ζουν και βασιλευουν και αυτο και ολα τα αλλα. εχουν φυγει σχεδον ολεs.αυτό υπάρχει ή έκλεισε?και αν ναί , οι περσυνές γκαύλες υπάρχουν ή λάκισαν?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 146K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ζουν και βασιλευουν και αυτο και ολα τα αλλα. εχουν φυγει σχεδον ολεs.
βασιλεύουν ή φυτοζωούν?
την εχει κανει και αυτη. απο τιs παλιεs μαλλον μονο η ελενα εχει μεινει.η γιαννα ειναι ακομα στι ιδρυμα????
εγιναν καποιεs φασειs και αλλεs ηταν οι αιτιεs.ΈΤΣΙ ΌΠΩΣ ΤΟ ΠΉΓΑΙΝΑΝ Η ΠΑΡΑΚΜΉ ΉΤΑΝ ΣΊΓΟΥΡΗ
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
εγιναν καποιεs φασειs και αλλεs ηταν οι αιτιεs.
Δεν είμαι τακτικός πελάτης του εν λόγω ιδρύματος, αλλά η αίσθηση μου είναι ότι η "κάτω βόλτα" που αναφέρουν οι προηγούμενοι συνάδελφοι, ενισχύθηκε με την αναγκαστική φυγή ορισμένων κοριτσιών μετά από ντου της αστυνομίας πριν μερικούς μήνες.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.269
- Πόντοι
- 46.232
ναι κ αυτο κ καποια ακομα πραγματακια , παντος τωρα εχει πιασει πατο..........Δεν είμαι τακτικός πελάτης του εν λόγω ιδρύματος, αλλά η αίσθηση μου είναι ότι η "κάτω βόλτα" που αναφέρουν οι προηγούμενοι συνάδελφοι, ενισχύθηκε με την αναγκαστική φυγή ορισμένων κοριτσιών μετά από ντου της αστυνομίας πριν μερικούς μήνες.
εγω πηγαινα στην αρχη οταν ανοιξε, χωριs να ημουν τακτικοs. τοτε που εφερνε και τιs πιο καλεs. τωρα εχω να πατησω κανενα 7μηνο. και σε αλλα μαγαζια την πεφτουν, αλλα σπανια φευγουν τα κοριτσια. μετα αυτο που εγινε, χαθηκε η εμπιστοσυνη και η ασφαλεια που ενιωθαν οι κοπελλεs. και δικαιολογημενα γιατι υπηρχαν αλλοι λογοι.Δεν είμαι τακτικός πελάτης του εν λόγω ιδρύματος, αλλά η αίσθηση μου είναι ότι η "κάτω βόλτα" που αναφέρουν οι προηγούμενοι συνάδελφοι, ενισχύθηκε με την αναγκαστική φυγή ορισμένων κοριτσιών μετά από ντου της αστυνομίας πριν μερικούς μήνες.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.269
- Πόντοι
- 46.232
σωστος ο δασκαλος ,με εγκυρη ενημερωση....εγω πηγαινα στην αρχη οταν ανοιξε, χωριs να ημουν τακτικοs. τοτε που εφερνε και τιs πιο καλεs. τωρα εχω να πατησω κανενα 7μηνο. και σε αλλα μαγαζια την πεφτουν, αλλα σπανια φευγουν τα κοριτσια. μετα αυτο που εγινε, χαθηκε η εμπιστοσυνη και η ασφαλεια που ενιωθαν οι κοπελλεs. και δικαιολογημενα γιατι υπηρχαν αλλοι λογοι.
η γιαννα ειναι ακομα στι ιδρυμα????
kseroume pou pige i gianna??
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
παει αυτο παληκαρι...ισα ισα που ανοιγει...δυο κοπελες κιαυτες....το χειμωνα που ειχα περασει ειχε καλα κομματια , αλλα ενα, ειχε αρκετα μεγαλα , ονομα δεν θυμαμαι , εχει παει κανεις απο εκει τωρα τελευταια ? υπαρχει καμια ?
Δηλαδη, οπου να'ναι θα κλεισει ???παει αυτο παληκαρι...ισα ισα που ανοιγει...δυο κοπελες κιαυτες....
Πουτανα κριση !!!
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Ζάνα γερά, πάρτους τα λεφτά!!!! :o
Οπως ο μαλακοβενιζελος ???Ζάνα γερά, πάρτους τα λεφτά!!!! :o
Φιλαρακι, Καλημερα !!!Ζάνα γερά, πάρτους τα λεφτά!!!! :o
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Καλημέρα και σε σένα. Δεν απεργείς;Φιλαρακι, Καλημερα !!!
Ο γιός πως τα πάει;
Ο γιος παει πολυ καλα και σε ευχαριστω !!!Καλημέρα και σε σένα. Δεν απεργείς;
Ο γιός πως τα πάει;
Απεργια εκανα εχθες, σημερα ειμαι ποσοστο ασφαλειας και φυσικα δεν μπορω, αλλα θα κατεβω στην βουλη τωρα !!!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις