Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

k15v15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
23
Like
198
Πόντοι
290
Καλησπέρα

Επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα. Επέλεξα (βλακωδώς) μία μαυρούλα Τζένη λόγω σώματος.
Ε, χειρότερο δεν μου έχει ξανατύχει. Βαριεστημάρα, αποστασιοποίηση, μηχανικότητα τόσο στο μασάζ όσο και στα υπόλοιπα.
Να καταλάβω ότι το μεροκάματο έχει γίνει δύσκολο σήμερα, αλλά επιτέλους και η τελευταία διαθέσιμη δουλειά στον κόσμο να ήταν θα έπρεπε να την κάνει λίγο καλύτερα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.331
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα

Επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα. Επέλεξα (βλακωδώς) μία μαυρούλα Τζένη λόγω σώματος.
Ε, χειρότερο δεν μου έχει ξανατύχει. Βαριεστημάρα, αποστασιοποίηση, μηχανικότητα τόσο στο μασάζ όσο και στα υπόλοιπα.
Να καταλάβω ότι το μεροκάματο έχει γίνει δύσκολο σήμερα, αλλά επιτέλους και η τελευταία διαθέσιμη δουλειά στον κόσμο να ήταν θα έπρεπε να την κάνει λίγο καλύτερα.
την συγκεκριμενη δεν την εχω μπανισει...οι μαυρουλες ειναι κορμαρες καποιες μαλιστα εινα κ πανεμορφες.....αλλα....απο το να περασεις μαζι τους
εινα καλυτερα να ανοιξεις μια τρυπα σε ενα igloo κ να γαμησεις αυτην :cheesy:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
  :2funny:  :2funny:    μεγαλε.   παντωs να ξερειs οτι αληθεια σου λεω,  οσο και αν δεν το πιστευειs.  εγω δεν γραφω παπαριεs.

Ότι λέει ο jerry, είναι τσεκαρισμένο, διασταυρωμένο και επιβεβαιωμένο! Έχει ανοίξει τα μάτια σε πολλούς ο εξαίρετος και καθ'όλα άξιος συναγωνιστής!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.331
Πόντοι
46.232
Ότι λέει ο jerry, είναι τσεκαρισμένο, διασταυρωμένο και επιβεβαιωμένο! Έχει ανοίξει τα μάτια σε πολλούς ο εξαίρετος και καθ'όλα άξιος συναγωνιστής!
ετσι ετσι....jerry  o δασκαλος!!!!!!!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Εμένα με βλέπανε ρε ? για πείτε μου και μ΄εχει φάει η αγωνία !

Εχω κι εγω μιά αγωνία
το μάτι είχε επιτυχία ?
Χύσανε κανα-δυό με μένα
όταν πηδούσα την Γιελένα ?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Εμένα με βλέπανε ρε ? για πείτε μου και μ΄εχει φάει η αγωνία !

Εχω κι εγω μιά αγωνία
το μάτι είχε επιτυχία ?
Χύσανε κανα-δυό με μένα
όταν πηδούσα την Γιελένα ?
  ποια ειναι η γιελενα ρε συ ?  :2funny:    εχειs παει με καμμια απο κει μεσα εσυ και με ποια ?    για  να σου πω.  ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Καλησπέρα

αs  διαβαζεs και συ 3-4 σελιδεs πριν και θα μαθαινεs ti  εστι τζενη.  η  να ρωτουσεs. καποιοs ομοιoπαθηs θα απαντουσε( αν ηθελε να βοηθησει πραγματικα).

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Την Ελένη λέω  Τζέρρυ ! Τσεχίας, ξανθό, 20άρικο !

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
την συγκεκριμενη δεν την εχω μπανισει...οι μαυρουλες ειναι κορμαρες καποιες μαλιστα εινα κ πανεμορφες.....αλλα....απο το να περασεις μαζι τους
εινα καλυτερα να ανοιξεις μια τρυπα σε ενα igloo κ να γαμησεις αυτην :cheesy:
 μιγαs  και ομορφουλα ειναι.    παντωs  καλη ξε καλη  μεσα ,  εσυ  tanks μου δεν  καταλαβαινειs τιποτα.  μια μπουκια για σενα ειναι.    εχειs χαιρετισματα απο την ....λλιτσα.  

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Καλά δεν απελπίζομαι !

θα ξαναπάω, να δω πότε θα σταθώ τυχερός !  :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Κοίτα ρε βίτσα που παίζουνε !

Ανμπιλίβαμπολ !

Δε θα πάρω !

...ή να το ξανασκεφτώ ?  :2funny:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Την Ελένη λέω  Τζέρρυ ! Τσεχίας, ξανθό, 20άρικο !
..τωρα σοβαρα πιστευετε οτι η ελενη ειναι απο τσεχια?????....ξερει κανενας απο σας τσεχικα??αυτη μιλαει πιο καλα ελληνικα και απο τον παπανδρεου-αληθεια,η ρωσικη κατερινα μιλφ μηπως ξερεται που συνεχιζει?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Τσεχίας μου είπε ρε Ταρζάν !

Δηλαδή ιμιτασιόν σκοντα, παίζει να είναι ???

Τεος άων Τσεχίας κατα δήλωση ! Μου μοιαζε για Τσέχα !

Λες να είναι Αλβανέχα ?

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
..τωρα σοβαρα πιστευετε οτι η ελενη ειναι απο τσεχια?????....ξερει κανενας απο σας τσεχικα??αυτη μιλαει πιο καλα ελληνικα και απο τον παπανδρεου-αληθεια,η ρωσικη κατερινα μιλφ μηπως ξερεται που συνεχιζει?
μην μασατε ρε αλβανακι ειναι ξυπνατε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.331
Πόντοι
46.232
+10000000 η μονη τσεχα γνησια ειναι η σαρα απο στουντιο καρεα 30(ασχετο με μασαζ)κ οι φιλες της........
και τρελο γαμησι με την σαρα...60 ευρω στον τσα τσο κ +20 σε αυτην στο δωματιο κ της κανεις τα παντα....νιωθεις σαν πορνοσταρ(ελαχιστα ποιο κατω η τζινα)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom