You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 146K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
τα γυαλια σου τα ειχεs παρει ? μονο 3 ? εδω χθεs eixe 8. μεχρι και απο την φραντζη ειχαν ερθει 3 κοπελιτσεs. αναμεσα τουs και η λιζα( παραδειγμα προs αποφυγη και αυτη. η οποια τελικα ξαναφυγε και απο εδω).περασμα σημερινο.....παρουσες τρεις...αννα,μια ψηλη ειρηνη(δεν την εχω ξαναδει),και αλλη μια νταρντανα...μου διαφευγει το ονομα....αυτες.....
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
αμαν....αμαν......μην κανει κανενα λαθος κανεις.....να τον φαμε...ενταξει ενταξει.......παιδες το συγκεκριμενο ριβιου ηταν για το 147.....αδερφακια ειναι,δεν πειραζει.....τα γυαλια σου τα ειχεs παρει ? μονο 3 ? εδω χθεs eixe 8. μεχρι και απο την φραντζη ειχαν ερθει 3 κοπελιτσεs. αναμεσα τουs και η λιζα( παραδειγμα προs αποφυγη και αυτη. η οποια τελικα ξαναφυγε και απο εδω).
απαγορευονται τα λαθη. τι το περασεs εδω μεσα?αμαν....αμαν......μην κανει κανενα λαθος κανεις.....να τον φαμε...ενταξει ενταξει.......παιδες το συγκεκριμενο ριβιου ηταν για το 147.....αδερφακια ειναι,δεν πειραζει.....
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Παντως Παρασκευη που περασα ειχε οντως 3 τεμαχια.Ελενα,γιαννα και χριστινα.Αν και χριστινα μου εκανε κλικ,επιφυλαχτηκα να δοκιμασω μετα τις συμβουλες του jerry.
Κατι ακουστηκε οτι θα ξανανεβει το full στα 80 εδω...ξερει κανεις κατι παραπανω?
Κατι ακουστηκε οτι θα ξανανεβει το full στα 80 εδω...ξερει κανεις κατι παραπανω?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
τι το περασα?????....bourdela.com...........απαγορευονται τα λαθη. τι το περασεs εδω μεσα?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
να το ξανακανουν 80?.....μην τους ειδατε μετα.....Παντως Παρασκευη που περασα ειχε οντως 3 τεμαχια.Ελενα,γιαννα και χριστινα.Αν και χριστινα μου εκανε κλικ,επιφυλαχτηκα να δοκιμασω μετα τις συμβουλες του jerry.
LonelyTraveller
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
τι το περασα?????....bourdela.com...........
ε και τι το περασες το boudela.com, μπουρδελο?
SinBarr
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 199
- Πόντοι
- 5.775
Πριν δυο – τρεις βδομάδες βρέθηκα στην περιοχή του Φιξ (μακριά από τα συνήθη... λημέρια μου ), με περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή μου. Λόγω ακριβώς του περιορισμένου χρόνου, αποφάσισα να χτυπήσω το κουδούνι του εν λόγω ιδρύματος.
Στην υποδοχή ήταν κάποια νεαρά με ανοιχτά χρώματα, της οποίας το όνομα δεν συγκράτησα. Μου είπε για 35 λεπτά μασάζ + κρεατοφαγία προς € 60 και μου επέδειξε περί τα τέσσερα τεμάχια, επιπλέον της ίδιας, η οποία επίσης προσφερόταν για συνεδρία. Μεταξύ αυτών και η πολλάκις μνημονευθείσα (Γι)άννα (μελαχροινη μετρίου αναστήματος με μάλλον κακότεχνα βαμμένο ξανθό μαλλί) και κάποιο τεμάχιο Άπω Ανατολής. Αν ο «μικρός μου φίλος» δεν είχε ήδη προαποφασίσει να «πυροβολήσει» ντε και καλά, θα έπρεπε να είχα απέλθει, λόγω του ότι τα τεμάχια ήταν κάτω του μετρίου, χωρίς να θέλω να το παίξω ελιτίστας. Αι βουλαί της κάτω κεφαλής ήταν όμως άλλες, οπότε διάλεξα την Ελένη, η οποία τουλάχιστον ήταν ψηλότερη από τις υπόλοιπες. Τσεχικής προελεύσεως κατά δήλωσή της, κανονική σωματοδομή, χωρίς κάτι το αξιομνημόνευτο είτε στην εμφάνιση, είτε στις υπηρεσίες. Τυπικό λαδοτρίψιμο και στοιχειώδης επαγγελματική ευσυνειδησία στα επί της ουσίας. Συνεργάσιμη και δεκτική σε 2-3 αλλαγές, wham, bam, thank you ma’am. Πριν απέλθει έκανε μπανάκι στη ντουζιέρα εντός του δωματίου, το οποίο ήταν γενικά αξιοπρεπές, αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό.
Για μια φορά και 60, δεν τα έκλαψα. Δεν είδα όμως κάτι που να με κάνει να επιστρέψω...
Στην υποδοχή ήταν κάποια νεαρά με ανοιχτά χρώματα, της οποίας το όνομα δεν συγκράτησα. Μου είπε για 35 λεπτά μασάζ + κρεατοφαγία προς € 60 και μου επέδειξε περί τα τέσσερα τεμάχια, επιπλέον της ίδιας, η οποία επίσης προσφερόταν για συνεδρία. Μεταξύ αυτών και η πολλάκις μνημονευθείσα (Γι)άννα (μελαχροινη μετρίου αναστήματος με μάλλον κακότεχνα βαμμένο ξανθό μαλλί) και κάποιο τεμάχιο Άπω Ανατολής. Αν ο «μικρός μου φίλος» δεν είχε ήδη προαποφασίσει να «πυροβολήσει» ντε και καλά, θα έπρεπε να είχα απέλθει, λόγω του ότι τα τεμάχια ήταν κάτω του μετρίου, χωρίς να θέλω να το παίξω ελιτίστας. Αι βουλαί της κάτω κεφαλής ήταν όμως άλλες, οπότε διάλεξα την Ελένη, η οποία τουλάχιστον ήταν ψηλότερη από τις υπόλοιπες. Τσεχικής προελεύσεως κατά δήλωσή της, κανονική σωματοδομή, χωρίς κάτι το αξιομνημόνευτο είτε στην εμφάνιση, είτε στις υπηρεσίες. Τυπικό λαδοτρίψιμο και στοιχειώδης επαγγελματική ευσυνειδησία στα επί της ουσίας. Συνεργάσιμη και δεκτική σε 2-3 αλλαγές, wham, bam, thank you ma’am. Πριν απέλθει έκανε μπανάκι στη ντουζιέρα εντός του δωματίου, το οποίο ήταν γενικά αξιοπρεπές, αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό.
Για μια φορά και 60, δεν τα έκλαψα. Δεν είδα όμως κάτι που να με κάνει να επιστρέψω...
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Παντως Παρασκευη που περασα ειχε οντως 3 τεμαχια.Ελενα,γιαννα και χριστινα.Αν και χριστινα μου εκανε κλικ,επιφυλαχτηκα να δοκιμασω μετα τις συμβουλες του jerry.
[size=12pt]Κατι ακουστηκε οτι θα ξανανεβει το full στα 80 εδω...ξερει κανεις κατι παραπανω?[/size]
Ναι το έγραψα και στο άλλο thread, από ότι μου είπαν από σήμερα θα είναι στα 80 για 45 λεπτά.
:-* :-*τι το περασα?????....bourdela.com...........
οσο αφορα την χριστινα, αν δεν εισαι ριψοκινδυνοs καλα εκανεs και δεν πηγεs. για δε τα προγραμματα ειναι 2. 60 ευρω χωριs μασαζ και 30 λεπτα και 80 ευρω με μασαζ στα 45 λεπτα.Παντως Παρασκευη που περασα ειχε οντως 3 τεμαχια.Ελενα,γιαννα και χριστινα.Αν και χριστινα μου εκανε κλικ,επιφυλαχτηκα να δοκιμασω μετα τις συμβουλες του jerry.
ΑΝ ΛΕΣ ΜΙΑ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Σ 63.....η θεραπεύτρια αντριάννα από Σ29 (παλαιότερα Σολωμού) ξέρει κανεις που βρίσκεται τώρα;;;
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..ναι αυτή λέω..μόνο που ήταν στο Ζανόσπιτο....είχε φύγει για διακοπές τον Μάρτιο..και έκτοτε αγνοείται....!!!Δεν λεει αυτη.Ο φιλος λεει για μια ψηλουλα,ξανθια,κουλουρτζου με προστυχοφατσα που ηταν παλια στο Μελινοσπιτο.Αληθεια που να ειναι αυτη τωρα?
..ναι αυτή λέω..μόνο που ήταν στο Ζανόσπιτο....είχε φύγει για διακοπές τον Μάρτιο..και έκτοτε αγνοείται....!!!
Και στο Μελινοσπιτο φιλε.Με μεγαλη και ...καλη θητεια και εκει!
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
....αν δεν κάνω λάθος αυτή ήταν η άλλη ανδριάννα από studio μετά μεσογείων μελινοσπιτο ιλιάδα ιπποκράτους λυκαβηττού και πάλι ιλιάδα...Και στο Μελινοσπιτο φιλε.Με μεγαλη και ...καλη θητεια και εκει!
egelados
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 60
- Πόντοι
- 10
Συνεδρία με Λόλα, μισάωρο με πίπα μπριζόλα, κατευθείαν.
Την άφησα να γλύφει ώρα μέχρι που με ρώτησε αν θα προχωρήσουμε
της είπα να συνεχίσει κανένα πρόβλημα.
Καλή πίπα και χωρίς χέρια και βαθιά (όχι συνεχώς)
Στο τέλος στη μπριζόλα επί του καναπέ, μάλλον το παράκανα στο
σπρώξιμο και δυσανασχέτησε, αλλά έτσι όπως την είχα στριμώξει παρασύρθηκα.
Βγάλσιμο καπότα και χύσιμο στη μάπα η πρώτη ριπή, μετά
μου έβαλε το χέρι η καριόλα μπροστά και δεν κατάφερα πιο
εύστοχες βολές. Δεξί αυτί και μαλλί από την πρώτη.
Τεσπα ξαναδυσανασχέτησε λίγο αλλά όλα καλά. Μπάνιο κλπ.
Πλέον αυτά τα μαγαζιά λειτουργούν σα στούντιο με τις
δευτεροτριτοκλασάτες του επαγγέλματος. Αυτό έχει και τα καλά
του γιατί μπορεί να χτυπάς σχετικά μπάζο από εμφάνιση
αλλά έχεις πολλά έξτρα που σε στούντιο θα σε δάγκωναν
άγρια.
Την άφησα να γλύφει ώρα μέχρι που με ρώτησε αν θα προχωρήσουμε
της είπα να συνεχίσει κανένα πρόβλημα.
Καλή πίπα και χωρίς χέρια και βαθιά (όχι συνεχώς)
Στο τέλος στη μπριζόλα επί του καναπέ, μάλλον το παράκανα στο
σπρώξιμο και δυσανασχέτησε, αλλά έτσι όπως την είχα στριμώξει παρασύρθηκα.
Βγάλσιμο καπότα και χύσιμο στη μάπα η πρώτη ριπή, μετά
μου έβαλε το χέρι η καριόλα μπροστά και δεν κατάφερα πιο
εύστοχες βολές. Δεξί αυτί και μαλλί από την πρώτη.
Τεσπα ξαναδυσανασχέτησε λίγο αλλά όλα καλά. Μπάνιο κλπ.
Πλέον αυτά τα μαγαζιά λειτουργούν σα στούντιο με τις
δευτεροτριτοκλασάτες του επαγγέλματος. Αυτό έχει και τα καλά
του γιατί μπορεί να χτυπάς σχετικά μπάζο από εμφάνιση
αλλά έχεις πολλά έξτρα που σε στούντιο θα σε δάγκωναν
άγρια.
Palaiokwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια? Μηπως ειναι εδω το τζενακι?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις