εχειs δικιο. ;)Μετα απο 1486 ποσταρισματα συνεχους ενημερωσης,δικαιουσουνα να κανεις ενα λαθακι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 146K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Οκ ;) ;) σβηνω και εγω το δικο μου γιατι δεν εχει νοημα πλεονεχειs δικιο. ;)
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
ναι για αυτή πρόκειται....μια χριστινα ξανθια ? εχει φυγει. ειναι στο συγγρου 29.
μακριαναι για αυτή πρόκειται....
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
συμφωνώ ..από τότε που έρριξαν τισ τιμές και την ποιότητα των προγραμματων μαζεύτηκαν όλα τα μπαζα.....την χριστινα, το ξαναλεω για οσουs δεν καταλαβαν η δεν το διαβασαν, καλυτερα να την αποφευγετε.
οχι για αυτον τον λογο.συμφωνώ ..από τότε που έρριξαν τισ τιμές και την ποιότητα των προγραμματων μαζεύτηκαν όλα τα μπαζα.....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.395
- Πόντοι
- 46.232
ναι σπανια βρισκεις κατι καλο....συμφωνώ ..από τότε που έρριξαν τισ τιμές και την ποιότητα των προγραμματων μαζεύτηκαν όλα τα μπαζα.....
την αντριαννα εχω καιρο να την δω εκει. μαλλον θα ειναι καπου αλλου. εχει ερθει μια αλλη η αντζελλα( ηταν και πιο παλια εκει ) λεπτη και αρκετα μελαχροινη, υποσχομενο βλεμμα αλλα και με πολλα σπυρια στο προσωπο....η αντριάννα διέκοψε ή συνεχίζει τις διακοπές της ...;;;
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
παλιοτερα ηταν στο 147.....την αντριαννα εχω καιρο να την δω εκει. μαλλον θα ειναι καπου αλλου. εχει ερθει μια αλλη η αντζελλα( ηταν και πιο παλια εκει ) λεπτη και αρκετα μελαχροινη, υποσχομενο βλεμμα αλλα και με πολλα σπυρια στο προσωπο.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ξερεις απο τι ειναι.....την αντριαννα εχω καιρο να την δω εκει. μαλλον θα ειναι καπου αλλου. εχει ερθει μια αλλη η αντζελλα( ηταν και πιο παλια εκει ) λεπτη και αρκετα μελαχροινη, υποσχομενο βλεμμα αλλα και με πολλα σπυρια στο προσωπο.
Μα τι λες αγαπητε μου !!!ξερεις απο τι ειναι.....
Αλλες τα μαζευαν και τα εβαζαν στην κρεμα ημερας και αλλες στην κρεμα νυκτος !!!
Εκτος και δεν καταλαβε την αγωγη και εβαζε πρωι - βραδυ !!!
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μα τι λες αγαπητε μου !!!
Αλλες τα μαζευαν και τα εβαζαν στην κρεμα ημερας και αλλες στην κρεμα νυκτος !!!
Εκτος και δεν καταλαβε την αγωγη και εβαζε πρωι - βραδυ !!!
Προσοχή στο ph, μπορεί να είναι όξινο ...!!!
εκφυλο ε? υπαρχουν καποια πραγματα που δεν βγαινουν ποτε προs τα εξω. παλι θα αναγκαστω να γραψω για την χριστινα( δεν εχω τιποτα εναντιον τηs). να σαs προφυλαξω προσπαθω.παρεπιπτοντως,το χριστινακι το εχει παρει κανεις..?εναι εκφυλο μωρο.....
kai σου ελεγα μην την χυσειs στο προσωπο.ξερεις απο τι ειναι.....
εκφυλο ε? υπαρχουν καποια πραγματα που δεν βγαινουν ποτε προs τα εξω. παλι θα αναγκαστω να γραψω για την χριστινα( δεν εχω τιποτα εναντιον τηs). να σαs προφυλαξω προσπαθω.
Για λεγε
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
χαχα δικιο έχεις...οποιος την διαλέξει θα παρακολουθήσει και show...!!ασε που δεν βγάζει τις μέχρι τα μπουτια μπότες...μακρυάεκφυλο ε? υπαρχουν καποια πραγματα που δεν βγαινουν ποτε προs τα εξω. παλι θα αναγκαστω να γραψω για την χριστινα( δεν εχω τιποτα εναντιον τηs). να σαs προφυλαξω προσπαθω.
ασε καλυτερα, γιατι τα διαβαζουν ολα . απλα ειναι καποια πολυ προσωπικα τουs και καταλαβαινουν ποιοs ειναι ποιοs.Για λεγε
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις