Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο; Εγώ πλέον, μετά από 10 χρόνια γάμου, μία φορά στους 2 μήνες… Οι πίπες κόπηκαν από καιρό, αποφεύγει να λερωθεί με σπέρμα κλπ. Ενώ κάναμε πρωκτικό σε κάθε επαφή, πλέον δεν θέλει καν επαφή. Δε με πλησιάζει ποτέ αυτή, πάντα εγώ κάνω την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν διαστήματα που περνάει και δίμηνο χωρίς σεξ. Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συχνότητα σεξ παντρεμένων…
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lostv
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 291
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.834
- Πόντοι
- 4.766
Αδερφέ αν όντως σε αποφεύγει και δεν θέλει πολλές επαφές ψάξε κανένα κινητό κάνε καμιά παρακολούθηση, μπορεί τόσο καιρό να σε έχει κάνει τάρανδο και να μην το ξέρεις... Έχει τύχει σε έναν φίλο αυτό αλλά πήγαινε με ιερόδουλες και δεν τον ένοιαζε και με λιγότερα χρόνια γάμου... Εσύ τουλάχιστον έχεις κάποιες καβατζες?
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.829
- Πόντοι
- 4.180
Το μεγαλυτερο ποσοστο παντρεμενων με παιδια, ετσι ειναι.Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο; Εγώ πλέον, μετά από 10 χρόνια γάμου, μία φορά στους 2 μήνες… Οι πίπες κόπηκαν από καιρό, αποφεύγει να λερωθεί με σπέρμα κλπ. Ενώ κάναμε πρωκτικό σε κάθε επαφή, πλέον δεν θέλει καν επαφή. Δε με πλησιάζει ποτέ αυτή, πάντα εγώ κάνω την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν διαστήματα που περνάει και δίμηνο χωρίς σεξ. Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…
Οσοι σου γραφουν οτι σε απαταει και μλκιες, μαλλον ειναι ανυπαντροι που σκεφτονται με αλλο τροπο
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.672
- Πόντοι
- 19.795
Με πρωην συζυγο μετραει;;;
Εγω μια φορα την εβδομαδα με την πρωην συζυγο.........................................ενος Ουκρανου
Εγω μια φορα την εβδομαδα με την πρωην συζυγο.........................................ενος Ουκρανου
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.606
- Πόντοι
- 2.586
καλα δε σε πιστευω ...κλαιωΜε πρωην συζυγο μετραει;;;
Geokaras48
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2023
- Like
- 209
- Πόντοι
- 20
Μια παροιμία λέει: Ξέρεις τι ομοιότητα έχει ένας παντρεμένος με ένα ανύπαντρο? Και οι 2 πιστεύουν ότι ο άλλος γαμαει περισσότερο. Η αλήθεια είναι , στατιστικά πάντα , ότι με τα χρόνια μειώνεται η συχνότητα. Κάτι η δουλειά κατι τα παιδιά Κάτι η ρουτίνα και πόσα άλλα πας στο μια την βδομάδα τις 15 το μήνα..........
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Αυτό το ποστ πρέπει να να το διαβάζει φωναχτά ο παπάς πριν ρωτήσει το "δέχεσαι;" στο γάμο.
Το 90% των παντρεμένων έτσι είναι αγαπητέ. Θυσία για τα παιδιά. Κάποτε αυτά τα "μένω για τα παιδιά" τα έλεγαν οι γυναίκες όμως αν θυμάσαι.
Το 90% των παντρεμένων έτσι είναι αγαπητέ. Θυσία για τα παιδιά. Κάποτε αυτά τα "μένω για τα παιδιά" τα έλεγαν οι γυναίκες όμως αν θυμάσαι.
Έλα μου ντε… Την ίδια απορία έχω και εγώ… 38 και να μην έχει όρεξη…εγω μια απορια εχω ! αυτες δεν εχουν αναγκη απο σεξ ;;;
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.606
- Πόντοι
- 2.586
οσο περνανε τα χρονια γαμου ...οι επαφες λιγοστευουν με λογαριθμικη προοδο
βεβαια εξακολουθει να υπαρχει σεξουαλικη δρατηριοτητα με την συζυγο ..
Συνεχιζει να σου σπαει τα αρχιδια 24/7
βεβαια εξακολουθει να υπαρχει σεξουαλικη δρατηριοτητα με την συζυγο ..
Συνεχιζει να σου σπαει τα αρχιδια 24/7
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.672
- Πόντοι
- 19.795
Αφου η Μολδαβεζα μου ηταν παντρεμενη με Ουκρανο και εχει χωρισει ρε γειτονακαλα δε σε πιστευω ...κλαιω
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Τρώει παντόφλα ο συναγωνιστής, όπως και όλοι οι παντρεμένοι άντρες στη σύγχρονη εποχή.Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…
Χαχα! Μάλλον έχεις δίκιο…Μια παροιμία λέει: Ξέρεις τι ομοιότητα έχει ένας παντρεμένος με ένα ανύπαντρο? Και οι 2 πιστεύουν ότι ο άλλος γαμαει περισσότερο. Η αλήθεια είναι , στατιστικά πάντα , ότι με τα χρόνια μειώνεται η συχνότητα. Κάτι η δουλειά κατι τα παιδιά Κάτι η ρουτίνα και πόσα άλλα πας στο μια την βδομάδα τις 15 το μήνα..........
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.120
- Πόντοι
- 2.256
Πόσο χρονών είναι;;; να το συζητήσετε με τον γυναικολόγο! Με κάποιες απλές εξετάσεις θα δει τις ορμόνες της. Με ένα αθώο χάπι ενός μήνα ίσως επανέλθει στα φυσιολογικά της. Με τη δικιά μου έτσι είχε γίνει περίπου και τώρα με ρουφάει κάθε μέρα!!! Λύσσα!!!Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο; Εγώ πλέον, μετά από 10 χρόνια γάμου, μία φορά στους 2 μήνες… Οι πίπες κόπηκαν από καιρό, αποφεύγει να λερωθεί με σπέρμα κλπ. Ενώ κάναμε πρωκτικό σε κάθε επαφή, πλέον δεν θέλει καν επαφή. Δε με πλησιάζει ποτέ αυτή, πάντα εγώ κάνω την πρώτη κίνηση. Υπάρχουν διαστήματα που περνάει και δίμηνο χωρίς σεξ. Δεν έχει άλλον αλλά δεν με έχει πλέον όρεξη. Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση θα την είχα σουτάρει αλλά την κρατάω μόνο γι αυτά…
Αν είναι ψυχολογικό το θέμα της, τότε είναι πιο δύσκολο!!!
Εσύ όμως μαν;;;; Είσαι καλός εραστής;;;; Δε μιλάω αν είσαι καλός γαμιάς!!! Εραστής είσαι;;; Υπάρχει λόγος να σε γουστάρει η γυναίκα;;; Κάνεις κάτι για να σε ποθεί ή της τον δίνεις πίπα στεγνά επαγγελματικά και της σκίζεις τον κώλο στην ψύχρα;;;
Προσοχή!!! Δε σε κράζω σε καμία περίπτωση, απλά ρωτάω!!! Τα ίδια ρώτησα και τον εαυτό μου όταν περάσαμε κρίση!!!
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.606
- Πόντοι
- 2.586
Συγνωμη ρε γειτονα ..δεν ηξερα αυτη την τεχνικη / ασημαντη πληροφορίαΑφου η Μολδαβεζα μου ηταν παντρεμενη με Ουκρανο και εχει χωρισει ρε γειτονα
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Έχουν αλλά δεν υπάρχουν ικανοί γαμιάδες να τις γαμήσουν όπως πρέπει. Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε είμαστε σε ποσοστό 90%.εγω μια απορια εχω ! αυτες δεν εχουν αναγκη απο σεξ ;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ας είναι καλά η τεχνολογία.ειτε το «εραψαν» οι κυριες ειτε εχουν βρει αλλου παρηγορια…
και στις δυο περιπτωσεις ο ανηρ μενει με το πουλι στο χερι…
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.120
- Πόντοι
- 2.256
Και βάλε...!!!Έχουν αλλά δεν υπάρχουν ικανοί γαμιάδες να τις γαμήσουν όπως πρέπει. Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε είμαστε σε ποσοστό 90%.
Ας είναι καλά η τεχνολογία.
Radovan
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
ακομα και ετσι να ειναι... προτιμουν να μην το κανουν καθολου ;Έχουν αλλά δεν υπάρχουν ικανοί γαμιάδες να τις γαμήσουν όπως πρέπει. Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε είμαστε σε ποσοστό 90%.
Ας είναι καλά η τεχνολογία.
Δίκιο έχεις που με κράζεις! Είμαι εμφανίσιμος αλλά όπως είπες πλέον όλα έχουν γίνει στεγνά επαγγελματικάΠόσο χρονών είναι;;; να το συζητήσετε με τον γυναικολόγο! Με κάποιες απλές εξετάσεις θα δει τις ορμόνες της. Με ένα αθώο χάπι ενός μήνα ίσως επανέλθει στα φυσιολογικά της. Με τη δικιά μου έτσι είχε γίνει περίπου και τώρα με ρουφάει κάθε μέρα!!! Λύσσα!!!
Αν είναι ψυχολογικό το θέμα της, τότε είναι πιο δύσκολο!!!
Εσύ όμως μαν;;;; Είσαι καλός εραστής;;;; Δε μιλάω αν είσαι καλός γαμιάς!!! Εραστής είσαι;;; Υπάρχει λόγος να σε γουστάρει η γυναίκα;;; Κάνεις κάτι για να σε ποθεί ή της τον δίνεις πίπα στεγνά επαγγελματικά και της σκίζεις τον κώλο στην ψύχρα;;;
Προσοχή!!! Δε σε κράζω σε καμία περίπτωση, απλά ρωτάω!!! Τα ίδια ρώτησα και τον εαυτό μου όταν περάσαμε κρίση!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 193
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις