Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Όσκαρ σενάριο,σκηνοθεσία και Β(sub) ρόλου!!!!Μου χει τυχει κι εμενα
Οχι με τη συζυγο αλλα με σχεση μου
Ωσπου σε κατι διακοπες που πηγαμε σε νησι καναμε συμφωνια να ειμαστε και οι δυο ελευθεροι να κυνηγησουμε γκομενες εγω γκομενους αυτη
Εγω εκανα πεσιματα αλλα επαιρνα το τριτο το μακρυτερο
Η κοπελα μου ομως καταφερε και γνωρισε τον Baron ενα πολυ καλλιεργημενο σε σωμα και πνευμα Τζαμαικανο
Βγηκαμε ολοι μαζι για ποτακι
Και του εδωσα το πρασινο φως να παιξει μαζι της
Πηγαμε σε ενα ωραιοτατο ξενοδοχειο που προσφερθηκε να πληρωσει ο Baron
Η κοπελα μου ηταν ντυμενη ομορφα καλοκαιρινα με ενα ωραιο φουστανακι και απο μεσα ενα μαυρο στρινγκ
Ηταν η επετειος μας κλειναμε τα 2 χρονια και ηθελα για εκεινη το καλυτερο
Ο Baron ειχε μια μελαμψη τεραστια ψωλαρα και της την εδωσε πιπα
Τρελαθηκα απο ζηλια
Τοσο που μου σηκωθηκε τερμα πηγα απο πισω απο το κοριτσι μου κι αρχισα να της γλυφω το μουνι με μανια ωστε να το ετοιμασω για τη μαλαπερδα του Μπαρον
Αφου ο ιδιος εγινε πετρα απο την τσιμπουκαρα της συντροφου μου την ανεβασε πανω του και ειδα τη μαυρη πουτσα του να διεισδυει γλυκα γλυκα και να της ανοιγει το μουνι τερμα.
Κι εγω μεγαλη την εχω για καυκασια(19 με 20 εκ μηκος και παχια) αλλα του Baron ηταν πιο παχια και μου ριχνε και 2 με 3 εκατοστα σε μηκος
Το κοριτσι μου βογκαγε σα τρελο απο το γαμησι
Μετα την εστησα στα 4 με παθος να την "τιμωρησω" και ενω ο μπαρον της τον ειχε δωσει ξανα πιπα
Αλλαξαμε στασεις και τρυπες για κανα μισαωρο και ο Μπαρον της εδωσε στο προσωπο και στα βυζια το σπερμα του
Μιλαμε δεν ειχα ξαναδει τετοιο χυσιμο
Καυλωσα που η μεχρι τοτε σεμνη κοπελα μου προκαλουσε τετοιο έφεκτ σε ενα τζαμαικο προικισμενο παιχτη
Αυτο με οδηγησε σε ενα πολυ δυνατο επισης οργασμο και χυσιμο μεσα στην κωλοτρυπα της δικιας μου...
Ηταν μια υπεροχη εμπειρια αναβαθμισε τη σχεση μας και εκανα ενα νεο φιλο που αν παω στη Τζαμαικα με περιμενει να με φιλοξενησει
Baron my man if by chance you are reading bourdela.com thank you for making my sexual life with ma woman better
I ll soon visit you in the exotic Jamaica to be players again!
Greetings from Greece!
Αναρωτιέμαι γιατί θες να δείχνεις υποsub ξεφτιλισμένος ενώ δεν είσαι.
Το έχεις ψάξει?