ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.486
Αστον ρε ..Την ..παπαρό-πουστρα!!για την εγκυροτητα λεμε επαθλο--σκορ-- νικητης ΤΕΛΟΣ
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Αστον ρε ..Την ..παπαρό-πουστρα!!για την εγκυροτητα λεμε επαθλο--σκορ-- νικητης ΤΕΛΟΣ
εγω πηρα το αγκυρας 1 και μου ειπαν οτι εχει την 19χρονη λολιτα σημεραχανταμπακης με γιωργο γασπαρη πριν απο λιγο στη φυλης και φωκαιας γωνια
Τι να πει μωρε η λούγκρα...Το βούλωσε μην τον κραξω!Εγγλέζε λέγε
Δε μιλαει η ρουφιανα μηπως τον κραξω!ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΝΑ'ΧΕΙΣ ΡΕ!!!!έχουμε καμιά σποιλεριά;
ελα ακαντεμυ ρε...Δεν λέω τίποτα λόγω μπουλιιιιιινγκ απο τον μικροψώλη Ναυαρχο![]()
πληθος κοσμου με πετρες και καδρονια στο ελ. βενιζελ. περιμενοντας την αφηξη του στελιου χανταβλακη...στο σημειο σπευδουν τεθωρακισμεναέχουμε καμιά σποιλεριά;