Συναγωνιστες, ωραιο θεμα για εμας τους παντρεμενους και καποιας ηλικιας (νουμερα δεν δινουμε!).
Εγω παντρεμενος 20 χρονια και αλλα 7 πριν συζουσαμε.
Μετα τα πρωτα χρονια που πηδιομαστε οπου να ναι και οπως ναναι, υπηρξε περιοδος που με τη γυναικα μου δεν ειχα κανενα ενδιαφερον, πηγαινα με διαφορες πληρωμενες και μη (ποτε δεν την επεφτα η φλερτ κλπ, παντα διαδικυακα -τι να εγιναν εκεινα τα επικα site, adult.gr, singles.gr, datingclub.gr-) και ξαφνικα προ 5ετιας
εγινε ενα κλικ.
Αποκριες ηταν και την ειδα ντυμενη με στολη καμαριερας την φορεσε σπιτι μας για πλακα, και απο τοτε
εχουμε ξαναπαρει φορα. Αγοραζουμε σεξυ εσωρουχα, κανονιζουμε ερωτικα ραντεβου (σπιτι με παιδια, σκυλια και τρεξιμο ολη μερα καθε μερα δεν ειναι ευκολο), μιλαμε ανοιχτα και οσο προστυχα χρειαζεται,
μιλαμε για το τι μας αρεσει και γενικως, αραιωσαν κατα πολυ οι αλλες περιπετειες (ειμαι αδιορθωτος, αλλα μια
ζωη την εχουμε γαμωτοκερατομου, ας περναμε καλα οσο μπορουμε).
Γιατι τα λεω αυτα ? Για να σας πω πως χρειαζεται προσπαθεια και επιμονη, αν παει καλα το σεξ, ολα πανε
καλα. Καντε τις περπετειες μας με προσοχη και διακριτικα (πολυ διακριτικα ομως, λιγη εξυπναδα θελει), να
σκεφτεστε με το πανω κεφαλι και θα περνατε καλα.