Νέα

Συχνότητα σεξ παντρεμένων…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lostv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lostv

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2024
Like
31
Πόντοι
0
Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο; Εγώ πλέον, μετά από 10 χρόνια γάμου, μία φορά στους 2 μήνες… Οι πίπες κόπηκαν από καιρό, αποφεύγει να λερωθεί με σπέρμα κλπ. Ενώ κάναμε πρωκτικό σε κάθε επαφή, πλέον δεν θέλει καν επαφή. Δε με πλησιάζει ποτέ αυτή, πάντα εγώ κάνω την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν διαστήματα που περνάει και δίμηνο χωρίς σεξ. Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Αδερφέ αν όντως σε αποφεύγει και δεν θέλει πολλές επαφές ψάξε κανένα κινητό κάνε καμιά παρακολούθηση, μπορεί τόσο καιρό να σε έχει κάνει τάρανδο και να μην το ξέρεις... Έχει τύχει σε έναν φίλο αυτό αλλά πήγαινε με ιερόδουλες και δεν τον ένοιαζε και με λιγότερα χρόνια γάμου... Εσύ τουλάχιστον έχεις κάποιες καβατζες?

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.829
Πόντοι
4.180
Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο; Εγώ πλέον, μετά από 10 χρόνια γάμου, μία φορά στους 2 μήνες… Οι πίπες κόπηκαν από καιρό, αποφεύγει να λερωθεί με σπέρμα κλπ. Ενώ κάναμε πρωκτικό σε κάθε επαφή, πλέον δεν θέλει καν επαφή. Δε με πλησιάζει ποτέ αυτή, πάντα εγώ κάνω την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν διαστήματα που περνάει και δίμηνο χωρίς σεξ. Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…
Το μεγαλυτερο ποσοστο παντρεμενων με παιδια, ετσι ειναι.
Οσοι σου γραφουν οτι σε απαταει και μλκιες, μαλλον ειναι ανυπαντροι που σκεφτονται με αλλο τροπο

Geokaras48

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2023
Like
209
Πόντοι
20
Μια παροιμία λέει: Ξέρεις τι ομοιότητα έχει ένας παντρεμένος με ένα ανύπαντρο? Και οι 2 πιστεύουν ότι ο άλλος γαμαει περισσότερο. Η αλήθεια είναι , στατιστικά πάντα , ότι με τα χρόνια μειώνεται η συχνότητα. Κάτι η δουλειά κατι τα παιδιά Κάτι η ρουτίνα και πόσα άλλα πας στο μια την βδομάδα τις 15 το μήνα..........

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Αυτό το ποστ πρέπει να να το διαβάζει φωναχτά ο παπάς πριν ρωτήσει το "δέχεσαι;" στο γάμο.

Το 90% των παντρεμένων έτσι είναι αγαπητέ. Θυσία για τα παιδιά. Κάποτε αυτά τα "μένω για τα παιδιά" τα έλεγαν οι γυναίκες όμως αν θυμάσαι.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.606
Πόντοι
2.586
οσο περνανε τα χρονια γαμου ...οι επαφες λιγοστευουν με λογαριθμικη προοδο
βεβαια εξακολουθει να υπαρχει σεξουαλικη δρατηριοτητα με την συζυγο ..
Συνεχιζει να σου σπαει τα αρχιδια 24/7

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.672
Πόντοι
19.795

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…
Τρώει παντόφλα ο συναγωνιστής, όπως και όλοι οι παντρεμένοι άντρες στη σύγχρονη εποχή.

• Like
Αντιδράσεις: lostv
OP
OP
L

lostv

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2024
Like
31
Πόντοι
0
Μια παροιμία λέει: Ξέρεις τι ομοιότητα έχει ένας παντρεμένος με ένα ανύπαντρο? Και οι 2 πιστεύουν ότι ο άλλος γαμαει περισσότερο. Η αλήθεια είναι , στατιστικά πάντα , ότι με τα χρόνια μειώνεται η συχνότητα. Κάτι η δουλειά κατι τα παιδιά Κάτι η ρουτίνα και πόσα άλλα πας στο μια την βδομάδα τις 15 το μήνα..........
Χαχα! Μάλλον έχεις δίκιο…

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.120
Πόντοι
2.256
Πόσο χρονών είναι;;; να το συζητήσετε με τον γυναικολόγο! Με κάποιες απλές εξετάσεις θα δει τις ορμόνες της. Με ένα αθώο χάπι ενός μήνα ίσως επανέλθει στα φυσιολογικά της. Με τη δικιά μου έτσι είχε γίνει περίπου και τώρα με ρουφάει κάθε μέρα!!! Λύσσα!!!
Αν είναι ψυχολογικό το θέμα της, τότε είναι πιο δύσκολο!!!
Εσύ όμως μαν;;;; Είσαι καλός εραστής;;;; Δε μιλάω αν είσαι καλός γαμιάς!!! Εραστής είσαι;;; Υπάρχει λόγος να σε γουστάρει η γυναίκα;;; Κάνεις κάτι για να σε ποθεί ή της τον δίνεις πίπα στεγνά επαγγελματικά και της σκίζεις τον κώλο στην ψύχρα;;;
Προσοχή!!! Δε σε κράζω σε καμία περίπτωση, απλά ρωτάω!!! Τα ίδια ρώτησα και τον εαυτό μου όταν περάσαμε κρίση!!!

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.687
Πόντοι
2.306
ειτε το «εραψαν» οι κυριες ειτε εχουν βρει αλλου παρηγορια…
και στις δυο περιπτωσεις ο ανηρ μενει με το πουλι στο χερι…

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.606
Πόντοι
2.586

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
εγω μια απορια εχω ! αυτες δεν εχουν αναγκη απο σεξ ;;;
Έχουν αλλά δεν υπάρχουν ικανοί γαμιάδες να τις γαμήσουν όπως πρέπει. Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε είμαστε σε ποσοστό 90%.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ειτε το «εραψαν» οι κυριες ειτε εχουν βρει αλλου παρηγορια…
και στις δυο περιπτωσεις ο ανηρ μενει με το πουλι στο χερι…
Ας είναι καλά η τεχνολογία.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.120
Πόντοι
2.256
Έχουν αλλά δεν υπάρχουν ικανοί γαμιάδες να τις γαμήσουν όπως πρέπει. Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε είμαστε σε ποσοστό 90%.

Και βάλε...!!!

Radovan

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
17
Πόντοι
1

ακομα και ετσι να ειναι... προτιμουν να μην το κανουν καθολου ;

OP
OP
L

lostv

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2024
Like
31
Πόντοι
0
Πόσο χρονών είναι;;; να το συζητήσετε με τον γυναικολόγο! Με κάποιες απλές εξετάσεις θα δει τις ορμόνες της. Με ένα αθώο χάπι ενός μήνα ίσως επανέλθει στα φυσιολογικά της. Με τη δικιά μου έτσι είχε γίνει περίπου και τώρα με ρουφάει κάθε μέρα!!! Λύσσα!!!
Αν είναι ψυχολογικό το θέμα της, τότε είναι πιο δύσκολο!!!
Εσύ όμως μαν;;;; Είσαι καλός εραστής;;;; Δε μιλάω αν είσαι καλός γαμιάς!!! Εραστής είσαι;;; Υπάρχει λόγος να σε γουστάρει η γυναίκα;;; Κάνεις κάτι για να σε ποθεί ή της τον δίνεις πίπα στεγνά επαγγελματικά και της σκίζεις τον κώλο στην ψύχρα;;;
Προσοχή!!! Δε σε κράζω σε καμία περίπτωση, απλά ρωτάω!!! Τα ίδια ρώτησα και τον εαυτό μου όταν περάσαμε κρίση!!!
Δίκιο έχεις που με κράζεις! Είμαι εμφανίσιμος αλλά όπως είπες πλέον όλα έχουν γίνει στεγνά επαγγελματικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom