Παιδιά έχω μία απορία σχετικά με τη συχνότητα του sex. Γαμάω συνήθως μια φορά την ημέρα. Μερικές φορές (ιδιαίτερα όταν είμαι ξεκούραστος - γιατί κουράζομαι σωματικά στη δουλειά μου) μπορεί να γαμήσω και 3 φορες σε μια μέρα αλλά αυτό δε συμβαίνει συχνά. Παρόλα αυτά συμβαίνει το εξής: Όταν χύσω, αν δεν περάσουν τουλάχιστον 3 ώρες δεν έχω δάθεση να γαμήσω ξανά. Ακούα από πολλούς που μετά από μισή ώρα ή ακόμα και μετά από ένα τέταρτο ξαναγαμάνε. Πώς γίνεται να μειώσω αυτόν τον χρόνο και να μπορώ να γαμάω 2 και τρεις φορές με διαφορά μισής - το πολύ - μίας ώρας? Είναι φυσιολογικό? Επιδή μάλλον έχει σημασία για το θέμα είμαι 26 ετών. :-
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συχνότητα sex
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Μετα απο μιση ωρα αν σου παρει πιπα πως αισθανεσαι?
Μετα απο 2-3 μερες απραξιας ειναι το ιδιο?
Μετα απο 2-3 μερες απραξιας ειναι το ιδιο?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Παιδιά έχω μία απορία σχετικά με τη συχνότητα του sex. Γαμάω συνήθως μια φορά την ημέρα. Μερικές φορές (ιδιαίτερα όταν είμαι ξεκούραστος - γιατί κουράζομαι σωματικά στη δουλειά μου) μπορεί να γαμήσω και 3 φορες σε μια μέρα αλλά αυτό δε συμβαίνει συχνά. Παρόλα αυτά συμβαίνει το εξής: Όταν χύσω, αν δεν περάσουν τουλάχιστον 3 ώρες δεν έχω δάθεση να γαμήσω ξανά. Ακούα από πολλούς που μετά από μισή ώρα ή ακόμα και μετά από ένα τέταρτο ξαναγαμάνε. Πώς γίνεται να μειώσω αυτόν τον χρόνο και να μπορώ να γαμάω 2 και τρεις φορές με διαφορά μισής - το πολύ - μίας ώρας? Είναι φυσιολογικό? Επιδή μάλλον έχει σημασία για το θέμα είμαι 26 ετών. :-
ναι υπαρχει λυση......να αλλαξεις οσο αυτο ειναι δυνατον "πραγματα" στην καθημερινη σου ζωη και να προσθεσεις οσο το δυνατον ζωτικα λιπαρα στη διατροφη σου και αντιοξειδωτικες τροφες....θα σε βοηθησει παρα πολυ στη στυση!εγω ειμαι 31 και μπορω σε 2 ωρες να εχω στυση και 4 φορες.......ενταξει η τεταρτη θα ειναι με δυσκολια αλλα την ερωτικη επιθυμια την εχω....ιδιως οταν ειμαι σε στριπ.......
Για πίπα όλα ΟΚ! Το θέμα είναι το μαμίση. Εάν έχει προηγηθεί αποχή 2-3 ημερών είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα. Αλλά και πάλι τη δεύτερη φορά (μετά από καμιά ώρα π.χ.) δεν έχω πρόβλημα με τη στύση αλλά δε χύνω με τίποτα. Μπορεί δηλαδή να γαμάω για καμιά ώρα και να μη χύνω οπότε κάποια στιγμή σταματάω. Ίσως πάντως να έχει να κάνει και με τη διατροφή.
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Καθε πρωι φαε μια κουταλια γυρη και βασιλικο πολτοΓια πίπα όλα ΟΚ! Το θέμα είναι το μαμίση. Εάν έχει προηγηθεί αποχή 2-3 ημερών είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα. Αλλά και πάλι τη δεύτερη φορά (μετά από καμιά ώρα π.χ.) δεν έχω πρόβλημα με τη στύση αλλά δε χύνω με τίποτα. Μπορεί δηλαδή να γαμάω για καμιά ώρα και να μη χύνω οπότε κάποια στιγμή σταματάω. Ίσως πάντως να έχει να κάνει και με τη διατροφή.
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Συνηθως παιζει ρολο και η συντροφος.Εχω παραδειγμα απο σχεση μακροχρονια που γινοταν 2 φορες τη μερα και παραλληλη σχεση που γινοταν 6 τη μερα.Βεβαια παιζει ρολο οταν οδηγας ενα 50αρι μια dtm.
Ο ψυχολογικος παραγοντας παιζει ρολο κυριως στον ανδρα γιατι στην ηλικια των 30 ειναι πολυ νωρις για να εχεις μεγαλη πτωση στην αποδοση.Τα παλουκια ξεκινανε μετα τα 40..
Ο ψυχολογικος παραγοντας παιζει ρολο κυριως στον ανδρα γιατι στην ηλικια των 30 ειναι πολυ νωρις για να εχεις μεγαλη πτωση στην αποδοση.Τα παλουκια ξεκινανε μετα τα 40..
Καντο μας πιο αναλυτικό ρε Βάσο γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα.. Ζωτικά λιπαρά, Αντιοξειδωτικές τροφές, δηλαδή? Ομολογώ δεν κατάλαβα , που θα έλεγε και ο ʼκης Παυλόπουλοςναι υπαρχει λυση......να αλλαξεις οσο αυτο ειναι δυνατον "πραγματα" στην καθημερινη σου ζωη και να προσθεσεις οσο το δυνατον ζωτικα λιπαρα στη διατροφη σου και αντιοξειδωτικες τροφες....θα σε βοηθησει παρα πολυ στη στυση!εγω ειμαι 31 και μπορω σε 2 ωρες να εχω στυση και 4 φορες.......ενταξει η τεταρτη θα ειναι με δυσκολια αλλα την ερωτικη επιθυμια την εχω....ιδιως οταν ειμαι σε στριπ.......
Πάντως όταν είχα γαμήσει και μετά πέρασα από Ντενίζα δεν είχα πρόβλημα . ʼρα ο Gamaomanoules ίσως έχει και αυτός δίκιο. Εξαρτάται και από την γκόμενα.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
φίλε μου καλέ μην μασάς,εξαρτάται από τον οργανισμό του καθενός, άλλοι στην ηλικία σου μετά από 5 λεπτα μπορούν ξανά , άλλοι μετά από μισή ΄ώρα ,μετά απο 1 ώρα και πάει λέγοντας. έχω ακούσει διάφορα για το θέμα, πάντως το πιο σωστό αν νομίζεις ότι έχεις πρόβλημα είναι να πας σε σεξολόγο να το συζητήσεις για πιο τεκμηριωμένη γνώμη.για θυμίσου λίγο, δεν σου έχει τύχει ποτέ να φτιαχτείς μετά από μισή ώρα και να τελειώσεις? σε οποιαδήποτε ηλικία εννοώ.......γιατί μπορεί να είναι θέμα διάθεσης ή ψυχολογίας της στιγμής ή κούρασης κ.λ.π.....
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Καθε πρωι φαε μια κουταλια γυρη και βασιλικο πολτο
Όχι μια κουταλιά βασιλικό πολτό, να εξηγούμαστε!!!!
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Φιλε Jan ειμαστε σχεδον στην ιδια ηλικια,εγω ειμαι 25.Δε νομιζω να ειναι σωματικο,αλλα ψυχολογικο.Και δεν εννοω πως εχεις κατι εσυ.Αλλα πως ισως η γκομενα δεν σε φτιαχνει και τοσο,ωστε να θες να την ξαναγαμησεις αμεσως.Αλλωστε δεν ειναι δειγμα ανδρισμου με την οποιαδηποτε να εισαι Sifredi.Μηπως να αλλαξεις παρτενερ?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Καντο μας πιο αναλυτικό ρε Βάσο γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα.. Ζωτικά λιπαρά, Αντιοξειδωτικές τροφές, δηλαδή? Ομολογώ δεν κατάλαβα , που θα έλεγε και ο ʼκης Παυλόπουλος
Πάντως όταν είχα γαμήσει και μετά πέρασα από Ντενίζα δεν είχα πρόβλημα . ʼρα ο Gamaomanoules ίσως έχει και αυτός δίκιο. Εξαρτάται και από την γκόμενα.
και η πρωτη μας στυση απο την γκομενα εξαρταται!!!!!αν δε σου αρεσει η γκομενα πως θα σου σηκωθει?υπαρχουν ομως καποιες οδοι στον εγκεφαλο που οταν "ανοιχτουν" και "ταιστουν" με καποια θρεπτικα στοιχεια αυξανει η ερωτικη ορμη....αρχιζουν οι ορμονες και "κοχλαζουν" με φυσικο τροπο βεβαια....αλλα παιζουν ρολο και αλλα...οπως η γυμναστικη,η τακτικη ασκηση παιζει μεγαλο ρολο στη σεξουαλικη ζωη(οχι γυμναστηρια απαραιτητα οσο οποιαδηποτε απλη ασκηση....δηλ.μπασκετακι,εντονο περπατημα ,πουσαπς κλπ..)και πανω απ'ολα να παιρνετε πολλα ζωτικα λιπαρα οξεα(ω3-ω5-ω6-ω9) απο ξηρους καρπους αναλατους και βιολογικους,ελαιολαδο παρθενο με αδειο στομαχι(2 φορες την εβδομαδα με αδειο στομαχι αντι για φραπε) αφθονο νερο καθαρο(με φιλτρο εννοω) και αφθονα φρεσκα λαχανικα και λιγοτερο φρουτα!πληρη οσπρια και πανω απ'ολα σωστη ξεκουραση του συστηματος!!!!!!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
και η πρωτη μας στυση απο την γκομενα εξαρταται!!!!!αν δε σου αρεσει η γκομενα πως θα σου σηκωθει?υπαρχουν ομως καποιες οδοι στον εγκεφαλο που οταν "ανοιχτουν" και "ταιστουν" με καποια θρεπτικα στοιχεια αυξανει η ερωτικη ορμη....αρχιζουν οι ορμονες και "κοχλαζουν" με φυσικο τροπο βεβαια....
Στα στριπτηζάδικα, vaso, να δεις πώς κοχλάζουν οι ορμόνες, ταμπούρλο βαράνε!!!
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Vaso τι εννοεις,ενα ποτηρι λαδι η' μια κουταλια?
Ρε παιδιά μισό λεπτό πολύ μακριά το πήγατε το θέμα παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο ΠΟΣΗ ώρα γαμάς, και εγώ δεν γίνεται μετά αν τελιώσω να ξαναρχίσω αμέσως ή έστω σχεδόν γρήγορα.
Με μια πρώην μου που το συζητούσαμε μου είπε πως ο πρωην της τη γαμούσε 4-5 φορές συνεχόμενα αλλά κάθε φορά ήταν από 5 μέχρι 25 λεπτά και αυτή τελείωνε από 1 έως καμία... ενώ μαζί μου παιρνούσαμε πάντα την 1 ώρα και έχουμε φτάσει και 3 και τελείωνε περισσοτερες φορες αλλά μετα από καιρο αρχισε τα παραπονα για κουραση και πονους.
Της είπε και η γυναικολόγος της διαφορα και αρχισε να μου λέει τωρα σταματαμε και πίπα μέχρι το τέλος εμένα φυσικά δεν με χαλούσε αλλά ώσες φορες ήθελα να τελειώσω κανονικά για αλλαγή ανακάλυψα πως αν κρατιόμουν την πρώτη φορά που τελείωνα - εφευγαν δηλαδη τα πρώτα- τότε μπορούσα να ξεκινήσω πολύ γρήγορα μετά -και εχουμε και σεδον ίδια ηλικία.
Με μια πρώην μου που το συζητούσαμε μου είπε πως ο πρωην της τη γαμούσε 4-5 φορές συνεχόμενα αλλά κάθε φορά ήταν από 5 μέχρι 25 λεπτά και αυτή τελείωνε από 1 έως καμία... ενώ μαζί μου παιρνούσαμε πάντα την 1 ώρα και έχουμε φτάσει και 3 και τελείωνε περισσοτερες φορες αλλά μετα από καιρο αρχισε τα παραπονα για κουραση και πονους.
Της είπε και η γυναικολόγος της διαφορα και αρχισε να μου λέει τωρα σταματαμε και πίπα μέχρι το τέλος εμένα φυσικά δεν με χαλούσε αλλά ώσες φορες ήθελα να τελειώσω κανονικά για αλλαγή ανακάλυψα πως αν κρατιόμουν την πρώτη φορά που τελείωνα - εφευγαν δηλαδη τα πρώτα- τότε μπορούσα να ξεκινήσω πολύ γρήγορα μετά -και εχουμε και σεδον ίδια ηλικία.
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 553
- Πόντοι
- 86
Φιλε Jan ειμαστε σχεδον στην ιδια ηλικια,εγω ειμαι 25.Δε νομιζω να ειναι σωματικο,αλλα ψυχολογικο.Και δεν εννοω πως εχεις κατι εσυ.Αλλα πως ισως η γκομενα δεν σε φτιαχνει και τοσο,ωστε να θες να την ξαναγαμησεις αμεσως.Αλλωστε δεν ειναι δειγμα ανδρισμου με την οποιαδηποτε να εισαι Sifredi.Μηπως να αλλαξεις παρτενερ?
συμφωνώ και εγώ...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Vaso τι εννοεις,ενα ποτηρι λαδι η' μια κουταλια?
οχι ρε ποτηρι.....κουταλι της σουπας!
julio_the_impaler
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
παιδια μια ιδεα ειναι ολα...ειναι ολα στο μυαλο μας...πιστευω δεν υπαρχει δεν μπορω...πιο πολυ πιστευω υπαρχει το δε θελω...αλλα επισης συμφωνω οτι παιζει πολυ μεγαλο ρολο και η γκομενα...αν ξεκινησει με μπουκιτσι τοτε η ''κατασταση'' επισπευδεται πιστευω..μετα ολα ειναι λεπτομερειες...!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις