Νέα

Συχνότητα σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giannis.mt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο ή σύντροφό

• Καθόλου

Ψήφοι: 13 13,4%
  • Κάθε μέρα

Ψήφοι: 9 9,3%
  • 1-3 τη βδομαδα

Ψήφοι: 50 51,5%
  • 1-3 το μήνα

Ψήφοι: 25 25,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
814
Πόντοι
81
Καλησπέρα, Τετάρτη για όσους αναρωτιούνται αν είναι Κυριακή.Σε μια συζήτηση που είχα έπεσα από τα σύννεφα όταν 52αρης γνωστος μου είπε ότι έχουν να κάνουν σεξ με τη γυναίκα του από την εμμηνόπαυση,πάνω από 4 χρόνια .Το είπα στη γυναίκα μου και μου είπε ότι και μια γνωστή της έχουν να κάνουν σεξ πάνω από 5 χρόνια (51 ετών)με τον άντρα της γιατί δεν έχει όρεξη.Εμεινα πολύ ώρα άφωνος , υπάρχουν δηλαδή ζευγάρια που μένουν μαζί και δεν κάνουν σεξ ?

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
Καλησπέρα, Τετάρτη για όσους αναρωτιούνται αν είναι Κυριακή.Σε.μια συζήτηση που είχα έπεσα από τα σύννεφα όταν 52αρης γνωστος μου είπε ότι έχουν να κάνουν σεξ με τη γυναίκα του από την εμμηνόπαυση,πάνω από 4 χρόνια .Το είπα στη γυναίκα μου και μου είπε ότι καιια γνωστή της έχουν να κάνουν σεξ πάνω από 5 χρόνια (51 ετών)Ε τον άντρα της γιατί δεν έχει όρεξη.Εμεινα πολύ ώρα άφωνος , υπάρχουν δηλαδή ζευγάρια που μένουν μαζί και δεν κάνουνΥ
Υπαρχουν πολλα νομιζω.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.723
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα, Τετάρτη για όσους αναρωτιούνται αν είναι Κυριακή.Σε μια συζήτηση που είχα έπεσα από τα σύννεφα όταν 52αρης γνωστος μου είπε ότι έχουν να κάνουν σεξ με τη γυναίκα του από την εμμηνόπαυση,πάνω από 4 χρόνια .Το είπα στη γυναίκα μου και μου είπε ότι και μια γνωστή της έχουν να κάνουν σεξ πάνω από 5 χρόνια (51 ετών)με τον άντρα της γιατί δεν έχει όρεξη.Εμεινα πολύ ώρα άφωνος , υπάρχουν δηλαδή ζευγάρια που μένουν μαζί και δεν κάνουν σεξ ?
Ποσό χρονωνε είναι η δικιά του και είναι στην εμμηνόπαυση την γιαγιά του παντρεύτηκε ; Πες τα τον δικονε σου η κυρία του στραγγίζει πουτσα αλλά όχι την δικιά του

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.355
Πόντοι
1.196
Πρώτη φορά το ακούς αυτό ρε αδελφέ; Θα είσαι κανένας πιτσιρικάς.
Αν δεις μετρήσεις από ΗΠΑ, 1 στα 5 ζευγάρια ή δεν κάνει καθόλου ή κάνει 1-2 φορές το χρόνο (που ουσιαστικά ισούται με καθόλου).

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.984
Πόντοι
17.785
Εγω εχω να αγγιξω τη γυναίκα μου πάνω απο 4 χρόνια.

Καλυτερα διότι γαμησα πολλες κοπελες του χωρου , καμια 10αρια χωρις λαστιχα, ζελεδες και με πολλους κρεμπιεδες.

Ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν πσιτευα οτι θα ζουσα τετοια πραγμτα

OP
OP
Giannis.mt

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
814
Πόντοι
81
Ποσό χρονωνε είναι η δικιά του και είναι στην εμμηνόπαυση την γιαγιά του παντρεύτηκε ; Πες τα τον δικονε σου η κυρία του στραγγίζει πουτσα αλλά όχι την δικιά του
52 είναι

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.733
Πόντοι
3.506

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.734
Πόντοι
7.195
Υπάρχουν πολλά τέτοια ζευγάρια τύπε, οι άντρες πιστεύω γαμάνε αλλού και πουλάνε παραμύθα στη γυναίκα τους ότι δεν έχουν όρεξη.

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.488
Πόντοι
2.836
Δεν παίζει ρόλο η ηλικία . Ορμονικο είναι....έχω γνωστή που μπήκε στην εμμηνοπαυση από τα 38. Έχω άλλη γνωστή που μπήκε στα 51.

11ismynumber

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
498
Πόντοι
21
Έχω μια φίλη που μπήκε στα 45 της .
Δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με τις ορμόνες της

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.270
Πόντοι
201
Τώρα που είμαστε στα 50+, το καλοκαιράκι που είμαστε πιο χαλαροί και μόνοι τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Το χειμώνα μία τη βδομάδα και αν. Πάντως είχε θέμα στην εμμηνόπαυση με ξηρότητα, το οποίο αντιμετωπίστηκε με κρεμούλες γυναικολογικές και έστρωσε. Οι ορμές της γυναίκας πέφτουν πολύ μαζί με τις ορμόνες, γιαυτό υπάρχουν οι φίλες όμως..

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.355
Πόντοι
1.196
Υπάρχουν πολλά τέτοια ζευγάρια τύπε, οι άντρες πιστεύω γαμάνε αλλού και πουλάνε παραμύθα στη γυναίκα τους ότι δεν έχουν όρεξη.
Δεν τη τρώνε την παραμύθα αυτή οι γυναίκες αδελφέ, αν σταματήσει το σεξ είναι άχαστο ότι ο άντρας έχει βρει γκόμενα ή το έχει ρίξει στις τάνες. Πολλές κάνουν ότι χάφτουν την παραμύθα (ειδικά αν ο άντρας φέρνει καλό χρήμα στο σπίτι) και βρίσκουν άλλο να τις γαμάει.

OP
OP
Giannis.mt

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
814
Πόντοι
81
Μα και στις δυο περιπτώσεις που ξέρω οι γυναίκες δε θέλουν και για τις δύο είμαι σίγουρος ότι δε πάνε αλλού.

• Like
Αντιδράσεις: satov1
OP
OP
Giannis.mt

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
814
Πόντοι
81
Δεν τη τρώνε την παραμύθα αυτή οι γυναίκες αδελφέ, αν σταματήσει το σεξ είναι άχαστο ότι ο άντρας έχει βρει γκόμενα ή το έχει ρίξει στις τάνες. Πολλές κάνουν ότι χάφτουν την παραμύθα (ειδικά αν ο άντρας φέρνει καλό χρήμα στο σπίτι) και βρίσκουν άλλο να τις γαμάει.
Νομίζω εδώ θα σταθώ πιο πολύ.Λεει η άλλη δε θέλω πλέον σεξ .Είναι όμως ποτε δυνατόν ο άντρας να μην θέλει να κάνει σεξ ? Προφανώς εθελοτυφλουν ώστε να έχουν ένα σπίτι ένα μισθό,μια ασφάλεια.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.355
Πόντοι
1.196
Νομίζω εδώ θα σταθώ πιο πολύ.Λεει η άλλη δε θέλω πλέον σεξ .Είναι όμως ποτε δυνατόν ο άντρας να μην θέλει να κάνει σεξ ? Προφανώς εθελοτυφλουν ώστε να έχουν ένα σπίτι ένα μισθό,μια ασφάλεια.
Και για να μη διαταράξουν τη ζωή των παιδιών πολλές φορές. Με τα χρόνια στη δουλειά έχω καταλάβει ένα πράγμα: οι γυναίκες είναι πιο care to detail πλάσματα από τους άνδρες, προσέχουν λεπτομέρειες στις οποίες εμείς δε δίνουμε σημασία. Οι άνδρες πάλι είμαστε πιο creative thinkers. Eίναι close to impossible κάποιος να ξενογαμάει συστηματικά και να μην τον καταλάβει η γυναίκα του, απλά πολλές κάνουν τους μαλάκες γιατί βολεύονται, βρίσκουν και κανένα γκόμενο και όλα καλά.

OP
OP
Giannis.mt

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
814
Πόντοι
81
Και για να μη διαταράξουν τη ζωή των παιδιών πολλές φορές. Με τα χρόνια στη δουλειά έχω καταλάβει ένα πράγμα: οι γυναίκες είναι πιο care to detail πλάσματα από τους άνδρες, προσέχουν λεπτομέρειες στις οποίες εμείς δε δίνουμε σημασία. Οι άνδρες πάλι είμαστε πιο creative thinkers. Eίναι close to impossible κάποιος να ξενογαμάει συστηματικά και να μην τον καταλάβει η γυναίκα του, απλά πολλές κάνουν τους μαλάκες γιατί βολεύονται, βρίσκουν και κανένα γκόμενο και όλα καλά.
Μα μακάρι να είχαν γκόμενο,δε μπορεί να διανοηθεί ο νουςου πως μια γυναίκα 52 χρόνων από τα 48 δε θέλει καθόλου σεξ? Ας πάει με γκόμενο, χαλάλι.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.832
Πόντοι
2.546
Το σκεφτομαι οτι αν παντρευτω πως θα ειναι.Θελω να πω οτι ολοι λεμε οκ θα γαμας σταθερα αλλα οταν δεν?Συχνοτητα θα πω 3-4 τη βδομαδα αν οχι 2 καθημερινα σε ζευγαρι που θελει ο ενας τον αλλον γιατι ειναι που βαριομαστε απο οσα καταλαβαινω απο διαχρονικα ζευγαρια.Απο την αλλη σκεφτομαι εμεις θα χουμε καυλες εκεινες τι κανουν,απο αυτες φαινεται ηα ρχη του τελους και απο μας αν τα αδειαζουμε'αδειασουμε αλλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom