Νέα

Ντούρος με γκόμενα ... άστα να πάνε με την σύζυγο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Μου χει τυχει κι εμενα
Οχι με τη συζυγο αλλα με σχεση μου
Ωσπου σε κατι διακοπες που πηγαμε σε νησι καναμε συμφωνια να ειμαστε και οι δυο ελευθεροι να κυνηγησουμε γκομενες εγω γκομενους αυτη
Εγω εκανα πεσιματα αλλα επαιρνα το τριτο το μακρυτερο
Η κοπελα μου ομως καταφερε και γνωρισε τον Baron ενα πολυ καλλιεργημενο σε σωμα και πνευμα Τζαμαικανο
Βγηκαμε ολοι μαζι για ποτακι
Και του εδωσα το πρασινο φως να παιξει μαζι της
Πηγαμε σε ενα ωραιοτατο ξενοδοχειο που προσφερθηκε να πληρωσει ο Baron
Η κοπελα μου ηταν ντυμενη ομορφα καλοκαιρινα με ενα ωραιο φουστανακι και απο μεσα ενα μαυρο στρινγκ
Ηταν η επετειος μας κλειναμε τα 2 χρονια και ηθελα για εκεινη το καλυτερο
Ο Baron ειχε μια μελαμψη τεραστια ψωλαρα και της την εδωσε πιπα
Τρελαθηκα απο ζηλια
Τοσο που μου σηκωθηκε τερμα πηγα απο πισω απο το κοριτσι μου κι αρχισα να της γλυφω το μουνι με μανια ωστε να το ετοιμασω για τη μαλαπερδα του Μπαρον
Αφου ο ιδιος εγινε πετρα απο την τσιμπουκαρα της συντροφου μου την ανεβασε πανω του και ειδα τη μαυρη πουτσα του να διεισδυει γλυκα γλυκα και να της ανοιγει το μουνι τερμα.
Κι εγω μεγαλη την εχω για καυκασια(19 με 20 εκ μηκος και παχια) αλλα του Baron ηταν πιο παχια και μου ριχνε και 2 με 3 εκατοστα σε μηκος
Το κοριτσι μου βογκαγε σα τρελο απο το γαμησι
Μετα την εστησα στα 4 με παθος να την "τιμωρησω" και ενω ο μπαρον της τον ειχε δωσει ξανα πιπα
Αλλαξαμε στασεις και τρυπες για κανα μισαωρο και ο Μπαρον της εδωσε στο προσωπο και στα βυζια το σπερμα του
Μιλαμε δεν ειχα ξαναδει τετοιο χυσιμο
Καυλωσα που η μεχρι τοτε σεμνη κοπελα μου προκαλουσε τετοιο έφεκτ σε ενα τζαμαικο προικισμενο παιχτη
Αυτο με οδηγησε σε ενα πολυ δυνατο επισης οργασμο και χυσιμο μεσα στην κωλοτρυπα της δικιας μου...
Ηταν μια υπεροχη εμπειρια αναβαθμισε τη σχεση μας και εκανα ενα νεο φιλο που αν παω στη Τζαμαικα με περιμενει να με φιλοξενησει
Baron my man if by chance you are reading bourdela.com thank you for making my sexual life with ma woman better
I ll soon visit you in the exotic Jamaica to be players again!
Greetings from Greece!
Όσκαρ σενάριο,σκηνοθεσία και Β(sub) ρόλου!!!!:lying-face:

Αναρωτιέμαι γιατί θες να δείχνεις υποsub ξεφτιλισμένος ενώ δεν είσαι.
Το έχεις ψάξει?
:dunno:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Φίλε
θέλει σίγουρα
Πονάει σίγουρα (αφού δεν το κάνουμε συχνά και εγώ είμαι αρκετά προικισμένος)
Χυνει σίγουρα και δεν προσποιείται
Και το σίγουρο είναι πως η κατάσταση έχει σοβαρεψει... Για αυτό και γράφω μήπως κάτι σκεφτώ από τα σοβαρά ή και τα αστεία σχόλια
Οκ εσύ ξέρεις ....αλλά δεν σ γνώρισε εχτές ...η μήτρα σιγά σιγά προσαρμόζεται στο πέος....αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Συναγωνιστες, ωραιο θεμα για εμας τους παντρεμενους και καποιας ηλικιας (νουμερα δεν δινουμε!).
Εγω παντρεμενος 20 χρονια και αλλα 7 πριν συζουσαμε.
Μετα τα πρωτα χρονια που πηδιομαστε οπου να ναι και οπως ναναι, υπηρξε περιοδος που με τη γυναικα μου δεν ειχα κανενα ενδιαφερον, πηγαινα με διαφορες πληρωμενες και μη (ποτε δεν την επεφτα η φλερτ κλπ, παντα διαδικυακα -τι να εγιναν εκεινα τα επικα site, adult.gr, singles.gr, datingclub.gr-) και ξαφνικα προ 5ετιας
εγινε ενα κλικ.
Αποκριες ηταν και την ειδα ντυμενη με στολη καμαριερας την φορεσε σπιτι μας για πλακα, και απο τοτε
εχουμε ξαναπαρει φορα. Αγοραζουμε σεξυ εσωρουχα, κανονιζουμε ερωτικα ραντεβου (σπιτι με παιδια, σκυλια και τρεξιμο ολη μερα καθε μερα δεν ειναι ευκολο), μιλαμε ανοιχτα και οσο προστυχα χρειαζεται,
μιλαμε για το τι μας αρεσει και γενικως, αραιωσαν κατα πολυ οι αλλες περιπετειες (ειμαι αδιορθωτος, αλλα μια
ζωη την εχουμε γαμωτοκερατομου, ας περναμε καλα οσο μπορουμε).
Γιατι τα λεω αυτα ? Για να σας πω πως χρειαζεται προσπαθεια και επιμονη, αν παει καλα το σεξ, ολα πανε
καλα. Καντε τις περπετειες μας με προσοχη και διακριτικα (πολυ διακριτικα ομως, λιγη εξυπναδα θελει), να
σκεφτεστε με το πανω κεφαλι και θα περνατε καλα.
Άπειρος είσαι περίμενες τόσα χρόνια για να αγοράσει η ίδια και για πλάκα στολή ...εσύ τι έκανες τόσα χρόνια...αφού έβλεπες τις άλλες με στολές ψηλοτάκουνα κάλτσες ζαρτιερες και καυλωνεις .... έπρεπε εσύ να τις αγοράζεις αυτά τα πράγματα πριν καιρό

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Όσκαρ σενάριο,σκηνοθεσία και Β(sub) ρόλου!!!!:lying-face:

Αναρωτιέμαι γιατί θες να δείχνεις υποsub ξεφτιλισμένος ενώ δεν είσαι.
Το έχεις ψάξει?
:dunno:
Δε νομιζω οτι σου πεφτει λογος τυπε
Εσυ γιατι κανεις ξεφτυλισμενα σχολια ενω δεν εισαι ξεφτυλας;
Το χεις ψαξει;
:idiot:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Δε νομιζω οτι σου πεφτει λογος τυπε
Εσυ γιατι κανεις ξεφτυλισμενα σχολια ενω δεν εισαι ξεφτυλας;
Το χεις ψαξει;
:idiot:
Από την στιγμή που γραφεις εδώ μου πέφτει λόγος,όπως και στον οποιονδήποτε.

Το οτι μπορεί να είναι ξεφτυλισμένο το σχόλιο μου το δέχομαι.
Εκθέτεις και εκτίθεσαι.

Δικαίωμα μου να πιστεύω όμως ότι γράφεις πίπες φιδίσιες.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.704
Πόντοι
46.423
Συναγωνιστες, ωραιο θεμα για εμας τους παντρεμενους και καποιας ηλικιας (νουμερα δεν δινουμε!).
Εγω παντρεμενος 20 χρονια και αλλα 7 πριν συζουσαμε.
Μετα τα πρωτα χρονια που πηδιομαστε οπου να ναι και οπως ναναι, υπηρξε περιοδος που με τη γυναικα μου δεν ειχα κανενα ενδιαφερον, πηγαινα με διαφορες πληρωμενες και μη (ποτε δεν την επεφτα η φλερτ κλπ, παντα διαδικυακα -τι να εγιναν εκεινα τα επικα site, adult.gr, singles.gr, datingclub.gr-) και ξαφνικα προ 5ετιας
εγινε ενα κλικ.
Αποκριες ηταν και την ειδα ντυμενη με στολη καμαριερας την φορεσε σπιτι μας για πλακα, και απο τοτε
εχουμε ξαναπαρει φορα. Αγοραζουμε σεξυ εσωρουχα, κανονιζουμε ερωτικα ραντεβου (σπιτι με παιδια, σκυλια και τρεξιμο ολη μερα καθε μερα δεν ειναι ευκολο), μιλαμε ανοιχτα και οσο προστυχα χρειαζεται,
μιλαμε για το τι μας αρεσει και γενικως, αραιωσαν κατα πολυ οι αλλες περιπετειες (ειμαι αδιορθωτος, αλλα μια
ζωη την εχουμε γαμωτοκερατομου, ας περναμε καλα οσο μπορουμε).
Γιατι τα λεω αυτα ? Για να σας πω πως χρειαζεται προσπαθεια και επιμονη, αν παει καλα το σεξ, ολα πανε
καλα. Καντε τις περπετειες μας με προσοχη και διακριτικα (πολυ διακριτικα ομως, λιγη εξυπναδα θελει), να
σκεφτεστε με το πανω κεφαλι και θα περνατε καλα.

Έτσι έτσι πολύ σωστά τα λές φίλος.

:thumbsup:

Οι φαντασιώσεις είναι το μυστικό για το κάτι παραπάνω ...

Έχω έναν παντρεμένο φίλο που η γυναίκα του γουστάρει 2 άντρες ταυτόχρονα ...

Από τότες περνάμε και οι 3 μας πολύ όμορφα ...

:tooth: :tooth:

Εγώ ντύνομαι γορίλας ...

• Like
Αντιδράσεις: dahoo

dahoo

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
4
Like
123
Πόντοι
1
Άπειρος είσαι περίμενες τόσα χρόνια για να αγοράσει η ίδια και για πλάκα στολή ...εσύ τι έκανες τόσα χρόνια...αφού έβλεπες τις άλλες με στολές ψηλοτάκουνα κάλτσες ζαρτιερες και καυλωνεις .... έπρεπε εσύ να τις αγοράζεις αυτά τα πράγματα πριν καιρό
Ακριβως για αυτο σας τα εγραψα. Για να μην κανετε την ιδια μαλακια με εμενα. O χρονος τρεχει, μην τον χανουμε αδικα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αποδυναμωστε τις γυναικες μαγκες.
Μοιραστειτε τις ξεφτυλιστε τις χωριστε τις
Λεει ο συναγωνιστης 7 χρονια σχεση πριν παντρευτει
Κι απορω:7 χρονια και δε βαρεθηκες τυπαρα μου;

Παντρευεστε για να κανετε παιδια και μετα κανετε εξωσυζυγικες σχεσεις
Δηλαδη φορτωνεστε μαζι με την ταλαιπωρια και την ευθυνη να μεγαλωνεις παιδια,το φοβο και το αγχος να μη σας πιασει η συζυγος

Τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα
Το πιο φυσιολογικο ειναι να βαρεθεις και την πιο μουναρα μετα απο καποιο καιρο
Παραμυθιαζεστε οτι βρηκατε τον ανθρωπο σας πονταρετε σε συναισθηματα κτλ
Και χανετε τη ζωη εκει εξω

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Αποδυναμωστε τις γυναικες μαγκες.
Μοιραστειτε τις ξεφτυλιστε τις χωριστε τις
Λεει ο συναγωνιστης 7 χρονια σχεση πριν παντρευτει
Κι απορω:7 χρονια και δε βαρεθηκες τυπαρα μου;

Παντρευεστε για να κανετε παιδια και μετα κανετε εξωσυζυγικες σχεσεις
Δηλαδη φορτωνεστε μαζι με την ταλαιπωρια και την ευθυνη να μεγαλωνεις παιδια,το φοβο και το αγχος να μη σας πιασει η συζυγος

Τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα
Το πιο φυσιολογικο ειναι να βαρεθεις και την πιο μουναρα μετα απο καποιο καιρο
Παραμυθιαζεστε οτι βρηκατε τον ανθρωπο σας πονταρετε σε συναισθηματα κτλ
Και χανετε τη ζωη εκει εξω
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα τα ισοπέδωσες όλα χαχαχα

• Like
Αντιδράσεις: srek7

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Από την στιγμή που γραφεις εδώ μου πέφτει λόγος,όπως και στον οποιοδήποτε.

Το οτι μπορεί να είναι ξεφτυλισμένο το σχόλιο μου το δέχομαι.
Εκθέτεις και εκτίθεσαι.

Δικαίωμα μου να πιστεύω ότι γράφεις πίπες φιδίσιες.
Ναι αλλα βαλτο το ρημαδι το μυαλο σου να σκεφτει λιγο παραπανω
Ο σοφος εδειχνε το φεγγαρι ο ηλιθιος κοιταζε το δαχτυλο
Κατι θελω να περασω με την αφηγηση μου
Για προβληματισου λιγο παραπανω που εξαντλεισαι στο να κανεις πραγματογνωμοσυνη του στορυ και ψυχαναλυση του συγγραφεα.
Μηπως θελω να περασω το νοημα του να μην βαλτωνουμε σε μακροχρονιες σχεσεις;
Μηπως θελω να πω πως οταν θεωρεις τη γκομενα σου γυναικα σου τι σκατα ειναι δεδομενη ειναι αντι αφροδισιακο;
Σου αφηνω το τιμονι απο δω και περα
Μπορω νομιζω

Τελευταία τροποποίηση:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Ακριβως για αυτο σας τα εγραψα. Για να μην κανετε την ιδια μαλακια με εμενα. O χρονος τρεχει, μην τον χανουμε αδικα.
Τα κάνουμε μύστη αυτά που λες από την πρώτη στιγμή οστε να ξέρει η άλλη τι γουστάρουμε και εάν είναι να ανταποκριθεί

• Like
Αντιδράσεις: dahoo

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Ναι αλλα βαλτο το ρημαδι το μυαλο σου να σκεφτει λιγο παραπανω
Ο σοφος εδειχνε το φεγγαρι ο ηλιθιος κοιταζε το δαχτυλο
Κατι θελω να περασω με την αφηγηση μου
Για προβληματισου λιγο παραπανω που εξαντλεισαι το να κανεις πραγματογνωμοσυνη του στορυ και ψυχαναλυση του συγγραφεα.
Μηπως θελω να περασω το νοημα του να μην βαλτωνουμε σε μακροχρονιες σχεσεις;
Μηπως θελω να πω πως οταν θεωρεις τη γκομενα σου γυναικα σου τι σκατα ειναι δεδομενη ειναι αντι αφροδισιακο;
Σου αφηνω το τιμονι απο δω και περα
Μπορω νομιζω
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι..
Άλλοι θέλουν σχέση με μια που δεν τραβάει άλλοι κάνουν πολλά και διάφορα...στον άνθρωπο είναι αυτα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα τα ισοπέδωσες όλα χαχαχα
Κι ομως τοσο απλο τυπε
Ο ανθρωπος απο τη φυση του ξεχειλιζει εγωισμο
Βασιζει το χτισιμο της ευτυχιας του στο μεγαλυτερο "φιδι"(ακομη και απο τα δικα μου) που υπαρχει
Τη ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ της ερωτικης ελξης,την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ της ερωτικης επιθυμιας.
Τα παντα ρει
ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι..
Άλλοι θέλουν σχέση με μια που δεν τραβάει άλλοι κάνουν πολλά και διάφορα...στον άνθρωπο είναι αυτα
Οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι,ο χρονος ιδιος για ολους ομως...πανδαματωρ τα σαρωνει ολα στο περασμα του
Τιποτα μονιμο.Ουτε καν αυτη η ζωη μας.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Κι ομως τοσο απλο τυπε
Ο ανθρωπος απο τη φυση του ξεχειλιζει εγωισμο
Βασιζει το χτισιμο της ευτυχιας του στο μεγαλυτερο "φιδι"(ακομη και απο τα δικα μου) που υπαρχει
Τη ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ της ερωτικης ελξης,την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ της ερωτικης επιθυμιας.
Τα παντα ρει
ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
Πρέπει να το έχει μέσα του ο άλλος να το κάνει αυτό που λες ....και έχεις μια άποψη ....δεν σημαίνει ότι είναι η σωστή για ολους

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Εγώ δεν λέω όχι σε αυτά που λες ....εγώ όμως ....οι άλλοι???και δεν έχω σκοπό να επιβαλω την άποψη μου οποίος θέλει ας το κάνει

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Πρέπει να το έχει μέσα του ο άλλος να το κάνει αυτό που λες ....και έχεις μια άποψη ....δεν σημαίνει ότι είναι η σωστή για ολους
Δεν ειναι θεμα σωστου και λαθους τυπε.
Αν οι κανονες ηταν στα χερια μιας αποψης-εστω της δικης μου θα αλλαζα πολλα.
Απλα δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι ουτε το ιδιο επιπεδο αντιληψης ουτε τα ιδια βιωματα
Σε μερικους αρεσει το ροζ συννεφακι
Αυτο το φιδι δε τους ενοχλει
Μονο ενος τρολακια στο ιντερνετ του τρουμπα
Αυτα ειναι ενοχλητικα φιδια

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.242
Πόντοι
5.595
Προφανώς συμβαίνει και σε άλλους...
Σε εμένα έχει αρχίσει και χτυπάει πολύ άσχημα μετά από αρκετές φορές σερί που δεν τα κατάφερα με την σύζυγο.
Όταν πάω να το κάνω μαζί της (που είναι μια χαρά γυναίκα) αγχώνομαι ότι θα μου πέσει ή ότι θα καταλάβει πως το δίνω αλλού....και τελικά πέφτω.
Τι σκατά μπορώ να κάνω ώστε ενώ ανησυχώ να έχω στύση?
Τι στο διάολο να πάρω ώστε να κρατάω πάσει θυσία την στύση για 5 λεπτά και να κάνω το χρέος μου?
Θεωρώ ότι εάν πάρω μπροστά 3-4 φορές με κάποιο βοήθημα μετά θα το στρώσω.
Όποιος το έχει αντιμετωπίσει ας δώσει τα φώτα του.

Το χαπι δεν το εχω δοκιμασει να σου πω πως λειτουργει, αλλα απο οσο ξερω, αν δεν εχεις φτιαχτει εγκεφαλικα για σεξ, δεν κανει κατι στη στυση, δυστυχως.
Σιγουρα σε αγχωνει οτι καποιες φορες οτι δεν τα καταφερες και αυτη η αγχωδης σκεψη προστιθεται μεσα σου και σε επιβαρυνει κι αλλο.
Ισως καλο ειναι να σκεφτεσαι οτι δεν εχεις κανενα οργανικο προβλημα και πως στις υπολοιπες γυναικες εισαι ντουρος. Να μη σκεφτεσαι δηλαδη τις φορες που δεν τα εχεις καταφερει, αλλα τις απειρες φορες που τα εχεις καταφερει.
Αυτο θα εδραιωσει μεσα σου την πεποιθηση οτι οργανικα εισαι μια χαρα.

Τωρα, να σου πω την αληθεια, καλο θα ηταν και οι συντροφοι μας να εκαναν κατι να μας ερεθιζε το μυαλο, και με μενα πχ ποναει και τραβιεται, δεν μπορω να κανω τους ρυθμους που θελω. Η συνηθεια επισης οτι κανεις σεξ με την ιδια ειναι επιβαρυντικος παραγοντας. Εδω πηδαμε καμια μουναρα call girl 2 φορες και την τριτη τη βαριομαστε και θελουμε αλλη.
Αν η γυναικα σου δειχνει οτι σε θελει και στο σεξ ειναι χαλαρη και ανετη, εισαι τυχερος : απλα σκεψου οτι οργανικα εισαι ντουρος, οτι τα καταφερνεις με ολες και πιστευω να σε βοηθησει. Μην αφηνεις την φοβια της απωλειας στυσης να μπει στο μυαλο σου.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
Τελικά ο Ζαφείρης Ντούρος είναι παντρεμένος και έχει και γκόμενα;

Stories