Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
η γιαννα ειναι ακομα στι ιδρυμα???? :sunglasses:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ΈΤΣΙ ΌΠΩΣ ΤΟ ΠΉΓΑΙΝΑΝ Η ΠΑΡΑΚΜΉ ΉΤΑΝ ΣΊΓΟΥΡΗ

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
  εγιναν καποιεs φασειs και αλλεs ηταν οι αιτιεs.

Δεν είμαι τακτικός πελάτης του εν λόγω ιδρύματος, αλλά η αίσθηση μου είναι ότι η "κάτω βόλτα" που αναφέρουν οι προηγούμενοι συνάδελφοι, ενισχύθηκε με την αναγκαστική φυγή ορισμένων κοριτσιών μετά από ντου της αστυνομίας πριν μερικούς μήνες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
Δεν είμαι τακτικός πελάτης του εν λόγω ιδρύματος, αλλά η αίσθηση μου είναι ότι η "κάτω βόλτα" που αναφέρουν οι προηγούμενοι συνάδελφοι, ενισχύθηκε με την αναγκαστική φυγή ορισμένων κοριτσιών μετά από ντου της αστυνομίας πριν μερικούς μήνες.
ναι κ αυτο κ καποια ακομα πραγματακια , παντος τωρα εχει πιασει πατο..........

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
 εγω πηγαινα στην αρχη οταν ανοιξε,  χωριs να ημουν τακτικοs.    τοτε που εφερνε και τιs πιο καλεs.     τωρα εχω να πατησω  κανενα 7μηνο.          και σε αλλα μαγαζια την πεφτουν, αλλα σπανια φευγουν τα κοριτσια.          μετα αυτο  που εγινε, χαθηκε η εμπιστοσυνη και η ασφαλεια που ενιωθαν οι κοπελλεs.   και δικαιολογημενα  γιατι υπηρχαν αλλοι λογοι.        

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
 εγω πηγαινα στην αρχη οταν ανοιξε,  χωριs να ημουν τακτικοs.    τοτε που εφερνε και τιs πιο καλεs.     τωρα εχω να πατησω  κανενα 7μηνο.          και σε αλλα μαγαζια την πεφτουν, αλλα σπανια φευγουν τα κοριτσια.          μετα αυτο  που εγινε, χαθηκε η εμπιστοσυνη και η ασφαλεια που ενιωθαν οι κοπελλεs.   και δικαιολογημενα  γιατι υπηρχαν αλλοι λογοι.        
σωστος ο δασκαλος ,με εγκυρη ενημερωση....

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
το χειμωνα που ειχα περασει ειχε καλα κομματια , αλλα ενα, ειχε  :tits: αρκετα μεγαλα  :knockinb: :knockinb: :knockinb:, ονομα δεν θυμαμαι , εχει παει κανεις απο εκει τωρα τελευταια ? υπαρχει καμια  :tits: ?

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
το χειμωνα που ειχα περασει ειχε καλα κομματια , αλλα ενα, ειχε  :tits: αρκετα μεγαλα  :knockinb: :knockinb: :knockinb:, ονομα δεν θυμαμαι , εχει παει κανεις απο εκει τωρα τελευταια ? υπαρχει καμια  :tits: ?
παει αυτο παληκαρι...ισα ισα που ανοιγει...δυο κοπελες κιαυτες.... :P :P

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Ζάνα γερά, πάρτους τα λεφτά!!!! :o

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημέρα και σε σένα. Δεν απεργείς; :think:
Ο γιός πως τα πάει; :)
Ο γιος παει πολυ καλα και σε ευχαριστω !!!
Απεργια εκανα εχθες, σημερα ειμαι ποσοστο ασφαλειας και φυσικα δεν μπορω, αλλα θα κατεβω στην βουλη τωρα !!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom