LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
παιζει κανας υπερφυσικος σουπερ ντουπερ κωλος στο βιντεο, γιατι βαριεμαι να το δω ολο?????
Στην αρχη έχει μια όρθια, μετά σαπιλες
παιζει κανας υπερφυσικος σουπερ ντουπερ κωλος στο βιντεο, γιατι βαριεμαι να το δω ολο?????
Στην αρχη έχει μια όρθια, μετά σαπιλες
ειδικοτης μου...μια δικηγόρος ναι καλη, και η ξανθια με το κιτρινο φρουφρου τανγκα μαγιο ειναι καλη
ειδικοτης μου...
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ...ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ....
δεν σεβονται τιποτα τα μαλακισμενα...τσο και λο στους κλαρινογαμπρουςΣήμερα είδα ένα μαλάκα 23-24 το πολύ...με τατουάζ...κλαρινομαλλί...και έλειπε μόνο το ξύρισμα στο στέρνο... Ήρθε στο GYM να τον ξυρίσει μια εκεί πέρα και καπάκι να κάνει σολάριουμ!
Σε μια φάση σκάει "τσιγαρίλα(ς)"..... Σκάω μέσα και βλέπω να σκάει το ντουμάνι από το σολάριουμ!
Του φωνάζω...φίλε σβήσε το τσιγάρο γιατί βρωμάει ο τόπος...
Ποιος είσαι εσύ μου λέει....
Του λέω αν έρθω μέσα θα σου βάλω τα τατουάζ στον κώλο....
Περιέργως σταμάτησε το ντουμάνι στο καπάκι....
Φάπες και ξεφτίλισμα στους κλαρινογαμπρούς....
Σήμερα είδα ένα μαλάκα 23-24 το πολύ...με τατουάζ...κλαρινομαλλί...και έλειπε μόνο το ξύρισμα στο στέρνο... Ήρθε στο GYM να τον ξυρίσει μια εκεί πέρα και καπάκι να κάνει σολάριουμ!
Σε μια φάση σκάει "τσιγαρίλα(ς)"..... Σκάω μέσα και βλέπω να σκάει το ντουμάνι από το σολάριουμ!
δεν σεβονται τιποτα τα μαλακισμενα...τσο και λο στους κλαρινογαμπρους
μπιλυ επρεπε να του ριξεις κανα δυο ψιλες να στρωσει χαρακτηρα...το παλιο-κοτοπουλακι σου εβγαλε γλωσσα...
Αφού κιότεψε...
Σήμερα είδα ένα μαλάκα 23-24 το πολύ...με τατουάζ...κλαρινομαλλί...και έλειπε μόνο το ξύρισμα στο στέρνο... Ήρθε στο GYM να τον ξυρίσει μια εκεί πέρα και καπάκι να κάνει σολάριουμ!
Μετά μπήκες κι εσυ στο σολαριουμ και του πήρες ένα τσιμπουκι
μαν κι εγω προσπαθω να ειμαι κατα της βιας, αλλα μερικες φορες καποιοι το επιδιωκουν...Όταν βγήκε δεν είπε κουβέντα... Μου την σπάει η νοοτροπία ρε φίλε... Είναι δυνατόν; Δεν λογαριάζουν τίποτα...........
εσυ εισαι ρε μαακα στη φωτο?Μετά μπήκες κι εσυ στο σολαριουμ και του πήρες ένα τσιμπουκι
εσυ εισαι ρε μαακα στη φωτο?
Λαγός είμαι ;;;
Και τα λαγωνικά ;;;;
Έχει πάει κανείς στο συγκεκριμένο μπιτς μπαρ που δείχνει το βίντεο ;
Κάνω κάποιο λάθος ;;;
αγαπαμε λιονταρακοΜαλακία μου έγραψε ο λιονταράκος...αλλά δεν πειράζει...