Νέα

Συγγνώμη.........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheBlade
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
+1000000000000000000000000000000000
Γιατί ρε παιδιά τόση μιζέρια και αυτοαπαξίωση ?
Δηλαδή οι Αμερικάνοι που έχουν 200 χρόνια ιστορία σηκωθήκανε και φύγανε από την Φλόριντα .... Έλεος δηλαδή
Ευθύνες υπάρχουν και είναι πολλές αλλά η μιζέρια δεν μας ταιριάζει
Απλά ο καθένας μας είναι υποχρεωμένος από σήμερα να κάνει περισσότερα απ' όσα έκανε μέχρι τώρα.
μετά το 1912 ήρθε το 1922 αλοίμονο σ' αυτούς που σκύβουν το κεφάλι κανενός λαού η ιστορία δεν έχει μόνο λευκές σελίδες

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Απο τα 25 καταλαβα οτι στα 18 με επιασαν μαλακα δυστυχως μια δεκαετια δεν καταφερα να περισωσω την κατασταση!!!!

Καταφεραν και μας εβαλαν εκει που ήθελαν στον καναπε στιν Τιβι και στα Πισια.

Εγω εχω ναπροτεινω το εξης. Αν  μιλατε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με κανα υποψήφιο βουλευτη μην ειστε μαλακες ψηφιστε τον.

Αν οχι και θελετε να ψηφισετε ή ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ σταυρωστε καναν ασχετο αλιως ψηφιστε ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ Λεβεντη, Ολυμπισμο κα. ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ ή ΑΚΥΡΟ

Αν και μετα απο αυτη την πλήρη ενδειξη ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ τους ξαναψηφισετε  (Ιδιοι ειναι 40 χρονια τωρα με αλλο χρωμα) θα ειστε αξιοι της μοιρας σας!!!

Πχ εστω οτι βγαινει ΝΔ αλλα ΟΧΙ ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ καπως θα τρομαξουν οι αλλοι το ιδιο αν βγει ΠΑΣΟΚ και ΟΧΙ ο Παγκαλος. Καπου να τρομοκρατησουμε και εμεις τα κομματα οχι μονο αυτα εμας.

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί ρε παιδιά τόση μιζέρια και αυτοαπαξίωση ?
Δηλαδή οι Αμερικάνοι που έχουν 200 χρόνια ιστορία σηκωθήκανε και φύγανε από την Φλόριντα .... Έλεος δηλαδή
Ευθύνες υπάρχουν και είναι πολλές αλλά η μιζέρια δεν μας ταιριάζει
Απλά ο καθένας μας είναι υποχρεωμένος από σήμερα να κάνει περισσότερα απ' όσα έκανε μέχρι τώρα.
μετά το 1912 ήρθε το 1922 αλοίμονο σ' αυτούς που σκύβουν το κεφάλι κανενός λαού η ιστορία δεν έχει μόνο λευκές σελίδες

Κάτσε πρώτα να δείς αποτελέσματα εκλογών κ μετά μίλα.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
  Απο τα 25 καταλαβα οτι στα 18 με επιασαν μαλακα δυστυχως μια δεκαετια δεν καταφερα να περισωσω την κατασταση!!!!

Καταφεραν και μας εβαλαν εκει που ήθελαν στον καναπε στιν Τιβι και στα Πισια.

Εγω εχω ναπροτεινω το εξης. Αν  μιλατε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με κανα υποψήφιο βουλευτη μην ειστε μαλακες ψηφιστε τον.

Αν οχι και θελετε να ψηφισετε ή ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ σταυρωστε καναν ασχετο αλιως ψηφιστε ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ Λεβεντη, Ολυμπισμο κα. ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ ή ΑΚΥΡΟ

Αν και μετα απο αυτη την πλήρη ενδειξη ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ τους ξαναψηφισετε  (Ιδιοι ειναι 40 χρονια τωρα με αλλο χρωμα) θα ειστε αξιοι της μοιρας σας!!!

Πχ εστω οτι βγαινει ΝΔ αλλα ΟΧΙ ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ καπως θα τρομαξουν οι αλλοι το ιδιο αν βγει ΠΑΣΟΚ και ΟΧΙ ο Παγκαλος. Καπου να τρομοκρατησουμε και εμεις τα κομματα οχι μονο αυτα εμας.
Φίλε μου η μοίρα θα είναι κοινή για όλους μας ...καλό θα ήταν λοιπόν να συμμετέχουμε και όλοι μας το να ψηφίσει κάποιος Λεβέντη και Ολυμπισμό ...απλά ακολουθεί την μοίρα των .... υπολοίπων

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Πότε θα καταλάβουμε ότι εμείς κυβερνάμε την ελλάδα και οχι  ο κάθε μαλάκας υπουργός πριν τωρα και μετα.Τους ψηφίζουμε για να μας υπηρετούν όχι εμείς αυτούς.Ποτε θα καταλάβουμε πόσο μαλάκες είμαστε σαν λαός και παρτάκιδες.Μόλις σου τάξουν κατι τους ψηφίζεις.Στην γαλλία στον πρώτο γύρο δεν πήγε κανείς να ψηφίσει αλλά στον δεύτερο σαν να τους λεει ο λαος οτι εμεις κανουμε κουμάντο και οχι εσεις.Ξυπνηστε ρε μας γαμουν και λέμε και ευχαριστω και θελουμε και αλλο.Για να βγει δευτερο κομμα καπιο αλλο εκτός Ν.Δ. η ΠΑΣΟΚ να δεις τι εχει να γινει την επομενη 4ετια τσιμπούκια θα μας περνει ο καθενας για εναν σταυρο εμεις έχουμε την δύναμη 1 φορα στα 4 χρονια ας την αξιοπιοισουμε σωστα επιτέλους.40 χρονια τα ιδια σκατα.Λέγαμε ασ ψηφίσουμε Ν.Δ γιατι είναι πατέρας ο κωστάκης και είναι ευαίσθητος.Ναι είναι ευαίσθητος για το πως θα φάει ποιο πολλά για τα παιδία του.Στα @@ του θα σηκωθεί και θα φύγει απο την χώρα με τα μισα πακέτα απο την ευρωπαικη ενωση και ενα μερος του προιπολογισμου.Εμεις θα κάτσουμε εδω και θα κλαίμε και θα ελπίζουμε για ενα καλύτερο αύριο.Εκανα αυξηση στον ευατό τους 2800ευρω.συνολικα 10000 ευρω τον μηνα ο καθένας.Όσοι απο εμας είχαν την ατυχία να είναι άνεργοι και να ειναι αναγκασμένη να ζουν με 315 ευρω τον μήνα και να έχουν πατέρα συνταξιούχο με 420 ευρω σύνταξη.Κατα τα άλλα λιτότιτα πρεπει να δείξουμε.Συγνώμη αν σας κούρασα αλλα δεν άντεξα άλλο μετα απο αυτα που ακουω έχω περάσει και με τα τελευταια γεγονοταΔεν είμαι με κανένα κομμα ουτε υποστυρίζω κανεναν παλιο και νέο.Το αναφέρω αυτο γιατι θα γράψουν καποιοι τπτ χαζομάρες.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Φίλε Χάρτινε, δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν στις 16 Σεπτεμβρίου "οι καμένοι Ελληνές θα εκλέξουν ξανά τους ίδιους" (ή τους άλλους)... ίσως τελικά μεγάλη "κερδισμένη" είναι η αποχή!
Ομως νομίζω ότι μεγαλύτερη σημασία έχει το ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ! Οι ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ... και δεν πιστεύω ότι ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ δεν μπορεί να τις αντιμετωπίσει αυτόνομα και ουσιαστικά...
Σκατά νομίζεις νίαζεται κανείς για την οικονομία?εεε το νομιζει κανείς απο εμάς αυτό?για τον πολιτισμό μας για τον αν αναπνέουμε νεφος η οξυγόνο?Αήθεια σε ποιο όνειρο είστε να έρθω και εγώ.Το μονο που τους νοίαζει ήταν και είναι η καρέκλα και οι αποδοχές τους.Είδατε τον πολύδωρα να εχει τα @@ να κοιτάει της κάμερες το κεφάλι σκιμένο.Σαν να σου λεει εχετε δίκιο είμαστε μαλάκες.Άσχετα με το τι έλεγε δεν είχε το θάρρος να σηκώσει κεφάλι.Μπράβο του και αίσχος.Το μπράβο για τον άνθρωπο πολύδωρα και το αίσχος για τον υπουργό πολύδωρα.Όσο για την συγνώμη δεν πρέπει να την ζητάμε απο κανέναν εκτός απο την ελλάδα την ίδια που με της επιλογές μας και της πράξεις μας την καταντήσαμε ετσι.Για μένα αν το οποιοδήποτε κράτος έχει τα αρχίδια οσοι είναι υπεύθηνοι μα οποιος δήποτε πρεπει να κρεμαστει στο σύνταγμα και όποιος γυρίσει να πει ειναι αντισυνταγματικό αυτο ας παει να ρωτήσει την γνώμη της γιαγιας του παππού και τον ανθρώπον που έχασαν τα σπίτια τους και της οικογενειές του.Και ναι ενας απο αυτούς είμαι και εγώ στην φωτία της αρκαδίας κάηκε το σπίτι του πατερα μου που εκεί μεγάλωσα οπως εγω αλλα και εκείνος.Ντροπή μας σε ολους μας

Συνημμένα

• 0,1020,951768,00.jpg
    0,1020,951768,00.jpg
    53,9 KB · Εμφανίσεις: 25

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Σκατά νομίζεις νίαζεται κανείς για την οικονομία?εεε το νομιζει κανείς απο εμάς αυτό?για τον πολιτισμό μας για τον αν αναπνέουμε νεφος η οξυγόνο?Αήθεια σε ποιο όνειρο είστε να έρθω και εγώ.Το μονο που τους νοίαζει ήταν και είναι η καρέκλα και οι αποδοχές τους.Είδατε τον πολύδωρα να εχει τα @@ να κοιτάει της κάμερες το κεφάλι σκιμένο.Σαν να σου λεει εχετε δίκιο είμαστε μαλάκες.Άσχετα με το τι έλεγε δεν είχε το θάρρος να σηκώσει κεφάλι.Μπράβο του και αίσχος.Το μπράβο για τον άνθρωπο πολύδωρα και το αίσχος για τον υπουργό πολύδωρα.Όσο για την συγνώμη δεν πρέπει να την ζητάμε απο κανέναν εκτός απο την ελλάδα την ίδια που με της επιλογές μας και της πράξεις μας την καταντήσαμε ετσι.Για μένα αν το οποιοδήποτε κράτος έχει τα αρχίδια οσοι είναι υπεύθηνοι μα οποιος δήποτε πρεπει να κρεμαστει στο σύνταγμα και όποιος γυρίσει να πει ειναι αντισυνταγματικό αυτο ας παει να ρωτήσει την γνώμη της γιαγιας του παππού και τον ανθρώπον που έχασαν τα σπίτια τους και της οικογενειές του.Και ναι ενας απο αυτούς είμαι και εγώ στην φωτία της αρκαδίας κάηκε το σπίτι του πατερα μου που εκεί μεγάλωσα οπως εγω αλλα και εκείνος.Ντροπή μας σε ολους μας

Συνημμένα

• 0,1020,951395,00.jpg
    0,1020,951395,00.jpg
    99,3 KB · Εμφανίσεις: 23

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πότε θα καταλάβουμε ότι εμείς κυβερνάμε την ελλάδα και οχι  ο κάθε μαλάκας υπουργός πριν τωρα και μετα.Τους ψηφίζουμε για να μας υπηρετούν όχι εμείς αυτούς.Ποτε θα καταλάβουμε πόσο μαλάκες είμαστε σαν λαός και παρτάκιδες.Μόλις σου τάξουν κατι τους ψηφίζεις.Στην γαλλία στον πρώτο γύρο δεν πήγε κανείς να ψηφίσει αλλά στον δεύτερο σαν να τους λεει ο λαος οτι εμεις κανουμε κουμάντο και οχι εσεις.Ξυπνηστε ρε μας γαμουν και λέμε και ευχαριστω και θελουμε και αλλο.Για να βγει δευτερο κομμα καπιο αλλο εκτός Ν.Δ. η ΠΑΣΟΚ να δεις τι εχει να γινει την επομενη 4ετια τσιμπούκια θα μας περνει ο καθενας για εναν σταυρο εμεις έχουμε την δύναμη 1 φορα στα 4 χρονια ας την αξιοπιοισουμε σωστα επιτέλους.40 χρονια τα ιδια σκατα.Λέγαμε ασ ψηφίσουμε Ν.Δ γιατι είναι πατέρας ο κωστάκης και είναι ευαίσθητος.Ναι είναι ευαίσθητος για το πως θα φάει ποιο πολλά για τα παιδία του.Στα @@ του θα σηκωθεί και θα φύγει απο την χώρα με τα μισα πακέτα απο την ευρωπαικη ενωση και ενα μερος του προιπολογισμου.Εμεις θα κάτσουμε εδω και θα κλαίμε και θα ελπίζουμε για ενα καλύτερο αύριο.Εκανα αυξηση στον ευατό τους 2800ευρω.συνολικα 10000 ευρω τον μηνα ο καθένας.Όσοι απο εμας είχαν την ατυχία να είναι άνεργοι και να ειναι αναγκασμένη να ζουν με 315 ευρω τον μήνα και να έχουν πατέρα συνταξιούχο με 420 ευρω σύνταξη.Κατα τα άλλα λιτότιτα πρεπει να δείξουμε.Συγνώμη αν σας κούρασα αλλα δεν άντεξα άλλο μετα απο αυτα που ακουω έχω περάσει και με τα τελευταια γεγονοταΔεν είμαι με κανένα κομμα ουτε υποστυρίζω κανεναν παλιο και νέο.Το αναφέρω αυτο γιατι θα γράψουν καποιοι τπτ χαζομάρες.

Άντε πές τα... εμείς τους ψηφίζουμε για να μας υπηρετήσουν, όχι το ανάποδο. 
Καλά ξυπνητούρια!!!!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Άντε πές τα... εμείς τους ψηφίζουμε για να μας υπηρετήσουν, όχι το ανάποδο.   
Καλά ξυπνητούρια!!!!
Δείτε της photo πιο πάνω αλλα υπάρχουν και άλλες που δεν ήθελα να σηκώσο για να ρωτήσουμε την γνώμη εκείνον τον ανθρώπον τι έχουν να μας πουν.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δείτε της photo πιο πάνω αλλα υπάρχουν και άλλες που δεν ήθελα να σηκώσο για να ρωτήσουμε την γνώμη εκείνον τον ανθρώπον τι έχουν να μας πουν.
Πλήρη σιωπεί κανείς δεν λέει τίποτα γιατί άραγε όλοι είμαστε ένοχει ολοι μας.

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πλήρη σιωπεί κανείς δεν λέει τίποτα γιατί άραγε όλοι είμαστε ένοχει ολοι μας.

Εγώ δεν ντρέπομαι να το ομολογήσω.....ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΟΧΟΣ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ....
Γι αυτό ζήτησα και συγγνώμη.
Το θέμα είναι ΟΛΟΙ ΜΑΣ να προσπαθήσουμε απο εδώ και μετά να είμαστε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Γιατί τώρα είμαστε μόνο βολεψάκιδες, και συμφεροντολόγοι, εαυτούληδες του καναπέ.

XRISTINA69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Παιδια εγω ειμαι ελληνοισπανιδα κ εδω κ 20 μερες ειμαι στην Ισπανια...απο εδω βλεπω τις ειδησης κ εχω φρικαρι τελοιως,ανατριχιαζω μονο με το λιγο που δειχνουνε κ κυριως ντρεπομαι γιατι καποιος που νγωριζω το βλεπει κ με κοιταει με απορια κ μου λεει ''καλα εισαστε μαλακες?που καιτε την ιδια σας την πατριδα?''...εγω το μονο που εκανα ειναι να σκιψω το κεφαλι μου κ εκανα πως δεν τον ακουσα...Τι να του πω?Οτι ναι ειμαστε?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Κι εγώ στο ΤΣΑΚ είμαι να ξαναφύγω, αλλά αυτή τη φορά για ΠΑΝΤΑ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ :jerking: ΚΙ ΑΦΗΣΑ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΖΩΗ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ "ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ"...
τελικα, ολοι ειχαμε μια ευκαιρια στη ζωη μας που την κλοτσησαμε.. μετανιωνω για την ωρα και τη στιγμη που δεν εφυγα, πριν 16 χρονια αλλα.. ποτε δεν ειναι αργα..

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια εγω ειμαι ελληνοισπανιδα κ εδω κ 20 μερες ειμαι στην Ισπανια...απο εδω βλεπω τις ειδησης κ εχω φρικαρι τελοιως,ανατριχιαζω μονο με το λιγο που δειχνουνε κ κυριως ντρεπομαι γιατι καποιος που νγωριζω το βλεπει κ με κοιταει με απορια κ μου λεει ''καλα εισαστε μαλακες?που καιτε την ιδια σας την πατριδα?''...εγω το μονο που εκανα ειναι να σκιψω το κεφαλι μου κ εκανα πως δεν τον ακουσα...Τι να του πω?Οτι ναι ειμαστε?

Χριστινάκι....αν και δεν την κάψαμε εσύ κι εγώ, ΝΑΙ , μας αξίζει η ντροπή, γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ.
ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΜΕ.
Πάντα προσέχω, και ποτέ δεν έχω προκαλέσει το παραμικρό....αλλά ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΥΣ......Ή ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ.

XRISTINA69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ειληκρινα δεν ξερω τι να πω....ειναι να γυρισω αθηνα την πεμπτη κ σημερα μου ηρθε να το αλλαξω...αφου δεν μπορω να κανω τιποτα καλυτερα να μην το ζησω απο κοντα...κ το λιγο που εχω ζησει επαθα σοκ φανταζομαι αμα ειμαι εκει τι θα παθω..

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
τελικα, ολοι ειχαμε μια ευκαιρια στη ζωη μας που την κλοτσησαμε.. μετανιωνω για την ωρα και τη στιγμη που δεν εφυγα, πριν 16 χρονια αλλα.. ποτε δεν ειναι αργα..

Εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά
να πάρω την κοπελιά μου και να την κάνουμε
προς Κρήτη μεριά που έχω σπίτι!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

δεν μιλαω για αθηνα, απο εκει την εχω κανει προ πολλου, μιλαω για ελλαδα.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εχει καλα μπουρδελα εκει; Σκεψου το  πριν πας!  :rockon:
Ξαναγραψε το ποστ σου γιατι μονο κατι τελειες βλεπω  :rockon:

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
ρε παιδια εγω ντρεπομαι για οποιον ελληνα πυρομανη η επιτηδιο ο οποιος εχει αναψει φωτια στην ελλαδα.αλλα αυτην τη φορα παρατραβηξε ειπαμε ρε παιδια αλλα να καψουμε και την χωρα μας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom