Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
 μιγαs  και ομορφουλα ειναι.    παντωs  καλη ξε καλη  μεσα ,  εσυ  tanks μου δεν  καταλαβαινειs τιποτα.  μια μπουκια για σενα ειναι.    εχειs χαιρετισματα απο την ....λλιτσα.  
μπα.... σου ειπε να μου δωσεις χαιρετησματα? δωστης κ τα δικα μου ή θα παμε απο εκει να της τα δωσω προσωπικα?

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
:offtopic: 
και τρελο γαμησι με την σαρα...60 ευρω στον τσα τσο κ +20 σε αυτην στο δωματιο κ της κανεις τα παντα....νιωθεις σαν πορνοσταρ(ελαχιστα ποιο κατω η τζινα) 
σίγουρα έτσι πάει η κατάταξη;
1. Σάρα
2. Τζίνα
γιατί μου τα'χω ακούσει και ανάποδα...  :offtopic:

k15v15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
23
Like
198
Πόντοι
290
    αs  διαβαζεs και συ 3-4 σελιδεs πριν και θα μαθαινεs ti  εστι τζενη.  η  να ρωτουσεs. καποιοs ομοιoπαθηs θα απαντουσε( αν ηθελε να βοηθησει πραγματικα).

Συνήθως πάω διαβασμένος, αλλά δεν είδα καμία αναφορά. Για να το λες θα είχε γραφτεί κάτι και μετά διαγράφηκε ή κάτι τέτοιο...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  καποια στιγμη αλλαξε χερια.  εχουν  φυγει  σχεδον ολεs οι παλιεs( ειχαν τουs λογουs τουs).  διασκορπιστηκαν σε αλλα μαγαζια.    ελενη και χριστινα παραμενουν.

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
   καποια στιγμη αλλαξε χερια.   εχουν   φυγει  σχεδον ολεs οι παλιεs( ειχαν τουs λογουs τουs).   διασκορπιστηκαν σε αλλα μαγαζια.     ελενη και χριστινα παραμενουν.

Ενοεις οτι αλλαξε ιδιοκτητη? Δεν ειναι πια μελος της ...αλυσιδας?

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
και χριστινα εφυγε

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
για ενημέρωση ...η αντριάννα από Σ29 , Σολωμού 54 κλπ δεν θα ξαναεργαστεί σε θεραπευτήριο....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
βρε την γιαννα την ατυχη ,  τι ειχε παθει  οταν 2 φορεs τηs εσπασε το .....  την ωρα που οι αλλοι  :sperm:  και ετρεχε και δεν εφθανε.

doggy777

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξερουμε που πηγε η γιαννα μια και λεμε γιαυτην?

irkanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
122
Like
12
Πόντοι
230
Καλησπέρα φίλοι συναγωνίστες! Δεύτερη φορά που πήγα σε μασάζιδικο και θα ήθελα να γράψω την κριτική μου εδώ ,μια και όπως βλέπω δεν υπάρχει άλλος επίσημος χώρος για να γράφει κάνεις κριτικές σε μασάζιδικα. Επίσκεψη λοιπόν χθες το απόγευμα στη Συγγρού 29 με στόχο την Κινέζουλα που δουλεύει εκεί. Μου ανοίγει μια ευτραφής ώριμη κύρια ονόματι Λαρίσα και με καλοσωρίζει στο χώρο. Μετά τα τυπικά ζητάω να δω την Κινέζα. Έρχεται και μόλις τη βλέπω ,λέω εδώ είμαστε! Εντάξει το κορίτσι δεν είναι η Ζάν Ζιγί Που αποτελεί γυναίκα όνειρο για μένα ,όμως βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό που ζητούσα. Ωραίο ,καλόσχηματισμένο σώμα και ένα κουκλίστικο και άκρως συμπαθήτικο και χαμογελαστό πρόσωπακι. Ηλικία 25 χρόνων (αν δεν έχετε αντίρρηση,διότι μου το είπε). Πέρασα αμέσως αφού συμφώνησα στην τιμή των 60 ευρώ για μισή ώρα. Το πρώτο τέταρτο είχε μασάζ. Αρκετά καλό μπορώ να πω . Με χαλαρώσε αρκετά και μάλιστα προερχόμουν και από πιασιμο λόγω γυμναστηρίου. Στα του σεξ τώρα δεν μπορώ να πω ότι το ευχάριστηθηκα όσο θα ήθελα. Μου πήρε πίπα με προφυλακτικό, η οποία στην αρχή ήταν πολύ καλή όμως στη συνέχεια χρησιμοποίησε πολύ δόντι. Στο κυρίως πιάτο του σεξ δεν μπόρεσα να βολεύτω ούτε στο στενό πάγκο του μασάζ αλλά ούτε και στον πολύ χαμηλό καναπέ. Αλλάξαμε 3-4 στάσεις αλλά παρόλα αυτά δεν μπορούσα καλά να λειτουργήσω. Έτσι καταλήξαμε σε (παρολίγο τελειωτικό) ελεύθερο στοματικό στον καναπέ. Στη συνέχεια έκανα ντους πλήρωσα κι έφυγα. Γενικά δεν θα την έλεγα άσχημη εμπειρία. Η κοπέλα μου άρεσε πολύ και θα την ξανάτιμησω. Απλώς εγώ ήμουν άπειρος και δεν μπορούσα να λειτουργήσω καλά σε αυτό το χώρο. Αυτά. Hμερομηνία επισκεψης 17-08-2011.

TheKing532

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
:zfuck:
..τωρα σοβαρα πιστευετε οτι η ελενη ειναι απο τσεχια?????....ξερει κανενας απο σας τσεχικα??αυτη μιλαει πιο καλα ελληνικα και απο τον παπανδρεου-αληθεια,η ρωσικη κατερινα μιλφ μηπως ξερεται που συνεχιζει?

Eγώ που σπούδαζα Τσεχία και ξεκίνησα να της μιλώ Τσεχικα δεν καταλάβαινε τίποτα.Μου απαντά αν είναι Τσέχικα αυτά που τις λεω...Τελικά σκαρφίστικε πως είναι οι συγγενείς της Ελλάδα και δεν μπορεί να πει από που είναι για να μην την πάρουν είδηση

Τι άλλο θα ακούσω..........  :idiot:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
..Αυτή η σερίφισα η Λαρίσα τον παίρνει?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αυτό υπάρχει ή έκλεισε?και αν ναί , οι περσυνές γκαύλες υπάρχουν ή λάκισαν?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom