Νέα

Ντούρος με γκόμενα ... άστα να πάνε με την σύζυγο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.738
Πόντοι
1.056
Ολα ειναι στον εγκεφαλο τυπε.... και εγω ειχα το ιδιο θεμα με σενα..... το προβλημα ειναι οτι το σεξ το κανετε προγραμματισμενα...
Αν το πατε πιο αυθορμητα θα εχει σασπενς... εγω το παιζω αδιαφορος,αλλα στηνω καρτερι στην γυναικα....
Παρακολουθω ποτε θα κανει μπανιο κ θα ξυριστει,ωστε να ειναι ανετη....
Τι εκανα μια φορα....Μπαινω και κανω μπανιο,αφηνω ανοιχτη την πορτα....Κλεινω την κουρτινα και αφηνω το νερο να τρεχει,κ πηγαινω κρυβομαι πισω απο την πορτα......την φωναζω να ερθει οτι θελω κατι και καλα....μολις ηρθε πηγε προς την μπανιερα,εγω βγηκα πισω απο την πορτα την αρπαξα,την εγδυσα βιαια και της αλλαξα τα φωτα....φωναζε οτι ταχαμ δεν ηθελε "περιμενε,μη-οχι..." και ολο με τραβουσε πανω της και δεν με αφηνε...εκανε μιση ωρα να συνελθει μετα.....
Αλλες φορες κοιμαμαι το μεσημερακι και οταν ερχεται να με ξυπνησει,την τραβαω πανω στο κρεβατι και της αλλαζω τα φωτα.... Παντα στο αυθορμητο ολα....
Το να μπεις εσύ μέσα όταν κάνει εκείνη μπάνιο και να της αλλάξεις τα φώτα,το έχεις κάνει?

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Προφανώς συμβαίνει και σε άλλους...
Σε εμένα έχει αρχίσει και χτυπάει πολύ άσχημα μετά από αρκετές φορές σερί που δεν τα κατάφερα με την σύζυγο.
Όταν πάω να το κάνω μαζί της (που είναι μια χαρά γυναίκα) αγχώνομαι ότι θα μου πέσει ή ότι θα καταλάβει πως το δίνω αλλού....και τελικά πέφτω.
Τι σκατά μπορώ να κάνω ώστε ενώ ανησυχώ να έχω στύση?
Τι στο διάολο να πάρω ώστε να κρατάω πάσει θυσία την στύση για 5 λεπτά και να κάνω το χρέος μου?
Θεωρώ ότι εάν πάρω μπροστά 3-4 φορές με κάποιο βοήθημα μετά θα το στρώσω.
Όποιος το έχει αντιμετωπίσει ας δώσει τα φώτα του.
Διώξε την γκόμενα η την γυναίκα σου.

Εμένα πάλι μου συμβαίνει το αντίθετο τύπε. Όταν πηδαω καμια τανα....γυρνάω στην γυναίκα ποιο ορεξάτος

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.774
Πόντοι
3.506
Θα με ενδιεφερε η αποψη σου στο κομματι της διακριτικοτητας οταν εχεις συζυγο κερβερο, με τακτικες κλησεις και αποριες , χωρις να παιζει η δυνατοτητα για πανω απο μιση ωρα να μη σηκωσεις κινητο
Αυτή η περίπτωση που περιγράφεις είναι βίαιη κατάργηση του ζωτικού σου χώρου και της προσωπικής σου ελευθερίας. Σοβαρός λόγος διαζυγίου δηλαδή.

Το κάνεις λιανά και αν δεν κατανοήσει, χωρίζεις. Απορώ δε, πώς προχωράει κανείς σε γάμο με τέτοιο χαρακτήρα· λογικά πρέπει να έχει δώσει δείγματα τέτοιας συμπεριφοράς πρωτύτερα.

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.084
Πόντοι
5.956
Να πω κάτι χωρίς να το πάρεις στραβά ....σε 5 λεπτά δεν χυνει έντονα παντος...σου δείχνει ότι χύνει
Και όμως γινεται!
Μια από τα ίδια η δικιά μου,ειδικά όταν τον τρωει από πίσω!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.520
Πόντοι
11.956
Είχα βγει και μόλις γύρισα ....και πάω για ύπνο

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
man

οπως ακριβως το λες και το περιγραφης ειναι
Σκεφτεσαι πολυ διαφορα θεματα ...αρνητικα....οποτε δεν περνεις μπρος

Εαν καθαρισεις απο σκεψειςς και σκεφτείς μονο οτι " Θα την κανω να πει τον Δεσποτη ..Παναγιωτη"....θα της δωσεις το αιδοίο στο χερι ....

Δουλεψετο με τον εαυτο σου και θα βρεις τα πατηματα σου
Λες γι αυτό να μην τελειώνω στο σεξ; Λόγω πολύ αρνητικών σκέψεων;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.933
Πόντοι
3.506
Μαν ,για μένα στείλε τη σύζυγο η βαλτην να σου κάνει γούστα

Μου έχει συμβεί ,η τυπισσα γούστα δεν έβγαλε και στο τέλος τζασαμε ο ένας τον άλλο

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
Η λυση φιλε ειναι μια. Ταπα στον κωλο σου. Σοβαρα 2 γνωστοι το ειχαν σαν προβλημα και εβαλαν μια μικρη ταπα και τους βοηθησε γιατι ασκει πιεση στα τοιχωματα του προστατη και διατηρει τη στηση καθ' ολη τη διαρκεια. Μαλιστα που το δοκιμασα κι εγω παρατηρησα πως η πιεση ειναι τοσο μεγαλη ειδικα προς το τελος που χυνεις περισσοτερο και με μεγαλυτερη ορμη λουζοντας τη γκομενα κυριολεκτικα στα χυσια. Συνδυασε το με αρκετο νερο μεσα στη μερα, φρουτα, λαχανικα και φυσικα κοψε τα πολλα λιπαρα. Μια αλλη λυση που θα σε βοηθησει ειναι σεξ μεσα στο μπανιο. Η γυναικα χαλαρωνει απο το ζεστο νερο και τον δεχεται ολο μεσα. Μετα μπορεις να της κανεις και καθε αλλη διαστροφη οπως χυσιμο ή κατουρημα και στο τελος να βγειτε πεντακαθαροι και λαμπεροι και οι δυο.
To χυσιμο διαστροφη?

Jack1212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
1.685
Πόντοι
201
Για ανεβάστε καμία φωτό από της. Γυναίκες σας .,......νομίζω ότι τα σχόλια από εμάς θα σας κάνουν να της δείτε με άλλο ματι

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Παντρευεσαι τη γκομενα και το προβλημα παει :upsidedown:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Τυπε νηματοθετη κλείσε μάτια και σκέψου την γκόμενα όσο γαμας την γυναίκα. Παλια είχα μια σχέση με μια κοπέλα ήταν καλή χρυσή συγκροτημένη αλλά από σεξ μαύρα μεσάνυχτα. Για τσιμπούκι δεν είχε ιδέα αφού αναρωτιωμουν τι σκατα μαλακές αγαμητοι ήταν οι προηγμένοι από εμένα. Να μη τα πολυλογω με επιμονή και εκπαίδευση έγιναν κάπως καλύτερα τα πράγματα αλλά είχα συνηθίσει με την προηγούμενη από αυτή φουλ έξτρα κομπλέ σκυλί του πολέμου που κάναμε επικά γαμησια και μου φαινόταν λίγη η γκόμενα. Για να αντέξω στο σεξ να μην μου πέσει εκλεινα μάτια και φαντασιονωμουν διάφορα που ήξερα ότι θα με κρατήσουν καυλομενο και θα με κάνουν χισω.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.520
Πόντοι
11.956
Φίλε μου το κάνεις αυτό με την γυναίκα σου ?!
Εγώ εάν το κάνω ?μάλλον δεν είσαι ψεις δει τόσο καιρό τι ποσταρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για ανεβάστε καμία φωτό από της. Γυναίκες σας .,......νομίζω ότι τα σχόλια από εμάς θα σας κάνουν να της δείτε με άλλο ματι
Να ανεβάσουμε φωτό από τις γυναίκες μας ....δες σε άλλα νήματα

dahoo

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
4
Like
123
Πόντοι
1
Θα με ενδιεφερε η αποψη σου στο κομματι της διακριτικοτητας οταν εχεις συζυγο κερβερο, με τακτικες κλησεις και αποριες , χωρις να παιζει η δυνατοτητα για πανω απο μιση ωρα να μη σηκωσεις κινητο
Η αποψη ειναι πως αν δεν μπορεις να εξασφαλισεις διακριτικοτητα (και την ησυχια σου μερικες ωρες) αστα να πανε, αλλαξε σπορ. Το αν εχω λυση στο θεμα σου, η απαντηση ειναι οχι (εκτος αν βρεις φιλο "Λευτερακη" :-) )

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.652
Πόντοι
46.423
Προφανώς συμβαίνει και σε άλλους...
Σε εμένα έχει αρχίσει και χτυπάει πολύ άσχημα μετά από αρκετές φορές σερί που δεν τα κατάφερα με την σύζυγο.
Όταν πάω να το κάνω μαζί της (που είναι μια χαρά γυναίκα) αγχώνομαι ότι θα μου πέσει ή ότι θα καταλάβει πως το δίνω αλλού....και τελικά πέφτω.
Τι σκατά μπορώ να κάνω ώστε ενώ ανησυχώ να έχω στύση?
Τι στο διάολο να πάρω ώστε να κρατάω πάσει θυσία την στύση για 5 λεπτά και να κάνω το χρέος μου?
Θεωρώ ότι εάν πάρω μπροστά 3-4 φορές με κάποιο βοήθημα μετά θα το στρώσω.
Όποιος το έχει αντιμετωπίσει ας δώσει τα φώτα του.

Θα σου κάνω 4 ερωτήσεις και αν θέλεις σε παρακαλώ πολύ απάντησέ μου.

1. Πότε πήγατε τελευταία φορά ένα ωραίο ταξίδι στο εξωτερικό μόνοι σας οι δύο σας ?

2. Πότε την έβγαλες σε ρομαντικό δείπνο σε ένα ωραίο εστιατόριο ?

3. Πότε της αγόρασες ένα ωραίο δώρο που ξέρεις ότι θα της αρέσει ?

4. Τι δώρα της αρέσουν ?

Και μπορώ να συνεχίσω κσι με άλλες ερωτήσεις παρόμοιου τύπου.

Δεν είναι μόνο το sex φίλε μου αυτό που φτιάχνει τη διάθεση ... σε μια γυναίκα.

Εμείς οι άντρες βλέπουμε μόνο το πουλί μας.

Οι γυναίκες βλέπουν άλλα πράγματα ...

Χωρίς παρεξήγηση.

:hi:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Και γαμώ την επέτειο. Πάντα τέτοια να έχετε. Δεν μου λες εκεί μέσα στο μπερδεγουέι Μήπως αστόχησε ο Μπάρον και τη φόρεσε και σε σενα;
Toν περιμενει στην Τζαμαικα τυπε.

sex-guru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2021
Κριτικές
10
Like
449
Πόντοι
290
Το θέμα σου είναι ψυχολογικό φίλε μου. Αντί να έχεις ενοχές που την κερατώνεις, να σκέφτεσαι ότι γαμώντας την κάνεις προπόνηση για την γκόμενα και κρατάς τον εαυτό σου ανεξάρτητο απέναντι στην τελευταία. Γιατί αν χωρίσεις τη γυναίκα για τη γκόμενα (επειδή σε καυλώνει μόνο η μία) μετά θα σε χωρίσει και η γκόμενα και τότε θα σου σηκώνεται συνέχεια αλλά δεν θα έχεις πού να την βάλεις.
Μακαρι να ηξερα καποτε αυτα που μας ειπες τωρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom