Πολύ μούσι ρε αδερφέ μου, λες και πληρώνεται να λέει κομπλιμέντα.Εμένα ούτε οι υπηρεσίες της μου άρεσαν , αν εξαιρέσεις την πίπα και τελείωμα CIM.Δήθεν έρχεται σε πολλαπλούς οργασμούς....Χριστινα πολυ καλη συμετοχη αλλα πολλα λογια και πολυ ψεμα.Για την δουλεια της ομως ειναι πολυ φιλοτιμη και περνας καλα μαζι της.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 146K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.089
- Πόντοι
- 22.785
Mού τό έστειλε ένα άξιοσέβαστο μέλλος καί τόν ευχαριστώ ,δεν γινεται. παρτο απο κανεναν αλλον. αφου ολα τα τηλεφωνα που ειχα, σβηστηκαν. τα εχασα ρε συ.
άλλά πήρα καί τό τηλ είναι of !!!!!
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
γενικα απο οτι εχω προσεξει με τα κινητα δεν βγαζεις ακρη απο την μια μερα στην αλλη τα αλλαζουν.Mού τό έστειλε ένα άξιοσέβαστο μέλλος καί τόν ευχαριστώ ,
άλλά πήρα καί τό τηλ είναι of !!!!!
Σταθερα εγγυηση
κοιτα να δειs τι παιζει με αυτην. με ολουs κανει οτι χυνει και τουs λεει οτι εχει να χυσει παρα μα παρα πολυ καιρο. η καθε μια κανει και τα δικα τηs κολπα. και κατι αλλο froid. οταν πηδουσεs την χριστινα, σε επαιρναν ματι.πηγα και γω με χριστινα μηπωε η κοπελα ειναι πολυοργασμικη ρε μαγκες οντως
ηταν πολυ μουσκεμα παντως με το που επιασα το νινακι της .
ειναι πολυ καβλιαρα
παντως αν και δεν αποκλειω να παιζει και θεατρο...
TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
στο Κ~85;πηγα και γω με χριστινα μηπωε η κοπελα ειναι πολυοργασμικη ρε μαγκες οντως
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
κοιτα να δειs τι παιζει με αυτην. με ολουs κανει οτι χυνει και τουs λεει οτι εχει να χυσει παρα μα παρα πολυ καιρο. η καθε μια κανει και τα δικα τηs κολπα. και κατι αλλο froid. οταν πηδουσεs την χριστινα, σε επαιρναν ματι.
κοιτα να δειs τι παιζει με αυτην. με ολουs κανει οτι χυνει και τουs λεει οτι εχει να χυσει παρα μα παρα πολυ καιρο. η καθε μια κανει και τα δικα τηs κολπα. και κατι αλλο froid. οταν πηδουσεs την χριστινα, σε επαιρναν ματι.
αχ τις βρωμες και γιατι δεν εμπαιναν μεσα να φανε κι αυτες σπερμα?
μεγαλε. παντωs να ξερειs οτι αληθεια σου λεω, οσο και αν δεν το πιστευειs. εγω δεν γραφω παπαριεs.αχ τις βρωμες και γιατι δεν εμπαιναν μεσα να φανε κι αυτες σπερμα?
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
μεγαλε. παντωs να ξερειs οτι αληθεια σου λεω, οσο και αν δεν το πιστευειs. εγω δεν γραφω παπαριεs.
Γιατι να το κανουν αυτο ομως?
ετσι μπραβο. εχειs ξεψαρωσει βλεπω. μονο ματι. τελοs εδω, froid . ;)ναι ρε σε πιστευω αλλα ξερεις ςποιες με παρακολουθουσαν αμα ειναι να τις προτιμησω την αλλη φορα να μην μεινουν μονο στο ματι
η λες να βιντεοσκοπουσαν κιολας?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.331
- Πόντοι
- 46.232
οπωτε μαγκες οποιος την βρισκει να πηδαει κ να τον περνουν ματι να τραβηξει προς τα εκει....αλλα ξερεις ςποιες με παρακολουθουσαν αμα ειναι να τις προτιμησω
η λες να βιντεοσκοπουσαν κιολας?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.331
- Πόντοι
- 46.232
πνευματικα δικαιωματα???????δεν βιντεοσκοπουνε λεμε, ματι περνουντην επομενη φορα θα ζητησω πνευματικα δικαιωματα....
σταματα μαρτυριαρη εσυ . θυμησου. ;) να σου πω κατι ? 5 γραφουν και 95 διαβαζουν. ειναι προκληση. δεν σταματαμε και εμειs ? τι λεs?πνευματικα δικαιωματα???????δεν βιντεοσκοπουνε λεμε, ματι περνουν
ξερειs ποιο ταιριαζει καλυτερα ? αβυσσοs η ψυχη τηs πουταναs. που να σου εξηγω τωρα? ενα σωρο λογοι υπαρχουν. το τελευταιο 4μηνο εκανα ενα πειραμα, ετσι για την πλακα μου. ενα θα σου πω. πρωθυπουργοι με αμετρητα doctora( και λιγο ειναι) στην υποκρισια, στην πουστια , στο ψεμα , και σε οτι αλλο δεν μπορει να παει ο νουs σου.Γιατι να το κανουν αυτο ομως?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.331
- Πόντοι
- 46.232
τωρα μιλας σωστα.....τι?τζαμπα μαθηματα θα παραδιδουμε....καλα τοτε εκπτωση τοτε...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις