st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.469
- Πόντοι
- 366
οχι μαν, συριζα ψηφισα...γενικα ειμαι λιγακι αναρχοπλυτοςεσύ τι ψήφισες ;;;;;;;;
είσαι κι εσύ άνεργος ;
οχι μαν, συριζα ψηφισα...γενικα ειμαι λιγακι αναρχοπλυτοςεσύ τι ψήφισες ;;;;;;;;
είσαι κι εσύ άνεργος ;
τελικά η Μύκονος υπάρχει για να βγάζει τα κόμπλεξ του ο κάθε αποτυχημένος χαιρέκακος ματζίρης....και γαμώ τα κόμπλεξ!
Aυτά τα τσουτσέκια σε λίγα χρόνια πρέπει να σε υπερασπιστούν στο δικαστήριο και να σε γιατρέψουν.
Καμιά ελπίδα..
οχι μαν, συριζα ψηφισα...γενικα ειμαι λιγακι αναρχοπλυτος
Ρε μαλάκα έρμο, άλλο το να πάει διακοπές το φοιτηταριό που καλά ξηγιέται κι άλλο να γκαρίζουν αυτό το μακρόσυρτο μύκονοοοοοοοοοοοοος..αντί να θαυμάσετε αυτά τα θεσπέσια κωλαράκια,κάθεστε και κάνετε αναλύσεις βαθυστόχαστες περί Μυκόνου και Πανεπιστημίων????
αν ήταν στην Αίγινα,θα λέγατε τα ίδια?
τελικά η Μύκονος υπάρχει για να βγάζει τα κόμπλεξ του ο κάθε αποτυχημένος χαιρέκακος ματζίρης....και γαμώ τα κόμπλεξ!
Aυτά τα τσουτσέκια σε λίγα χρόνια πρέπει να σε υπερασπιστούν στο δικαστήριο και να σε γιατρέψουν.
Καμιά ελπίδα..
Καμιά ελπίδα..
ας γκαρίζουν ΓΥΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.....................Ρε μαλάκα έρμο, άλλο το να πάει διακοπές το φοιτηταριό που καλά ξηγιέται κι άλλο να γκαρίζουν αυτό το μακρόσυρτο μύκονοοοοοοοοοοοοος..
ας γκαρίζουν ΓΥΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.....................
Ρίχτο ΚΚΕ την επόμενη φορά...εγώ παρασύρθηκα από κάτι τσοντες που κατέβαζα εκείνες τις μέρες από τον κόπλο των πειρατών
και το έριξα στους πειρατές, που ήταν μαζί με τους οικολόγους ..............
μαλακία ψήφος ..............
Στο ξαναλέω, είσαι εκτός θέματος μαλάκα μου.ας γκαρίζουν ΓΥΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.....................
γιατί οι δικηγορίνες, δεν επιτρέπεται να φοράνε στριγκ ;;;;;;;
μόνο κιλότες και σώβρακα ;;;;;;;;;;;
τι κολλήματα είναι αυτά ρε .....
Αρχίδια γαμήσια θα κάνουνε. Αγάμητες σκούχτρες πήγανε, το ίδιο θα φύγουνε.δες το από την θετική πλευρά.. .θα έχουνε πιεί, καπνίσει, γαμίσει και θα είναι χορτάτοι οπότε θα αφοσιωθούνε στην δουλειά τους
Αρχίδια γαμήσια θα κάνουνε. Αγάμητες σκούχτρες πήγανε, το ίδιο θα φύγουνε.
Ποιος να τις γαμήσει ρε μαλάκα, δεν τα βλέπεις τα χιπστερόπουλα? Αυτά με τις γκόμενες η πιο στενή επαφή που μπορεί να έχουνε,είναι κανα ταγκάρισμα σε τσεκ ιν..
Κι εσύ εκτός θέματος είσαι λάκη..
Ρε μαλάκα έρμο, άλλο το να πάει διακοπές το φοιτηταριό που καλά ξηγιέται κι άλλο να γκαρίζουν αυτό το μακρόσυρτο μύκονοοοοοοοοοοοοος..
καλά τους τα λέει ο Δημήτρης ο πορνομεταναστης ... βασικά μου αρεσει που λεει η ''δημοσιογράφος'' σε 3 κοπέλες μεσα στην θάλασσα, '' Δηλαδή τα κορίτσια στην Μύκονο είναι υγρα?? '' και απαντανε, '' ναι μόνο στην θάλασσα''
Θα εμπιστευόσουν να σε γιατρέψει ή να σε υπερασπιστεί κάποιος που χορταίνει το μουνί νοερώς?νοερώς εννούσα ...
δεν θυμάσαι εκείνο το έργο με τον Γκιωνάκη που χόρταινε με την θέα των φαγητών ???