Νέα

Survivor Ελλάδα 2017 SPOILERS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα EnglandRules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Εκτος απο το χουτο που ηδη το ειπα. Το παρτυ ειναι σημερα. Οι μαχητες γαμανε 10 8. Και αλλα πολλα που δεν μπορω να βγαλω γιατι θα με πηδηξει το ατομο που εχω στην παραγωγη. Παντως θα γινει της πουτανας το καγκελο αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
ωραιος τυπε

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
Τυπε γαμω τα σποιλερς, μας ειπες οτι νικανε οι μαχητες και μετα μας μπερδεψες.
Σημερα δεν ειναι τελευταιο επεισοδιο εβδομαδας;
Τα αλλα που δεν μπορεις να πεις αφορουν το σημερινο επεισοδιο;
Ποσα ατομα ειναι στην παραγωγη και ποσους φιλους εχουν στην Ελλαδα; Ολοι εχουν απο εναν φιλο στην παραγωγη που τους τα λεει ολα.

Η εβδομαδα τελειωνει την Κυριακη στο χωριο μου τυπε. Τα αλλα αφορουν ολη την εβδομαδα. Ηδη ειπα πολλα. Το παρτυ θα το δειξουν μεχρι την Κυριακη εχουν γινει τα γυρισματα.

m_george

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
2.114
Πόντοι
441
Αλλη μια φορα ο EnglandRules είχε έγκυρη πληροφόρηση για εχθες...τον ευχαριστώ!!!

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
Ρεμαλια.
10 6 κερδιζουν οι μαχητες. Πελατες τα κανανε τα κλικοσκυλα.
Μπριζολιτσες με πατατες το επαθλο.
Το παρτυ γνιεται αυριο.

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Ρεμαλια.
10 6 κερδιζουν οι μαχητες. Πελατες τα κανανε τα κλικοσκυλα.
Μπριζολιτσες με πατατες το επαθλο.
Το παρτυ γνιεται αυριο.

Ας πρόσεχαν. Με τις μαλακίες τους έφυγαν οι δυνατοί και έμεινε η φύρα

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
:coffee:

Καλησπέρα...Καλησπέρα...

Τι Γίνετε ??? Κανα Spoilerακι Για Σημερα ??? Ακουγετε Οτι Σε Επαθλο Για Φαγητο Νικανε Οι Διασημοι 10-8 !!!  :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006
μολις μου ηρθε πληροφορια από γνωστο μου στην παραγωγη, ότι σημερα δεν θα παρει νικη στα αγωνίσματα η λαουρα
:hi:

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
318
Πόντοι
26
Ο Ντάνος βοήθησε τους Μαχητές με καρύδες κτλ. Τους επισκέφτηκε.»δεν έχω πρόβλημα μαζί σας» κ τέτοια. Τους επισκέφθηκε κ το επόμενο πρωί βρίσκοντας ξύπνιο τον Μάριο!!!!

και τώρα κάτι δυνατό…μη φαγωθείτε!!!! Ντανος κερδίζει Μάριο και κάνει το 9-8…Βαλαβάνη παίζει Ελισάβετ και κάνει το …10-8!!!! και αποθεώνεται από Ντάνο
ΣΤΟ 7-7 ο Χρανιώλας κερδίζει και πανηγυρίζει με Ντάνο σαν τρελός… Όχι δεν πλακώνονται στο ξύλο!!!
Στο έπαθλο… ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ο Αγγελόπουλος δακρύζει με τον φίλο του ενώ έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν στα μηνύματα.
Φακές και Ρύζι δώρο..

Foxvillager

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
51
Πόντοι
1
Καλημέρα για σήμερα ξέρουμε τίποτα?

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
52
Πόντοι
1
Ο Ντάνος βοήθησε τους Μαχητές με καρύδες κτλ. Τους επισκέφτηκε.»δεν έχω πρόβλημα μαζί σας» κ τέτοια. Τους επισκέφθηκε κ το επόμενο πρωί βρίσκοντας ξύπνιο τον Μάριο!!!!

και τώρα κάτι δυνατό…μη φαγωθείτε!!!! Ντανος κερδίζει Μάριο και κάνει το 9-8…Βαλαβάνη παίζει Ελισάβετ και κάνει το …10-8!!!! και αποθεώνεται από Ντάνο
ΣΤΟ 7-7 ο Χρανιώλας κερδίζει και πανηγυρίζει με Ντάνο σαν τρελός… Όχι δεν πλακώνονται στο ξύλο!!!
Στο έπαθλο… ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ο Αγγελόπουλος δακρύζει με τον φίλο του ενώ έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν στα μηνύματα.
Φακές και Ρύζι δώρο..

Τα μισά από όσα ανάφερες είναι προβλεπόμενα. Πάντα η επικοινωνία πάει καπάκι με φακόριζο. Όσο για την συγκίνηση αναμενόμενη και αυτή.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
Ο αχρηστος ο "Αγγλικοι κανόνες" δε θα πεταξει κανενα φιδι γι'αποψε????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom