλλος ερτωγε καρυδια...αλλος γαμουσε....χα χα χα , αφου στο ειπα λογο ωραριου δουλειας μονο σε ρεπο η αδεια μπορω να λαδωθω!!!!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Για κέντρο εξεκίνησα
να πάω απο Στουρνάρη
αλλά όμως ατύχησα
δεν μου΄καναν τη χάρη !

Βλέπω φανάρι, σταματάω
πράσινο ανάβει, ξεκινάω
καλά καλά πριν προχωρήσω,
μου λέει ο τροχαίος πίσω !

Να πάτε κύριε απ΄ αλλού
το κέντρο είναι αλλουνού !
Ρίχνω λοιπόν γαμοσταυρίδια,
κι αλλάζω θέση στα αρχίδια !

τα βάζω δεξιά μεριά
και στρίβω για το 29
Για πάμε λέω κι απο δώ
ουδεν κακόν χώρίς καλό !

Κι έτσι τη χώνομαι εκεί πέρα
να δω πως θα μου πάει η μέρα !
Παρέλαση απο τα κουρίτσα
κουνάνε ωραία την ουρίτσα

Ελένη το λοιπόν η επιλογή μου
μπαίνω και πλένω το κορμί μου
χτενίζω ωραία το μαλί μου
κι ευθυγραμμίζω το καβλί μου

Ξανθό, Τσεχίας, νεαρό
βυζάκι 2 και βάλε, φυσικό
κορίτσι χαμογελαστό
στις οδηγίες δεκτικό !

Μισή  ωρίτσα χαλαρά
λαδώματα, μπριζολικά
ήταν καλή γιομάτη φάση
δεν ήταν όμως αλλη κλάση !

:grin:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Για κέντρο εξεκίνησα
να πάω απο Στουρνάρη
αλλά όμως ατύχησα
δεν μου΄καναν τη χάρη !

Βλέπω φανάρι, σταματάω
πράσινο ανάβει, ξεκινάω
καλά καλά πριν προχωρήσω,
μου λέει ο τροχαίος πίσω !

Να πάτε κύριε απ΄ αλλού
το κέντρο είναι αλλουνού !
Ρίχνω λοιπόν γαμοσταυρίδια,
κι αλλάζω θέση στα αρχίδια !

τα βάζω δεξιά μεριά
και στρίβω για το 29
Για πάμε λέω κι απο δώ
ουδεν κακόν χώρίς καλό !

Κι έτσι τη χώνομαι εκεί πέρα
να δω πως θα μου πάει η μέρα !
Παρέλαση απο τα κουρίτσα
κουνάνε ωραία την ουρίτσα

Ελένη το λοιπόν η επιλογή μου
μπαίνω και πλένω το κορμί μου
χτενίζω ωραία το μαλί μου
κι ευθυγραμμίζω το καβλί μου

Ξανθό, Τσεχίας, νεαρό
βυζάκι 2 και βάλε, φυσικό
κορίτσι χαμογελαστό
στις οδηγίες δεκτικό !

Μισή  ωρίτσα χαλαρά
λαδώματα, μπριζολικά
ήταν καλή γιομάτη φάση
δεν ήταν όμως αλλη κλάση !

:grin:

Οντας amateur σαυτο τον τομεα.. Η Ελενη που διαβαζω εδω οτι μετραει.. σε συγκριση με ενα μεσο στουντιοκοριτσο απο αποψη εμφανισης ειναι ανωτερη η' κατωτερη?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Οντας amateur σαυτο τον τομεα.. Η Ελενη που διαβαζω εδω οτι μετραει.. σε συγκριση με ενα μεσο στουντιοκοριτσο απο αποψη εμφανισης ειναι ανωτερη η' κατωτερη?

Ντε γκούστιμπους νον τις πουτάνες έστ !   (έτσι δεν το λένε ?)

ή κατι με κολοκυθόπιτα, κολοκυθοκεφτέδες, ... δεν θυμάμαι ακριβώς ! :grin:

Τεσπά, απο εμφάνιση θα της έβαζα 7/10, και άν μπορόύσε να γυμνάσει το κορμί της, να σφίξει λίγο, θα της έβαζα 9/10 !
Απο επίδειξη μάθησης, 10/10 (Ακούει και μαθαίνει γρήγορα, σε χρόνο dt)
Απο συμμετοχή 8/10 !

Τά ΄πα όλα !(...αν και κουράστηκα)  :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom