st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
αληθες!Έστειλα πμ σε όσους ρώτησαν.
Ο Ναυαρχος ζήτησε πμ με γυμνή φωτό μου να θυμηθεί τα παλιά και έστειλα και σε αυτόν!![]()
αληθες!Έστειλα πμ σε όσους ρώτησαν.
Ο Ναυαρχος ζήτησε πμ με γυμνή φωτό μου να θυμηθεί τα παλιά και έστειλα και σε αυτόν!![]()
Δηλαδή τωρα ανοιξες thread και ..απαντας με pm!!!!!!
κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όπως την πρώτη φορά κλαις μωρη λουκρητία που μου φώναζες είμαι ο μούτσος σου!
10-8 διασημοι
κι εγώ!Ευχαριστώ θερμά τον EnglandRules για την έγκυρη πληροφόρηση.![]()
τυπε μας γαμησες τι βόμβες ήταν αυτέςΚυκλοφόρησαν δύο φήμες μετά το τέλος του σημερινού επεισοδίου: 1) Ή φεύγει οικειοθελώς η Ειρήνη, 2) Ή έχει πρόβλημα σοβαρού τραυματισμού ο Ντάνος. Δεν ξέρω αν αληθεύουν, απλώς τα μεταφέρω στο λαό του bou.com για να μην είναι στο σκότος! Θα δείξει...
![]()
Βγήκε μια βρώμα ότι αύριο κερδίζουν οι Σελέμπριτιζ 10-6 και βγαίνουν 4 προτεινόμενοι από τους μαχητές. Το πιστό σκυλί του αρχηγού, το τσιουάουα της Θεσσαλονίκης, ο Τσαγκ χάνει την ασυλία, φοβερά πράγματα και έτσι έχουμε: Αρχηγός, Τσάγκ, Μανάβης - Μισθοφόρος, Ελισάβετ - Εξορκιστής. Όλοι στήριξη στον Αρχηγό! Το μάθατε πρώτοι εδώ!![]()
Όχι στο κανάλι φίλε μου, από φίλο που μέσω γνωστού κι αυτός έχει πηγή από κανάλι. Οπότε δεν έχω πάντα πληροφορίες...Τύπε, εσύ έχεις την πηγή στο κανάλι, το ξέχασες;![]()
φευγει οικειοθελως η τρελη κι επιστρεφει ο τελευταιος αποχωρησας χαχαχαχαΌποιος ξέρει κάτι ας πει
![]()
![]()
![]()
Πάλι υποψήφιος ο Αγγελόπουλος; Μυαλό δε βάζουν αυτοί οι τύποι.
άλλος παπάρας αυτόςΘα την αναλάβει ο Βασάλος τύπε, θα την κάνει νοικοκυρά.