Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
την χριστινα, το ξαναλεω για οσουs δεν καταλαβαν  η  δεν το διαβασαν,  καλυτερα να την αποφευγετε. 

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
την χριστινα, το ξαναλεω για οσουs δεν καταλαβαν   η  δεν το διαβασαν,   καλυτερα να την αποφευγετε.   
συμφωνώ ..από τότε που έρριξαν τισ τιμές και την ποιότητα των προγραμματων μαζεύτηκαν όλα τα μπαζα.....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...η αντριάννα διέκοψε ή συνεχίζει τις διακοπές της ...;;;

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
...η αντριάννα διέκοψε ή συνεχίζει τις διακοπές της ...;;;
    την αντριαννα εχω καιρο να την δω  εκει.      μαλλον θα ειναι καπου αλλου.      εχει ερθει  μια αλλη  η  αντζελλα(  ηταν και πιο παλια  εκει )    λεπτη  και αρκετα μελαχροινη,  υποσχομενο βλεμμα  αλλα  και με πολλα σπυρια στο προσωπο.     

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
    την αντριαννα εχω καιρο να την δω  εκει.      μαλλον θα ειναι καπου αλλου.      εχει ερθει  μια αλλη  η  αντζελλα(  ηταν και πιο παλια  εκει )    λεπτη  και αρκετα μελαχροινη,  υποσχομενο βλεμμα  αλλα  και με πολλα σπυρια στο προσωπο.     
παλιοτερα ηταν στο 147.....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
    την αντριαννα εχω καιρο να την δω  εκει.      μαλλον θα ειναι καπου αλλου.      εχει ερθει  μια αλλη  η  αντζελλα(  ηταν και πιο παλια  εκει )    λεπτη   και αρκετα μελαχροινη,  υποσχομενο βλεμμα  αλλα   και με πολλα σπυρια στο προσωπο.     
ξερεις απο τι ειναι..... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ξερεις απο τι ειναι..... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Μα τι λες αγαπητε μου !!!
Αλλες τα μαζευαν  :cum: :cum: :cum: και τα εβαζαν στην κρεμα ημερας και αλλες στην κρεμα νυκτος !!!
Εκτος και δεν καταλαβε την αγωγη και εβαζε πρωι - βραδυ !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Μα τι λες αγαπητε μου !!!
Αλλες τα μαζευαν  :cum: :cum: :cum: και τα εβαζαν στην κρεμα ημερας και αλλες στην κρεμα νυκτος !!!
Εκτος και δεν καταλαβε την αγωγη και εβαζε πρωι - βραδυ !!!   :2funny: :2funny: :2funny:

Προσοχή στο ph, μπορεί να είναι όξινο ...!!! :2funny: :2funny: :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
παρεπιπτοντως,το χριστινακι το εχει παρει κανεις..?εναι εκφυλο μωρο..... :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
  εκφυλο ε?    υπαρχουν  καποια πραγματα που δεν βγαινουν ποτε προs τα εξω.    παλι θα αναγκαστω να γραψω για την χριστινα( δεν εχω τιποτα  εναντιον τηs).  να σαs προφυλαξω προσπαθω. 

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
  εκφυλο ε?    υπαρχουν  καποια πραγματα που δεν βγαινουν ποτε προs τα εξω.    παλι θα αναγκαστω να γραψω για την χριστινα( δεν εχω τιποτα  εναντιον τηs).   να σαs προφυλαξω προσπαθω. 

Για λεγε

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
  εκφυλο ε?    υπαρχουν  καποια πραγματα που δεν βγαινουν ποτε προs τα εξω.    παλι θα αναγκαστω να γραψω για την χριστινα( δεν εχω τιποτα  εναντιον τηs).   να σαs προφυλαξω προσπαθω. 
χαχα δικιο έχεις...οποιος την διαλέξει θα παρακολουθήσει και show...!!ασε που δεν βγάζει τις μέχρι τα μπουτια μπότες...μακρυά

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
περασμα σημερινο.....παρουσες τρεις...αννα,μια ψηλη ειρηνη(δεν την εχω ξαναδει),και αλλη μια νταρντανα...μου διαφευγει το ονομα....αυτες.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom