st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
αληθες!Έστειλα πμ σε όσους ρώτησαν.
Ο Ναυαρχος ζήτησε πμ με γυμνή φωτό μου να θυμηθεί τα παλιά και έστειλα και σε αυτόν!
αληθες!Έστειλα πμ σε όσους ρώτησαν.
Ο Ναυαρχος ζήτησε πμ με γυμνή φωτό μου να θυμηθεί τα παλιά και έστειλα και σε αυτόν!
Δηλαδή τωρα ανοιξες thread και ..απαντας με pm!!!!!!
κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!
Όπως την πρώτη φορά κλαις μωρη λουκρητία που μου φώναζες είμαι ο μούτσος σου!
10-8 διασημοι
κι εγώ!Ευχαριστώ θερμά τον EnglandRules για την έγκυρη πληροφόρηση.
τυπε μας γαμησες τι βόμβες ήταν αυτέςΚυκλοφόρησαν δύο φήμες μετά το τέλος του σημερινού επεισοδίου: 1) Ή φεύγει οικειοθελώς η Ειρήνη, 2) Ή έχει πρόβλημα σοβαρού τραυματισμού ο Ντάνος. Δεν ξέρω αν αληθεύουν, απλώς τα μεταφέρω στο λαό του bou.com για να μην είναι στο σκότος ! Θα δείξει...
Βγήκε μια βρώμα ότι αύριο κερδίζουν οι Σελέμπριτιζ 10-6 και βγαίνουν 4 προτεινόμενοι από τους μαχητές. Το πιστό σκυλί του αρχηγού, το τσιουάουα της Θεσσαλονίκης, ο Τσαγκ χάνει την ασυλία, φοβερά πράγματα και έτσι έχουμε: Αρχηγός, Τσάγκ, Μανάβης - Μισθοφόρος, Ελισάβετ - Εξορκιστής. Όλοι στήριξη στον Αρχηγό! Το μάθατε πρώτοι εδώ!
Όχι στο κανάλι φίλε μου, από φίλο που μέσω γνωστού κι αυτός έχει πηγή από κανάλι. Οπότε δεν έχω πάντα πληροφορίες...Τύπε, εσύ έχεις την πηγή στο κανάλι, το ξέχασες;
φευγει οικειοθελως η τρελη κι επιστρεφει ο τελευταιος αποχωρησας χαχαχαχαΌποιος ξέρει κάτι ας πει
Πάλι υποψήφιος ο Αγγελόπουλος; Μυαλό δε βάζουν αυτοί οι τύποι.
άλλος παπάρας αυτόςΘα την αναλάβει ο Βασάλος τύπε, θα την κάνει νοικοκυρά.